Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 173

Θέμα: Με πριζωνει φίλος να ανοίξουμε το 990 adv με R6 καρπυλατερ στα 400μ ..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Μιας και πρόκειται για θρεντ "κόντρας" ας ανάψουν λίγο τα αίματα για να εχει πιο πολυ πλάκα.

Λίγο ομως.

Μην ξεφύγετε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατι το θρεντ θα φτάσει στον τερματισμό και το R6 vs adv ακόμα θα ειναι στην εκκίνηση

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μιας και πρόκειται για θρεντ "κόντρας" ας ανάψουν λίγο τα αίματα για να εχει πιο πολυ πλάκα.

Λίγο ομως.

Μην ξεφύγετε με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις γιατι το θρεντ θα φτάσει στον τερματισμό και το R6 vs adv ακόμα θα ειναι στην εκκίνηση
    Αφού δε θα τη κάνουν μωρέ, τώρα σου λέει βρέχει, μετά θα έχει υγρασία, και μετά θα πιάσουν οι ζέστες και ποιος τρέχει τώρα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέλος Το avatar του/της Adulescens_1
    Κοιτα η αληθεια ειναι πως ολες οι μηχανες ειτε ss ειτε supermotard έχουν φτιαχτει για πολυ παραπανω πιεση απ οτι μπορει ενας μεσος ελληνας, ελάχιστοι μπορουν να φερουν στα ορια μια μηχανή οποτε κατα 90 % ειναι θεμα οδηγού μπορεις να περασεις απο πανω ενα r1 και αμεσως αμεσως να σε περασει ενα v strom ας πουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    Η κόντρα θα γινει αν γίνει διοτι εγώ ειμαι κατα πολύ ελαφρύτερος μπορεί και 35 kg έτσι για να σας φτιάξω, επίσεις δεκτά ειναι και τα ρολαρίσματα και επίσεις ενδιαφέρον θα είναι να αλλαξω και γρανάζωμα στο adv σε 17αρι, τι ταχύτητα εξόδου εχει ενα r6 στο 1/4 του mph και πόσο πίσω θα ειναι το adv πιστευετε κανεναν αιώνα?? Δεν ευελπιστώ να περάσω το ss αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειάζομαι και κυάλια. σε φιλικό ανοιγμα εγώ με το παλιο μου lc4 με fazer 600 τον είχα ανοίξει απο στάση 50 με 70 μέτρα εντάξει μετά πέρασε απο πάνω μου και είναι και λογικό.. αμα ειναι τώρα τόσο χεράς και το ξεκινήσει καβλέτο ο μάγκας θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά!
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Κυριακή σήμερα .
    ποτέ περιμένετε ;

Καλή φάση το παρόν νήμα. Καιρό είχε να γίνει παρόμοια κουβέντα..... Απλώς είτε μιλάμε για ktm με ktm, είτε ktm και r6, κάντε το με ασφάλεια, τη δική σας και των άλλων. Δηλαδή μην κάνετε καμιά μαλακία και μας ρεζιλέψετε ολους μας. Και το ktm να κερδίσει, τι έγινε;
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από puntix Προβολή μηνύματος
    Η κόντρα θα γινει αν γίνει διοτι εγώ ειμαι κατα πολύ ελαφρύτερος μπορεί και 35 kg έτσι για να σας φτιάξω, επίσεις δεκτά ειναι και τα ρολαρίσματα και επίσεις ενδιαφέρον θα είναι να αλλαξω και γρανάζωμα στο adv σε 17αρι, τι ταχύτητα εξόδου εχει ενα r6 στο 1/4 του mph και πόσο πίσω θα ειναι το adv πιστευετε κανεναν αιώνα?? Δεν ευελπιστώ να περάσω το ss αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειάζομαι και κυάλια. σε φιλικό ανοιγμα εγώ με το παλιο μου lc4 με fazer 600 τον είχα ανοίξει απο στάση 50 με 70 μέτρα εντάξει μετά πέρασε απο πάνω μου και είναι και λογικό.. αμα ειναι τώρα τόσο χεράς και το ξεκινήσει καβλέτο ο μάγκας θα του βγάλω το καπέλο πραγματικά!
    και παλι και 35 κιλά ελαφρύτερος να σαι το R6 έχει περίπου μσό κιλό στον ίππο λιγότερο, ήτοι 15-20 μετρα πίσω θα σαι, τουλάχιστον...

