:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
![]()
:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
![]()
Περαστικα στον Tropeas και...
καλο ταξιδι στο παιδι....
Μακαρι να ειναι το τελευταιο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protect me from what I want...
Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις.... οι λέξεις δε φτάνουν να περιγράψουν αυτά που συμβαίνουν...
.....Ήμουν σχεδόν δίπλα στον Άνταμ όταν το έμαθε.... Ελπίζω ρε φίλε αυτή την έκφραση που είχες εκείνη τη στιγμή να μην την ξαναδώ στο πρόσωπό σου.... και σε κανενός άλλου.....
Εμείς είχαμε προχωρήσει μπροστά και το μάθαμε στο Ναύπλιο.....
Γυρίσαμε πίσω στο Λυγουριό και μετά στο Άργος.... εκεί φάγαμε την κεραμίδα όταν μάθαμε πως η γυναίκα του Αποστόλη είναι στο μήνα της....
Περαστικά Λάμπρο και συγνώμη που δεν μπορούσαμε να σου το πούμε.... Ελπίζω να καταλάβεις γιατί το κάναμε....
Τα θερμότερα συλλυπητήρια.....
Καλό Ταξίδι Αποστόλη.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
![]()
![]()
![]()
να ειναι ελαφρυ το χωμα!!!!
λυπαμαι παρα πολυ
συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου
![]()
![]()
![]()
καλο σου ταξιδι αγνωστε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
tropeas περαστικα σου![]()
Περαστικά ρε Λάμπρο...εύχομαι να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας γελαστός όπως πάντα.
Συλληπητήρια στην οικογένεια του Αποστόλη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προσευχόμαι η γυναίκα να αντέξει και να γεννήσει, γιατί με τη φρίκη που θα νοιώσει όταν μάθει τι έγινε...Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Γυρίσαμε πίσω στο Λυγουριό και μετά στο Άργος.... εκεί φάγαμε την κεραμίδα όταν μάθαμε πως η γυναίκα του Αποστόλη είναι στο μήνα της....
μακάρι να μη διαβάζει το φόρουμ
Το εμαθα το απογευμα απ το Νασο. Κοντεψε να μου φυγει το κουτι στην ευθεια της Θήβας.....
......ειδικά με το δευτερο![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω οτι μπορώ να πω κατι![]()
![]()
.-
THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...
Οχι ρε πουστη μου, μολις ανοιξα το computer και διαβασα ολα τα ποστ!
Τι να πει κανεις![]()
Περαστικα Λαμπρο
Εύχομαι γρήγορα περαστικά στο Λάμπρο, και κουράγιο σε όλους. Δεν υπάρχουν περισσότερα λόγια για αυτές τις στιγμές...
![]()
Το εμαθα το μεσημερι στην δουλεια χωρις πολλες λεπτομερειες σχετικα με το παληκαρι, καθως και για το συμβαν, και πραγματικα δεν καταλαβα απο που μου ηρθε.
Διαβαζοντας τωρα τις τελευταιες λεπτομερειες σχετικα με τον Αποστολη και την οικογενεια του, μιας και ο φιλος που με πηρε τηλεφωνο η τα ελεγε μπερδεμενα η εγω δεν ημουν σε θεση να καταλαβω, νιωθω την γη να χανεται κατω απο τα ποδια μου.
Γιατι να συμβαινουν αυτα ρε γαμωτο;
Ποτε δεν πιστευα, η εστω προσπαθουσα να μην σκεφτομαι την πιθανοτητα, να θα βρεθει καποιος απο εμας στην δυσκολη θεση να δει σε βολτα την παρεα του, τους φιλους του, τραυματισμενους, η σε χειροτερη κατασταση.
Κουραγιο σε ολους, και τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του παιδιου.
Δεν ξερω πραγματικα τι λενε σε αυτες τις περιπτωσεις, ολα μου φαινονται "καπως".![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Είναι κάποιες στιγμές αμηχανίας!
Δεν ξέρω κανέναν, κι όμως νιώθω αμήχανα γιατί θα μπορούσε να είναι κάποιος από μας σε μία οποιαδήποτε στιγμή!
Κάποιος που ξέρει καλύτερα τις οικογένειες των παιδιών ας δει μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε σε τίποτα!
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ...
Τι να πεις κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά...............
Περαστικά σου Λαμπρούκο μου και γρήγορα κοντά μας!!
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τα πιο θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.
Τροπέα, σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή ανάρωση και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινή ζωή.