Τα είπε πολύ ωραία ο vasillis k6
Όταν εδώ και 3 χρόνια ακούω πελάτες να μαλώνουν με την κτμ για αδιαφορία σε θέματα εγγυήσεων κάποια στιγμή θα το πληρώνανε.γιατι χάρη τα golden boys θέτουν την πολιτική και στο θέμα διαχείρισης εγγυήσεων.το marketing τους ήταν για τα πανηγύρια.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Και ο Σαρακάκης το έπαιζε από το 2008 κινέζος με κάτι αντλίες βενζίνης και μάτι στροφάλου στα πρώτα μοντέλα του Transalp 700 αλλά δεν είδα να βγαίνει κανείς να κράξει την χόνδα για αναξιοπιστία.
Εννοείται καμία ανάκληση και καμία ανάληψη ευθύνης πέραν της εγγύησης.
The Dirty Harry
Έπεσε μία ελαφριά σκουπίτσα.
Μην ξεφύγετε πάλι γιατι βαριέμαι να καθαρίζω.
Προσωπικά συμφωνώ με τον Corpse.
Είμαι λίγο πιο "ελαστικός"¨με την κριτική μου στην διοίκηση της KTM... Μετά τον Covid, είδαν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν όπως σχεδόν όλοι. το είδαν σαν ευκαιρία και επένδυσαν με έναν σκοπό Χ.
Όμως λόγω διάφορων παραγόντων (μεταξύ των οποίων και ο πόλεμος στην Ουκρανία), δεν τους βγήκε. Έ, έπαιξαν και έχασαν....
Το λάθος ίσως είναι οτι όταν άρχισαν να βλέπουν οτι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, αντί να αλλάξουν ρότα, έμειναν στην ίδια πολιτική. Όμως εμείς που είμαστε στην απέξω, δεν μπορούμε να το κρίνουμε κιόλας 100%...
Ναι και?
Τον corpse ρωτούσα.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 10/01/2025 στις 13:30.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Αφού συμφωνούμε ότι η KTM είναι για τα σκουπίδια, η Honda κρίθηκε αναξιόπιστη , συμφωνούμε ότι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία με τις 1000 +1 ανακλήσεις είναι τελικά μόνο η BMW
FIGHT ME
The Dirty Harry
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για να στο πω αυτο θελω 6ψηφιο αριθμο στο ΙΒΑΝ μου διοτι αυτα κοστιζουν.
Σε καθε περιπτωση αν η πολιτκη μιας εταιριας ειναι να κατακτησει την κορυφη, να διπλασιασει το μεριδιο της, τα κερδη της κι εγω δεν ξερω τι αλλο, μεσα σε μικρο χρονο, απλα και μονο γιατι εληξε η περιοδος της πανδημιας του covid-19, ας προσεχε.
Ποιος ενεκρινε τοσο επιθετικη πολιτικη νεων μοντελων, νεων κινητηρων, εξαγορων;
Επισης το στοκ ειναι του 24 , εχουμε πλεον 25 και σε 3-4 μηνες δεν θα πουλιεται τιποτα απο αυτα.
Μπορει να ειναι καταστροφη για μια εταιρια οι εκπτωσεις στην τιμη αλλα αν εχεις μερικες εκατονταδες χιλιαδες φτιαγμενες μηχανες και δεν βρεις μια λυση εστω να παρεις μερος της χασουρας πισω τοτε θα τις
Οι εταιριες που αναφερες πιο πισω εχουν θεματα γιατι φτιαχνουν αυτοκινητα και αντιμετωπιζουν την επελαση των κινεζων, ουτε η BMW motorrad ουτε η Ducati εχουν θεματα με το προιον τους. Η δε VAG μετα το dieselgate, εφαγε και τον εξηλεκτρισμο της παραγωγης που δεν πουλαει τιποτα
Στις μοτο ομως δεν υπαρχουν αυτα, μονο οι νορμες ρυπων της ΕΕ
Τι εννοείς συμφωνούμε και κουβέντα να γίνεται?
Αυτό είναι το συμφωνούμε?
Απο δώ και πέρα, όπως το βλέπω εγώ, κάποια στιγμή κάποιος θα την αγοράσει...
Μέχρι τότε, αναμένουμε να δούμε πώς και κατα πόσο θα κουρευτεί το χρέος της.
Δεν πιστεύω όμως οτι σαν εταιρία θα χαθεί τελείως. Αν είχα τα χρήματα για αγορά νέας μοτοσυκλέτας, δεν θα απέκλεια την ΚΤΜ προσωπικά.
BTW, οι εκπτώσεις που έγιναν σε άλλες χώρες, πιθανόν να έγιναν απο εμπόρους που είχαν στοκάρει και όχι απο την ίδια την ΚΤΜ. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.
Προσωπικά αν ήταν δικιά μου η εταιρία, δεν θα πούλαγα με μειωμένες τιμές με τίποτα. Ακόμα και αν σε 6 μήνες θα έπρεπε να πετάξω το μισό μου στόκ στα σκουπίδια.
Το ρίσκο είναι τεράστιο για μία τέτοια κίνηση. Εκτός των άλλων που έγραψα πρίν, ο κόσμος θα θεωρήσει οτι οι αρχικές τιμές ήταν υπερτιμολογιμένες (πράγμα που αμφιβάλλω για το άν ισχύει)...