αιγαλεω που?Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
αιγαλεΩ.
αιγαλεω που?Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
αιγαλεΩ.
aposyrsh moto kanei h daihatsu me ekptwsh mexri 2000 eyrw gia ta sirion cuore kai teriosΑρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
παιζει τετοια λυση ????
που?
πως?
αυτό που γουστάρεις! εφόσον ξέρεις και τους περιορισμούς με τους οποίους θα πρέπει να συμβιβαστείς, και παρόλα αυτά λες "οκ, θα το υποστώ", μη κολλάς, τράβα πάρτο και κάνε το κέφι σου! Απλά να ξέρεις τι ειναι αυτό που παίρνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Ευχαριστω![]()
![]()
ενταξει δεν θα παω και στη γερμανια για τουρινγκ !!
και τι δλδ προτινεις εσυ να παρω??(εχω αποφασισει, αλλα τσι κουβεντα να κανουμε!!)
H άνεση και η ευκολία μετακίνησης είναι το πρόβλημα του RR. Αυτό έχω (μοντέλο '05) και για τη χρήση για την οποια το θέλω, ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά δεν το κυκλοφορώ μεσα στη πολη
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
τους περιορισμους τους ξερω,δεν τους εχω ζησει ομως (με καταλαβαιβεις νομιζω??)Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αυτό που γουστάρεις! εφόσον ξέρεις και τους περιορισμούς με τους οποίους θα πρέπει να συμβιβαστείς, και παρόλα αυτά λες "οκ, θα το υποστώ", μη κολλάς, τράβα πάρτο και κάνε το κέφι σου! Απλά να ξέρεις τι ειναι αυτό που παίρνεις.
H άνεση και η ευκολία μετακίνησης είναι το πρόβλημα του RR. Αυτό έχω (μοντέλο '05) και για τη χρήση για την οποια το θέλω, ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά δεν το κυκλοφορώ μεσα στη πολη
![]()
δεν ειχα ποτε ss και παντα ηθελα,οποτε θα το κανω και αν δεν μου αρεσει (που δεν νομιζω!!!) το αλλαζω !!
αλλα το μηχανακι θα το παρω γιατι μ'αρεσει.Τωρα για το καθε μερα μεσα στην πολη θα δουμε...
η πιο ευκολη λυση ειναι το innova του ξαδελφου
δεν προκειτε να πηγαινω και ομονια ,αντε κανενα αιγαλεω απο χαμοστερνας.
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 1
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 2
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 3
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 4
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 5
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 6
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 7
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 8
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 9
ΑΠΟΣΥΡΣΗ 10
και πάει λέγοντας.![]()
Ρε σειρά (του 81 και εσύ ε) δεν είμαστε και 60 χρόνων! 26 χρονών παλικάρι είσαι γμτ!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τους περιορισμους τους ξερω,δεν τους εχω ζησει ομως (με καταλαβαιβεις νομιζω??)
δεν ειχα ποτε ss και παντα ηθελα,οποτε θα το κανω και αν δεν μου αρεσει (που δεν νομιζω!!!) το αλλαζω !!
αλλα το μηχανακι θα το παρω γιατι μ'αρεσει.Τωρα για το καθε μερα μεσα στην πολη θα δουμε...
η πιο ευκολη λυση ειναι το innova του ξαδελφου
δεν προκειτε να πηγαινω και ομονια ,αντε κανενα αιγαλεω απο χαμοστερνας.
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ το μηχανάκι που πραγματικά γουστάρεις και άς πιαστείς και λίγο καθημερινά. Η ευχαρίστηση που θα σου δίνει και η χαρά όταν το κοιτάς και το βολτάρεις θα τα επικαλύπτει όλα!!!
ΠΑΡΤΟ με 1000 από μένα
Έτσι κι αλλιώς μπορείς πάντα να το πουλήσεις αν καταλάβεις ότι έκανες λάθος (δεν χάθηκε και ο κόσμος και δεν θα χάσεις και πάρα πολλά ευρά αν το πάρεις μετάχειρο) ή η άλλη λύση που θα πρότεινα είναι να αρχίσεις γυμναστήριο (ώμους πλάτες κ.τ.λ)
Άντε ρε καλοτάξιδος να είσαι![]()
![]()
![]()
tou '81 και '01 Ε ΕΣΣΟ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε σειρά (του 81 και εσύ ε) δεν είμαστε και 60 χρόνων! 26 χρονών παλικάρι είσαι γμτ!
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ το μηχανάκι που πραγματικά γουστάρεις και άς πιαστείς και λίγο καθημερινά. Η ευχαρίστηση που θα σου δίνει και η χαρά όταν το κοιτάς και το βολτάρεις θα τα επικαλύπτει όλα!!!
ΠΑΡΤΟ με 1000 από μένα
Έτσι κι αλλιώς μπορείς πάντα να το πουλήσεις αν καταλάβεις ότι έκανες λάθος (δεν χάθηκε και ο κόσμος και δεν θα χάσεις και πάρα πολλά ευρά αν το πάρεις μετάχειρο) ή η άλλη λύση που θα πρότεινα είναι να αρχίσεις γυμναστήριο (ώμους πλάτες κ.τ.λ)
Άντε ρε καλοτάξιδος να είσαι![]()
![]()
![]()
Φυσικα και δεν ειμαι μεγαλος,και το μηχανακι θα το παρω γιατι και στην τελικη να μην μου αρεσει θα ειναι δικια μου επιλογη και αν το βαρεθω καποτε(???)) το πεταω και περνω την βεσπα την αυτοματη που δεν βρεχεσαι , δεν κρυωνεις,δεν μυριζει αμα κλασεις κτλ κτλ
Και μην νομιζεται πως με το "cayman" που εχω για μηχανακι δεν κουραζομαι... Εχει εναν συμπλεκτη (που ειναι πετρα !!!) που στα φαναρια αν δεν μπορεσεις να βαλεις νεκρα εν κινηση δεν μπαινει που να χτυπιεσαι ολη μερα !!!! Μεχρι που παραλιγο να παθω "συνδρομο καρπιαιου σωληνα" την γλητωσα με τενοντιτιδα !!!
και ποσο πιο φθηνα ειναι με την αποσυρση??
ειναι ιδια η διαφορα για ολες τις αντιπροσωπιες??
αν ειναι να μου κωψουν 200€ καλυτερα να το κρατησω το ριμαδι μου να παραδωσω και την πινακιδα (που δεν την εχω) και να κανω τα εντουρα μου![]()
στο νησι !!!
Ωραία και τώρα σαν παλιός(`99 ΕΣΣΟ) σου λέω ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
tou '81 και '01 Ε ΕΣΣΟ !!
Φυσικα και δεν ειμαι μεγαλος,και το μηχανακι θα το παρω γιατι και στην τελικη να μην μου αρεσει θα ειναι δικια μου επιλογη και αν το βαρεθω καποτε(???)) το πεταω και περνω την βεσπα την αυτοματη που δεν βρεχεσαι , δεν κρυωνεις,δεν μυριζει αμα κλασεις κτλ κτλ
Και μην νομιζεται πως με το "cayman" που εχω για μηχανακι δεν κουραζομαι... Εχει εναν συμπλεκτη (που ειναι πετρα !!!) που στα φαναρια αν δεν μπορεσεις να βαλεις νεκρα εν κινηση δεν μπαινει που να χτυπιεσαι ολη μερα !!!! Μεχρι που παραλιγο να παθω "συνδρομο καρπιαιου σωληνα" την γλητωσα με τενοντιτιδα !!!![]()
![]()
![]()
PS: Ρε γιατί δεν κρατάς το ΧΤ για πόλη και για δουλειές στο κέντρο να μην κουράζεσαι? και για εντουράδες και γενικά όπου δεν θα μπορεί να πηγαίνει το cbr? Κρίμα να σκοτώσεις το XTάκι ρε φίλε!
:wacko:
ειναι το πρωτο μου μηχανακι και το αγαπαω πολυ αλλα ειναι απεριποιητο!!
ο προηγουμενος (φιλος) το ειχε ριμαδι. Το μοτερ ειναι τζιτζι αλλαγμενο ολο το 2001 εκτος απο το καπακι κεφαλης και το σασμαν (πριν ενα μηνα εβαλα καινουρια κεφαλή)
εξωτερικα ειναι παρατημενο.Δεν εχει φλας,δεν εχει καθρεπτες(και χεστικα!!),δεν εχει πινακιδα (μου εφυγε στον δρομο σε ενα υπερηχιτικο ταξιδι (Αθηνα - Αγιος Κων/νος) και φοραει και ARROW (χωρις ταπα) θελει συμαζεμα και ενα καινουριο κουστουμι!!
Το κυριοτερο προβλημα ειναι πως χανει ΠΟΛΛΑ λαδια καθε 5 μερες βαζω 1lt,σε οποιον μηχανικο και αν πηγα ακρη δεν εβγαλα εχω δωσει 1600€ σε σερβις και προκοπη δεν ειδα,εχω απελπιστει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανω μια τελευταια προσπαθεια με εναν αλλον μαστορα που ξερει πολυ καλα τα ΧΤ (απο οτι μου λενε) και ο θεος βοηθος !!!
ειναι κριμα γιατι δεν ειναι ψωφιο και το μοτερ του ειναι χαρτι,σκεψου πως καθε εβδομαδα βαζω λαδια !!!
Ρε μαν αν είναι έτσι τότε δεν νομίζω να πουλιέται!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ειναι το πρωτο μου μηχανακι και το αγαπαω πολυ αλλα ειναι απεριποιητο!!
ο προηγουμενος (φιλος) το ειχε ριμαδι. Το μοτερ ειναι τζιτζι αλλαγμενο ολο το 2001 εκτος απο το καπακι κεφαλης και το σασμαν (πριν ενα μηνα εβαλα καινουρια κεφαλή)
εξωτερικα ειναι παρατημενο.Δεν εχει φλας,δεν εχει καθρεπτες(και χεστικα!!),δεν εχει πινακιδα (μου εφυγε στον δρομο σε ενα υπερηχιτικο ταξιδι (Αθηνα - Αγιος Κων/νος) και φοραει και ARROW (χωρις ταπα) θελει συμαζεμα και ενα καινουριο κουστουμι!!
Το κυριοτερο προβλημα ειναι πως χανει ΠΟΛΛΑ λαδια καθε 5 μερες βαζω 1lt,σε οποιον μηχανικο και αν πηγα ακρη δεν εβγαλα εχω δωσει 1600€ σε σερβις και προκοπη δεν ειδα,εχω απελπιστει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανω μια τελευταια προσπαθεια με εναν αλλον μαστορα που ξερει πολυ καλα τα ΧΤ (απο οτι μου λενε) και ο θεος βοηθος !!!
ειναι κριμα γιατι δεν ειναι ψωφιο και το μοτερ του ειναι χαρτι,σκεψου πως καθε εβδομαδα βαζω λαδια !!!
Ποιός θα αγοράσει μηχανάκι που κάθε εβδομάδα θέλει λάδια...Μάλλον για ανταλλακτικά θα πάει αν δεν καταφέρεις να το φτιάξεις!
Καλή τύχη πάντως![]()
και εγω αυτο πιστευω!!! θα δουμε ή ανταλακτικα θα γινει ή αποσυρση ή θα το στειλω στο νησι να το χαρισω σε κανεναν πιτσιρικο να παιζει τον εντουρα !!:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε μαν αν είναι έτσι τότε δεν νομίζω να πουλιέται!
Ποιός θα αγοράσει μηχανάκι που κάθε εβδομάδα θέλει λάδια...Μάλλον για ανταλλακτικά θα πάει αν δεν καταφέρεις να το φτιάξεις!
Καλή τύχη πάντως![]()
Λοιπον το ειπα και το εκανα!!μολις γυρισα σπιτι μαζι με ενα CBR 600RR movistar!![]()
![]()
Οτι και να πω για αυτο το μηχανακι ειναι λιγο και ακρως υποκειμενικο...!!Δεν σε φοβιζει,και δεν σε κουραζει και τοοσο πολυ!!αυτα προς το παρων, φωτο απο αυριο...
Καλοτάξιδο!![]()
Καλά ταξίδια!Έκανες αυτό που ήθελες,δεν θα το μετανιώσεις![]()
Fortis Fortuna Adiuvat