Μιας και πρόκειται για θρεντ "κόντρας" ας ανάψουν λίγο τα αίματα για να εχει πιο πολυ πλάκα.
Λίγο ομως.
Μην ξεφύγετε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατι το θρεντ θα φτάσει στον τερματισμό και το R6 vs adv ακόμα θα ειναι στην εκκίνηση![]()
Μιας και πρόκειται για θρεντ "κόντρας" ας ανάψουν λίγο τα αίματα για να εχει πιο πολυ πλάκα.
Λίγο ομως.
Μην ξεφύγετε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατι το θρεντ θα φτάσει στον τερματισμό και το R6 vs adv ακόμα θα ειναι στην εκκίνηση![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κοιτα η αληθεια ειναι πως ολες οι μηχανες ειτε ss ειτε supermotard έχουν φτιαχτει για πολυ παραπανω πιεση απ οτι μπορει ενας μεσος ελληνας, ελάχιστοι μπορουν να φερουν στα ορια μια μηχανή οποτε κατα 90 % ειναι θεμα οδηγού μπορεις να περασεις απο πανω ενα r1 και αμεσως αμεσως να σε περασει ενα v strom ας πουμε
Η κόντρα θα γινει αν γίνει διοτι εγώ ειμαι κατα πολύ ελαφρύτερος μπορεί και 35 kg έτσι για να σας φτιάξω, επίσεις δεκτά ειναι και τα ρολαρίσματα και επίσεις ενδιαφέρον θα είναι να αλλαξω και γρανάζωμα στο adv σε 17αρι, τι ταχύτητα εξόδου εχει ενα r6 στο 1/4 του mph και πόσο πίσω θα ειναι το adv πιστευετε κανεναν αιώνα?? Δεν ευελπιστώ να περάσω το ss αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειάζομαι και κυάλια. σε φιλικό ανοιγμα εγώ με το παλιο μου lc4 με fazer 600 τον είχα ανοίξει απο στάση 50 με 70 μέτρα εντάξει μετά πέρασε απο πάνω μου και είναι και λογικό.. αμα ειναι τώρα τόσο χεράς και το ξεκινήσει καβλέτο ο μάγκας θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά!
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Καλή φάση το παρόν νήμα. Καιρό είχε να γίνει παρόμοια κουβέντα..... Απλώς είτε μιλάμε για ktm με ktm, είτε ktm και r6, κάντε το με ασφάλεια, τη δική σας και των άλλων. Δηλαδή μην κάνετε καμιά μαλακία και μας ρεζιλέψετε ολους μας. Και το ktm να κερδίσει, τι έγινε;
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
αμα ειμαι μονο τόσα κομπλέήτοι 15-20 μετρα πίσω θα σαι, τουλάχιστον...![]()
Το λασπώσαμε και σήμερα!
Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 13/03/2016 στις 15:44.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.