Να πιέζονται τα μάγουλα απο τα μαξιλαρια είναι οκ. Πρέπει να το δεις και πρακτικά αν είναι να έχεις ένα.
Κράνος χωρίς αεραγωγούς στην ελλάδα είναι ζεστό.-
bell qualifier σαν παράδειγμα για σύγχρονο με αναφορές.
Ψάξε στα καταστήματα, παίζουν σε αυτές τις τιμές αρκετά με απλή φόρμα αλλά σύγχρονα.
Επισης για ποιο λογο εν τέλη να παρω δυο δεν καταλαβα? Εννοω σε τι εξυπηρετει. Εσεις εχετε δυο?
δεν είναι καλύτερα δηλαδη να πάρω ένα και καλό?
Καθημερινή χρήση, θες να πλύνεις το ένα έχεις το άλλο.. αν είναι διαφορετικού τύπου καλύπτουν περισσότερα.
Άκου λίγο.
Βλέπεις κράνη των 400-500 ε από μάρκες που φοράνε στα παγκόσμια πρωταθλήματα ταχύτητας.
Από θέμα ποιότητας και ασφάλειας φυσικά και είναι top class.Από εκεί και πέρα όποιο σου κάτσει στο κεφάλι.Μόνο εκείνο το κατσαρόλι το gringo χωρίς αεραγωγούς και ζελατίνα να μην πάρεις.
Ωραίο το στυλ και σε καταλαβαίνω αλλά στην πορεία θα δεις γιατί ένα textile ( υφασματινο) μπουφάν π.χ είναι πολύ πιο βολικό για καθημερινή χρήση από ένα δερμάτινο και ας μην μοιάζει βινταζ ή κουλ.
when life gets complicated... i ride.
Χωρίς αεραγωγούς και ζελατίνα θα δεινοπαθήσεις. Επίσης το συγκεκριμένο πρέπει να έχει και πολύ κακή ορατότητα..
το gringo δεν το ειχα σε εκτιμηση εξ αρχης απλως ειπα να δοκιμασω πρωτα ενα φθηνοτερο να καταλαβω και την διαφορα ποιοτικα και δεν μου αρεσε καθόλου οπως είπα. Οπότε και κατέληξα στα άλλα δύο και είχα σκοπό να κάνω πάντα χρήση μπαλακλαβας γιατί καθημερινά φοράω αντηλιακά , μεικ απ κτλ δεν έχω το χρόνο να κάθομαι κάθε μέρα να πλένω κράνη. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι στο αν κάποιο από τα δύο είναι καλύτερο γιατί με τις λίγες γνώσεις που έχω δεν μπορώ να καταλάβω κάποια εξτρα. Όσος χρόνος μου μένει το βράδυ το ψάχνω αλλά είναι πολλές λεπτομέρειες γενικά στον εξοπλισμό. Γνωρίζω ότι είναι ακριβά κράνη αλλά για το κεφάλι μου χαλάλι. Οπότε οποιαδήποτε παρατήρηση είναι πολύ ωφέλιμη για εμένα.
Σχετικά με τα μπουφάν. Αρχικά δεν μου αρέσει η χρηση δέρματος σιχαίνομαι και την μυρωδιά οπότε όσο μπορώ το αποφεύγω. Προς το παρόν ψάχνω κάποιο καλοκαιρινό μάλλον σε ένα Revit θα καταλήξω γιατί οι επιλογές στα γυναικεία είναι ελάχιστες.
Παντως αν ήθελα να είμαι κουλ και δεν με ένοιαζε θα έπαιρνα απλα ενα ανοιχτό κρανάκι και τέλος. Ενώ τώρα θα καταλήξω σαν το ρομποκοπΣήμερα ζητούσα επιγονατίδες και ο υπάλληλος παραξενευτηκε. Γιατί μου λέει θα τις φοράς; Κάθε μέρα; Ότι να ναι
Μηχανή πήρες τελικά;
Makeup και κράνος,αυτό δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι είναι στην καθημερινότητα μιας γυναίκας οδηγού μηχανής![]()
Τελευταία τροποποίηση από katsar; 20/05/2020 στις 21:40.
when life gets complicated... i ride.
Δεν παίζει αυτό με κλειστό κράνος. Ανοικτό, πλήρη ζελατίνα με αεραγωγούς.
Φαντάσου ότι θα ιδρώνεις και θα πρέπει να τριψεις στο πρόσωπο κάτι σαν σκληρή πετσέτα στο βάλε - βγάλε..
Shoei και Bell είναι μάρκες που δεν έχεις να φοβηθείς πολλά, οπότε αν δεν έχεις κάποια απόδειξη ότι το ένα υπερτερεί του άλλου (π.χ. τεστ), αγοράζεις αυτό που σου κάθεται καλύτερα. Να έχεις υπ'όψιν ότι το κράνος πρέπει να εφαρμόζει σφιχτά, χωρίς να είναι άβολο. το παράδειγμα που ακολουθεί είναι λίγο υπερβολικό, αλλά παίρνεις μια ιδέα:
![]()
Η χρήση μπαλακλάβας το καλοκαίρι θα σου είναι εξουθενωτική. Δε βοηθά τον αερισμό του κεφαλιού και αν το κράνος το έχεις πάρει δοκιμάζοντάς το χωρίς αυτή, θα σου γίνεται ανυπόφορη η χρήση της σε ζεστό περιβάλλον. Το βάψιμό σου περιόρισέ το σε μάτια χείλη και, πίστεψέ με, αρέσει πολύ περισσότερο (στους άντρες...) από το πάστωμα..