Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 112

Θέμα: Antonis111, απάντηση προς όλους

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
    Telika ... tosin ora diabazo ta post kai to mono pou akouo einai ... poios tin exei pio megali .... telika anti na tsakonestai den mazeuestai (xoris somatiki bia opos kapoioi apeiloun ) na tis metrisete ....tis ikanotites sas kai na deite to apotelesma ???

To ti xerei poios den einai xekatharo mesa apo ena forum kai den mporeite na krinete ti xerei kapoios kai pou itan prin ....
    Sebasto to gegonos oti oi perissoteroi gnorizete tin giagia arkouda (i opos allios ton lene ton anthropo) kai to ti xerei gia mixanes klp ... alla toulaxiston deite ti mporei kai ti xerei na kanei kapoios allos edo mesa xoris na ton pyrobolisete prota !!!

Ayta
    Peace brothers
    den mas endiaferi ti kseri kanenas alos ektos apo ton arkouda
    leme
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ante min voutikso kanena omikron
    ke sas stravoso ola ta giota
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Βλέπω κρίσεις , επικρίσεις , διακρίσεις και φυσικα τον free rider και afro να μπλέκονται και πάλι σε "κόντρα"... αλήθεια εσείς οι δύο , γιατί δεν παίρνετε τις μηχανές σας , να κοντραρειστέιτε αληθινά να δούμε ποιός θα είναι εκείνος που τελικά θα επικρατήσει;....

Απο εκεί και πέρα ...

Προς Antonis:

Οι συμβουλές είναι πολύ καλύτερες όταν διατυπώνονται με θετική γλώσσα παρά σαν κρίσεις.... αν σε κατάλαβα καλά...

Οπότε την επόμενη φορά που ίσως κάνει κάτι ο κάθε "Γιώργος" καλό θα είναι να βοηθήσουμε όλοι να γίνει κάτι καλύτερο.... και οχι να το επικρίνουμε μετά γιατί δεν είδαμε αυτό που θέλαμε...

Προς Natasa: Να λάβει μέρος σε αγώνα S/M χωρίς τεχνική κατάρτιση;.... εξαρτάται απο το βαθμό τεχνικής των άλλων... αν όλοι είναι στο ίδιο επίεπεδο , ακόμα και αν είναι "χρήση συμπλέκτη" αυτό...ναι ..οκ... αλλά αν είναι διαφορετικά τα επίπεδα...ειναι πάρα , μα πάρα πολύ επικίνδυνο για όλους...

Hornet:
    Νομίζω οτι απο γενικές ίσως η κατηγορία Διαμάχες ή προβληματισμοί να είναι καλύτεροι για αυτό το Post...

Afro και Free rider:
    Συνεχίστε..... μην σταματάτε....είναι οτι καλύτερο να σας παρακολουθούμε να "συζητάτε".....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

psile stin selida 6 sou exo grapsi to 13o evagkelio

ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...
    Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΨΕΙ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ !!!
    ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΗΣΕΙ) ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ...
    ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ...
    ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..(ΠΑΡΕ ΜΟΥ,ΔΩΣΕ ΜΟΥ...)
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    Eimai periergos na ertho stin epomeni sas synantisi kai na sas akouso ... den prokeite na miliso poly apla na akouso ... kai isos kai na gnoriso kai ton giagia arkouda ...
    Pote einai i epomeni synantisi kai pou ??
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [B]Βλέπω κρίσεις , επικρίσεις , διακρίσεις και φυσικα τον free rider και afro να μπλέκονται και πάλι σε "κόντρα"... αλήθεια εσείς οι δύο , γιατί δεν παίρνετε τις μηχανές σας , να κοντραρειστέιτε αληθινά να δούμε ποιός θα είναι εκείνος που τελικά θα επικρατήσει;....

re file 8eli ke rotima pios 8a epikratisi?

fos pou fenete kolaouzo den 8eli....

re pedia as mou eksigisi kapios ti simeni afto pou egrapsa giati eno katalaveno to noima mou diafevgi i pragmatiki enia ton lekseon
    tosa xronia to akouo.....

Afro και Free rider:
    Συνεχίστε..... μην σταματάτε....είναι οτι καλύτερο να σας παρακολουθούμε να "συζητάτε".....

lipon exi anixti enas logariasmos stin trapeza pitseos
    me ari8mo 2346-3457-5869-9485
    ke osi den kata8esete to poso ton 75,5 lepton den 8a vlepete ta post dika mou ke tou free ante giati pedia exoume na megalosoume kana extra fragkaki mas xriazete

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...
    Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΨΕΙ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ !!!
    ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΗΣΕΙ) ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ...
    ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ...
    ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..(ΠΑΡΕ ΜΟΥ,ΔΩΣΕ ΜΟΥ...)
    re file afto to pernas xaritomena oli exoun katanoisi ke den trexi kastano
    ke ise ipoxreomenos na agorazis panes fagakia ke rouxalakia
    gia stilto sxolio na sou po ego
    varis kaimos pernis to mpouzouki to katroutso tin elia me tin feta ke arxizis ta mana giati me genises
    aponi kinonia aponi
    ke 8a doso to roloi ke 8a paro ena mousketo
    exis dromo akoma 8anasi
    krata gera 8anasi
    milame apo tin mia ta dinis xontra ke apo tin ali psila 8anasi
    ke den perimenoun 8anasi
    ke min tolmisis na xorisis 8a sta paroune ola ke 8a plironis ta maliokefala sou 8anasi
    ena retali 8a katantisis
    ela pali to mpouzouki ton mpaglama ke pame
    afton ton amane pou ksekinai
    aman aman to kseris?
    pedia ixe o an8ropos ke tragoudage etsi 8anasi

Eimai periergos na ertho stin epomeni sas synantisi kai na sas akouso ... den prokeite na miliso poly apla na akouso ... kai isos kai na gnoriso kai ton giagia arkouda ...
    Pote einai i epomeni synantisi kai pou ??
    8a sou poume pou ine ala xoris barby me roz foremataki den mpenis stin omada
    a! ola ki ola o ka8e enas tin barby tou

Oti peis .... an den bro barby tha fero ton john john na kanei parea stin diki sou barby ....

Oti peis .... an den bro barby tha fero ton john john na kanei parea stin diki sou barby ....
    poulame eksipnades vlepo
    ise eksipno agori
    :rotflmao:
    lipon esi 8a foras ke o idios to forema tis barby alios katse spiti sou

Exo paxynei den mou kanei pia ....

Exo paxynei den mou kanei pia ....
    kala ante stin xarizoume ala gia teleftea fora

"Όσο αναφορά για τους moderators έχω να πω τα εξής:

Η ενασχόλησή τους εδώ μέσα είναι αν δεν κάνω λάθος
    εργασιακή και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι
    αρκετά δύσκολο να κρατήσουν μια ισορροπημένη και
    αξιοπρεπή στάση όπως τους επιβάλλεται λόγω εργασίας…
    οπότε καλό θα ήταν να τους βοηθάμε και να μην φτάνουμε
    σε σημείο αντιδικίας …στο κάτω κάτω της γραφής αν το
    καταλαβαίνω καλά εδώ δουλεύουν οι άλλοι και εμείς κάνουμε
    την πλάκα μας….

Φανταστείτε να σκάσει κανένα γράμμα παραπόνων
    στην διεύθυνση του moto και να αναφέρει τα κάκιστα….

Αν τώρα κάνω λάθος για την εργασιακή σχέση διορθώστεμε...."

Φυσικα και δεν ειναι εργασιακη!!!
    Ειναι εθελοντικη...
    Ολο το site εχει μη κερδοσκοπικο χαρακτηρα

φιλε αντωνη....
    αποφασησα να σου απαντησω αν και θα πρωτιμουσα να απαντησω σε καποιον που οταν απευθηνετε σε εμενα να βαζη το ονομα του απο κατω στο ποστ τουλαχιστον οταν κατηγωρης καποιον να ξερει πιος ειναι. γιατι πισω απο την οθονη ειμαστε αορατοι.
    θα ξαναπω για αλλη μια φωρα εστω και αν γινωμε κουραστικος οτι ειμαι ανθρωπος του δημοτικου, και δεν ειμαι πολυ καλος στα λογια.
    αν σε ενοχλησε η λεξη ΜΑΘΗΜΑ ..... σου ζητω συγνωμη αν σε παραπλανισα με τα γραφομενα μου.
    αν και εχω γραψη οτι ΔΕΝ ειμαι δασκαλος αλλα ενας απλος μοτοσηκλετηστης.

η λεξη μαθημα ειναι πιο συνοπτηκη κατα την ταπινη μου γνωμη. ισως να υπαρχουν καλυτερες λεξεις να το περιγραψουν με λιγα λογια, καλιτερα αυτο που κανω.
    αν η 29χρονη εμπιρια μου και τα μαθηματα που εχω κανει νομιζω οτι οταν μεταφερθη σε καποιον που δεν ξερει και μαθει πως αλλοιος θα το πεις?
    ?
    ?
    ?
    ανταλαγη αποψεων?
    μα αυτες της γνωσεις που εγω μεταφερω ειναι γνωσεις (κατα τους εκπεδευτες μου) που θα απετοντουσαν 120 χρωνια για να της αποκτησει καποιος και μαλιστα με την σωστη καθοδηγηση.
    ναι γινοντε σε καφετερια.
    ναι γινοντε στον δρομο.
    ναι δεν γινοντε απο δασκαλο.
    ναι.....
    ναι....
    ναι......
    ναι μεν αλλα......
    προτιμας να δης τον φιλο σου στο χωμα? η ειναι καλιτερα να του δηξεις αυτα που ξερεις, (εστω και κατω απο ολες αυτες της αντιξωες συνθηκες) και να περνατε καλα και με ασφαλεια?
    και να μην το κανεις μονο και μονο για να μην θεωριθης δασκαλος απο καποιον?
    και μετα αν τον φαει το χωμα γιατι δεν ειχε τα λευτα να παει σε κανωνικο δασκαλο τι θα κανεις?
    θα πας στην κειδια του και θα του ζητας συγνωμη κλαιγωντας γιατι δεν του εδηξες αυτα που ξερεις για να γλητωσει?
    αν υπαρχει ανθροπος που σκεφτετε οτι ειναι καλυτερα να ξερει να να μην μηλαει .....
    τοτε λυπαμε για λογαριασμο του.
    θελω να πιστευω οτι δεν σκευτεσε και εσυ με αυτον τον ασχημο τροπο. γιατι δεν εχει συμασια αν δεν ξερεις αυτον που ερχετε με την μοτο απο απεναντη σου με την μοτο του ...... μιρασου της γνωσεις σου μαζι του ... ειναι αδερφος σου μοτοσηκλετηστης.
    γιωργος ρουσσος
    6977290361

Nomizo oti to thema theoreitai ligmeno afou milise kai o kyrios roussos kai isos tha eprepe na kanonisoun oloi na ta poun apo konta kai na bro kai ego tin eukairia na sas gnoriso apo konta kai na matho merika pragmata

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανακοίνωση - Συνάντηση προς όλους....
    από death_stv στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 23:25
  2. Προς ολους ...
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2005, 14:08
  3. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48

Κανόνες δημοσιεύσεων