Ρε τι καθομαι και στα γραφω;;;; Αφου δεν τα διαβαζεις;;;;![]()
Ρε τι καθομαι και στα γραφω;;;; Αφου δεν τα διαβαζεις;;;;![]()
Καλημερα Νικολα!!!
αφου ειμαι ξεροκεφαλος!!![]()
Ελπίζω τωρα να κατάλαβες το λάθος σου και ότι δεν πρέπει να έχουμε ΄σκληρή καρδιά και όχι καλή καρδιά για τον κάθε κακόμοιρο παπούλη ή τον κάθε 18χρονο πιτσιρικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
...
Ως εδω ολα καλα? Ωραια ακουστε τωρα και την συνεχεια...
Χτυπαει σημερα το τηλεφωνο και ειναι ο ασφαλιστης μου,
Ελα Γιωργο ο Γιαννης ειμαι.Ρε συ μας πηρε τηλεφωνο αυτος που σε τρακαρε και ρωτησε αν εκανες αρνητικη ή θετικη δηλωση και λεει πως εσυ τον τρακαρες!!
ακουσατε? ειπε πως ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΑ ! ! ! ρε παει καλα ο κοσμος??
του ξαναλεω τις λεπτομεριες στον ασφαλιστη και πως εχω και μπατσο μαρτυρα κτλ,κτλ,
Μου λεει μην αγχωνεσαι αφου απο τα κεντρικα περιμενουν τα τιμολογια να σε πληρωσουνε εχει βγει το πορισμα πως αυτος εφταιγε,(που εφταιγε δεν χαρα αμφιβολια)
εχω απορια να δω τι προσπαθει να κερδισει ο καραγκιοζης! πως παει να στηριξει οτι εγω επεσα επανω του δεν μπορω να καταλαβω.Τελος παντων αστον να προσπαθει να αποδειξει τα αναποδεικτα!!
γιαυτο παιδια και ο αδελφος σας να σας τρακαρει,που λεει και ο λογος, μην την χαρισετε σε κανεναν και επρεπε να καλεσω και ασθενοφορο να του τραβιξω και μια μηνυση να του σκισω τα κλανωτικια,αλλα ας οψεται η καλη μου η καρδια...!!
προσεχετε παιδια,προσεχετε πολυ γιατι και να μην φταιτε μπλεκεστε σε μια διαδηκασια και στενοχωριεστε χωρις λογο.
Καλά ξεμπερδεματα φιλε
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Εχεις δικιο φιλε μου αλλα τωρα εμαθα σε τι παλιο κοσμο ζουμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Ελπίζω τωρα να κατάλαβες το λάθος σου και ότι δεν πρέπει να έχουμε ΄σκληρή καρδιά και όχι καλή καρδιά για τον κάθε κακόμοιρο παπούλη ή τον κάθε 18χρονο πιτσιρικά.
Καλά ξεμπερδεματα φιλε
τελος παντων απο εδω και περα ουτε στον "αδελφο" μου δεν θα δειχνω εμπιστοσινη!!
Λοιπον παιδια μετα απο σχεδον 2 μηνες ηρθε η στιγμη και εκατσα επλυνα καλα την μηχανουλα μου την σκουπισα προσεχτικα και την πηγα στο συνεργειο για την επισκευη!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα γ@μο ψυγειο περιμενα απο τον (@#$%#) Σαρακακη και αυτο εκανε πανω απο ενα μηνα να ερθει!!! απο που το εφερνε? και ολοκληρος Σαρακακη δεν ειχε ενα ψυγειο απο RR?? Τελος παντων την πεμπτη θα παρω τα τιμολογια και θα τα παω απο την INTERAMERICAN και ας ελπισουμε το πολυ σε καμια εβδομαδα να ειναι ολα οπως ηταν πριν!!
τωρα ειναι ευκαιρια να ασχοληθω και λιγο με το Κάημαν (το ΧΤ μου ντε! )
Τωρα υπομονη και παμε με λεωφορεια και μετρο για το χρυσο!
edit:ενταξει ρε φιλε! Κρητικος ο ενας Κρητικος και ο αλλος ενα λαθος καναμε (μα ποσο μαλακς μπορει να ειμαι??
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Λοιπον παιδια μετα απο σχεδον 2 μηνες ηρθε η στιγμη και εκατσα επλυνα καλα την μηχανουλα μου την σκουπισα προσεχτικα και την πηγα στο συνεργειο για την επισκευη!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα γ@μο ψυγειο περιμενα απο τον (@#$%#) Σφακιανακη και αυτο εκανε πανω απο ενα μηνα να ερθει!!! απο που το εφερνε? και ολοκληρος σφακιανακης δεν ειχε ενα ψυγειο απο RR?? Τελος παντων την πεμπτη θα παρω τα τιμολογια και θα τα παω απο την INTERAMERICAN και ας ελπισουμε το πολυ σε καμια εβδομαδα να ειναι ολα οπως ηταν πριν!!
τωρα ειναι ευκαιρια να ασχοληθω και λιγο με το Κάημαν (το ΧΤ μου ντε! )
Τωρα υπομονη και παμε με λεωφορεια και μετρο για το χρυσο!![]()
![]()
να το πας πισω! δεν κανει.... ειναι για σουζουκι αυτά....
ρε..
απο το σαρακάκη έπρεπε να ψωνίσεις..
...
...
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
γιαυτο λες να εκανε τοσο πολυ καιρο να ερθει?? μηπως το εκαναν προσαρμογη απο gsx-r σε RR??
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Πακετο.![]()
![]()
Καλημερα σε όλα τα ομορφοπαιδα!!!
οσοι ειστε σε βολτες καλα να περνατε και οσοι ειστε σπιτι καλο "χουχουλιασμα" !!
Και το σηριαλ συνεχιζεται!!!!
Την Τεταρτη οπως ελυνε το μηχανακι Βρήκε ο μάστορας 2 πάνελ σπασμένα και ξανά πάρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και ξανακλείσε ραντεβού για επανεξέταση.
Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που την πέμπτη η interamerican δεν είχε τηλεφωνά γιατί είχε πέσει το ΤΚ της![]()
. Ναι αλλά και την Παρασκευή να γίνεται της π00τ@ν@ς και από το πρωί που τηλεφωνούσα κατάφερα να μιλήσω στις 3 το μεσημέρι, τελικά το ραντεβού το κλίσαμε για την Δευτέρα.
Άντε τώρα να έρθει αυτός να δει τα κομμάτια να βάλει στην αποζημίωση και τρέχα γύρευε και μετά να περιμένω τα τιμολόγια και πότε θα πληρωθώ και πότε θα πάρω την μηχανούλα μου και δεν μπορώ άλλο τα νευρά μου !!!![]()
![]()
Άντε να δούμε γ@μώ το στανιό μου !!
:a015::a37:
ειπαμε...υπομονη!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Καλημερα σε όλα τα ομορφοπαιδα!!!
οσοι ειστε σε βολτες καλα να περνατε και οσοι ειστε σπιτι καλο "χουχουλιασμα" !!
Και το σηριαλ συνεχιζεται!!!!
Την Τεταρτη οπως ελυνε το μηχανακι Βρήκε ο μάστορας 2 πάνελ σπασμένα και ξανά πάρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και ξανακλείσε ραντεβού για επανεξέταση.
Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που την πέμπτη η interamerican δεν είχε τηλεφωνά γιατί είχε πέσει το ΤΚ της![]()
. Ναι αλλά και την Παρασκευή να γίνεται της π00τ@ν@ς και από το πρωί που τηλεφωνούσα κατάφερα να μιλήσω στις 3 το μεσημέρι, τελικά το ραντεβού το κλίσαμε για την Δευτέρα.
Άντε τώρα να έρθει αυτός να δει τα κομμάτια να βάλει στην αποζημίωση και τρέχα γύρευε και μετά να περιμένω τα τιμολόγια και πότε θα πληρωθώ και πότε θα πάρω την μηχανούλα μου και δεν μπορώ άλλο τα νευρά μου !!!![]()
![]()
Άντε να δούμε γ@μώ το στανιό μου !!
:a015::a37:
![]()
η ζημια ειναι 3,200€ πηγα τα τιμολογια στην ασφαλιστηκη και μου ειπαν σε μια εβδομαδα θα εχω τα λεφτα και το μηχανακι!!![]()
![]()
αντε ακομη μια εβδομαδα υπομονη...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
η ζημια ειναι 3,200€ πηγα τα τιμολογια στην ασφαλιστηκη και μου ειπαν σε μια εβδομαδα θα εχω τα λεφτα και το μηχανακι!!![]()
![]()
αντε ρε, τελος καλο-ολα καλα...
ευχαριστω ρε τάσο! αλλα για πουμε οτι τελειωσε πρεπει να παρω το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αντε ρε, τελος καλο-ολα καλα...
εφικτο ειναι μονο αν και οι 2 κανετε ψευδες δυλωσεις , δηλαδη οτι το ατυχημα εγινε την μερα που ηταν ασφαλισμενος , φυσικα αν για καποιο λογο το ανακαληψουν εχεις προβλημα , μηνηση περι ψευδων στοιχειων
για δες στο συμβολαιο σου αν εχει την καλυψη Υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο , αν την εχεις τοτε εισαι ΟΚ
κανεις δηλωση στην ασφαλιστικη σου και αποζημιωνεσαι απο την ασφαλιστικη σου .
και ερωτω γιατι να μην τον τρεχεις τον παππου ???? δεν ειναι παρανομος ,δεν επρεπε να ειναι ασφαλισμενος ! η ηλικια του δινει το δικαιωμα να μην ασφαλιζεται και να εκθετει ολους σε κινδυνο ?
αν δεν ηταν παρανομος η τροχαια δεν θα του εκοβε προστιμο
αν συνεχεια καταπαταμε τα δικαιωματα μας και συγχορουμε αυτους που τα καταπατανε τοτε η κοινωνια μας συνεχεια θα γινεται χειρωτερη
αν ο παππους τρεξει και ταλαιπωρηθει θα φροντιζει να ειναι ασφαλισμενος αν του την χαρισεις ποιο μαθημα θα του δωσεις ?
υ.γ να μην κολαμε οτι ειναι παππους μιλαω για ολους οσους θεωρουν τους εαυτους τους εξυπνους και εμας χαζους , όλους αυτους που θεωρουν οτι οτι και να κανουν θα την γλυτωνουν ευκολα και ανωδυνα
Κυριοι!! και κυριες φυσικα!!
μολις με ενημερωσαν απο την καταπληκτικη ασφαλιστικη μου πως τα λεφτα ειναι ετοιμα!!! και μπορω να περασω οποτε θελω να τα παρω (ετσι μου ειπαν)
αυριο λοιπον θα τα εχω επιτελους!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()