Το να περασεις με κοκκινο ,εις γνωσην σου,ειναι μεγαλη μαλακια.
Πρωτα απ ολα κινδυνευεις εσυ ο ιδιος και απ οτι βλεπω αυτοι που το κανουνε συνειδητα,το ξεχνανε αυτο.
Το να περασεις με κοκκινο ,εις γνωσην σου,ειναι μεγαλη μαλακια.
Πρωτα απ ολα κινδυνευεις εσυ ο ιδιος και απ οτι βλεπω αυτοι που το κανουνε συνειδητα,το ξεχνανε αυτο.
Mεγάλες στιγμές....
Τι λαλάκες αυτοί οι γερμανοί....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
an kai ta eipe ola o sniper...opou kai na eisai panta kati xaneis kai kati kerdizeis...tin ennoia tis teleias evrwpis (isws) tin exoun oi Ellines pou zoune Ellada akougontas ta benefits pou anaferes oti apolamvaneis...oloi oi ypoloipoi pou zoume eksw (kai osoi exoun zisei) kseroume...kai einai to leigotero axaristo na krazeis enan tropo zwis kai syberiforas pou xari se ayto esy boreis twra na apolamvaneis ayta pou apolamvaneis...legete (sxetiki) sigouria kai epipedo zwis me ola ta strava tou...kai opws eipe kai kapoios an den goustareis boreis panta na gyriseis stin Ellada...filika panta...![]()
den kserw giati se kraksane gia na eimai eilikrineis kai den asxoloume me tetoia...i diafora apo ta 2 einai stin prwti periptwsi se "diwxnoun" apo tin xwra sou kapoies katastaseis...den exeis epilogi...einai paromoio me kapoion pou leei se kapoion na afisei tin poli (Athina synithws) gia na paei sto xwrio tou...
Κατανοω τι λες, μα ελπιζω πως δεν ηταν γι' αυτο, στο προκειμενο.
Μα το να φυγεις απο μια χωρα που αγαπας, αλλα δεν μπορεις να ζησεις, γιατι σε ξεζουμιζει χωρις ελεος και θελει κι αλλο
Δεν ειναι το ιδιο με το να αφησεις μια χωρα που σου δινει παροχες πολλες περισσοτερες απ' οτι εχεις συνηθισει καποιες φορες και τα "εργαλεια" να ζησεις και οχι να επιβιωνεις απλα, επιστρεφοντας στην πρωτη περιγραφομενη.
Προσωπικα ειμαι μεταναστης απο τοτε που γεννηθηκα. Ετσι τα εφερε η ζωη που οσα χρονια περασα στην Ελλαδα ηταν ομορφα.
Μα, βαζω και τα προσωπικα μου στην εξισωση που δεν εχουν σχεση με το θεμα μας, δεν θα επιστρεψω.
Την εχω στην καρδια μου, Πατριδα μου ειναι, αλλα προσωπικα δεν μπορω να ζησω στην Ελλαδα. Και με πολλους απο τους ελληνες, επισης.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Διαβάζω τρελά μαργαριτάρια..
Το να περάσεις με κόκκινο ότι ώρα και αν είναι όση κίνηση έχει ή δεν έχει είναι απόπειρα δολοφονίας. Όπως πχ και το να πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο γιατί έλα μωρέ 25 μέτρα πιο κει μένω. Ρωτήστε καμιά μανούλα που κλαίει το παιδί της γιατί ο άλλος πέρασε κόκκινο που έλα μωρέ το ελέγχω.
Τα υπόλοιπα όλα είναι καραμελάκια για μας τους Ούγκανους που όταν εμείς γράφαμε μαθηματικά αυτοί ήταν στα δέντρα.
Τέλος πως γίνεται πάντα να μιλάει κάποιος για κάτι τόσο συγκεκριμένο και η συζήτηση να καταλήγει στο πως και αν ξυρίζονται οι μπαμπουίνοι.
Τελευταία τροποποίηση από MikeG; 18/05/2016 στις 17:47.
φυσικα και για μενα υπαρχουν χιλιοι λογοι να θυμωνω και να θελω να παρω ενα καλασνικωφ να σκοτωσω τους μισους Ελληνες.Αλλα το θεμα δεν ειναι εκει.Το θεμα ειναι οτι αγαπαω αυτον τον τοπο που γεννηθηκα,αγαπαω την ιστορια μας,τους αγωνες που κανανε οι ανθρωποι και χυσανε το αιμα τους (πολλες φορες σε στημενα παιχνιδια)για να μπορουμε εμεις να γραφουμε εδω περα.Και για να δεις ποσο "δειλοι" ειναι αρκετοι ,σκεψου αυτο:την δεκαετια του 80 πχ γιατι δεν εφευγε κανενας για την ξενητια;Γιατι ολα ηταν ζαχαρι στο Ελλαντα και καλοπαιρναγαμε.Σημερα που τρωμε το αγγουρι,την κοπαναμε για μερη μαγικα ,που οι μισθοι ειναι 4000 ευρω (λεμε τωρα)οι γκομενες μας περιμενουν με ανοιχτα τα ποδια και κανενας δεν περναει με κοκκινο.Ααααααμα ξαναφτιαξουν τα πραματα ,ξαναρχωμαστε μωρε δεν τρεχει τιποτα.Τελος παντων για να τελειωνω ,ενα περιεργο πραμα μου συμβαινει ρε παιδια :ενω ειμαι Ελληνας,ζω στην Ελλαδα,δεν περναω ποτε με κοκκινο.
Οποτε η διαφωνια μας ειναι η διαφοερτικη στοχευση, η απλα επικεντρωνομαστε αλλου.
Δεχομαι την αποψη σου, σε πολλα συμφωνω, μα δεν ειμαι οσο ρομαντικος οσο εσυ.
Και καλα κανεις. Αρχικα γιατι προσεχεις εσενα και δευτερευοντως γιατι καποιο πρεπει να δωσουν το παραδειγμα, πως δεν χαθηκε ο κοσμος αν περιμενεις το πρασινο.
Inochi, ρε!
Για οσο.