Οποτε ας περιμένουμε τον Εισαγγελεα να δουμε τι θα αποφανθεί. Μετα συζηταμε ποιος ειναι ο σοβαρος.
Συμφωνεις?
Πάλι πέφτεις στο ατόπημα της επιλεκτικής / επιδερμικής / πλημμελούς ανάγνωσης
Το έχω πει από χτες το βράδυ
Πες μου τώρα εσύ με την τεράστια εμπειρία σου, πόσες φορές έχει μαζέψει επιτόπου εισαγγελέας αστυνομικούς μετά από παρόμοιο συμβάν
Μία ;
Δύο ;
Καμία ;
Δε σε προβληματίζει αυτό ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μηχανάκι καβαλάω και καταλαβαίνω το χαζό της συγκεκριμένης "καταδίωξης" αυτοκινήτου.
Αλλά όπως και να το κάνεις προκειμένου να μην καταδιώκεις 10 χιλιόμετρα και σκοτώσει ο κυνηγημένος με το αυτοκίνητο καμιά δεκαριά στο δρόμο,
πρέπει ή να καθαρίσεις από την αρχή ή να τα παρατήσεις.
Αυτό αφορά τους εμπλεκόμενους (κλέφτες και αστυνόμους)
Αλλά κυνηγώντας βάζεις σε κίνδυνο και τους άλλους που δεν φταίνε και δεν τους δόθηκε επιλογή.
Και εμφανώς δεν κατηγορώ τους αστυνομικούς που εμφανώς κάναν αυτό που νόμιζαν σωστό στην προκειμένη περίπτωση.
Είπαμε παράκουσαν εντολή να τα παρατήσουν και να πάνε για καφέ.https://www.zougla.gr/greece/article...ta-astinomikon
Ενα αυτοκινητακι πηραν τα παιδια μωρε ,τι κανανε.Ο πατέρας του νεκρού δήλωσε: «Θέλω μια δικαιοσύνη από το Κράτος. Δεν ήταν αστυνομικοί αυτοί που κυνηγήσαν τα παιδιά; Τι πήρανε; Ένα αυτοκινητάκι πήρανε. Τι ήταν; Εγκληματίες ήταν; Θέλω μια δικαιοσύνη από τον νόμο. Δεν μπορούσαν να τους σκίσουν τα λάστιχα, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι να τον τραυματίσουν, δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν;».
https://www.gazzetta.gr/plus/2054367...-skotoso-ferte
AristidiZ αφου λαμβανεις κανονικη πληροφορηση απο τον φιλο σου τον εμπειρο και τον συναδελφο.
Εμενα γιατι με ρωτας συνεχεια? Αφου δεν καλύπτεσαι.
Οποτε σου λεω... Αστο... Εισαγγελεας.... Τελος.
Γραψε οτι γουσταρεις.
Δεν με ενδιαφερει διοτι απλα κρινεις εκ του αποτελεσματος.
Και τον γυφτο να σου φερω εδω να σου πει οτι θελαμε να τους σκοτωσουμε... Παλι τα δικα σου θα πεις.
Λοιπον ας κανουμε μια συμφωνια. Εγω δεν λεω σε κανεναν πως να κανει τη δουλεια. Οποτε μην μου λες απλα τι πιστευεις για την δικια μου με τροφοδοτουμενο αρνητισμο κι απο καποιον "συναδελφο" κιολας.
Τραγικό γεγονός.
Επειδή ξέρω ότι στην αστυνομία υπάρχουν και μια μεγάλη μερίδα νοήμονων ατόμων,θλίβομαι από δύο γεγονότα:
1) Την συνεχιζόμενη εδω και πολύ καιρό συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης και συσκότισης γεγονότων που έχει φέρει την αξιοπιστία των ανακοινώσεων της ΕΛΑΣ στα τάρταρα.
