Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
![]()
Αυτό δεν είναι εξάτμιση...
...αυτό είναι κανόνι!
![]()
ναι...![]()
βασικα την καναν ετσι για να μιμιθει τις flat track μηχανες...
λογικα καποια καλυτερη aftermarket θα υπαρχει... (δεν το χω ψαξει...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
![]()
Αυτό δεν είναι εξάτμιση...
...αυτό είναι κανόνι!
![]()
ναι...![]()
βασικα την καναν ετσι για να μιμιθει τις flat track μηχανες...
λογικα καποια καλυτερη aftermarket θα υπαρχει... (δεν το χω ψαξει...)
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Eίπε Ευρωπαϊκά μακριά δια ροπάλου...Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Παρε multi 620 !!!
![]()
![]()
![]()
Είναι γνώστης ο άνθρωπος που πάς???
Λοιπόν αν δε πάρεις SM αφού είσαι Κ@&(μένος δε θα είσαι ποτέ ευχαριστημένος!
Πάρε το ΧΤΧ660 σε μοτάρντ καινούριο και ξέχνα τις μεταχείρες...
Αυτό βέβαια αν δε κάνεις μεγάλα ταξίδια!
Αλλοιώς ΤιΝτιΕμ...
Βρίσκεις και με 7000 και τώρα!
Για Στρομ ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!
Παίδες... ευχαριστώ καταρχάς γιατί περα απο το οτι έγινε ενα καλό μπουρδελο-spam threa( ώς όφειλε βέβαια) πήρα κάποιες γνώμες που δεν είχα υπολογίσει..
Το ΧΤΧ παραμένει Νο1 λόγω των παραγόντων που είπαμε πιο πάνω.
1. Αξιοπιστία.
2. Μεταπώληση.
3. Συντήρηση.
4. Χρηστικότητα.
5. Υποστήριξη
6. ...σνιφ...σνιφ... κόστος αγοράς.
Απο εκεί και πέρα, σίγουρα θα τσεκάρω το Versys σαν καινούριο μηχανάκι που δεν το γνωρίζω και απο όσο είδα τα specs κάτι καλό κάνει. Αρκεί να μην βγεί σαν ενα ανανεωμένο Ζ (τα θέλει ο κώλος μου τώρα!!).
Επίσης κάπου είδα οτι αναφέρθηκε και ενα Honda XR650SM αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε μικρά ταξιδάκια...θα θέλω οδοντίατρο για τα σφραγίσματα μετά απο τους κραδασμούς και μαξιλαράκι για αιμοροείδες απο την σέλα; ...Δεν νομίζω.
Το LC8 είναι το όνειρο , αλλά με τα 10.000+ που πάει ... ούτε για αστείο παίδες. Για να περιμένω ... πολύ δύσκολα , μιας και θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον χρόνος για να πάω σε αυτό το μηχανάκι και σίγουρα δεν θα έχω τις αντοχές αυτές.
Σύντομα λοιπόν...
Gandalf
![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ρε Μαγε, σοβαρα μιλας τωρα, θα πας απο DR σε XTX ???
Το DR ειχε και ενα USD πηρουνι, και καλυτερο πλαισιο απο το ΧΤΧ, να μην μιλησω για την ψαλιδαρα του ΧΤΧ σαν ενωμενα καλαμακια ειναι ρε γμτ νομιζω οτι θα στραβωσουν μονα τους...
Πιστευω οτι με το ΧΤΧ θα ξενερωσεις, ειναι βαρυ, μαλακο, καμια σχεση με την καυλα που ψαχνεις...αντε να εχει καλυτερο μοτερ λογω ψεκασμου...
Αν δεν θελεις ευρωπη και ψαχνεις για χρηστικοτητα κλπ,ξερω και εγω, παρε scooter καλυτερα...
Φιλικα
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
stradas... ψαλίδι είναι το ίδιο με του DR (650se του 96 μην ξεχνιόμαστε) και σχεδόν ίδιο μοχλικό.
Για το πηρούνι όμως έχεις δίκιο... αλλά ρε φίλε, όπως είπα και πριν... όταν θες να έχεις μια μηχανή που να κάνει 8 απο τα 10 πράγματα κάπου θα συμβιβαστείς. Είναι αναμενόμενο.
Άλλωστε όπως είπα... το δικό μου μηχανάκι , αυτό που με ξεσηκώνει είναι άλλο. Αλλά στην τιμή που είναι μου θυμίζει εκείνες τις γκόμενες που κοιτάς σε διαφημίσεις... ωραίες, μπορεί να τις πλησιάσεις για καμιά βόλτα, αλλά για να τις έχεις και να τις συντηρείς θές να έχεις πολύ φουσκωμένο κωλομέρι στην μεριά της κωλότσεπης... αν με πιάνεις.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Επειδη την πατησα και εγω καπως ετσι (πηρα TDM αντι για multi που ηθελα) στο τελος θα σου στοιχισει περισσοτερο το να παρεις ΧΤΧ... σε βλεπω μετα απο κανα χρονο να λες καλο-χρυσο-αγιο το ΧΤΧ αλλα δεν ειναι αυτο που θελω και θα το δωσεις να παρεις το ΚΤΜ...
Σου ευχομαι να μην το παθεις αυτο...(δλδ να παρεις κατευθειαν το ΚΤΜ... :smilea: )
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Ας πω & εγώ την άποψη μου. Αν γουστάρεις το ΚΤΜ & όλα τα υπόλοιπα είναι απλά συμβιβασμός, όπως & ο ίδιος λες τότε κάνε μια βόλτα στην αγορά. Το 950 adventure θα το βρεις στα 7500 & 8000 euros τα οποία δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικό ποσό. Μιλάμε πάντα για μεταχειρισμένο έτσι.
Αφού δε σε βιάζει όπως λες μέχρι το χειμώνα ίσως έχουν πέσει κάπως οι τιμές.
![]()
ρε παιδια τα κτμ στην ευρωπη δεν κατασκευαζονται;![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
GST... έχεις δίκιο... Ευρωπαϊκό είναι... αλλά είναι κάτι που αν θες με εξιτάρει αρκετά για να το παραβλέπω αυτό. Ειδικά επειδή το έχω οδηγήσει και γνωρίζω οτι ακόμα και αν με ταλαιπωρήσει με μηχανικά και συντήρηση , είναι κάτι που μου "κολλάει".
Έχω ανέβει και σε multi(mixer) , σε BMW (1150-1200)και σε Αprilia (Capo) και σε μερικά σκυφτά ακόμα Ευρωπαϊκής προέλευσης και όλα ήταν απο αδιάφορα (οδηγικά) εώς και αντιπαθητικά (θέση οδήγησης , ποιότητα συναρμολόγησης). Πρόσθεσε σε αυτό οτι έχουν και επιβαρυμένο κόστος συντήρησης και λοιπά άλλα... οπότε έχουν ήδη μειονέκτημα...
Με το συγκεκριμένο όμως , κάτι είναι που κάνει "κλικ". Ψηλή θέση οδήγησης, καλή κλίση και οδηγική συμπεριφορά και γενικά μηχανή που προσωπικά τουλάχιστον μου ταιριάζει σαν γάντι.
Όμως το κόστος αγοράς καινούριου (Μεταχειρισμένο ΚΤΜ....ΠΟΤΕ!!!.. μιας και η συντήρηση τους είναι το Α και το Ω και θέλω να ξέρω μέχρι και την παραμικρή βίδα που έχει πειραχτεί) είναι υπερβολικά ψηλό. Σε συνδιασμό του οτι έχω και άλλο όχημα (Opel Tigra 1400) και κάποιες ευθύνες-έξοδα , προτιμώ να συμβιβαστώ για να έχω να βάλω βενζίνη και να μπορώ να συντηρώ το μηχανάκι που θέλω χωρίς προβλήματα και να μπορώ και να έρχομαι και σε καμιά βόλτα.
Μην καταλήξω σαν κάτι παπάρες που δίνουν 10-14 χιλιάρικα και μετά πολεμάνε να βρούν 100-200? για βενζίνες και λοιπά μικροέξοδα για να το κινήσουν.
Gandalf
σωστα σκεφτεσε μαγε ..εγω πιο πολυ για πλακα το εγραψα για να καταληξω οτι τα πιο τρελα μας ονειρα ειναι ευρωπαικα![]()
![]()
![]()
οπου και να καταληξεις να το χαρεις οπως θελεις![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.