Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 230

Θέμα: Μεσοπρόθεσμες συνέπειες της συχνής χρήσης χασίς

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    .......
    μπορεί κάποιος αντμίν να τα σβίσει ή πρέπει να κάνουμε δημοψήφισμα για το πόσο άχρηστοι είναι μερικοί αντμίν εδω μέσα?

1. μπορεί αλλά δεν το κάνει
    2. Μπορεί επίσης να το στείλει ολόκληρο το thread αφού τελικά τσακώνονται 2 και κοιτάνε οι υπόλοιποι...

Σε ένα thread που εκ των πραγμάτων (όπως και άλλα με θρησκείες κλπ) δεν καταλήγει πουθενά..... όχι πως θα έπρεπε... αλλά ρε φιλαράκο τσίρο ηρέμησε αγόρι μου... Προσπάθησε να γράφεις πιο κατανοητά.... θεώρησε εμάς τους υπόλοιπους χαζούς και γράφε σαν να απευθύνεσαι σε τετοιους... Κουραστικό, αλλά τα υψηλά νοήματα δεν είναι για όλους - άσε που δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γράφω απλές προτάσεις, με ελληνικούς χαρακτήρες, σωστή στίξη παντού, με λίγα ρήματα. Απαντάω με quotes, όπου χρειάζεται.Αν ο άλλος δείχνει να μην κατάλαβε, επαναλαμβάνω τα ίδια με άλλο τρόπο, για να γίνομαι αντιληπτός.

Δε βλέπω τι άλλο να κάνω για να γίνω καλύτερα αντιληπτός. Για αυτό το λόγο απορώ που ζητάς από μένα να διορθώσω κάτι. Διάβασε τα 2 πρώτα ποστ της 4ης σελίδας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    τα λεγα εγω δεν τα ελεγα
    Σωστόόόόςςς.....
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Διόρθωση στη διόρθωση:

Ηρωίνη ( Heroin: "αυτή που πίνεις και νοιώθεις ήρωας", όχι "ηρωίδα". Το "ηρωίδα" γράφεται heroine) είναι παράγωγο της μορφίνης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    Διόρθωση στη διόρθωση:

Ηρωίνη ( Heroin: "αυτή που πίνεις και νοιώθεις ήρωας", όχι "ηρωίδα". Το "ηρωίδα" γράφεται heroine) είναι παράγωγο της μορφίνης.
    Σωστά - Heroine έπρεπε να γράψω ΚΑΙ ΔΕΝ ειναι παράγωγο της μορφίνης αλλά μορφίνη.....

Η αντίδραση ναι μεν είναι μέρος της ηλικίας σου αλλά δεν είναι πάντα η σωστή κίνηση...

Αντίδραση; Εξακολουθείς να υπεκφεύγεις να δώσεις εξηγήσεις: γιατί είμαι εγώ αυτός που χαρακτηρίζεται κομπλεξικός, ότι χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη και αντιδραστικός, όταν το μόνο που κάνω είναι να παραθέτω τα επιχειρήματά μου όσο πιό καθαρά μπορώ; Τα διάβασες τα ποστ στα οποία αναφέρομαι; Το δίκιο του δε μπορεί να το βρει κανείς δηλαδή; Όπως και να γράψει; Ο άλλος γράφει ακατάληπτα με λατινικά, όπως του καπνίσει, με χαρακτηρίζει και κάνει υπαινιγμούς για μένα και εγώ είμαι αυτός που πρέπει να προσέχει;

Όχι, η ηρωίνη είναι αλκαλοειδές παράγωγο της μορφίνης. Αν με τον όρο "μορφίνη" αναφέρεσαι σε κατηγορία ουσιών, ναι, η ηρωίνη είναι μία μορφίνη. Αλλά "μορφίνη" είναι το όνομα συγκεκριμένης χημικής ένωσης.

