Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 115

Θέμα: Euro φάκιν 4

Το γούστο του καθενός είναι διαφορετικό. Ο ένας γουστάρει κοκκαλιάρικες μοντέλες, ο άλλος ζουμερές μιλφ.
    Το ίδιο και με τις μηχανές. Ο ένας γουστάρει τον κινητήρα να ουρλιάζει στις 12000, ο άλλος γουστάρει τις σφυριές του thumper.
    Ποιος είμαι εγώ να του πω τι να γουστάρει? Γουστάρει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα, αυτό που τον κάνει να απολαμβάνει ότι κάνει μαζί της.
    Το θέμα είναι να έχει επιλογές. Δε γουστάρω ηλεκτρικά μοτέρ, θέλω κραδασμό και να με χτυπάει ο αέρας, δεν με ενδιαφέρει να ανάβω τσιγάρο με τον BIC οδηγώντας, αυτό μου δίνει εμένα την αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Αν εμένα με καλύπτει το ΧΤ, ποιο το πρόβλημα?

Η κάθε μηχανή έχει συν και πλην. Δεν υπάρχει μοντέλο που να τα κάνει όλα τέλεια. Κάπου θα υστερεί, λίγο ή πολύ. Υπάρχουν όμως μοντέλα που τα κάνουν όλα χωρίς να διαπρέπουν πουθενά με τις επιδόσεις, φρένα, άνεση που προφέρουν.
    Ένα από αυτά είναι και το ΧΤ. Εύκολο για τον αρχάριο, παπί στην πόλη, πατάει χώμα, πατάει άσφαλτο, θα σε πάει εκεί που θέλεις, όλα αυτά με αξιοπρέπεια, χωρίς να είναι τέλειο πουθενά.
    Η πολυχρηστικότητα, η ευκολία χρήσης και συντήρησης και η αναμφισβήτητη αξιοπιστία του μοντέλου σε συνδυασμό με το σχετικά φτηνό κόστος συντήρησης, προσφέρουν στον αναβάτη ένα πολυεργαλείο, που δεν θα κόψει όπως το πριόνι, δεν θα σφίξει σαν τη μέγγενη αλλά θα σου κάνει τη δουλειά. Γι' αυτό το λόγο αγαπήθηκε από πληθώρα αναβατών 40 χρόνια τώρα. Ποτέ δεν ήταν το εργαλείο με ΤΑ άλογα, ΤΑ φρένα, ΤΗΝ άνεση κλπ. Ποτέ δεν έκανε κάτι τέλεια. Αλλά έκανε τα πάντα με αξιοπρέπεια. Και οι ανανεώσεις που του έκανε ο Γιαμάχας ανά τα χρόνια, το κράτησαν ζωντανό μέχρι τις μέρες μας. Ο χαρακτήρας του και η πολυχρήστικότητά του το κράτησαν ζωντανό, όχι οι επιδόσεις του. Μια ματιά σε ξένα φόρουμς μπορεί να δείξει γιατί το ΧΤ είναι ακόμα αγαπητό παρά τα ελλατώματά του. Οι Αμερικάνοι κλαίγανε για την XTR, τώρα κλαίνε για την Τενερέ. Θα' θελαν πολύ έναν Ελβετικό σουγιά που εμείς τον έχουμε για το μΠέο, αλλά δεν τηρούν τις "αυστηρές" προδιαγραφές ρύπων της χώρας. Κάτι που οι ντόπιες Χάρλευ το κάνουν υποδειγματικά...

