Φαγαμε και γυρισαμε στο δωματιο ξενερωμενοι,δεν μας αρεσε η πολη,μας εκνευρισε και ο Φρανκ και θελαμε μονο
να ξημερωσει να φυγουμε.
Υπαρχουν καποια μερη που απλα δεν σε πανε,μπορει για καποιον αλλον να ειναι τελεια η Fes,αλλα η δικη μου αποψη ειναι
αρνητικη.
Και σαν να μην εφταναν ολα,εχω και τον ρεσεψιονιστ να θελει κατι να μου πει;;;...ισως....
Αλλο δωματιο δεν ειχες ρε φιλε;;;
![]()
Φυγαμε και επομενη σταση το chefchaouen,με τα μπλε σπιτια.
Φτασαμε και για να παμε κεντρο επρεπε να αφηφουμε κρανη μπουφαν κτλ στη μηχανη.
Ουτε καν,γυρισαμε και φυγαμε,να πω και την αληθεια ειχαμε ψιλοξενερωσει με τις βορειες πολεις και ετσι δεν το
συζητησαμε πολυ,ξεκινησαμε για Ceuta και μετα La Linea.
![]()
Φτανουμε στο σπιτι και κατεβαζουμε γενικο,πριν ξαπλωσουμε ομως σκεφτηκαμε οτι εχουμε προβλημα,το πρωι πρεπει να παμε
Μαλαγα να φυγει η μαρια με το αεροπλανο,και δεν εχουμε βαλιτσα να βαλει τα πραγματα της.
Η λυση ηρθε απο αποσταση,μας ειπε ο Παναγιωτης να παρουμε μια δικη του και ολα κομπλε.
Thanks για πολλοστη φορα φιλε.
Ξημερωσε και πηγαμε αεροδρομιο,η πτηση οκ και εφτασε Ελλαδα.
Εγω τωρα ειχα τον δρομο της επιστροφης,αλλα βαριεμαι να γυριζω απο τους ιδιους δρομους,ετσι σκεφτηκα"Δεν παω μια
Πορτογαλια να δω και το Cabo da Roca""???
Την ιδια μερα εφτασε και ο Παναγιωτης απο Ελλαδα,αυπνος και κομματια,αλλα ξαπλωσε 20 λεπτα και σηκωθηκε να παμε
να πιουμε καφε...
Δεν παιζεσαι ρε φιλε..και στα καπακια 12ωρο δουλεια αυπνος...
Βγηκαμε και γνωρισα αλλους 15 τουλαχιστον Ελληνες που ζουν και δουλευουν εκει,πολυ ωραιοι ολοι περασαμε φινα,
μαλιστα ο ενας μου δανεισε και το 12αρι γερμανικο και τεντωσα την αλυσιδα.
Στο κεντρο της La Linea
![]()
Την επομενη το απογευμα βγηκαμε για φαγητο και καφε με Παναγιωτη,γυρισαμε σπιτι χαιρετηθηκαμε και εφυγε για δουλεια
κι εγω για Πορτογαλια.
Εφυγα βραδυ για να φτασω πρωι εκει,να δω αυτα που ηθελα.
Πηγα σχεδον παραλιακα απο Cadiz,Ouelva,faro και στο Portimao νυσταξα και εστρωσα κατω για υπνο,ενα διωρακι το
χτυπησα αφοβα.
Ξημερωνε οταν σηκωθηκα και συνεχισα για Λισαβονα
![]()
Καποια στιγμη φτανω Λισαβονα,και ειναι τεραστα πολη,δεν της το'χα.
Βλεπω την γεφυρα της 25ης Απριλιου,και λεω πρεπει να την περασω,ετσι πληρωσα 1,70 και την περασα.
Ολα τα λεφτα,η θεα και το υψος κοβουν την ανασα...Ελειπε και η Μαρια να τραβηξει φωτο,αλλα ο κασκαντερ εβγαλε τη μηχανη και τραβηξε εν κινησει...
Καπου ειδα και ενα αγαλμα του Χριστου.
![]()