Σωστά - Heroine έπρεπε να γράψω ΚΑΙ ΔΕΝ ειναι παράγωγο της μορφίνης αλλά μορφίνη.....
    Μα... heroine είχες γράψει: "Η ηρωίνη είναι το εμπορικό όνομα της μορφίνης (Heroine - ηρωίδα) " ή το άλλαξες;

Όπως και να'χει, το νόημα της λέξης Heroin στα αγγλικά είναι "αυτό που σε κάνει να νοιώθεις ήρωας". Δε ξέρω αν αυτό σε βοήθησε να τα ξεκαθαρίσεις.

Ο χημικός τύπος της μορφίνης:

C17H19NO3

7,8-didehydro-
    4,5-epoxy-17-methylmorphinan-3,6-diol

Της ηρωίνης:

C21H23NO5

(5α,6α)-7,8-didehydro-4,5-epoxy-
    17-methylmorphinan-3,6-diol diacetate (ester)

Είναι παράγωγο. Δεν είναι το ίδιο.

σωστα Tsiros_temp

επειδη ο sniper με εβαλε σε ψαξιμο βρηκα την heroin στην Wikipedia

"Heroin or diacetylmorphine (INN) is a semi-synthetic opioid. It is the 3,6-diacetyl derivative of morphine (hence diacetylmorphine) and is synthesised from it by acetylation."

Heroin was first synthesized in 1874 by C.R. Alder Wright,

He had been experimenting with combining morphine with various acids.

Bayer marketed heroin as a "cure" for morphine addiction before it was discovered that heroin is converted to morphine in the liver"

Τελικα ειχα δικιο μονο εν μερει

κουφο,δεν το ηξερα.Η ηρωινη μετατρεπεται σε μορφινη στο συκωτι.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

moda banana Το avatar του/της monstermind
    monstermind, σε παρακαλώ, διάβασε τα δυο πρώτα ποστ στην τέταρτη σελίδα, απ'όπου ξεκίνησε να εκτροχιάζεται η συζήτηση.

Ποιός απεκάλεσε ποιόν κομπλεξικό και ποιός παραθέτει επιχειρήματα σχετικά με τη συζήτηση;

Και να μου επιδείξεις που φαίνεται στο πρώτο ποστ μου στην 4η σελίδα, ότι είμαι οξύθυμος. Μήπως λες αυτό; "b)Ksereis ti skata einai auta pou anafereis i apla ta diavases kai ta les???"
    κοιτα να σου πω φιλαράκι, όταν ποστάρεις μια θέση ως εξής:

"Paco, monstermind: δεν είναι λογική αυτή που παρουσιάζετε. Κάνετε σοβαρά σφάλματα στο συλλογισμό σας. Εμένα στ'@@ μου αν πάθετε κάτι, βέβαια, αλλά οφείλω να το επισημάνω. Προσέχτε."

ε...

είσαι μαλάκας.

χωρις ίχνος κακίας, και με συγχωρείς για την λέξη (ή την άποψη) αλλά οφείλω να μην την ντύσω με δήθεν καθωσπρέπεια. τώρα εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θές, έχω και ένα φίλο που διαρκώς εδω και δεκα χρόνια βρωμάει επειδή δεν πλένεται και του την σπάει που βρωμάει και τον ενοχλεί όταν δακρύζουμε απο την μπόχα. μπορεί λοιπόν εσένα αγόριμ να σου λένε οι γύρω σου ότι είσαι έξυπνος και μπορεί και να είσαι ή μπορεί να κάνεις πολύ παρέα με ουρακοτάνγκους που ξεπέρασαν τον εαυτό τους στην εξέλιξη αλλά αυτό δεν τους κάνει ούτε κατα διάνοια έξυπνους και κατα επέκταση αυτό σε κάνει εσένα έναν μονόφθαλμό που βασιλέυει κατα την γνωστή ρήση, και @@ μάγκας και έξυπνος είσαι όταν κρίνεις ανθρώπους από μια παράγραφο την οποία έγραψαν σε στιγμή χαλάρωσης στο γραφείο σε μια χαλαρώτατη κουβέντα απευθυνόμενοι σε "φίλους" και μας κάνεις και επισυμάνσεις ωσαν το βασιλιά Σολωμόντα, δεν φυτρώσαμε και περάσαμε και τα λούκια μας στα οποία εσύ σίγουρα θα έβαζες τα κλάματα, και πίστεψε χρειάζεται μεγάλη υπομονή η ζωή για να καταφέρεις να κάνεις κάτι με αυτήν και όχι να τα πέρνεις στο κρανίο επειδή χρειάζεσαι βοήθεια απο ψυχολόγο.

προσπάθησα να μιμηθώ τον φίλο αφρο στο παραπάνω κείμενο, δεν ξέρω αν τα κατάφερα

φίλε αφρο μας λείπεις το moto.gr είναι άδειο χωρίς εσένα

"στα οποία εσύ σίγουρα θα έβαζες τα κλάματα,"

Για αυτό και μόνο, θα διαφωνήσω. Έχω δει το μεδούλι των οστών μου. Έχω μαζέψει τα κομμάτια από τα δάχτυλά μου από το πεζοδρόμιο. Δεν είσαι σε θέση να μου πεις κάτι τέτοιο εμένα, ότι "σίγουρα θα έβαζα τα κλάματα".

Όταν άλλοι είδαν τι είχα πάθει, άσπρισαν και έφυγαν από το νοσοκομείο με αναγούλα. Και δίπλα μου υπήρχε άνθρωπος που του είχαν σπάσει κόκκαλα από το σαγόνι μέχρι τη φτέρνα.

Εξακολουθω να λέω ότι κάνετε σφάλματα στη λογική σας, προσέχτε.

Και κάτι άλλο... όταν εγώ σας λέω προσέχτε... "ε, είμαι μαλάκας".

Αλλά όταν ο άλλος μου λέει να πάω σε ψυχολόγο, αυτός ο άλλος, δεν είναι μαλάκας, ε; Ε μα φυσικά όχι...

Επειδή το είπα νωρίς, ίσως να ενοχλείθηκες... Δεκτόν, αλλά, τί σημασία έχει; Και πάλι μέσα έπεσα.

Έχω και παράδειγμα τον sniper που του εξηγείς το σωστό και επιμένει στο λάθος: δεν είναι το ίδιο... "όχι ΕΙΝΑΙ"... βρε δεν είναι σου λέω! "ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ".

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Επειδή το είπα νωρίς, ίσως να ενοχλείθηκες... Δεκτόν, αλλά, τί σημασία έχει; Και πάλι μέσα έπεσα.

Έχω και παράδειγμα τον sniper που του εξηγείς το σωστό και επιμένει στο λάθος: δεν είναι το ίδιο... "όχι ΕΙΝΑΙ"... βρε δεν είναι σου λέω! "ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ". [/B]
    τελοσπάντων δεν θα το συζυτήσουμε τώρα. πράξε όπως καταλαβαίνεις, αλλά πρόσεχε μην προσβάλλεις τους άλλους, είναι η χειρότερη αρχή σε μια συζύτηση και μετά κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά και θα αντιμετωπίζεις προβλημα όπως τώρα. μπορεί να είναι σωστά αυτά που λές αλλά το θέμα είναι να θέλουν και οι άλλοι να σε ακούσουν.

τέλος αυτή η συζύτηση, δεν θα σε κάνω εγώ άνθρωπο. αμα θες να κλείσουμε ένα ρεντεβουδάκι στο ιατρείο μου αλλά να ξέρεις θα σε χρεώσω όσο χρεώνω τέτοιες συνεδρείες

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε θα πιουμε τπτ?:a13:

@stavrogin: Tι να σου πω.... Είπα ότι είχα ακουσει στο BBC.... (δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανένα πλέον )

@tsiros : Ή δεν θες να καταλάβεις ή δεν μπορείς τι σου λένε. Σε κάθε περίπτωση :a28:

τα ποστ που ψάχνεται είναι σε τόπο χλοερό....

Να προσέχουμε....

(α, και μέχρι τώρα, να μην ξεχνιόμαστε, δεν έχει καταφέρει κανείς να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου που έχω παραθέσει. Σε ψυχολόγους με στέλνετε, κίτρινες κάρτες μου στέλνετε, ό,τι να'ναι, αλλά να πει κάποιος κάτι σαν απάντηση στα επιχειρήματά μου τα σχετικά με τη συζήτηση... νιέτ...)

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03