Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: Telika Me Grapsane...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Αυτό λέω κι εγώ αλλά στον βωμό της "ωραίας" και "αλήτικης" εμφάνισης κάποιοι κάνουν πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους και την ζωή των άλλων (φλας,καθρέφτες) και κάποιοι που θέτουν σε κίνδυνο την ψυχική υγεία κάποιων άλλων (βλ. Sebring στις 4 τα χαράματα κάτω από το σπίτι σου)

Τώρα μιλάμε για κατόχους v-strom, καμία σχέση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τώρα μιλάμε για κατόχους v-strom, καμία σχέση.

Το V-Strom είναι αλήτικο από μόνο του δεν θέλει καμμία μόντα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Καλά μυαλά...

Οκ παίδες μην την βάλετε ποτέ, πλερώνετε εσείς μαλάκες μπας μας φτιάξουν και καμμιά λακούβα κάποτε.. γιατί εγώ τρακοσσαρού για πινακίδα δεν θα δώσω !
    Ούτε για κόκκινο ούτε για κράνος αλλά ούτε και για ζώνη !

Όνειρα θερινής νυκτός θα μου πείτε και δεν θά'χετε και άδικο σ'αυτό το μπουρδέλο που ζούμε αλλά τα λεφτουδάκια σας μπορείτε να τα προστατεύσετε κι όχι να τους πλουτίζετε (εξ'ού και το "μαλάκες")

Εκτός κι αν το κάνετε για να έχετε να βρίζετε μετά πληρωμής, λες και μιλάμε για μηχάνημα απωθημένων..

Και κάτι άλλο μάγκες, να μην τύχει ποτέ στραβή σε κανέναν από κάποιον που δεν είχε πινακίδα.. δεν θα το παω στα άκρα μιλώντας για πέρασμα κόκκινου, επικίνδυνης προσπέρασης ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα με ότι αυτό συνεπάγεται πολλές φορές.. για απλή κλοπή μιας τσάντας θα μιλήσω από έναν απινακίδωτο εκεί που οι μάρτυρες θά'ναι χιλιάδες..

Μα τι λέω ;

Και πάλι οι μπάτσοι θα φταίνε που δεν τον βρίσκουν.:rotflmao:

Ο Γαρδέλης κρατάει στρογγυλό τιμόνι πλέον ρεεεεεεε !
    κληση για πινακιδα δεν εχω πληρωσει ποτε εδω και 2 χρονια που οδηγαω ss γιατι τις ωρες που βγαινω δεν εχει μπατσους και δευτερον... δε σταματαω και να κανουν σημα ασε που σιγα μη χαλασω τιν ομορφια απο το μηχανακι και να βαλω λασπωτιρα και πινακιδα

egw pantos edwsa 85 evra kai pira mia vasi ths baracuda kai einai mia xara,
    epitelous einai h proth fora sthn zoi mou pou oghgaw kapoio oxhma entelws nomimo :rotflmao:
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    egw pantos edwsa 85 evra kai pira mia vasi ths baracuda kai einai mia xara,
    epitelous einai h proth fora sthn zoi mou pou oghgaw kapoio oxhma entelws nomimo :rotflmao:

Είδες που αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Η μέση λύση:Βάλτε πινακίδα που να διπλώνει να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
    Η μέση λύση:Βάλτε πινακίδα που να διπλώνει να είναι όλοι ευχαριστημένοι!
    egw vevea evala anadiplomeni alla den diplwnei vriskei panw sthn roda.tespa mia xara einai den exw skopo na thn diplwnw.ama thelisw vgenei eykola ksevidonontas 2 vidakia!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    κληση για πινακιδα δεν εχω πληρωσει ποτε εδω και 2 χρονια που οδηγαω ss γιατι τις ωρες που βγαινω δεν εχει μπατσους και δευτερον... δε σταματαω και να κανουν σημα ασε που σιγα μη χαλασω τιν ομορφια απο το μηχανακι και να βαλω λασπωτιρα και πινακιδα

Ε καλά επειδή είσαι ο τρισμέγιστος και δεν σταματας πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξει και κανένας θερμόαιμος μαλάκας μπάτσος και να σου ανάψει καμιά και τότε να δώ πως θα ξεφύγεις από τη σφαίρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
    Ε καλά επειδή είσαι ο τρισμέγιστος και δεν σταματας πρόσεχε γιατί μπορεί να υπάρξει και κανένας θερμόαιμος μαλάκας μπάτσος και να σου ανάψει καμιά και τότε να δώ πως θα ξεφύγεις από τη σφαίρα.

