Σελίδα 7 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Προφανως και ρωταω ετσι ωστε να παω σε ενα μαγαζι και να παρω τις σωστες αναρτησεις! Οσο για το 1 φορα τον μηνα που παω στον μαστορα ειναι γιατι συμπληρωνω 5.000 χλμ ανα 1 μιση μηνα και θελει σερβις το σκουτερ.
    Θα σου έλεγα να μην κανεις τίποτα αλλο εκτός από αυτά που ήδη κανεις εκτός από το να μην ξαναγραψεις εδω μεσα. Έλεος πια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της borgiriadis1
    Προφανως και ρωταω ετσι ωστε να παω σε ενα μαγαζι και να παρω τις σωστες αναρτησεις! Οσο για το 1 φορα τον μηνα που παω στον μαστορα ειναι γιατι συμπληρωνω 5.000 χλμ ανα 1 μιση μηνα και θελει σερβις το σκουτερ.
    Δεν διαφωνώ σε κτ. Αφού πας κάθε 1μιση μήνα οκ. Δεν χρειάζεται να το ελέγχεις. Είσαι λίγο εκτός ορίων αλλα οκ δεν χάλασε ο κόσμος (υπάρχουν και χειρότερα).

Για τα υπόλοιπα με τις αναρτήσεις δεν έχει μεγάλο νόημα να το συζητάμε και πολύ. Θα σου πει ο μάστορας τι επιλογές έχεις. Δεν θες και τπτ εξεζητημένο από ότι έχω καταλάβει.
    Σκληρότερα ελατήρια και σέρβις. Δεν κυνηγάς τη σταθερότητα υπό κλίση όταν ξύνεις γόνατα στην άσφαλτο. (Δεν κρίνω την οδηγική σου ικανότητα απο τα γραφόμενα σου τι χρειάζεσαι λέω)
    (Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς ελατήρια χρειάζεται να βάλεις. Θεωρώ οτι με λίγο ψάξιμο θα βρεις κτ για να έχεις μια άποψη όταν πας στον μάστορα.)
    Πάτα το 0

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borgiriadis1 Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ σε κτ. Αφού πας κάθε 1μιση μήνα οκ. Δεν χρειάζεται να το ελέγχεις. Είσαι λίγο εκτός ορίων αλλα οκ δεν χάλασε ο κόσμος (υπάρχουν και χειρότερα).

Για τα υπόλοιπα με τις αναρτήσεις δεν έχει μεγάλο νόημα να το συζητάμε και πολύ. Θα σου πει ο μάστορας τι επιλογές έχεις. Δεν θες και τπτ εξεζητημένο από ότι έχω καταλάβει.
    Σκληρότερα ελατήρια και σέρβις. Δεν κυνηγάς τη σταθερότητα υπό κλίση όταν ξύνεις γόνατα στην άσφαλτο. (Δεν κρίνω την οδηγική σου ικανότητα απο τα γραφόμενα σου τι χρειάζεσαι λέω)
    (Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς ελατήρια χρειάζεται να βάλεις. Θεωρώ οτι με λίγο ψάξιμο θα βρεις κτ για να έχεις μια άποψη όταν πας στον μάστορα.)
    Ειμαι εξαιρετικος οδηγος αλλα ικανοτητες να ξυνω ασφαλτους δεν εχω και ουτε θελω.. Παω συντηρητικα και τρεχω σε ευθειες μονο!
    Οποτε ναι θα κανω ενα απλο σερβις καποια στιγμη θα αλλαξω ελατηρια και ετοιμος.. Ευχαριστω για την βοηθεια!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ειμαι εξαιρετικος οδηγος αλλα ικανοτητες να ξυνω ασφαλτους δεν εχω και ουτε θελω.. Παω συντηρητικα και τρεχω σε ευθειες μονο!
    Οποτε ναι θα κανω ενα απλο σερβις καποια στιγμη θα αλλαξω ελατηρια και ετοιμος.. Ευχαριστω για την βοηθεια!
    Ααα...δηλαδη ''ευθειακιας''!!
    Συγγνωμη αλλά δεν κρατήθηκα...
    Καλό service να εχεις και καλά χιλιομετρα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Ααα...δηλαδη ''ευθειακιας''!!
    Συγγνωμη αλλά δεν κρατήθηκα...
    Καλό service να εχεις και καλά χιλιομετρα!
    Μα δεν μου πες κατι που με εθιξε μην ζητας συγγνωμη.. στροφη θα παρω με μαξ 130 χλμ ανοικτη.. Κλειστη το πολυ 70.. Προσεχω για να εχω.. Θεωρω τον εαυτο μου οπως και οι γυρω που με ξερουν απο τους καλυτερους οδηγους.. 10 χρονια οδηγαω και επεσα 2 φορες.. Η μια οταν ειπα ψεματα οτι ξερω να οδηγαω παπι στα 16 μου ενω δεν ηξερα και μπερδεψα τα φρενα και η αλλη με ανοικτο σταντ παλι με παπι. Το να ξρρεις να ξυνεις μαρσπιε η να κανεις σουζα ορθιος η εντο και αλλα δεν σε κανει καλο οδηγο..Φιλικα παντα.. Καλα χιλιομετρα και σε σενα!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μα δεν μου πες κατι που με εθιξε μην ζητας συγγνωμη.. στροφη θα παρω με μαξ 130 χλμ ανοικτη.. Κλειστη το πολυ 70.. Προσεχω για να εχω.. Θεωρω τον εαυτο μου οπως και οι γυρω που με ξερουν απο τους καλυτερους οδηγους.. 10 χρονια οδηγαω και επεσα 2 φορες.. Η μια οταν ειπα ψεματα οτι ξερω να οδηγαω παπι στα 16 μου ενω δεν ηξερα και μπερδεψα τα φρενα και η αλλη με ανοικτο σταντ παλι με παπι. Το να ξρρεις να ξυνεις μαρσπιε η να κανεις σουζα ορθιος η εντο και αλλα δεν σε κανει καλο οδηγο..Φιλικα παντα.. Καλα χιλιομετρα και σε σενα!
    Δεν παμε ποτέ σε δημοσιο δρομο να ''ξισουμε'' μαρσπιε...
    Εμενα αντιθετα απο εσενα μου αρεσουν πιο πολυ οι στροφες και οχι οι ευθειες γιατι τις βαριεμαι...
    Σε βολτα προτιμω να παω σε επαρχιακο δυκτιο παρα σε εθνικη...
    Αυτη ειναι η διαφορα μας!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Δεν παμε ποτέ σε δημοσιο δρομο να ''ξισουμε'' μαρσπιε...
    Εμενα αντιθετα απο εσενα μου αρεσουν πιο πολυ οι στροφες και οχι οι ευθειες γιατι τις βαριεμαι...
    Σε βολτα προτιμω να παω σε επαρχιακο δυκτιο παρα σε εθνικη...
    Αυτη ειναι η διαφορα μας!
    Οχι λαθος κανεις.. Και εγω προτιμω το επαρχιακο δικτυο ειδικα με δικυλινδρο.. η tdm ηταν απολαυση σε αυτο.. απλα δεν πλαγιαζω πολυ γιατι δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει να μαθω μην γινει καμια μαλακια και εκτος απο μενα πληρωνω και την μηχανη! Σε πιστα δεν εχω παει ποτε!

Παλαιό μέλος
    Ποιο καλο παιδι θα με βοηθησει σε κατι? Λοιπον εβγαλα τις παλιες αθλιες χειρολαβες της vstrom για να βαλω αλλες. Η μηχανη εχει και χουφτες. Τα αντιβαρα απο πριν κουναγαν λιγο αλλα υποθετω ειναι φυσιολογικο. Ξεβιδωσα τα αντιβαρα με κατσαβιδι και μαλλον κατι εσπασε μεσα ??? Δεν ξερω.. Πολυ απλα εκανα το ξεβιδωμα και οχι αγαρμπα.. η μια βιδα η μακροστενη ηταν στραβωμενη.. παρατηρησα μεσα πολυ σκουρια... Προσπαθησα να τα βιδωσω με τις καινουργιες αλλα τιποτα σαν η βιδα να ηταν κοντη και απο τα 2 σημεια..Δεν εχω καταλαβει που δενει η βιδα. Εβγαλα καποιες φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω να δειτε.. Μηπως θελει νεο τιμονι???

Παλαιό μέλος
    Ποιο καλο παιδι θα με βοηθησει σε κατι? Λοιπον εβγαλα τις παλιες αθλιες χειρολαβες της vstrom για να βαλω αλλες. Η μηχανη εχει και χουφτες. Τα αντιβαρα απο πριν κουναγαν λιγο αλλα υποθετω ειναι φυσιολογικο. Ξεβιδωσα τα αντιβαρα με κατσαβιδι και μαλλον κατι εσπασε μεσα ??? Δεν ξερω.. Πολυ απλα εκανα το ξεβιδωμα και οχι αγαρμπα.. η μια βιδα η μακροστενη ηταν στραβωμενη.. παρατηρησα μεσα πολυ σκουρια... Προσπαθησα να τα βιδωσω με τις καινουργιες αλλα τιποτα σαν η βιδα να ηταν κοντη και απο τα 2 σημεια..Δεν εχω καταλαβει που δενει η βιδα. Εβγαλα καποιες φωτογραφιες αλλα δεν ξερω πως να τις ανεβασω να δειτε.. Μηπως θελει νεο τιμονι???
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG-63aa9ed883c19d54114163f55c0ae130-V.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	433029

Μέλος
    Λογικά δεν έπρεπε να ξεβιδωσεις τελείως την βίδα από το τιμόνι γιατί λογικά πιάνει σε ένα παξιμάδι με λάστιχο που όσο βιδωνεις αυτό ανοίγει κ σφυγγει στο τιμόνι.Σου έχει φύγει μέσα στο τιμόνι, προσπάθησε με κάποιο τρόπο να το τραβήξεις έξω..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Λογικά δεν έπρεπε να ξεβιδωσεις τελείως την βίδα από το τιμόνι γιατί λογικά πιάνει σε ένα παξιμάδι με λάστιχο που όσο βιδωνεις αυτό ανοίγει κ σφυγγει στο τιμόνι.Σου έχει φύγει μέσα στο τιμόνι, προσπάθησε με κάποιο τρόπο να το τραβήξεις έξω..
    Δεν γινεται να το πιασω δυστυχως.. Η αλλη λυση ειναι να αγορασω τιμονι και νεες χειρολαβες?