Με την XT660R, έκανα 62000χλμ σε 3,5 χρόνια, αφαιρώντας το τρίμηνο που ανάρρωνα όταν με χτύπησε ένας λουκουμάς. Αυτό το ατύχημα δεν υπήρχε περίπτωση να το αποφύγω με ότι μηχανή κι αν ήμουν. Έκανα ταξίδια 1000+ χλμ με το ΧΤ, που άλλοι το έχουν σαν παπί για την πόλη. Την πούλησα λόγω του ότι τα εν λόγω ταξίδια δεν γίνονται με το ΧΤ και την κυρά από πίσω. Οι καταστάσεις άλλαξαν πάλι. Η XJR ανετότατη και δυνατή αλλά δεν κάνει για το μέρος που βρίσκομαι. Μια Τενερέ θα μου επιτρέψει να κάνω ότι έκανα με το ΧΤR αλλά και ταξίδια μετά της συζύγου. Εντάξει, άσε με μένα, είμαι περίπτωση. Αλλά όχι η μοναδική...

Το βασικό είναι να έχεις εμπειρία, να ξέρεις τι ζητάς και τι μπορεί να σου προσφέρει η μηχανή που διάλεξες. Αν ατυχήσεις στην επιλογή, πάντα μπορείς να την πουλήσεις και να πάρεις κάτι που θα σου κάνει καλύτερα τη δουλειά στον τομέα που υστερούσε η προηγούμενη.

Αλλά όταν με πρόσχημα την οικολογία απαγορεύεις την πώληση ενός μοντέλου στην Ευρώπη, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά του, την ήπειρο που με αυτό το μοντέλο ξεκίνησε τον πιο σκληρό και απαιτητικό αγώνα του κόσμου, ενός μοντέλου που έμαθε κόσμο και κοσμάκη να καβαλάει και μπορείς να κάνεις τα πάντα με αυτό, φυσικά χαλάω. Το ίδιο θα χαλάσω αν απαγορευτούν με το αποφασιζομεν και διατάσσωμεν τα CB, ή τα Tiger ή τα XR ή ότι άλλο...

Εφόσον υπάρχει ακόμα η αγορά και κόσμος που το γουστάρει, άσε τον Γιαμάπα να το σταματήσει αυτός, ή να το εξελίξει ακόμα περισσότερο, ή να βγάλει μηχανές με τις ίδιες δυνατότητες του ΧΤ αλλά πολύ καλύτερα και σε καλή τιμή για να το φτύσει ο ίδιος ο κόσμος...

Η δικτατορία των εκάστοτε Euro είναι που με χαλάει, υποχρεωτικά ABS, δεμένα και φιμωμένα άλογα, τίγκα στο ηλεκτρονικό.. και γιατί? Αφού δεν υπάρχει έλεγχος των ρύπων στις μοτο, οι κινητήρες σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τους παλιούς, και δεν είναι ποιος ξέρει τι κυβισμός... Και σε κάθε νέο Euro θα πέφτουν κι άλλα, κι άλλα μοντέλα. Ποιος άραγε ωφελείται και ποιος χάνει από αυτό?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ποιό μάρκετινγκ... καβαλάω GS (τελευταίο τεστ ράιντ που έκανα και κόντεψα να κλάψω μετά), τραβάω ΑΠΑΛΑ την μανέτα του φρένου και σπάνε τα μέζεά μου στο ντεπόζιτο και η κακομοίρα η συμβία πέφτει πάνω μου, λες και πέφτει σε τοίχο. Για το XR δεν θα πω καν, διαστημικό γκάζι, εξωγήινα φρένα. Πέφτουν σε λακκούβα υπό κλίση και το μόνο που καταλαβαίνεις είναι το σφίξιμο "ω φίλε μου την π**ίσαμε" αλλά έχεις περάσει από πάνω και το μηχανάκι δεν έχει νιώσει και λες "αυτό ήταν"; Ναι είχα παράπονα γιατί τα λεφτά είναι πολλά και ψειρίζω την μαϊμού, αλλά η πρόοδος, θεέ και οι άγιοι όλοι. Φαντάζομαι ότι και άλλα της κατηγορίας έτσι είναι, δεν τα οδήγησα όμως. Το GS800 ήταν πιο "ανθρώπινο" αλλά για μηχανάκι του 2008 δηλαδή σχεδιαστικά 10ετίας αξιοπρεπές είναι. Φαντάζομαι το μοντέλο '18 θα είναι εξωγήινο και αυτό.

Και πας να φρενάρεις με τον πήγασο και α)δεν φρενάρει η μπρέμπω η γιαγιά και β)μπλοκάρει ο τροχός αν επιμείνεις. Πας να φρενάρεις με το fazer και ΟΚ το α)φρενάρει η γιαγιά τοκίκω, καμμία σχέση η δύναμη αλλά το β) χαλαρότατα με λίγη απροσεξία (το περσινό Lowside στοίχισε ψυχολογικά πολύ). Αναρτήσεις δεν συζητώ, γελάνε και οι σκληροί δίσκοι του σέρβερ με το ζήτημα. Κάλυψη και διαχείριση αέρα, σέλες, "πολιτισμός" στην λειτουργία... Τροφοδοσία, που λέμε ότι ο ψεκασμός δεν είναι σαν τα καρμπιρατέρ... Γενικά με έπιασε θλίψη και απογοήτευση. Το ξεπέρασα γιατί αυτά έχω και με αυτά θα πορευτώ. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως τα 90ς πέρασαν.

Και αυτά είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μεγέθη, δεν είναι "έλα φάε φραουλίκι είναι το πιο νόστιμο παγωτό". Πρέπει να είσαι χαζός για να μην καταλάβεις ότι εκεί που ο πήγασος θα καρφωθεί στο ταξί ας πούμε, το GS θα σταματήσει δύο αυτοκίνητα μακριά και θα χώσεις και δέκα μπινελίκια στον κίτρινο. Εκεί που κάναμε 800 χιλιόμετρα στην βορειόπιτα και κουραστήκαμε, με το άλλο θα ήταν "φέρε άλλα τόσα". Δεν θα είχα φάει το τουμπογλιστρίδι πέρυσι. Που κολλάει το μάρκετινγκ; Αλλά να, κλαίμε που χάθηκε το XT. Το 'ρδέλο χωρίς αναρτήσεις, χωρίς φρένα, χωρίς άλογα, χωρίς σέλα, χωρίς φώτα, χωρίς όργανα, χωρίς... τίποτα πέραν της τρέλας του γραικού που το έκανε στάτους σίμπολ. Γιατί η ωραία Ελένη είναι τώρα γριά και δεν την πηδάει κανείς. Ειδικά στις μέρες μας είναι ΛΟΛ, ομιτζί και WTF να το συζητάς. Αν βάλει κάποιος το XTX και έστω το CB5000X δίπλα δίπλα, είναι έτη φωτός το ένα με το άλλο μακριά. Ή το MT-07 για να μην πάμε σε άλλη εταιρία. Και εκεί που αυτά τα δύο είναι στο τοπ τρία των πωλήσεων, το ΧΤ στα ίδια λεφτά... Γέλιο και μόνο. Το ΧΤΖ το έχει στολίσει τόσο πολύ ο σουπιάς που ότι και να πω είναι περιττό. Τι συζητάμε; Το euro είναι η αφορμή, αλλά η ουσία είναι ότι χάνουμε δεινόσαυρους και μαμούθ που δεν τα αγόραζε κανείς. Στο μουσείο, καλά είναι εκεί. Και για να προλάβω τον έξυπνο που θα μου πει "δες τι κάνει ο Λαμιώτης με το XTZ που το λες μαμούθ" ή "τι κάνει ο Σαλονικιός με το αρχαίο XR" ναι, μπράβο τους και μαγκιά τους, ότι έκαναν θα το έκαναν με όποιο άλλο μηχανάκι τους έδινες γιατί αυτό ήθελαν να κάνουν.
    Γιαννη καλημερα.Οι συγκρισεις που κανεις ειναι ακυρες.Σαφως τα πραγματα και η αληθεια ειναι οπως την θετεις σε οτι εχει να κανει με την τεχνολογια.Σαφως και εχω νοιωσει καπως οταν μετα απο δοκιμη του multistrada 1200 enduro η του 1290 η του afrika κτλ αναγκαστικα να ανεβω στο ΤΑ για να παω σπιτι.Η συγκριση μου λοιπον δεν ειναι εκει ειναι σε κατι που λεγεται συναισθημα και σε κατι που λεγεται λογικη του κανω την δουλεια μου εξισου καλα με αυτο το ταπεινο δεινοσαυρακι (που λετε ολοι) και ναι ρε π@%στ& μου δεν δινω 20 χιλιαρικα στην Βαυαρικη αυτοκρατορια η οποια στην πρωτη κατσκευαστικη της αστοχια σφυριζει αδιαφορα απεναντι στον πελατη.Εκει εμπλεκεται και το θεμα Μαρκετινγκ που λεω και με την πλυση εγκεφαλου ξεσηκωνει τους πατριωτες μας απο τις καφετεριες να τρεξουν να αγορασουν νεα μοδελα.
    Τωρα που εβγαλες το συμπερασμα οτι κλαιω για το ΧΤ δεν ξερω.Απλα εχω αναμνησεις συναισθηματα (ναι εχουν καποιοι και για τα σιδερα) και αν ειχα δυνατοτητα θα ειχα κρατησει ορισμενα μηχανακια απο αυτα που περασαν στο παρελθον μονο και μονο για να τα αντικρυζω και να με μεταφερουν σε καποια αθωα γεματη χαμογελα και συναισθηματα μη εξηγησιμα των 90ς και των 80ς.
    Για να το κλεισουμε λοιπον η προφαση ειναι το Euro 4 το παρασκηνιο ειναι οτι πρεπει να λειτουργει η βιομηχανια να υπαρξουν θεσεις εργασιας να εξελισεται η βιομηχανια και να το μαρκετινγκ να απαιτει υψηλοτερους μισθους για τους διευθυντες σχεδιασμου,διευθυντες πωλησεων και δεκαδες χαρογιακαδες της καθε εταιρειας.Ολα αυτα για την Ευρωπη φυσικα γιατι το USA και σχεδον ο υπολοιπος κοσμος εχει γραμμενο στα φρυδια του το Euro4 και το στουντιο 54.
    Υγ.Οσο για την ρυπανση που λεει και ο φιλος μεταξυ μοτο λεωφορειων πλοιων βιομηχανικων μοναδων κτλ δεν ειναι θεμα αγνοιας ειναι η πραγματικοτητα και αναλογικα τα μεγεθη δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από XJR_Billy Προβολή μηνύματος
    Οι Αμερικάνοι κλαίγανε για την XTR, τώρα κλαίνε για την Τενερέ. Θα' θελαν πολύ έναν Ελβετικό σουγιά που εμείς τον έχουμε για το μΠέο, αλλά δεν τηρούν τις "αυστηρές" προδιαγραφές ρύπων της χώρας. Κάτι που οι ντόπιες Χάρλευ το κάνουν υποδειγματικά...
    βασικά οι Αμερικάνοι έχουν το klr 650 το οποίο είναι ανώτερο από το xt.

