Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 163

Θέμα: Ποιούς μισείτε?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όλα τα πιάνεις εσύ... όλα...
    Ε όχι κι όλα..... Ορισμένα τ' αφήνω να τα πιάνουν οι ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ε όχι κι όλα..... Ορισμένα τ' αφήνω να τα πιάνουν οι ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευχαριστούμε που... αφήνετε κάτι και για τους ιδιοκτήτες! Είστε ευγενικότατος και πολύ κα(υ)λοσυνάτος!!!

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    .wraia kai mena me enoxlei poy oi misoi gerompismpikides anw ton 30 poy phran mhxanh kyndyneyoyn na swriastoyn mprosta moy eksaitias enos aploy frenarismatos alla ti na peis...apla oloi theloyn kapoious na misoyn
    Πέρα από την πλάκα ξέρω κάποιους πενηντάρηδες που σου παίρνουν την ταυτότητα για πλάκα Άσε τα χέρια δεν πάνε με την ηλικία.
    Triple 1050

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Κάπου το πας τώρα εσύ....

Του τζικρουκη είναι απασχολημένα... με τον δεσμό του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Για σενα θα κανω μια παραχωρηση και θα σε αφησω να πιασεις το δεξι που ειναι πιο μακρυ,
    (κουσουρι απο τις πολλες προσοχες) .:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    ??????????????????????????????????????/ τι λετε ρε παιδια?καλα η συζητιση ειναι τρομερη μπραβο ευστοχα σχολια και με επικοδομητικο περιεχομενο!

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Συνηθισμενη πλεον συμπεριφορα ανθρωπων που ειναι πολυ καιρο σε ενα forum...
    Τυπικοτατη αντιδραση οχι επι του θεματος,αλλα γενικως και αοριστως...

Δεν ειναι οτι συμφωνω με τον Οζζζυ,αλλα εχετε καταντησει εσεις οι "παλιοι" να θεωρειται τα φορουμ ιδιοκτησια σας...Λοιπον σας εχω μια προταση,κυριοι γαμιαδες και κριτες των παντων και wannabe νταβατζηδες των forum...

Ανοιξτε ενα δικο σας,για παρτη σας και γραφετε οτι θελετε και ΜΠΑΝαρετε επισης οποιον θελετε...
    Να ειναι και members only και να γαμιεστε ολοι οι σφικτοκωληδες μεταξυ σας...
    Έχεις δίκιο....Τελικά εδώ δεν μετράει η άποψη αλλά τα 5000+ post...'Εχουν μαζευτεί όλοι οι μ@λ@κες και στην ουσία δεν απαντάνε επί του θέματος ποτέ μα κοροιδεύουν γιατί ξέρουν ότι ότι και αν γίνει θα έχουν άλλους δέκα παλιούς να συμφωνούν μαζί τους...:a019: Afrotwin λυπάμαι που το λέω μα η σοβαρότητα σε μια απάντηση θα βοηθούσε πιο πολύ εμάς τα κλαπαρχίδικα τους νέους από ότι να κοροιδέυεις...Και πιστεψέ με μπορεί εγώ με την ερωτησή μου να απέδειξα οτί είμαι κλαπαρχίδικος 20άρης μα με την απαντησή σου εσύ απέδειξες ότι είσαι μ@λ@κ@ς 40άρης.....
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Έχεις δίκιο....Τελικά εδώ δεν μετράει η άποψη αλλά τα 5000+ post...'Εχουν μαζευτεί όλοι οι μ@λ@κες και στην ουσία δεν απαντάνε επί του θέματος ποτέ μα κοροιδεύουν γιατί ξέρουν ότι ότι και αν γίνει θα έχουν άλλους δέκα παλιούς να συμφωνούν μαζί τους...:a019: Afrotwin λυπάμαι που το λέω μα η σοβαρότητα σε μια απάντηση θα βοηθούσε πιο πολύ εμάς τα κλαπαρχίδικα τους νέους από ότι να κοροιδέυεις...Και πιστεψέ με μπορεί εγώ με την ερωτησή μου να απέδειξα οτί είμαι κλαπαρχίδικος 20άρης μα με την απαντησή σου εσύ απέδειξες ότι είσαι μ@λ@κ@ς 40άρης.....
    Πόντος στον Brolas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αφρο η σειρά σου...

Α και να μη το ξεχάσω... Οποιαδήποτε διένεξη με τον Αφρο γίνεται με δική σας ευθύνη

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    γιατί ξέρουν ότι ότι και αν γίνει θα έχουν άλλους δέκα παλιούς να συμφωνούν μαζί τους...
    Τώρα δίνεις δίκιο στον Afro, γιατί αν ήσουνα παλιότερος (ή αν διάβασες παλιότερα topics...) θα έβλεπες ότι ΔΕΝ ισχύει καθόλου (το αντίθετο, μάλιστα...) αυτό που λές...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ρε oldman πήγαινε σε όποια σε συζήτηση έχει ανοίξει νέος...Οι μόνοι που απαντάνε σοβαρά είναι οι άλλοι νέοι.Οι περισσότεροι πάλιοι το ρίχνουν στο χαβαλέ.Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με μένα να το λέει όμορφα και όχι να με βρίζει καπαρχίδη 20άρη...Με ξέρει και από χθές το κάθε @ρχίδι που βρίζει?

Moderator
    Ρε oldman πήγαινε σε όποια σε συζήτηση έχει ανοίξει νέος...Οι μόνοι που απαντάνε σοβαρά είναι οι άλλοι νέοι.Οι περισσότεροι πάλιοι το ρίχνουν στο χαβαλέ.
    Δεν έχεις και πολύ άδικο, αλλά σκέψου λίγο το "γιατί" ...!!!

Ρε oldman πήγαινε σε όποια σε συζήτηση έχει ανοίξει νέος...Οι μόνοι που απαντάνε σοβαρά είναι οι άλλοι νέοι.Οι περισσότεροι πάλιοι το ρίχνουν στο χαβαλέ.Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη με μένα να το λέει όμορφα και όχι να με βρίζει καπαρχίδη 20άρη...Με ξέρει και από χθές το κάθε @ρχίδι που βρίζει?
    Αν κι απευθύνεσε στον oldman, τον γράφω στ' @@ μου, και σου λέω ότι πολλά καινουργια "παιδιά" εδώ μέσα περνάνε κάποιο χρονικό διάστημα να καταλάβουν πως γράφει ο καθένας και πότε αστειεύεται και πότε όχι....

Τώρα ο Αφρο είναι περίπτωση κλινικά βλαμμένου οπότε τον γράφουμε κανονικά στα @@ μας και συνεχίζουμε την κανονική μας ζωή... :rotflmao: :rotflmao:

Moderator
    Αν κι απευθύνεσε στον oldman, τον γράφω στ' @@ μου
    Είσαι τυχερός που έχω δουλειά ρε μ@υνόπανο ...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Είσαι τυχερός που έχω δουλειά ρε μ@υνόπανο ...!!!
    Ναι το βλέπω παλιο-καρΓιόλη

Θες να σου δώσω την racing ξύστρα;

Moderator
    Ναι το βλέπω παλιο-καρΓιόλη
    Θες να σου δώσω την racing ξύστρα;
    Σε αγνοώ επιδεικτικά !!!

Αν κι απευθύνεσε στον oldman, τον γράφω στ' @@ μου, και σου λέω ότι πολλά καινουργια "παιδιά" εδώ μέσα περνάνε κάποιο χρονικό διάστημα να καταλάβουν πως γράφει ο καθένας και πότε αστειεύεται και πότε όχι....

Τώρα ο Αφρο είναι περίπτωση κλινικά βλαμμένου οπότε τον γράφουμε κανονικά στα @@ μας και συνεχίζουμε την κανονική μας ζωή... :rotflmao: :rotflmao:
    Ξέρεις όμως όταν ανοίγεις μια σοβαρή κουβέντα περιμένεις σοβαρή κουβέντα και χιούμορ στα όρια του ανεκτού...Αν ήθελα να βριστούμε η να κάνουμε χαβαλέ θα την έβαζα στις διαμάχες η στο χιούμορ.Εγώ αρχικά έβαλα την κουβέντα στις γενικές(άσχετα το ότι κάποιοι την κατάντησαν διαμάχη....)

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