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ρε μάστορα τι λες;σιγα μην αγοράσεις και ολόκληρο μηχανάκι.
    βρες κάτι λεπτόμακρο να ψαρέψεις αυτό που έχει μείνει μέσα στο τιμόνι.
    ενα καλώδιο, ενα κατσαβίδι, κάποιο μυτάκι ίσως, κάτι τέλος πάντων.
    Αν είχε και παξιμάδι εκεί, τότε με κάποιο μαγνητικό σωληνάκι ίσως.

Αν αυτες οι μπαρακούντα που βλέπω είναι οι νέες, μην νομίζεις ότι θα δεις το φως το αληθινό.
    Είχα βάλει κι εγω στο δικό μου και στο χρόνο πάνω (αν θυμάμαι καλα) είχαν λιώσει τελείως.
    Αγόρασα λοιπόν τις μαμά και ησυχασα για τα επόμενα χρόνια.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος
    Κάνε μια λαβι μικρούλα σε ένα σύρμα κ πέρασε το ανάμεσα από το λάστιχο που σου έχει μείνει μέσα κ τραβατω έξω θα βγει για πλάκα..https://www.skroutz.gr/s/25663591/La...ecently_viewed
    Σου έβαλα τα αντίβαρα για να καταλάβεις τι έχει γίνει, εσένα σου έφυγα μέσα το παξιμάδι κ το λάστιχο..Ίσως αν το σπρώξεις από την μια μεριά να βγουν από την άλλη, αλλά μπορεί κ να σφηνώσει σε καμία γωνία το λάστιχο, τουλάχιστον αν βγάλεις το ένα βάζεις κάτι μακρύ από την μεριά που θα το βγάλεις κ σπρώχνεις το άλλο..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    ρε μάστορα τι λες;σιγα μην αγοράσεις και ολόκληρο μηχανάκι.
    βρες κάτι λεπτόμακρο να ψαρέψεις αυτό που έχει μείνει μέσα στο τιμόνι.
    ενα καλώδιο, ενα κατσαβίδι, κάποιο μυτάκι ίσως, κάτι τέλος πάντων.
    Αν είχε και παξιμάδι εκεί, τότε με κάποιο μαγνητικό σωληνάκι ίσως.

Αν αυτες οι μπαρακούντα που βλέπω είναι οι νέες, μην νομίζεις ότι θα δεις το φως το αληθινό.
    Είχα βάλει κι εγω στο δικό μου και στο χρόνο πάνω (αν θυμάμαι καλα) είχαν λιώσει τελείως.
    Αγόρασα λοιπόν τις μαμά και ησυχασα για τα επόμενα χρόνια.
    Ειχαν λιωσειιι??? Σοβαρα μιλας? 26 ευρω τις πηρα επειδη οι αλλες στα 13 χρονια ελιωσαν... Οι original ιδια τιμη ειναι καπου στα 25 αν δεν απατωμαι.. Τελος παντων θα δω τι εχει γινει στο τιμονι αν και ισως χρειαστει αυτο που τραβαει με μαγνητη τα σιδερενια μερη

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dorso Προβολή μηνύματος
    Κάνε μια λαβι μικρούλα σε ένα σύρμα κ πέρασε το ανάμεσα από το λάστιχο που σου έχει μείνει μέσα κ τραβατω έξω θα βγει για πλάκα..https://www.skroutz.gr/s/25663591/La...ecently_viewed
    Σου έβαλα τα αντίβαρα για να καταλάβεις τι έχει γίνει, εσένα σου έφυγα μέσα το παξιμάδι κ το λάστιχο..Ίσως αν το σπρώξεις από την μια μεριά να βγουν από την άλλη, αλλά μπορεί κ να σφηνώσει σε καμία γωνία το λάστιχο, τουλάχιστον αν βγάλεις το ένα βάζεις κάτι μακρύ από την μεριά που θα το βγάλεις κ σπρώχνεις το άλλο..
    Ααα τωρα καταλαβα... Ισως αν βαλω ενα κομματι λαστιχο απο την μια μερια να σπρωξω και να βγει απο την αλλη αλλα και παλι μετα πως θα ξαναμπει?? Στην μια μερια κοπηκε και ενα λαστιχο οταν ξεβιδωσα.. ηταν σε μακρος 2 εκατοστα

Σελίδα 7 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