τιν εχω ανετα τι σφαιρα

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Δεν μπορώ να κατανοήσω τι σχέση μπορεί να έχει ένα οποιοδήποτε κωλοκράτος, μια οποιαδήποτε κωλοαστυνομία, ο καπιταλισμός, ο μαρξισμός, ο λενινισμός, τα goodies ή η coca-cola, με κάποιον ψευτόμαγκα, άμυαλο και προπάντων εξυπνάκια σαν εμένα ή εσένα, που την έχουμε δει να μην υπακούμε σε κανένα νόμο που δεν μας συμφέρει.
    Φωνάζω για τις φωτιές στα δάση αλλά θα είμαι πρώτος στην καταπάτηση των καμμένων.
    Διαμαρτύρομαι για τα τροχαία αλλα ποτέ δεν φοράω ζώνη ή κράνος γιατι έτσι γουστάρω.
    Δυστυχώς για όλους μας είμαστε καταδικασμένοι να παραμείνουμε μαμελούκοι, αγροίκοι και το σπουδαιότερο να επαναλαμβάνουμε αιώνια τα ίδια λάθη.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Δεν χρειαζόμαστε πιο σκληρή αστυνόμευση, και η σκέτη καλή θα ήταν γιατί η αστυνομία είναι ανύπαρκτη!
    Στο θέμα μας: η πινακίδα δεν είναι προαιρετική, τελεία. Σας μαγκώνουν (σπάνια, είπαμε η ασυνομία είναι ανύπαρκτη), πληρώνετε το πρόστιμο, τέλος. Ούτε μεγάλο είναι, ούτε μικρό, ξέρετε από πριν ότι άμα σας γράψουν θα πληρώσετε τόσα - κάντε το κουμάντο σας. Εγώ έχω την πινακίδα πάνω από πριν πάρω ακόμα παραλάβω την μηχανή, πελώρια είναι και άσχημη αλλά μαζεύει καλύτερα τις λάσπες...
    Τέλος, βλέποντας ένα δίκυκλο χωρίς πινακίδα, μπορούμε να υποθέσουμε οτιδήποτε - το «κλεφτρόνι» και το «τσαντάκιας» είναι προφανώς μέσα στις πιθανότητες, τι να κάνουμε, να του πιάσουμε την κουβέντα να δούμε τι σόι μοτοσυκλετιστής είναι; Μάλιστα, έχει ειπωθεί και παλιότερα πως, όταν κάποιος δεν έχει πινακίδα και π.χ. προκαλέσει ατύχημα και την κάνει, θα πρέπει κάποιος άλλος να τον κυνηγήσει - διαδικασία μάλλον επικίνδυνη. Οπότε, προσθέστε και το «αλήτης» στα «κλεφτρόνι» και «τσαντάκιας». Σκεφτείτε τα λίγο αυτά και πάρτε τις αποφάσεις σας.

Κυριοι, συμφωνω απολυτως στα λεγομενα σας.
    το θεμα δεν ειναι τι κανει το κρατος για εμας, παρα τι κανουμε εμεις για τους εαυτους μας..-παραφραση αλλα φανταζομαι εννοεισατε-

Ειναι προφανες οτι οπως συμπεριφερομαστε στο σπιτι μας, στους γνωστους μας, στην γυναικα μας, στην δουλεια μας, ετσι συμπεριφερομαστε και στον δρομο..

Δυστυχως μας λειπει παραπανω απο ενα-δυο πραγματα για να βελτιωσουμε την οδικη μας συμπεριφορα (οχι μονον).
    Και το βασικοτερο σε ελλειψη, ειναι η στοιχειωδης αξιοπρεπεια/αυτοσεβασμος..
    Και ενας αντρας γεννιεται με αυτο.
    Δεν στο μαθαινει καποιος.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. telika me to K8????
    από ak2 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 21:34
  2. me grapsane gia pinakida.balte tis magkes
    από snow στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 01:30
  3. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  4. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας