Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 256

Θέμα: η εποχη μας ειναι μια ξευτιλα.....

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Και αμα την ξεγελασεις την κοπελα τι θα καταλαβεις μωρε

το ζητημα ειναι να γουσταρεις και οχι να την πεφτεις σε οτι κινειται για να .....

τεσπα οπως την παλευει ο καθεις

νυχτα
    μα ρε NR750 θα μπεις σε αυτη την διαδικασια και δεν θα γουσταρεις;

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    α nr 750 ο χρηστης sober ειναι.....γυναικα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ........(οχι δεν ειναι κακο αυτο ,,κακο ειναι να εισαι ΄΄δηθεν΄΄ ανετος...)

δεν ειναι κακο να εισαι δηθεν ανετος !!κακο ειναι να εισαι δηθεν κυρια και να....ξερεις τωρα, να εισαι δηθεν παντρεμενη και να τον εχεις κορωνα στο κεφαλι σου,και ο αντρας κερατα,κλπ.το δηθεν ανετος ειναι ακινδυνο !!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    δεν ειναι κακο να εισαι δηθεν ανετος !!κακο ειναι να εισαι δηθεν κυρια και να....ξερεις τωρα, να εισαι δηθεν παντρεμενη και να τον εχεις κορωνα στο κεφαλι σου,και ο αντρας κερατα,κλπ.το δηθεν ανετος ειναι ακινδυνο !!!

τι λες μωρε? με τις λεξεις παιζεις και συ? τα διθενιλικια ειναι σκαρτα σε οποια ΜΟΡΦΗ και να γινοντε γιατι θα υπαρχει μια γενικη εικονα απο πισω δε μπορει να εισαι δηθεν σε ενα πραγμα μονο

λοιπον αν δεν εχεις με τι αλλο να διαφωνησεις καληνυχτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

καλημερα

......
    θελω να ζησω τη ζωη...
    θελω να γνωρισω ανθρωπους...
    θελω... μεγαλυτερο μονιτορ!

four wheels move the body,two wheels move the soul
    KEEP COOL...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Οχι ολοι φιλε μου

εχω φαει πολυ πιτα επειδη δεν το εκανα

μερικοι εχουμε και αυτοσεβασμο
    μμμ, σωστο αυτο.

καλο ειναι να τρως..εγω συνεχιζω..

βλεπω αλλους που κωλωνουν να μιλησουν κ μενουν με το πουλι στο χερι.

λες κ αν φας πορτα εγινε κατι..

α κ δν καταλαβαινω τι εννοει κανεις με το παραμυθιασμα κ τα παρακαλια..

τι λεει δλδ?ξερεις εχω φερραρι, ιδιωτικο τζετ κ κοτερο!παμε μια βολτα? ή μηπως..σε παρακαλω, εχω να γαμησω 2 μηνες!!κανε μου τη χαρη!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δε λεω να γυρναμε πισω....αλλα ουτε να προχωραμε μπροστα.....λαθος.
    pame loipon na jekatharisoume merika pragmata...

1. stous adres (kalos or kakos) aresei na vlepoun omorfa, neanika, ginaikia swmata...

90% an thes enas adras na se prosejei (otan den se jerei) prepei na tou kiniseis to endiaferon me tin omorfia sou, ta kali sou ktlp...

to meta einai allo thema...

2. to sex (kai otidipote giro apo tosex) einai arxaigono aistinkto kai den allazei eukola...
    boreis na to kamouflareis, boreis na to kripseis, boreis na to katapieseis ALLA den allazei.

oti kai na ginei stous adres tha aresei na exoun... "edona optika erethismata" me adikimeno mia ginaika...

den einai tixaio oti to 99% twn "tsodoidwn" periodikwn pagosmios einai gia adres...

3. simfwnw oti i koinonia allaje kai pleon den iparxoun oi anastoles tou parelthodos...
    ALLA DEN ITAN TIPOTA PERA APO ANASTOLES!!

fisika oi anastoles einai auto pou mas kanoun koinonia anthrwpwn kai oxi ageli loikwn...

-----------------

kai meta apo autes tis paratiriseis pame sto provlima...

einai to sex (kai otidipote giro apo to sex) kati kako?
    prpei na to katapiesoume?

einai san auto pou leme oti DEN IPARXOUN AISXRES LEJEIS..
    mono AISXROI ANTHRWPOI pou xrisimopoioun LEJEIS ME AISXRO TROPO...

aisxri einai i nootropia twn anthrwpwn kai oxi to idio to adikeimeno (swma stin prokeimeni)...

to provlima einai oti ta "jekwla" spane tous (simerinous) ITHIKOUS FRAGMOUS TIS KOINONIAS

ara auto pou enoxlei einai oti kapoioi ferode proklitika pros tin iparxousa taji pragmatwn stin koinonia...

kai edw erxete to siberasma...

kai oi ginaikes pou prwtokavalisan motosikleta espagan polla koinonika taaboo
    itan proklitikes pros to koinoniko sinolo
    kai isos oxi adika xaraktiristikan asxima apo tin ekastote koinonia gia tin SINOLIKI tous siberifora

me alla logia den einai to provlima ta "jekola" (or oi ginaikes me mixani)
    einai to oti i eikona tous auti xaraktirizei (kai xaraktirize) tin sinoliki tous siberifora mesa stin koinonia...
    borei i mixanovia tou twte or to jekwlo tou simera na einai enas anthrwpos san emas pou apla thelei na einai poio eleuthero apo ta koinonika desma...

pada i arxi einai diskoli alla me ton kairo otan tha ginei katestimeno/paliomoditiko KAI EJOMALINTHEI apo tin koinonia den tha apasxolei kanenan...

mesa ston aiwna mas egine 10-ades fores auto...