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    ..
    Και το ktm να κερδίσει, τι έγινε;
    Άστα αυτά

ήτοι 15-20 μετρα πίσω θα σαι, τουλάχιστον...
    αμα ειμαι μονο τόσα κομπλέ
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Άστα αυτά
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

αμα ειμαι μονο τόσα κομπλέ
    Αν επενδυσεις 3-4 κατοσταρικα,τον εχεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nitrous-oxide.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	42,2 KB 
ID:	354821

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Άστα αυτά
    Κρύβε λόγια. Χαχαχαχα, αλλά ποτέ δε ξέρεις σε μια κόντρα, αν δε την κάνεις τελ
    ικά. Αλλά να γίνει κατανοητό, πως αν χάσεις μια κοντρα, δεν είσαι λιγότερο άντρας...... Μέσα σε πολλά λανθασμένα και στερεοτυπικά που έχουνε ειπωθεί πιο πάνω.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 13/03/2016 στις 15:44.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αν επενδυσεις 3-4 κατοσταρικα,τον εχεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nitrous-oxide.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	42,2 KB 
ID:	354821
    ....κάνει συμπέθερο το μηχανικό στα σιγουρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ....κάνει συμπέθερο το μηχανικό στα σιγουρα
    Με ενα ανοιγμα δεν παθαινει τιποτα
    Βαζει και πιο μικρη μπουκαλα να μην φαινεται,και του ραβει κουστουμι ΑΑΑ

Παλαιό μέλος
    παιδιά βρέχει σήμερα δυστηχώς δεν μπορεσαμε .

φίλε μου συγνώμη άλλα έχεις οδηγισει καποιο adv σε στροφιλίκι ή μιλάς εκ του ασφαλούς? Δηλαδή εσύ με το ss πόσες μοίρες στρίβεις ποια στην στροφή και πόσες ενας με ενα 990 adv τα έχεις υπολογίσει ασ'πούμε και για ποιο λόγο είμαστε πικραμένοι δεν μπορούσαμε δηλ να παρουμε ss και πηραμε adv και τώρα βγάζουμε χολή.. ? Μιλάμε πάντα για Ελληνικό επαρχιακό δικτυο δεν μιλάμε να πάμε να σκοτωθούμε.. Υπόψην αυτά με τα γόνατα και με τις χαμηλές κλισεις μόνο στην πίστα γίνοντε εκτός και αν είσαι ανισόροπος ,σε λίγο θα μου πεις οτι ολοι οι κάτοχοι ss ξύνουν κιόλας και εχουν το ss για την πίστα και οχι για καφέ ή παραλία με σορτσακι χωρίς κράνος για να φαίνετε κιόλας, Διαφορετικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να παρει καποιος μηχανακι με σπαστό τιμόνι.. Μόνο στην Ελλάδα εχουμε γεμίσει απο 1000ss με τυπους που θελουν να γίνουν ροσσι.
    Εντάξει είπαμε αμα αλλάζουμε μηχανάκια αδερφέ όποτε βρίσκεται καποιος ποιο χεράς που μας περνάει στο στροφιλίκι κλάφτα χαράλαμπε θα επρεπε να εχω αλλάξει καμια 100αριά μηχανακια , εξάλλου αμάν κάναμε να το πουλήσουμε θα πάμε να το ξαναφορτωθούμε? Προτιμώ το διαστημοπλοιάκι μου
    Blah blah blah blah......

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2012, 08:58
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2009, 09:11
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2009, 17:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε