Δλδ. κανεις δεν εχει δει αυτα τα tmax τα 500ρια να ξεφτυλιζουν απαντες σε εκκινησεις ?
Μονο εγω ?
Εγω τα βλέπω σα να διακτινίζονται, κιαν παρελπιδα κανα ss τα τσαγιωσει στα πρωτα 50-100 μετρα,
ουρλιαζουν μοτερ,εξατμισεις μεταλλα , ενω το κακασχημο σκουτερ παει σαν κυρια...ατσαλακωτο.
Φιλε μου τι να σου πω...
Κουλος ειμαι...αλλα στις ευθειες...11 κιλα ροπη εχω και 1250cc...για να φυγω μια ροδα μπροστα απο tmax...
ζοριστικα και φανηκε απο τον ηχο της εξατμισης και το ανεβασμα των στροφων...σαν κοντρακιας του '80 ενα πραμα
ενω απλα μια ροδα πισω το tmax αλλαζε τραγουδι στο i-pod.
![]()
Μην το λες....καθοδος Συγγρου,παλι tmax , βραδυ , επρεπε να 200ρισω για να περασω tmax που κατεβαινε με 170-180 (κοντερισια παντα)...ε να το χεσω αμα μια μηχανη πρεπει να διακοσαριζει για να τα ριχνει σε μπανιερες.
Και για να μην ξεχειλωσει το θεμα....ΝΑΙ...οι μηχανες τα "εχουν" τα mega scooter,αναμφίβολα,....αλλα οχι παντα ευκολα....τουλαχιστον στις ευθειες.
Ρε άσε τα ασυνείδητα γαμώ το Σίγκμουντ μου μέσα λέμε
Τί να σε ειπώ.
Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι στο σκούτερ μπορείς απλά να κολλήσεις το γκάζι τέρμα και να μην αγχωθείς ούτε για σούζες ούτε για φιδιάσματα ούτε για τίποτα.
Σε μηχανή, αν θες να κάνεις εκκίνηση της προκοπής, πρέπει να το δουλέψεις.
Άμα κάνεις μαλακία μπορεί να φάς καπάκι, μπορεί να γράφει η πίσω ρόδα μέχρι μεθαύριο, μπορεί και να σου σβήσει.
Εγώ δε σκαμπάζω χριστό.
Μπορεί αυτός που πέτυχα να σκάμπαζε.
...και εκείνο το Gilera GP800... οκ, πανάκριβο, ανούσιο, άβολο (για scooter) αλλά μλκς το πράγμα έστριβε και εκτοξευόταν από στάση!!!
Ναι κάτσε τώρα κι εσύ....
Αν κατάλαβα καλά, ερχόταν από πίσω tmax (ή ότι στο φούτσο και να ήτανε, και βέσπα ακόμα που λέει ο λόγος), με μαζεμένα χιλιόμετρα και φόρα, και εσύ πήγαινες κυρία, και σου κάνει εντύπωση που ζορίστηκες να τον πιάσεις?
Χαίρω πολύ.
Κι εμένα άμα είμαι σταματημένος και με περάσει ένα παπί με 120, ε όσο να'ναι θα χρειαστώ λίγο χρόνο και απόσταση μέχρι να τον φτάσω και να τον περάσω.