-------

to provlima pou paratirw egw einai oti ta "jekwla" den simvadizoun apolita me tin eikona tous

ousiatika ta "jekwla" prosferoun oti tha ithele enas adras...
    GRIGORO KAI EUKOLO SEX
    (i isotita rolwn opou i ginaika diekdiki to sex opws enas adras
    se merikous aresei se allous oxi... auto einai allo thema)

to thema einai oti telika den einai kati tosos aplo alla mia berdemeni kai adifatiki katastasi.
    ousiastika brokite gia mia elkistikotati diafimisi pou den adapokrinete stis prosdokies mas...

apopsi mou kai tin afinw edw...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
    αχ evi μου, ο κοσμος που ζουμε ειναι σαπιος για τον εξης και απλουστατο
    λογο......
    γιατι χαθηκε ενα πολυ σημαντικο πραγμα....
    η ''μπεσα'' και η ηθικη.....

και ας με πει οποιος θελει συντηρητικουρα..............

ΣΩΣΤΟΣ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

τι λες μωρε? με τις λεξεις παιζεις και συ? τα διθενιλικια ειναι σκαρτα σε οποια ΜΟΡΦΗ και να γινοντε γιατι θα υπαρχει μια γενικη εικονα απο πισω δε μπορει να εισαι δηθεν σε ενα πραγμα μονο

λοιπον αν δεν εχεις με τι αλλο να διαφωνησεις καληνυχτα
    λοιπων ευη αν δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω,καλυτερα να μην απαντας!

τελος παντων εγω ενα θα πω και δεν προκειται να ξαναποσταρω εδω,γιατι το βλεπω να καταληγει στις διαμαχες...
    εχεις σκεφτει οτι για τα ξεκωλα εσυ εισαι η λαθος,και εισαι εκτως εποχης;ναι θα μου πεις αλλα εγω κανω το σωστο και δεν ξεφτιλιζομαι κλπ.ε και αυτες το σωστο νωμιζουν οτι κανουν που πανε με τον ρυθμο της εποχης!!!
    εγω παντος κοιταω να φτιαξω πρωτα τον εαυτο μου και δεν ασχολουμε με τον καθεναν,γιατι με το να κατσω να πω το ''σωστο''και να δειξω σε καποιους οτι και καλα ειμαι ο mr σωστος υποτιμω πρωτα τον εαυτο μου,και μετα εσας.
    παντος οι περισσοτεροι εχετε φανει απο τις απαντησεις σας,και απο προηγουμενες απαντησειις σε αλλα θρεντ,οποτε ασ μη καθομαστε μονο στα ξεκολα και στα ηθοι,ας κοιταξουμε και εμεις να γινουμε πιο ανθρωποι!
    εγω προσωπικα εχω απογοητευτει τοσο απο τους ανθρωπους και απο την ανθρωπια τους,που οσο καλυτερα τους γνωριζω τοσο περισσοτερο αγαπω τα ζωα.

αυτη ειναι η γνωμη μου,αν εθιξα καποιον ζητω συγγνωμη

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    Οπως ειπε κ ενας σοφος: "οι γυναικες γεννηθηκαν με ετοιμη επιχειρηση" και συμπληρωνω "φτανει να ξερουν να τη δουλευουν "
    να μία που άνοιξε γωνιακό μαγαζί

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mari.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	20,8 KB 
ID:	88217
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    α nr 750 ο χρηστης sober ειναι.....γυναικα

1. Οοοοοοζζζζ καλα τον τελευταιο καιρο εχω λυ8ει με την παρτη σου λεμε...

2. Το οτι ειμαι γυναικα δε σημαινει πως δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για ξεκ@λα και για γκομενοδουλειες...ισα ισα που οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι αντρες πιστεψτε με εχω ακουσει ΤΑ σχολια και ΤΙΣ ιστοριες αλλα παντα εχω την περιεργεια να ακουσω γνωμες αντρων σε τετοια 8εματα μιας και δε σκεφτομαστε το ιδιο

3. Αμα μια γυναικα γουσταρει να ειναι ξεκολο δικαιωμα της, δικη της εικονα δικο της σωμα ειναι ΑΛΛΑ ... δυστυχως οι περισσοτερες το κανουν οχι επειδη το εχουν επιλεξει συνειδητα ..αλλα επειδη ''ετσι αρεσει στους αντρες''...πραγμα που τις κανει τις χειροτερες κατινες..

