Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 106

Θέμα: Αγορά μηχανής SM (motard) - τη γνώμη σας

Τι είναι τα 40; ενα νούμερο. Αν στο επιτρέπουν οι οικογενειακές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις τότε μέχρι και παππούς καβαλάς (όταν το επιτρέπει η μέση).

Όσον αφορά το είδος της μηχανής δεν κρύβω οτι με συναρπάζει και ψιλομετάνιωσα που πηγα και εσκασα ενα σωρό λεφτά να πάρω Sport Touring. Δεν υπάρχει χρόνος για touring. Το έχω στο γκαράζ και κάθεται παραπονεμένο με 2000 χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Θα προτιμούσα ενα SuperMotard για να βγάζω και τα γουστα που μου αρέσει να βγάζω. Ειδικά τα πατιλίκια. Είμαι ψιλοκάγκουρας το παραδέχομαι.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Καλοριζικο και καλοστριφτο φιλε!!!!
    Λογικα θα σε κανει να νιωσεις 10 με 15 χρονια νεοτερος οποτε μην ανησυχεις!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Στα power parts της ΚΤΜ κοιταξες μη τυχον και υπάρχει κατιτίς;
    Υπάρχει αλλά πρέπει να τζούζει...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει αλλά πρέπει να τζούζει...
    Σιγουρα θα τσουζει μπαμπη...

απλα αν γνωριζει οτι υπαρχει, να ψαξει ebay μπας και βρει καμια ψιλομεταχειρισμενη σε υποφερτη τιμη.

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    αν θυμαμαι καλα την περασα στην εγγυηση και πληρωσα την διαφορα για να παρω την τζελ, κανα 30αρι νομιζω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Τελικά πήρες καινούριο η μεταχειρισμενο ?
    Όπως και να έχει καλορίζικο και καλοσουζάριστο!
    Αναμένουμε φωτογραφίες!
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλοταξιδο και καλοσουζαριστο να ειναι...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Ωραιο μηχανακι!!! Να το χαρεις!!!!

Λοιπόν μάγκες, μετά κάμποσες μέρες να σας πω την εμπειρία μου. ( SMC 690 )
    Το μηχανάκι σε προκαλεί να πας εκεί που θες να πας... ΓΡΗΓΟΡΑ. Δηλ. με αυτό το μηχανάκι δεν μπορείς να πας σιγά και να θες. Εντάξυ, πας αν το αποφασίσεις, αλλά σχεδόν σου μιλάει και σου λέει "κουράζομαι". Μέχρι τις 3000 στροφές το νιώθεις λίγο "άσχημα" ακόμα και στο smooth mode, ο ήχος του κινητήρα, όλα είναι κάπως. Το πας βέβαια αν θες ανετα αλλά αρχίζει να ζεστένεται (θερμοκρασία). Η σέλα παραμένει πρόβλημα αν και τη συνήθισα λίγο (όσο μπορείς να συνηθίσεις ένα κούτσουρο). Στο δρόμο πατάει καλά και τα φρένα του είναι απο τα καλύτερα που έχω δει σε μηχανάκι, ειδικά το μπροστά. Κρατήματα επίσης δείχνει να το χει. Οι αναρτήσεις του αν και πολύ καλές στην άσφαλτο, είναι λίγο σκληρές, δηλ. αν θες κανά πεζοδρόμιο, πλατεία κλπ, ή έχεις δρόμο με λακούβες κλπ, κλοτσάνε λίγο και σε συνδυασμό με την σέλα το νιώθεις. Βέβαια σε στροφές και ανοιχτούς δρόμους δίνουν ρέστα, κολλάει κάτω και στρίβει ακόμα κι αν χαμηλώσεις αρκετά.Πατάει καλά αν και δεν το ζόρισα μέχρι να το συνηθίσω. Το κακό βέβαια είναι ότι μέσα στη πόλη που το θέλω κιόλας για καθημερινή χρήση ανεβάζει κάργα θερμοκρασία. Αν τύχει και πέσεις σε κίνηση και πας λίγο 1η 2α συμπλεκταρίσματα, ανεβαίνει η θερμοκρασία και σταματά μόλις 1 μπάρα πριν σου ανάψει λαμπάκι. Το τιμόνι επίσης όπως είπα δεν κόβει πολύ, πράγμα που στη κίνηση ή σε μανούβρες είναι λίγο πρόβλημα, αλλά συνηθίζεται. Κατά τ' άλλα παραμένει πιστόλι και αρκετά παιχνιδιάρικο. Σε ότι αφορά τους χειρισμούς-εργονομία, flash, μανέτες, φρένα κλπ, έχουμε : Ο μαρσπιες οδηγού δεν ρυθμίζεται για να είσαι σωστός εργονομικά με το ποδόφρενο (πρέπει να κατεβάσεις το ποδόφρενο στο συνεργείο αν δεν σε βολεέυι η θέση), τα flash αριστερά δεξιά δεν είναι και στην πιο εργονομική θέση, ήταν καλύτερα σε XT, honda και Aprillia που τα χω δει, μανέτες φρένου-συμπλέκτη απο τα καλά σημεία (ρυθμίζονται και βρίσκονται σε σωστά εργονομικές θέσεις), στήσιμο καθαρόαιμο μοταρντ και λίγο πιο ψηλό απο το μέσο όρο (suzuki drz, κλπ), γενικά μηχανάκι για άλλο στυλ οδήγησης που το δείχνει κιόλας. Εμφανησιακά κουκλί. Φώτος δεν έχω ανεβάσει γιατί #%$##@ το κινητό και έχω μια μπακατέλα. Αυτά μάγκες εν ολίγοις.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    ΚΤΜ και γκάζι πάνε μαζί. Δεν οδηγούνται ήρεμα.

Αν σου ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες, τσέκαρε το κύκλωμα του ψυγείου, υγρά κτλ. Καλόστριφτο ^^
    Life begins at 45°.

Δεν ξέρω αν έχει κάτι το κύκλωμα ψυγείου... το πήγα συνεργείο για ενα servisaki έτσι για σιγουριά, δεν μου είπε κάτι. Βέβαια και ο μάστορας μου είπε ότι στη κίνηση ανεβάζουν λίγο θερμοκρασία, δεν τους αρέσουν τα ρελαντί και τα πολύωρα συμπλεκταρίσματα. Απλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που έχει KTM για το θέμα γιατί το χρησιμοποιώ κάθε μέρα πήγαινε ελα απο τη δουλειά.

http://www.evanscoolants.gr/Powersports.html

Τσεκαρε το, ειναι ακριβο. Το κυριοτερο, δεν βραζει αρα δεν ασκει πιεση στο κυκλωμα. Δυστυχως θες και το υγρο για την αφαιρεση του νερου στο κυκλωμα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Και εδω ο ελληνας αντιπροσωπος...

https://www.bestsynthetics-eshop.gr/...KA.102047.html

Ειμαι σιγουρος οτι "οξω" πουλανε και μπουκαλια με πιο λιγα λιτρα. Τα 5λιτρα του Ελληνα ειναι ωραια εαν μαζευτουν 2-3 ατομα
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από darknezz Προβολή μηνύματος
    Βέβαια και ο μάστορας μου είπε ότι στη κίνηση ανεβάζουν λίγο θερμοκρασία, δεν τους αρέσουν τα ρελαντί και τα πολύωρα συμπλεκταρίσματα. Απλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου που έχει KTM για το θέμα γιατί το χρησιμοποιώ κάθε μέρα πήγαινε ελα απο τη δουλειά.
    Ισχύει, το δικό μου έδειχνε μονίμως λίγο πάνω από τη μέση εν κινήσει, με 2-3 μπάρες πριν το "max" σε στάση. Όταν έδειχνε μια μπάρα κάτω από το "max" και, ενίοτε, άναβε λαμπάκι, χρειάστηκε να συμπληρώσω υγρά.

Η βαλβίδα ανοίγει το βεντιλατέρ στους 105°C. Πολλοί την αλλάζουν με μικρότερης θερμοκρασίας.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τη γνώμη σας για αγορά μηχανής
    από ManosMoto στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 21:06
  2. Λοιπόν τη γνώμη σας για tatto
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 20:47
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 19:00
  4. Τη γνωμη σας
    από gRim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 08:52