2) Την εδραίωση της πεποίθησης ότι αυτό το έκτρωμα που αποκαλέιται ομάδα ΔΙΑΣ αποτελείται κατά βάση από ανεκπαίδευτους και αντιεπαγγελματίες που συστηματικά δρουν σαν χουλιγκάνοι στα γήπεδα,απλά με στολή.Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ψυχιατρικά μεγάλο κομμάτι της συγκεκριμένης ομάδας είναι στα καλά τους.
Αστυνομικός ευτυχώς δεν είμαι,αλλά τυχαίνει και παρατηρώ τί γινεται εδώ πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις.Σηκώνεται το αστυνομικό ελικόπτερο και κλείνουν διαφυγές με χαλιά με καρφιά σε χρόνο μηδέν.
Είναι ανήκουστο να κατεβαίνουν δεκαπέντε άτομα σε εμπλοκή και να πυροβολούν 35 φορές αυτοκίνητο χωρίς ένοπλο.
Δείχνει δυστυχώς τρομακτική έλλειψη επαγγελματισμού και επιχειρησιακής άγνοιας των βασικών τεχνικών εμπλοκής από πλευράς της ΔΙΑΣ.Συν ότι έγραψαν όπως φαίνεται τις εντολές από το Κέντρο στο χιόνι.
Θα μου πείς,αθωώνεις τον κλέφτη του αυτοκινήτου?Βεβαίως και όχι.Δεν μπορούμε όμως και να το κάνουμε western πρώτα πυροβολείς,μετά ρωτάς.
Υπάρχουν κανόνες εμπλοκής,υπάρχουν πολλά άλλα ασφαλή μέτρα προτού φτάσει ο εκπαιδευμένος αστυνομικός στην λύση να χρησιμοποιήσει όπλο.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Τώρα αυτό τι λέει ακριβώς ;
Ο γονιός κάθε εγκληματία που τελικά καταλήγει νεκρός τι περιμένεις να πει για το παιδί του ;
Καλά του κάνανε, έπρεπε να του ρίξουν και κάνα γεμιστήρα παραπάνω ;
Ο γύφτος έτσι θα τα πει πάνω στον πόνο του για το παιδί του, ο γονιός που έχει κάποια μόρφωση τα ίδια ακριβώς πράγματα θα έλεγε με άλλο (προφανώς πιο εκλεπτυσμένο) τρόπο
Τόση ώρα μας δικαιολογείς τα όσα έγιναν και λες ότι ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τώρα περιμένεις τον εισαγγελέα τι θα πει
Όταν καταλάβεις ότι η θέση σου δεν είναι να βαράς στο ψαχνό, ακόμα και όταν απειλείται η ζωή σου, παρά μόνο αφού βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, τότε μπορεί και να καταλάβεις τι λέω τόση ώρα
Μέχρι τότε πήγαινε σε κάνα σκοπευτήριο να κάνεις practice, γιατί από ότι μας λες τόσα χρόνια στο σώμα δεν έχεις πυροβολήσει ούτε μια φορά, ποιος ξέρει τι θα γίνει όταν θα σου τύχει και σένα η στραβή...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αμα μου βρεις ενα περιπολικο να εχει καρφια θα σε συγχαρω.
Απαγορευονται.
Το ξαναλεω... Βλεπετε πολλες ταινιες
Μόνο που εν προκειμένω αρκούσε ένα κανονικό περιπολικό να μπει πίσω από το καταδιωκόμενο όχημα για να φυλάξει τις μηχανές
Ούτε Netflix ούτε τίποτα
Τις οποίες μηχανές δεν τις βγάζανε νύχτα τόσα χρόνια, για τους απλούστατους λόγους ότι
1. Δεν είναι ασφαλείς για τους αναβάτες τους
2. Το επιχειρησιακό τους πλεονέκτημα (ταχύτητα) ουσιαστικά μετά τη μία το βράδυ εκμηδενίζεται. Το αμάξι το ίδιο γρήγορα πάει τέτοια ώρα, με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια για τους επιβαίνοντες
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και ξεκαθαρα πισω βλεπουμε το σημα της Ελληνικης Αστυνομιας.
Λιγο σοβαροτητα παιδια
ψαναψόφα φούστη γλάρε