4. Συμφωνω με ΜΟΒ στο οτι καλυτερα να κοιταξουμε πως 8α γινουμε εμεις καλυτεροι πρωτα και μετα βλεπουμε τι γινεται κ με τους αλλους...Στην τελικη αμα 8εωρεις καποια τσουλ@ρα η καποιον καραμ@λακα δεν συναναστρεφεσαι μαζι τους και τελειωνει η υπο8εση εκει..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

πρωτα απο ολα πρεπει να ξεκαθαρισουμε ενα πραγμα.....
    δεν υπαρχει φιλια αντρας-γυναικα, οποιος αντρας το πει αυτο ειναι ψευτης.
    δευτερον ολοι εχουμε πει μαλακιες για να ριξουμε μια κοπελα(το γκομενα το σιχαινομαι)
    αυτο που εχω καταλαβει εγω απο την μικρη μου εμπειρια με τις γυναικες ειναι
    οτι το μονο πραγμα που πραγματικα θα τις κανει να σε αγαπησουν πραγματικα,
    ανεξαρτητως αν ειναι τσουλες,ξεκωλα, και οτι αλλο θελετε ειναι ενα πραγμα....
    η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ. ακομα και σε μπουρδελο ή σε κολομπαρο εχω κατσει και εχω μιλησει(μονο αυτο)
    με γυναικες εκει και πραγματικα ειναι απλες κοπελες σαν ολες τις αλλες που ψαχνουν
    στοργη και αγαπη απο εναν αντρα....ασχετα αν κατεληξαν εκει που κατεληξαν....
    θελω να πω δηλαδη οτι το πως θα φερθεις παιζει ρολο για το τι θα σου δειξει ο αλλος.ειτε ειναι
    αντρας ειτε γυναικα......αν εγω μιλαω ομορφα ευγενικα και σεβομαι την κοπελα που φλερταρω
    και το καταλαβει αυτο,που θα το καταλαβει να στε σιγουροι, τοτε και αυτη θα κοιταξει να μου
    δειξει τον πραγματικο εαυτο της και οχι τον δυτικοαμερικανικο που της εχουν σχεδον επιβάλει τα
    περιοδικα οι εφημεριδες και η κοινωνια,βλεπε φιλες συμμαθητριες.
    γι'αυτο φιλοι μου η εποχη μας ειναι μια ξεφτιλα.......γιατι κοιταμε να μοιαζουμε στους αλλους μην τυχον και μας πουνε οτι ειμαστε μπαναλ, out , και γω δεν ξερω τι.κοιταμε την υλικη απολαυση απο την ψυχικη ηρεμια την γνωση την πραγματικη φιλια, και την πραγματικη αγαπη...........

Υ.Γ1 η ευτυχια πολλες φορες περναει απο διπλα μας,αλλα δεν γυριζουμε ποτε να την κοιταξουμε.
    Υ.Γ2 διαβαστε το πιο ομορφο βιβλιο στον κοσμο....τον αλχημιστη του paulo coelho.(ειναι η προσωπικη μου βιβλος)
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

2. Το οτι ειμαι γυναικα δε σημαινει πως δεν εχω δικαιωμα να μιλαω για ξεκ@λα και για γκομενοδουλειες...
    Μπα, απλα ο X_NR750 καπου σε ελεγε φιλο..

Σονικ, +1000 -1 για τα γκρικλις.
    Οσο για το τελευταιο, το οτι δεν συμβαδιζουν με την εικονα που βγαζουν προς τα εξω..
    Αστα να πανε..
    Τι νομιζεις πως ειμαι κλπ..

Θελεςτα Παθεςτα.
    :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Μπα, απλα ο X_NR750 καπου σε ελεγε φιλο..

Σονικ, +1000 -1 για τα γκρικλις.
    Οσο για το τελευταιο, το οτι δεν συμβαδιζουν με την εικονα που βγαζουν προς τα εξω..
    Αστα να πανε..
    Τι νομιζεις πως ειμαι κλπ..

Θελεςτα Παθεςτα.
    :rotflmao:

Οντως ...οπως ειπω8ηκε και παραπανω νομιζω τελικα παιζει πολυ μεγαλο ρολο το''τι βγαζεις'' προς τα εξω...

Τι γινεται ομως οταν μια γυναικα λεει οχι ( και το εννοει χωρις μαλ@κιες..) και ο αλλος επιμενει εχοντας τη νοοτροπια του:''ελα μωρε...λεει οχι αλλα κατα βα8ος εννοει ναι''

Δηλ. τι 8α πρεπει να γινει??Να φτασει η αλλη σε σημειο να τον βρισει???Ασε που κι αυτο να κανει μετα ο αλλος 8α την πει ''κρυοκ@λη'' η κ εγω δεν ξερω τι αλλο....
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Σελίδα 7 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. η δικιά μας είναι καλύτερη
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:42
  2. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11
  5. Μήπως η ζωή μας είναι ανάποδα!?...
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα