Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 131

Θέμα: SOS Βοήθεια επειγόντως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Πέφτει σε μπλοκο με το Ζ σοβαροτατο μοτορι,κρανατος
    Άδεια έχει ασφάλεια έχει το μοτορι είναι κομπλέ απο φλάς καθρέφτες πινακίδα.Έχει δίπλωμα Α2 .για απεριόριστο δεν μπορεί να βγάλει λόγο ηλικίας.όταν μπορέσει θα το βγάλει..
    Νομίζεις θα κάτσει ο μπάτσος να τον ζωγραφίσει επειδής οδηγάει μεγαλύτερο μηχανάκι
    Που ζεις?
    στα δικα μου τα χρονια ,αμα επεφτες σε οργανομενο μπλοκο και δεν ειχες διπλωμα,ΔΕΝ το γλυτωνες το αυτοφωρο.Αμα σε σταματαγε κανενας τροχαιος η κανα ζητας,επαιζε και να γλυτωνες.Αν στο παρον εχουν αλλαξει τα κοζια....τι να πω;

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    στα δικα μου τα χρονια ,αμα επεφτες σε οργανομενο μπλοκο και δεν ειχες διπλωμα,ΔΕΝ το γλυτωνες το αυτοφωρο.Αμα σε σταματαγε κανενας τροχαιος η κανα ζητας,επαιζε και να γλυτωνες.Αν στο παρον εχουν αλλαξει τα κοζια....τι να πω;
    Σωστά. Άσε που αυτός απ' ο,τι κατάλαβα δεν έχει δίπλωμα ούτε Α1 ούτε Α2 ούτε @3.

Νηματοθέτη, ενημέρωσέ τον τι μπορεί να πάθει, κι αν απο κεί και πέρα επιμείνει... κακό του κεφαλιού του.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Πέφτει σε μπλοκο με το Ζ σοβαροτατο μοτορι,κρανατος
    Άδεια έχει ασφάλεια έχει το μοτορι είναι κομπλέ απο φλάς καθρέφτες πινακίδα.Έχει δίπλωμα Α2 .για απεριόριστο δεν μπορεί να βγάλει λόγο ηλικίας.όταν μπορέσει θα το βγάλει..
    Νομίζεις θα κάτσει ο μπάτσος να τον ζωγραφίσει επειδής οδηγάει μεγαλύτερο μηχανάκι
    Που ζεις?
    Εγώ που ζω η εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις; ΔΕΝ έχει ΚΑΝ δίπλωμα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εγώ που ζω η εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις; ΔΕΝ έχει ΚΑΝ δίπλωμα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις;
    Ακριβώς

SOS Βοήθεια επειγόντως
    Παιδιά καλησπέρα.Έχω μεγάλο πρόβλημα.Είναι ένα παλικάρι που πάμε μαζι στο γυμναστήριο,21 χρονων.Πριν λίγο καιρό μου είπε ότι θέλει να πάρει αμάξι με 8000 και εγω τον παρότρυνα να πάρει μια μηχανή σαν την δικιά μου.Εγω έχω ένα er-5,50 αλογάκια.Αυτός τωρα πήγε και μου πήρε Z-750,110hp. Εγω το μηχανάκι το ήξερα αλλα δεν το είχα οδηγήσει ποτε.Μου το έδωσε εχθες για μία βολτα και τρελάθηκα.Πολύ νευρικό και το γκάζι του είναι πολύ εύκολο.Είμαι πεπεισμένος ότι θα φαει το κεφάλι του.Είναι καυλωμένος όσο δεν πάει,είναι μικρός και άπειρος.Είναι η πρώτη του μηχανή.Δεν έχει δίπλωμα αλλα και το δίπλωμα που θα βγάλει θα είναι για μικρότερου κυβισμού λόγω ηλικίας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Εσας τοτε σας ξυριζαν γουλι και σας γυρναγαν πανω στο γαιδαρο με την ταμπελα “ειμαι τεντυ μπους"
    πουτσ@@@@@@@@@

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Εσας τοτε σας ξυριζαν γουλι και σας γυρναγαν πανω στο γαιδαρο με την ταμπελα “ειμαι τεντυ μπους"
    Γιαυτό ρε, είσαι μονίμως γουλί;

Μέλος Το avatar του/της Triathlon 7
    ΗΛΙΑΣΚΤΜ: οι πιο παλαιοι βαλτε λιγο νερο στο κρασι σας.
    Στα 80ς ποιος ειχε διπλωμα,ασφαλεια ,κρανος,και ηξερε τι κανει με τα Ζ900,boldor κτλ με τις ιπποδυναμεις του τοτε που ισοδυναμουσαν με τα SS του σημερα και τα φρενα που απλα ηταν ο εξτρα διακοσμος να μην πω για αναρτησεις....

Εγω!

Τωρα το θεμα που θιγει ο sotiriszegianni ειναι πολυπλευρο και δυσκολο να απαντηθει. Εχω ζησει - δυστυχως - παρομοια εμπειρια με φιλο, με την χειριστη καταληξη...Ξαφνικα απο 0 σε 1000cc. Με δυο συντομοτατες ενδιαμεσες αλλαγες.

Απο την αλλη πλευρα ομως, στην εποχη μου, εμεις σαν πιτσιρικαδες ειχαμε την (νομικη) δυνατοτητα να οδηγουμε οτι θελαμε απο τα 18. Πολλα superbikes στην νεανικη παρεα και κανενα αξιοσημειωτο ατυχημα. Την ιδια ωρα εβλεπες αγωνιζομενους και γενικα εμπειρους αναβατες, να σακατευονται σε δημοσιους δρομους με c50....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Αν σκάσει σε μπλόκο με κράνος κτλ. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάθει τίποτα...

Και δίπλωμα να είχε δεν σημαίνει ότι δεν θα σκοτωθεί...
    Το ότι έχεις δίπλωμα σημαίνει ότι μπορείς να αγοράσεις ένα όχημα χωρίς νομικές κυρώσεις...
    Δεν σημαίνει ότι είσαι και ασφαλής με αυτό....

Αν θες να τον βοηθήσεις προσπάθησε διακριτά να κουμαντάρεις την καύλα του... Σαν φίλος που τον νοιάζεται και όχι σαν ξερόλας!!!
    Πες του για σχολεία, πίστες κτλ. θα μάθει να οδηγάει και σιγά σιγά θα έρθει σε επαφή με κόσμο που θα του αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει το κεφάλαιο <<μοτοσυκλέτα>>...

"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Νέο μέλος
    πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
    για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
    παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
    "ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
    στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
    ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
    " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
    επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει
    Τελευταία τροποποίηση από Aurond; 21/05/2016 στις 01:29.

Banned
    βούλωμααααααααααααααααααααα

https://www.youtube.com/watch?v=JRZGTnjCLOo

Μπηκε ο φιλος σου και εθεσε ενα προβληματισμο,και ο καθενας απο εμας ειπε την γνωμη του.
    Τωρα σκατοψυχοι η οχι,εγω θα σε εδινα στεγνα παντως.
    Απο εκει και περα δικο σου το κεφαλι και δεν μας πεφτει λογος,αρκει να μην συμβει η στραβη
    και δεν εχεις διπλωμα.
    Τοτε θα αναθεωρησεις γιατι δεν εχεις ιδεα τι εστι συνεπειες.
    Τωρα το οτι εκθετεις τον φιλο σου λεγοντας οτι οδηγει μεθυσμενος η μαστουρωμενος,δεν τιμα ουτε εσενα
    ουτε αυτον.

Φιλικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aurond Προβολή μηνύματος
    πολλες οι ασυναρτησιες... σχεδον κανενας με επιχειρηματα? ειμαι 22, με διπλωμα Α2, κρανακι σωστο, ασφαλειες τα παντα σωστα, παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    δεν ξερω γτ΄αυτο το Threat απο τν φιλο μου Sotiriszegianni, αφου το συζητησαμε ηρθα να απαντησω και σε εσας...
    για οσους θεωρουν σωστο την καταγγελια, για ενα ατομο το οποιο για να παει στην δουλεια του χρειαζετε το οχημα του γτ΄σχολαει 2, και βλεπετε σωστο να υποφερει με δικαστηρια ειστε μεγαλα σκατοψιχα..
    παρολα αυτα, στο μονο που δεν με καλυπτει το Α2 ειναι σε περιπτωση που προκαλεσω "Εγω" ζημια, δεν με καλυπτει η ασφαλεια, και μια πιθανοτητα δικαστηριο μετα απο χρονια να παρουσιασω το ανανεωμενο διπλωμα..
    "ναι ξερω, ειναι πολυ αγριο "παπακι" ", απο Scouter 250cc πηγα στα 750.. λαθος.. ομως παρολα αυτα δεν το πηρα για κοντριτσες.. (μα θα μου πειτε γτ να παρω αυτο , αφου δεν θελω ξεσκισμα- γκαζια -.. γιατι το γουσταρα ειναι η απαντηση, το εβλεπα και το ηθελα απεγνωσμενα..
    στο κατω κατω της γραφεις, εαν εγω δεν την θελω την ζωουλα μου, δεν του πεφτει κανενος ο λογος... - και μην μου πειτε, πως ποτε δεν οδηγησατε εστω μια φορα μεθυσμενοι η μαστουρωμενοι, παντως΄ο φιλος μου ο Sotiriszegianni το κανει συχνα..
    ο καθενας μας κανει τις επιλογες του, το μονο που οφειλει ενα κοινωνικο συνολο να κανει ειναι σωστη ενημερωση και απο τον "παθων", σωστη εκπαιδευση...!
    " By the way ", νομοθεσια για τετοια ορια ηλικιας οχηματων, και με τοσα "παραθυρακια" μονο τριτοκοσμικες χωρες, Ελλαδα ας πουμε..
    επισεις το Threat, με παρουσιαζη ως ο καυλομενος 20χρονως.. το μηχανημα το πηρα για να πηγαινω στην δουλεια μου.. ειναι τουλαχιστον τραγικα τα Comment σας.. αλλα δεν φταιτε εσεις, ο εχεφρων φιλος μου φταιει
    Τελικά όντως χρειάζεσαι βοήθεια επειγίοντως.

Είχα σκοπό να γράψω κάτι όχι τόσο για να σε υπερασπιστώ αλλά για να ηρεμησουν τα πνεύματα, όπως έκαναν πολλοί από πάνω.
    Αλλά τελικά δεν αξίζει.

Από τη στιγμή που δεν έχεις δίπλωμα (ναι, το να μην έχεις το κατάλληλο δίπλωμα σημαίνει πως ΔΕΝ εχεις δίπλωμα) δεν σε καλύπτει καμία ασφαλιστική.
    Είσαι παράνομος και σε περίπτωση που τύχει κάτι είσαι ξεκρέμαστος. Ότι άλλα και να μας λες είναι παπαριές.

Εύχομαι να σου πάνε κάλα όλα στη ζωή σου.
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Νέο μέλος
    και να μην εχεις Καθολου διπλωμα η ασφαλεια του αλλουνου σε καλυπτει σε περιπτωση που φταιει, ξερω παρα παρα παρα πολυ καλα το τι λεω..
    @taisteal, ο θανατος μου η ζωη σου ας πουμε?
    και δεν καταλαβαινω γτ το εχασα, σωστος οδηγος ειμαι, διπλωμα εχω (okay οχι για 750cc, αλλα για κατι μικροτερο, γτ πλ απλα η νομοθεσια ειναι ο΄τι να'ναι), δεν τρεχω ΠΟΤΕ.. το προβλημα πιο ειναι? το Subject tou Threat.. ποιο ειναι?
    το αν υπαρχει ενας αγνωστος 22ρις με Α2 και 750cc παπι( με τα παντα σωστα, εξοπλισμο μεχρι ασφαλεια), ή ενας καυλωμενος 20ρις που παει του σκοτωμου με τα μυαλα στα καγκελα.. για συγχρονιστητε λιγο... μην γραφετε ασυναρτησιες, απλα για να γραψετε κατι ...
    και οσο για τν φιλο μου, για καλο του.. για καλο μου δεν ξεκινησε αυτο εδω?

Οκ μαν
    Καλη τυχη και παντα ορθιος.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Aurond Προβολή μηνύματος
    παντα κυριος με τα φλας μου, στην λωριδα μου, πανω απο 90 δεν το εχω ανοιξει ποτε..
    ι
    Κι εγώ πηγαίνω κάθε Κυριακή πρωί στην εκκλησία.......

Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορώ να σου πάρω εάν βρεθείς στο διάβα μου και δεν έχεις τα απαιτούμενα..... αυτό σου λέμε, εδώ.
    Μεγάλο παιδί είσαι κάνε ότι καταλαβαίνεις, μακάρι ποτέ να μην σου τύχειι τίποτα και πάντα όρθιος

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44
  3. sos- βοηθεια
    από sanguini στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9