βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου γιατί έχεις κολλήσει κι εσύ στις τελικές των γυμνών τζαπάν;
με την πρώτη ευκαίρια πάρε το τουόνο του φίλου σου του Βύρωνα να το διαπιστώσεις με τα ματάκια σου.
Το τουόνο δεν είναι φαιρινγκάτο σούπερσπορτ αλλά για γυμνό έχει εξαιρετική αεροδυναμική
Άρη όντως με τον Παπ το κουβεντιάζαμε.
Μιας και είχαμε εδώ πέρα το θέμα με τις τελικές και ποιός την έχει μεγαλύτερημόλις έσκασα χθες μύτη στον Κρίκο τους μάζεψα και λέω "Τώρα θα τα λύσουμε όλα!"
Ο Παπ στο GSX είχε δει 260+ (όπως έγραψα κανά δυο σελίδες πριν, καλά θυμόμουν τελικά), με το speedohealer, που ξαναλέω 260 δεν έχω πάει αλλά όντως δεν κλέβει το κοντέρ, το επιβεβαιώνω κι εγώ.
Και όταν είχε το Tuono είχε δει 296.
Σε παλιά μας κουβέντα που λέγαμε για την ακρίβεια των κοντέρ, θυμάμαι που μου εκθείαζε την ακρίβεια των aprilia.
Και άντε πες δεν ήταν 296 πραγματικά. Να ήταν 286? Και πάλι είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά για γυμνό (με ss καταβολές όσο δεν παίρνει βέβαια).
Να αραδιάσει παραμύθια δεν έχει λόγο.
Είπε ότι δεν τα είδε εύκολα, ούτε ότι τα έπιασε για πλάκα, αλλά ότι ανεβάζει σαν τρελό μέχρι 270, ναι.
Ξαναλέω η κουβέντα είναι για να γίνεται και για το παλμαρέ, αλλά μιας και τον έχουμε τον αρχιερέα της αλλαξοκWLιάς στην παρέακαι κάποια από τα μηχανάκια που μελετούσαμε στο θρεντ έχουνε περάσει από τα χεράκια του, είπαμε να μας πει τί είχε δει.
Αυτό.
Καμά διάθεση ούτε για κόντρες ούτε για αντιπαραθέσεις![]()
Aυτα που γράφεις ειναι γνωστά Μπάμπη.
Τα 296 πραγματικά χλμ όμως με μαμα Tuono ειναι απλά στην σφαίρα της φαντασίας.
Επίσης δεν εχω κολλήσει εγω, δεν εγραψα τίποτα σχετικά με τελικές, εκτός απο το να απομυθοποιώ καταστάσεις.
Για να το κάνω και πιο λιανά μηπως καποιος δεν κατάλάβε...
Για να πλησιάσει τα 300 χλμ την ώρα μια μοτο με full fairing και οσο καλύτερη αεροδυναμική γίνεται χρειαζεται 140+ πραγματικούς ίππους στον τροχό.
Τόση τελική έχει ενα CBR1100XX BlackBird. Αν εσύ θέλεις να συνεχίσεις να πιστεύεις οτι το Tuono V2 πιάνει επίσης τόσα, δικό σου καπέλο.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
+φωνώ με τα παραπάνω.
Δεν έχω ιδέα τι βγάζει πραγματικά το ιταλικό παρτάλι, απλά δηλώνω ευθαρσώς πως έχω δει με τα ματια μου εξωφρενικά πολλά για γυμνό μηχανάκι. Ακόμα και ο ιεροεξεταστής των ιταλικών ματρακάδων έξυνε το σαγόνι του με την τελική του Τ.
ΥΓ. Στις Σέρρες που πήγαμε Αρη, είδα ως 245 μέχρι τα φρένα της ευθείας αν λέει κάτι αυτό. Νομίζω πως κάπου εκεί κοντά είναι και τα Ι4 του γκρουπ μου.
και γιατί δλδ πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη???
χαθήκανε οι ευθείες εδω κοντά???
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
A εγώ δεν έχω γρήγορο γυμνό, 100 αλογακια ειναι το Hornet.
κοκοκο mode!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957