Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 117

Θέμα: Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Κατάντια!

Και δεν ξέρω τι είναι το χειρότερο! Να συμβαίνουν όσα συνέβησαν ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές? Να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο ή που υπάρχει ένας άλλος ο οποίος βρίσκει ελαφρυντικά στην πράξη τους και να εναντιώνεται με πάθος σε όσους την κατακρίνουν.

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον λυπάμαι περισσότερο ούτε ποιος με τρομάζει πιο πολύ.
    Και φρίττω στη ιδέα πως μπορεί να υπάρχει μέρος της κοινωνίας μας με ανάλογες απόψεις.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    και στην τελικη το θρεντ ειναι'' Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!''χωρις ερωτηματικο.οσοι δεν συμφωνητε να ανοιξετε δικο σας
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    και κατι επικαιρο:

ΑΘΗΝΑ. ΓΟΥΔI:
    ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΥ,
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xxxx.jpg 
Προβολές:	253 
Μέγεθος:	56,1 KB 
ID:	246960
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ ελπίζω εκεί που θα πάει να πέσει πάνω σ έναν αράπη 2 μέτρα, 10 χρόνια αγαμ.., με μια λούτσα να και να του κάνει ρεκτιφιέ όβερ σάιζ.

:o

λοιπον ευχαριστω για το βρισιμο και για το κολημα σας
    εγω αυτο που ειπα απο την αρχη ειναι οτι εφαγε πολλα χρονια
    οπως ειπατε πιο πανω μερικοι εχετε περασει με κοκκινο αν πατουσατε καποιον τι θα γινοτανε?
    2ο τα νεα σχεδον ποτε δεν ειναι οπως τα ακουτε
    εσεις διαβασατε 2 πραγματα απο δημοσιογραους και το δεσατε κομπο οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα
    3ο αφου δεσατε κομπο οτι ετσι εχουν τα πραγματα οταν προσπαθω να σας πω οτι ισως να μην ειναι οπως τα διαβασατε τα πραγματα και οτι ειναι αδικο για ενα παιδι 22 τοτε χρονων τωρα ειναι 26 να περασει την ζωη του στην φυλακη δεχομε επιθεση απο ολο το φορουμ
    4οκανετε υποθεσεις του στυλ ισως να εκρυβε κατι και απαντω εν ολιγης και να εκρυβε τιποτα δεν αλλαζει κατι και δεχομε επιθεση κατευθειαν οτι ειμαι μαστουρωμενος
    5ο σας λεω οτι εφαγε πολλα χρονια και εσεις τον θελετε ισοβια η οπως λετε λιντσαρισμενο

κατα την αποψη μου τα λετε επειδη το θυμα οδηγουσε μοτοσυκλετα
    αλλιως δεν νομιζω να το ειχατε παρει τοσο ζεστα
    λετε οτι το οχημα ειναι ενα εν δυναμη οπλο και τα μαχαιροπηρουνα ειναι τι σημαινει αυτο???

οσο για την ποινη
    αυτο που ειπα και δεν σας ενοιαξε καθολου ηταν οτι αλλοι πανε με οπλα και σκοτωνουν εν γνωση τους και τρωνε μικροτερες ποινες
    αλλα ετσι ειναι τα φορουμ μπες σε φορουμ με αμαξια να τους πεις οτι ειναι καλυτερες οι μοτο

και ban να με κανετε χεστηκ@ αφου εχει γεμισει spam και κολημενους το φορουμ

και ουτε τα εκανα εγω ολα αυτα για να μου την λετε ετσι

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
    οπως ειπατε πιο πανω μερικοι εχετε περασει με κοκκινο αν πατουσατε καποιον τι θα γινοτανε?
    εσεις διαβασατε 2 πραγματα απο δημοσιογραους και το δεσατε κομπο οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα
    3ο αφου δεσατε κομπο οτι ετσι εχουν τα πραγματα οταν προσπαθω να σας πω οτι ισως να μην ειναι οπως τα διαβασατε τα πραγματα και οτι ειναι αδικο για ενα παιδι 22 τοτε χρονων τωρα ειναι 26 να περασει την ζωη του στην φυλακη δεχομε επιθεση απο ολο το φορουμ
    4οκανετε υποθεσεις του στυλ ισως να εκρυβε κατι και απαντω εν ολιγης και να εκρυβε τιποτα δεν αλλαζει κατι και δεχομε επιθεση κατευθειαν οτι ειμαι μαστουρωμενος
    5ο σας λεω οτι εφαγε πολλα χρονια και εσεις τον θελετε ισοβια η οπως λετε λιντσαρισμενο

λετε οτι το οχημα ειναι ενα εν δυναμη οπλο και τα μαχαιροπηρουνα ειναι τι σημαινει αυτο???

οσο για την ποινη
    αυτο που ειπα και δεν σας ενοιαξε καθολου ηταν οτι αλλοι πανε με οπλα και σκοτωνουν εν γνωση τους και τρωνε μικροτερες ποινες
    αλλα ετσι ειναι τα φορουμ μπες σε φορουμ με αμαξια να τους πεις οτι ειναι καλυτερες οι μοτο

Μέχρι τώρα δεν έλαβα μέρος στη κουβέντα επειδή ίσως το θεωρούσα ανούσιο μιας και συμφωνώ απόλυτα με την ποινή που του επιβλήθηκε αλλά ρε φίλε ξαναδές λίγο τα γεγονότα, ξεκόλα από "αμάξια" και "μοτό" και κοίτα μόνο την απώλεια μιας ζωής από έναν κωλοπαιδαρά που δεν έχει τ' Αρχίδια ούτε καν να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος από μας πάει γυρεύοντας και τελικά τρώει το κεφάλι του αλλά εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Αν δεν μπορείς απλά να δεις τη διαφορά "το κυνηγάω και την τρώω" από το "κάποιος καυλογκαζάκιας με τανκ με στέλνει επειδή έτσι του άρεσε" λυπάμαι.

Ο Daz τα είπε όλα.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Κατάντια!

Και δεν ξέρω τι είναι το χειρότερο! Να συμβαίνουν όσα συνέβησαν ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές? Να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο ή που υπάρχει ένας άλλος ο οποίος βρίσκει ελαφρυντικά στην πράξη τους και να εναντιώνεται με πάθος σε όσους την κατακρίνουν.

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον λυπάμαι περισσότερο ούτε ποιος με τρομάζει πιο πολύ.
    Και φρίττω στη ιδέα πως μπορεί να υπάρχει μέρος της κοινωνίας μας με ανάλογες απόψεις.
    Ξαναδιάβασε όλα τα ποστ επικεντρώσου σε αυτό του daz και αν ακόμα και τότε επιμένεις να λες τα ίδια..........

απλά ΛΥΠΑΜΑΙ!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Μην το συζητάς, στη διάθεσή σου.
    Κι εμείς σου λέμε ότι έφαγε λιγότερα από όσα θα έπρεπε
    1. Θα σταματάγαμε και θα φωνάζαμε ασθενοφόρο.
    2. Αν μέσα στον πανικό μας δεν σταματάγαμε, θα παραδινόμασταν αργότερα. Οι ίδιοι, δεν θα βάζαμε άλλον να την πληρώσει.
    3. Θα ζητάγαμε και καμιά συγγνώμη από την οικογένεια του κακομοίρη που θα είχε την ατυχία να μας συναντήσει.
    Πες τη δική σου εκδοχή για το τι έγινε. Εμείς κρίνουμε με βάση τα δημοσιεύματα, τις καταθέσεις των μπάτσων και την απόφαση του δικαστηρίου. Ε, δεν το λες «απλά το είπε κάποιος», για να το λένε όλοι...
    Πολύ σωστά δέχεσαι επίθεση γιατί λες μαλακίες. Άδικο είναι να υπάρχουν τέτοιοι γύρω μας που να νομίζουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και προνόμια και όχι υποχρεώσεις κι ευθύνες.
    Τις παπαριές του τύπου «παράνομο ίσως αλλά όχι κακό» εσύ δεν τις είπες; Αμα θες να την πίνεις κάτσε στο σπίτι και πιες την ή πάρε ταξί. Δεν είναι ανάγκη να τρέμει ο κόσμος να κυκλοφορήσει μπας και τον κόψει κάνας ηλίθιος που δε βλέπει μπροστά του από τη μαστούρα.
    Δεν τον θέλω λυντσαρισμένο, θέλω να λείψει από τους δρόμους για καιρό μπας και τη γλιτώσει κανένας άνθρωπος
    Κατά την άποψή μου είσαι απλά τόσο ηλίθιος ώστε να κάνεις κι εσύ τα ίδια αλλιώς δεν θα το είχες πάρει τόσο ζεστά.
    Ότι προσέχουμε όταν τα μεταχειριζόμαστε και ειδικά όταν υπάρχουν και άλλοι γύρω μας, σκέψη θέλει; Το ίδιο ισχύει και για τα μαχαιροπήρουνα.
    οσο για την ποινη
    Και οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δεν πάνε μέσα ποτέ ρε μεγάλε τι σημαίνει αυτό;
    Ας μεγαλώσει η ποινή και για αυτούς που σκοτώνουν με όπλα, στ' αρχίδια μας. Εμείς ούτε κόβουμε κόσμο στο δρόμο, ούτε με όπλα σκοτώνουμε.

Ε, μη γράφεις τότε. Τράβα πιες τη με τους κολλητούς και άσε μας εμάς. Τι ζόρι τραβάς και νομίζεις ότι υπάρχει άνθρωπος στα καλά του να μη σε βρίσει με αυτά που γράφεις;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

λοιπον διαβαστε το ποστ του nikos_abel πριν να καταλαβετε τι εννοω
    αυτος τα γραψε καλυτερα

{Τις παπαριές του τύπου «παράνομο ίσως αλλά όχι κακό» εσύ δεν τις είπες; Αμα θες να την πίνεις κάτσε στο σπίτι και πιες την ή πάρε ταξί. Δεν είναι ανάγκη να τρέμει ο κόσμος να κυκλοφορήσει μπας και τον κόψει κάνας ηλίθιος που δε βλέπει μπροστά του από τη μαστούρα.}

οταν ειπα να εκρυβε κατι δεν ενοουσα να ειναι μαστουρωμενος ενοουσα να εχει κατι στο οχημα που θα τον πηγαινανε μεσα σε τυχον ελεγχο

και οταν βλεπετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σημαινει η οτι δεν το λεω σοβαρα η οτι οποιος το παιρνει σοβαρα ειναι απλως ηλιθιος

και επειδη εχω βαρεθει ουτε οτι καλα εκανε λεω ουτε οτι δεν πρεπει να παει φυλακη
    εγω ειπα οτι εφαγε πολλα χρονια
    και ειπα για πιο λογο ισως να τα εκανε
    τωρα απο κει και περα πως το γυρισατε και με βριζετε ηθελα να ηξερα
    παντως οταν με βριζετε μην περιμενετε ευχαριστω οκ?

οταν ειπα να εκρυβε κατι δεν ενοουσα να ειναι μαστουρωμενος ενοουσα να εχει κατι στο οχημα που θα τον πηγαινανε μεσα σε τυχον ελεγχο
    Και τι είναι αυτό το «παράνομο αλλά όχι κακό» που θα τον πήγαιναν μέσα κι έφυγε;
    - Αν ήταν όπλο, δεν θα ήταν «παράνομο αλλά και κακό»; Αν ήτυαν καραμπίνα για κυνήγι, δεν θα τον πήγαιναν μέσα, αλά θα έτρωγε ένα πρόστιμο.
    - Αν ήταν λαθραία τσιγάρα πχ, ρε φίλε άξιζε γι αυτά να πεθάνει τελικά ένας άνθρωπος;

Λες είναι κρίμα, νέο παιδί κτλ και το λες επειδή καταλαβαίνεις πως ο εν λόγω μαλάκας θα χάσει ένα μέρος της ζωής του που δεν θα το ξαναπάρει ποτέ πίσω. Σωστό είναι αυτό, αλλά:
    - Ο άλλος έχασε όλη τη ζωή του. Δεν θα κάνει τίποτα ποτέ ξανά, η οικογένειά του δεν θα τον δει ποτέ ξανά, οι φίλοι του δεν θα τον δουν ποτέ ξανά.
    Ποτέ, το καταλαβαίνεις αυτό; Καταλαβαίνεις την έννοια του ποτέ ή όχι;
    Σκέψου να σου έλεγε κάποιος ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις ποτέ ξανά κάτι που έχεις συνηθίσει και σου αρέσει.
    Το χωράει αυτό ο νους σου; Το συγκρίνεις με 10 (και αν) χρόνια που θα πάει μέσα ο άλλος;

και οταν βλεπετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σημαινει η οτι δεν το λεω σοβαρα η οτι οποιος το παιρνει σοβαρα ειναι απλως ηλιθιος
    Δεν είναι θέμα για πλάκες. Η ενότητα για τα ανέκδοτα είναι σε άλλο σημείο του φόρουμ.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    πωωω ρε φιλε λυσσα το εχεις κανει! για ριξε μια ματια τι εγραψες στην αρχη...
    ουτε λιγο ουτε πολυ ειπες οτι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ σκοτωσε τον ανθρωπο και δεν σταματατησε
    καθως προσπαθουσε να ξεφυγει απο τους μπατσους!!
    με λιγα λογια αυτο το γεγονος του το αναγνωριζεις σαν ελαφρυντικο και υποστηριζεις οτι εφαγε
    πολλα χρονια!! που ειναι ρε φιλε η λογικη σε αυτο που λες??

το οτι ετσι πρατεις εσυ δεν σημαινει οτι ετσι ειναι και το σωστο! εγω παντως ευχομαι να σε χτυπησει
    ενας τετοιος! αλλα οχι να σε σκοτωσει, απλα να σε αφησει λιγο αναπηρο! να δω τι θα του πεις μετα..
    "φιλε δεν πειραζει που με σακατεψες, αφου προσπαθουσες να ξεφυγεις απο τους μπατσους!!"

οχι δεν ειπα οτι δικαιολογημενα σκοτωσε τον ανθρωπο και δεν σταματησε ειπα οτι οι πιο πολλοι στην θεση του το ιδιο θα εκαναν

και ακουσε λιγο αν λεω αν οπως λετε ειχες κατι παρανομο στο αμαξι σου και εκανες την κακη επιλογη να την κοπανησεις απο τους μπατσους πες μου θα σταματουσες στα φαναρια να περιμενεις το πρασινο?

οσο για τις ευχες και εγω σου ευχομαι να παθει το παιδι σου οτι επαθε ο τυπος που λεμε να δω τι θα λες μετα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    οχι δεν ειπα οτι δικαιολογημενα σκοτωσε τον ανθρωπο και δεν σταματησε ειπα οτι οι πιο πολλοι στην θεση του το ιδιο θα εκαναν

και ακουσε λιγο αν λεω αν οπως λετε ειχες κατι παρανομο στο αμαξι σου και εκανες την κακη επιλογη να την κοπανησεις απο τους μπατσους πες μου θα σταματουσες στα φαναρια να περιμενεις το πρασινο?

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΛΙΓΟ!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    εγω παντως ευχομαι να σε χτυπησει
    ενας τετοιος! αλλα οχι να σε σκοτωσει, απλα να σε αφησει λιγο αναπηρο! να δω τι θα του πεις μετα..
    οσο για τις ευχες και εγω σου ευχομαι να παθει το παιδι σου οτι επαθε ο τυπος που λεμε να δω τι θα λες μετα
    Έχετε χάσει τη μπάλα εντελώς μιλάμε...

Δηλαδή αν κάποτε βγούν οι «ευχές» σας θα χαρείτε;
    Θα νιώσετε δικαιωμένοι;

γιατι θα το μαθουμε ποτε αν γινει κατι τετοιο?

εγω ακουω καταρες και βρισιες επειδη ειπα οτι εφαγε πολλα χρονια ετσι?
    γιατι δεν ειπα πουθενα οτι εχει δικιο η οτι καλα το εκανε

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί οι γυναίκες δεν δουλεύουν σε συνεργεία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 13:37
  2. Γιατί οι Αφρικάνες μπορούν και τρέχουν γρήγορα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2005, 14:59
  3. Γιατί οι άντρες