αλλά νταξ, μη χαλάμε τα όνειρα του νοσταλγού των 80s

καλά το κλαις ήταν μιά υπερβολή του λόγου. το μην πιάνετε το ιερό ΧΤ στο στόμα σας το είπες όμως, χαχαχαχα

όπως το λες ναι, το καταλαβαίνω και το ίδιο θα ήθελα να έχω κάνει με διάφορα οχήματα, απλά για τις αναμνήσεις.

βασικά... το ευρω4 ή το όποιο ευρο έρθει δεν είναι μόνο για πιέζει την εξέλιξη. εξέλιξη υπάρχει/υπήρχε και όσο ίσχυε το ευρο3 και όσο υπήρχε το ευρο2... δεν σταμάτησε ποτέ. Μόνο οι χαμηλές πωλήσεις σταματούν την εξέλιξη. Πόσα χρόνια είναι ίδιο το GSXR, το CBR κλπ, ας πούμε; Πρακτικά, σε αυτόν που θέλει να αγοράσει κανένα ευρο δεν είναι εμπόδιο. Αν θέλεις να υπάρχει το XT στην αγορά γιατί... "κάποτε" θα μαζέψεις να το αγοράσεις... η ζωή συνεχίζεται.

Ή να λες σήμερα γιατί δεν υπάρχει στην αγορά "καινούριο" το DR650 με 5000... εμ... γιατί... μόνο γιατί είναι "γερό" και οι Αμερικανοί λόγω του ότι είναι φτηνό το παίρνουν και το "σπάνε" χωρίς τύψεις; Είναι τόσο πίσω σε όλα του, που απλά δεν αξίζει. Ή να πουλάς μεταχειρισμένα ΧΤ του 2009 και 2010 με 4800 και 5000 (σήμερα έτσι για πλάκα είδα τις αγγελίες). Σοκ. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως καμμία διαφωνία. Ας πάρει ο καθ' ένας ότι θέλει και μπορεί.

*Μπίλι μάλλον δεν ξέρεις τι λες ή ονειρεύεσαι δράκους εκεί που υπάρχουν ανεμόμυλοι... Φιμωμένα άλογα...; Και ΟΚ, εσύ μιλάς για τον έρωτά σου (τον παλιό) και φοράς γυαλιά. ΑΝ πουλούσε όσο λες, ΑΝ λέμε και ΑΝ η Yamaha είχε κέρδη από αυτό, τότε θα έκανε ότι έκαναν όλοι όσοι έφεραν τα μοτέρ τους σε συμφωνία με τα νέα δεδομένα. Προφανώς και δεν πουλάει και δεν αφήνει κέρδη το 660R & X. To ΧΤΖ αντικαθίσταται από κάτι που (ελπίζουμε) είναι πιο ελαφρύ και (σίγουρα) είναι πιο δυνατό από τα ίδια περίπου κυβικά, πιο ροπάτο, πολύ πιο ζωντανό (κρίνοντας από το ΜΤ-07). Για τα λοιπά θα δείξει αλλά δύσκολα θα είναι "χειρότερο" από το υπάρχον.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 18/09/2016 στις 09:03.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ή να πουλάς μεταχειρισμένα ΧΤ του 2009 και 2010 με 4800 και 5000 (σήμερα έτσι για πλάκα είδα τις αγγελίες).
    Είναι μόνο για γνώστες. Δεν καταλαβαίνεις εσύ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Άρχισαν να γίνονται συλλεκτικά, λόγω επικείμενης κατάργησης.

Ακούω προσφορές. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

καλά το κλαις ήταν μιά υπερβολή του λόγου. το μην πιάνετε το ιερό ΧΤ στο στόμα σας το είπες όμως, χαχαχαχα

όπως το λες ναι, το καταλαβαίνω και το ίδιο θα ήθελα να έχω κάνει με διάφορα οχήματα, απλά για τις αναμνήσεις.

βασικά... το ευρω4 ή το όποιο ευρο έρθει δεν είναι μόνο για πιέζει την εξέλιξη. εξέλιξη υπάρχει/υπήρχε και όσο ίσχυε το ευρο3 και όσο υπήρχε το ευρο2... δεν σταμάτησε ποτέ. Μόνο οι χαμηλές πωλήσεις σταματούν την εξέλιξη. Πόσα χρόνια είναι ίδιο το GSXR, το CBR κλπ, ας πούμε; Πρακτικά, σε αυτόν που θέλει να αγοράσει κανένα ευρο δεν είναι εμπόδιο. Αν θέλεις να υπάρχει το XT στην αγορά γιατί... "κάποτε" θα μαζέψεις να το αγοράσεις... η ζωή συνεχίζεται.

Ή να λες σήμερα γιατί δεν υπάρχει στην αγορά "καινούριο" το DR650 με 5000... εμ... γιατί... μόνο γιατί είναι "γερό" και οι Αμερικανοί λόγω του ότι είναι φτηνό το παίρνουν και το "σπάνε" χωρίς τύψεις; Είναι τόσο πίσω σε όλα του, που απλά δεν αξίζει. Ή να πουλάς μεταχειρισμένα ΧΤ του 2009 και 2010 με 4800 και 5000 (σήμερα έτσι για πλάκα είδα τις αγγελίες). Σοκ. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως καμμία διαφωνία. Ας πάρει ο καθ' ένας ότι θέλει και μπορεί.

*Μπίλι μάλλον δεν ξέρεις τι λες ή ονειρεύεσαι δράκους εκεί που υπάρχουν ανεμόμυλοι... Φιμωμένα άλογα...; Και ΟΚ, εσύ μιλάς για τον έρωτά σου (τον παλιό) και φοράς γυαλιά. ΑΝ πουλούσε όσο λες, ΑΝ λέμε και ΑΝ η Yamaha είχε κέρδη από αυτό, τότε θα έκανε ότι έκαναν όλοι όσοι έφεραν τα μοτέρ τους σε συμφωνία με τα νέα δεδομένα. Προφανώς και δεν πουλάει και δεν αφήνει κέρδη το 660R & X. To ΧΤΖ αντικαθίσταται από κάτι που (ελπίζουμε) είναι πιο ελαφρύ και (σίγουρα) είναι πιο δυνατό από τα ίδια περίπου κυβικά, πιο ροπάτο, πολύ πιο ζωντανό (κρίνοντας από το ΜΤ-07). Για τα λοιπά θα δείξει αλλά δύσκολα θα είναι "χειρότερο" από το υπάρχον.
    Ναι ρε αδερφέ, δε διαφωνούμε. Μακάρι να είναι καλύτερο (που θα είναι), και σε καλή τιμή, γιατί το Τενερέ 660 ήταν αρκετά τσιμπημένο όταν ήρθε.
    Εγώ ανέφερα το παράδειγμα με τον ένα κύλινδρο γιατί υπάρχουν ψώνια, (με μένα το μεγαλύτερο) τα οποία θα προτιμούσαν το μονοκύλινδρο.
    Περί ορέξεως...

Edit:
    Μπορεί να με θεωρείς άσχετο από μηχανές, ή γραφικό ή οτιδήποτε. Δεν τρέχει τίποτα, όλα οκ. Δε θα προσπαθήσω καν να σου αποδείξω το αντίθετο.
    Δέχομαι και σέβομαι τη γνώμη του καθενός, δεν πρόσβαλα κανένα. Ποτέ δε δίστασα να πω τη γνώμη μου για το ότι πιστεύω.
    Έγραψα για ένα μοντέλο που γουστάρω, χωρίς υπερβολές (νομίζω). Ούτε είπα ότι μαμάει, ούτε ότι είναι κορυφαίο και τους πιάνεις όλους κότσο.
    Είναι αυτό που είναι, όπως εγώ.
    Και πάλι λέω ότι ο προβληματισμός μου είναι η δικτατορία των Euro, όχι το συγκεκριμένο μοντέλο.
    Τελευταία τροποποίηση από XJR_Billy; 18/09/2016 στις 10:13.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    :rotflmao::rotflmao:

Να' σαι καλά ρε φίλε. Τρομερό σχόλιο. Έλυωσα !!

Το κατά το πόσο το KLR είναι καλύτερο από το ΧΤR επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.
    Και το γουστάρω το KLR.

Edit:
    Ναι, έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα '80. Όπως και κάθε άλλος στην ηλικία μου.
    Αλλά δεν μπορώ (ευτυχώς) να συγκρίνω τις μηχανές του τότε με του τώρα, ούτε το προσπαθώ.
    Τελευταία τροποποίηση από XJR_Billy; 18/09/2016 στις 10:17.

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Και πάλι λέω ότι ο προβληματισμός μου είναι η δικτατορία των Euro, όχι το συγκεκριμένο μοντέλο.
    https://www.youtube.com/watch?v=wujVMIYzYXg
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Έτσι το νοιώθω, έτσι το γράφω...
    Τα καλά και συμφέροντα με πρόσχημα το περιβάλλον.

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    :rotflmao::rotflmao:
    Ναι, έχω καταπληκτικές αναμνήσεις από τα '80. Όπως και κάθε άλλος στην ηλικία μου.
    Αλλά δεν μπορώ (ευτυχώς) να συγκρίνω τις μηχανές του τότε με του τώρα, ούτε το προσπαθώ.
    Κοίτα πρέπει να δεχτείς ότι στην εποχή μας οποιαδήποτε αύξηση,
    τιμής ,βάρους, πολυπλοκότητας, όγκου , ιπποδύναμης, θεωρείται βελτίωση.
    Ανάλογο φαινόμενο με το πλήθος των αυτοκόλλητων με ακρωνύμια το 80 και το 90.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Κοίτα πρέπει να δεχτείς ότι στην εποχή μας οποιαδήποτε αύξηση,
    τιμής ,βάρους, πολυπλοκότητας, όγκου , ιπποδύναμης, θεωρείται βελτίωση.
    Ανάλογο φαινόμενο με το πλήθος των αυτοκόλλητων με ακρωνύμια το 80 και το 90.

Σωστός ο κύριος, δεκτό.

XR
    XTR
    XJR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Έχω κάποιες αμφιβολίες για τις αναφορές στην αμερικάνικη ήπειρο.
    Οι περιβαντολογικοί νόμοι της καλιφόρνιας είναι αυστηρότεροι από οπουδήποτε αλλού.
    Η harley διάβασα πριν κανά μήνα θα πληρώσουν ένα χοντρό πρόστιμο γιατί πουλούσαν ένα ηλεκτρονικό παπαράκι
    για αύξηση επιδόσεων (τα άλογα τους λείπουν τρομάρα τους).
    Τα γιαπωνέζικα superbikes στις δυναμομετρήσεις βγάζουν λιγότερα άλογα απ'ότι στην ευρώπη λόγω περιορισμών ρύπων-θορύβων.
    Η δικαστική απόφαση για την harley πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα σε εξατμισάδες και διάφορα προιόντα τύπου power commander-bazzaz κλπ.
    Οι πρώτοι καταλύτες στα αυτοκίνητα μπήκαν από την δεκαετία του 70 στα αμερικάνικα αυτοκίνητα.

Από εκεί και πέρα οι κατασκευαστές πουλάνε-εξελίσσουν όπου στοχεύουν ή όπου έχει δημιουργηθεί γενικότερα το αγοραστικό τους κοινό.
    Παράδειγμα , ξανά στην αμερική είναι ότι τον 1ο χρόνο παρουσίασης των MT η yamaha τα πουλούσε χωρίς ABS.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Έχω κάποιες αμφιβολίες για τις αναφορές στην αμερικάνικη ήπειρο.
    Οι περιβαντολογικοί νόμοι της καλιφόρνιας είναι αυστηρότεροι από οπουδήποτε αλλού.
    Εδώ και 20 χρόνια απαγόρευσαν και τα κάρβουνα στο BBQ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nik69 Προβολή μηνύματος
    Η harley διάβασα πριν κανά μήνα θα πληρώσουν ένα χοντρό πρόστιμο γιατί πουλούσαν ένα ηλεκτρονικό παπαράκι
    για αύξηση επιδόσεων (τα άλογα τους λείπουν τρομάρα τους).
    το πρόστιμο δεν ήταν γιατί αύξανε τις επιδόσεις. ήταν γιατί επωλείτο από το επίσημο δίκτυο και χαλούσε τις εκπομπές καυσαερίων για να πιάσει τις επιδόσεις που έλεγε, χωρίς να το ανακοινώνει η εταιρία και να το ξέρει ο πελάτης.

και εδώ το ΜΤ υπήρχε και με ABS και χωρίς. Όπως και η άφρικα θεωρητικά, φέτος (δεν ξέρω αν ήρθε και πόσες πουλήθηκαν τέτοιες).

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. EURO ευχές!!!
    από ruyjin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 15:48
  3. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic