Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Παλαιό μέλος
    Τι έχουν οι εκλογές; Μοιράζουν και γατό-σουβλάκια!

Συνέλευση τμήματος (ουσιαστική και χωρίς κόμματα) κάθε Τετάρτη 12:30-13:30 στο μεγάλο αμφιθέατρο, δεν υπήρχε μάθημα εκείνη την ώρα. Συνελεύσεις σχολής κάθε όποτε θελήσουν οι ΔΑΠίτες και ο Αλλαχ είναι μεγάλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Τι έχουν οι εκλογές; Μοιράζουν και γατό-σουβλάκια!

Συνέλευση τμήματος (ουσιαστική και χωρίς κόμματα) κάθε Τετάρτη 12:30-13:30 στο μεγάλο αμφιθέατρο, δεν υπήρχε μάθημα εκείνη την ώρα. Συνελεύσεις σχολής κάθε όποτε θελήσουν οι ΔΑΠίτες και ο Αλλαχ είναι μεγάλος.
    Α οκ άλλο σύστημα!

Σε εμάς όποτε γίνεται συνέλευση κλείνει η σχολή από τις 12 και μετά! :rotflmao:

Re: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Είναι απίστευτο να γυρνάν και να λένε ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ έπαθε διάσειση έπειτα από επίθεση των ακροαριστερών φοιτητών όταν τη στιγμή που θα ερευνήσουν τα ρούχα του δεν θα βρούν ούτε μισό δαχτυλικό αποτύπωμα των 200 φοιτητών που παραβρέθηκαν εκεί απλά... για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού!.
    Kι επειδή τα ΜΜΕ λένε ψέμματα...

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...5&lngDtrID=244

Ο καθηγητής Αν.Μάνθος παραμένει για νοσηλεία και παρακολούθηση και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.
    Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ εκφράσει ανησυχία για την πορεία της υγείας του κ. Μάνθου, οποίος νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με εγκεφαλική διάσειση, θλάση, οίδημα της αυχενικής χώρας και σπασμό των αυχενικών μυών
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    Ωραία... αξιόπιστη πληροφόρηση από το in.gr...

Ξαφνικά όλοι αισθάνονται θιγμένοι γιατί δέχθηκε πλήγμα ο ΘΕΣΜΟΣ του πρύτανη...

Πολύ βολικό για να αποπροσανατολιστούμε για μια ακόμα φορά...

Και να βάλουμε κατά πάντων...

Ζητώντας καταστολή, συμμόρφωση στις επιταγές της Αγοράς και πολιτική ορθότητα...

Είναι ευκολότερο να βαλούμε κατά κοινωνικών ομάδων δικαιολογώντας την παθητικότητα και την απραξία μας παρά κατά των θεσμών...

Βολεύει όλους...

Κυρίως το Κράτος...

Ο κ. Μάνθος (γράφω μόνο όσα γνωρίζω) είναι ο πρύτανης που παραβίασε το άσυλο όταν ανέχθηκε και (καλο)δέχθηκε (και έκανε την πάπια σε ζωντανή σύνδεση στο MEGA τόσο που η Τρέμη γελούσε) ασφαλίτες στη σύλληψη του "φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια"...

Είναι εκείνος που ερμηνεύει τα πάντα όπως τον εξυπηρετούν...

Είναι εκείνος που δεν είπε κουβέντα στο Υπουργό Υγείας όταν σε διαμαρτυρία στο ΑΧΕΠΑ γιατί κλείνει στεγνό θεραπευτικό πρόγραμμα για εξαρτημένους και τις οικογένειές τους (προϋπολογισμού 160.000 ευρώ ετησίως ) του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ που υποστηρίζει σε ετήσια βάση 500 διαφορετικά άτομα και τις οικογένειές τους και εκπαιδεύει δεκάδες φοιτητές κοινωνικών επιστημών θεώρησε αγένεια τη διαμαρτυρία και φρόντισε να χαριεντίζεται με τον ατσαλάκωτο...

Τα γράφω αυτά για να πω απλά ότι είναι αναξιόπιστος...

Η ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Αυτό όμως απαιτεί και ανάληψη ευθυνών από την πλευρά του...

Αλλά ξέχασα, προηγείται η καριέρα μας...

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Ερώτησις 2: Γιατί οι "φοιτητές" αντιδρούν στην καθολική ψήφιση των πρυτάνεων; Μήπως γιατί οι αγαπητοί "εκπρόσωποί" τους δεν θα μπορούν να ελέγξουν το ίδιο εύκολα τις διαδικασίες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ισχύ και χρησιμότητά τους στο σύστημα το οποίο τόσο σφόδρα πολεμούν;
    Κόιταξε να δεις, τα όργανα συνδιοίκησης ποτέ δεν τα ζήτησαν οι φοιτητές (δε μιλάω για τις παρατάξεις που παίρνουν γραμμή από τα κώματα)... Τώρα η αλήθεια είναι η εξής: ΠΟΤέ οι φοιτητές δεν μπορούσαν να ελέγξουν διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαν ως συνδιοιηκητικοί! Όσο και να το ήθελαν κάποιοι! Και αυτό γιατί όπως και η λέξη δημοκρατία, η λέξη συνδιοίκηση είναι πολύ καλή, αλλά το θέμα είναι κατά πόσον χρησιμοποιείται προς όφελος των πολλών και όχι να είναι ραμμένη και κομμένη στα μέτρα των λίγων!

Όπως η "δημοκρατία" μας σήμερα είναι στημένη και σικέ και βλέπουμε να βγάζει ο άλλος κυβέρνηση με 30% (σοβαρή πλειοψηφία... ) έτσι αν έχεις διαβάσει και τους νόμους μεγάλε η συμμετοχή των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης είναι μικρή, δεν είναι επί ίσοις όροις και εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να υπήρχε κιόλας! Όταν ο νόμος λέει πως ναι μεν θα υπάρχει καθολική ψηφοφορία των φοιτητών αλλα΄με ποσοστό 50% για τους πανεπιστημιακούς, 40% για τους φοιτητές και 10% για τους "παρ'ολίγον" πανεπιστημιακούς (μέλη ΕΕΔΙΠ αν δεν κάνω λάθος), ανεξάρτητα από τον αριθμό των ψηφοφόρων (δηλαδή είτε ψηφίσουν 30 είτε 2030 φοιτητές είναι το ίδιο και το αυτό) τότε μπορείς να καταλάβεις γιατί οι φοιτητές δεν γουστάρουν την καθολική ψηφοφορία στις πρυτανικές εκλογές αφού λάβεις υπόψην σου και τα παρακάτω.

Γιατί θα βγεί άυριο ο κάθε Μάνθος που υπηρετεί τα συγκεκριμένα συμφέροντα θέλει δε θέλει και θα πει "γιατί ρε παιδιά? Αφού κι εσείς ψηφίσατε"! Πράγμα που αποτελεί το άλλοθι του συστήματος για και καλά συμμετοχή των πολλών, για διεύευνση της δημοκρατίας και λοιπές μπούρδες.

Αυτ'η είναι η εμπεριστατωμένη μου άποψη και για να προσθέσω κάτι ακόμη, ακόμη και 70% να δίναν στους φοιτητές πάλι τίποτα δεν θα εξυπηρετούσε γιατί θα πήγαινε ηΔΑΠ-ΠΑΣΠ-ΚΝΕ και θα έκανε πάλι ότι θα έκαναν και οι ίδιοι οι καθηγητές από την κοινλη τους ιδεολογία και μόνο.]

ΥΓ: Τελικά κάτι το οποιο θα ήταν χρήσιμο σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας είναι να του μάθαιναν να διαβάζει τους νόμους, να του στέλνουν υποχρεωτικά την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο σπίτι για να μπορεί να ο άλλος να έχει και μία ιδία αποψη, και όχι να τρώει την εμπειρία και το βίωμα που θέλουν να του σερβίρουν τα κάθε λογής ΜΜΕ...και συν τοις άλλοις να μάθει πότε πρέπει να τηρεί τους νόμους και πότε να τους προσπερνάει και να είναι πάνω από αυτούς....
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    ΥΓ: Τελικά κάτι το οποιο θα ήταν χρήσιμο σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας είναι να του μάθαιναν να διαβάζει τους νόμους, να του στέλνουν υποχρεωτικά την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο σπίτι για να μπορεί να ο άλλος να έχει και μία ιδία αποψη, και όχι να τρώει την εμπειρία και το βίωμα που θέλουν να του σερβίρουν τα κάθε λογής ΜΜΕ...και συν τοις άλλοις να μάθει πότε πρέπει να τηρεί τους νόμους και πότε να τους προσπερνάει και να είναι πάνω από αυτούς...
    Άψογος!
    Δημοκρατικότατος!
    Εύγε!

Άντε και καθηγητής, να διδάξεις υγιείς αρχές λειτουργίας του κράτους, της κΕνωνίας κλπ κλπ...
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Άψογος!
    Δημοκρατικότατος!
    Εύγε!

Άντε και καθηγητής, να διδάξεις υγιείς αρχές λειτουργίας του κράτους, της κΕνωνίας κλπ κλπ...

Δε μου λες ρε μεγάλε! Γιατί μάλλον δε σκέφτεσαι καλά ότι διαβάζεις...

Όλοι οι νόμοι είναι καλοί?? Που ζούμε? στην κοινωνία την ουτοπική την άρτια οργανωμένη, την τέλεια, την αψεγάδιαστη???

Όταν πριν λίγα χρόνια πέθανε ενα παιδάκι 1-2 χρονών επειδή η εθνική τράπεζα έκλεψε "νόμιμα" κατα τα άλλα τα λεφτά που μάζεψαν οι γονείς από έρανο για να πάει το παιδάκι στην Αμερική και να χειρουργηθεί (ναι για τον μικρό από την μυτηλίνη μιλάω) τότε τι έπρεπε να γίνει????

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Τότε βασιστήκανε σε νόμο του '30 (εποχή μεταξά), παρακρατήσανε σύμφωνα με νόμο του κράτους τα χ΄ρηματα και το παιδάκι πέθανε από καρκινο στην ελλάδα!!!

Τώρα για πες μου εσύ ρε φίλε που ειρωνεύσαι με ύφος χιλίων καρδιναλίων! πρέπει να ξέρεις τους νόμους ή όχι? πρέπει να είσαι έτοιμος αν πάσα ώρα και στιγμή να αγωνιστείς ώστε να μην περνάνε κάποιοι νόμοι, και αν περνάνε να τους πέρνουν πίσω, και αν δεν τους πέρνουν να μην τους εφαρμόζουν ή πρέπει να είσαι κύριος του καναπέ σου και να ζεις μες στη μιζέρια της νομιμοφροσύνης σου?? ¨η μήπως να λέμε και δόξα τω Θεώ σε κάτι τέτοια??

Δεν τα βάζω μαζί σου, δεν σε ξέρω, απαντάω όπως θα απαντούσα σε όποιον ήταν φορέας αυτών των επικίνδυνων λογικών...

Με εκτίμηση

trumpet

Δε μου λες ρε μεγάλε! Γιατί μάλλον δε σκέφτεσαι καλά ότι διαβάζεις...

Όλοι οι νόμοι είναι καλοί?? Που ζούμε? στην κοινωνία την ουτοπική την άρτια οργανωμένη, την τέλεια, την αψεγάδιαστη???

Όταν πριν λίγα χρόνια πέθανε ενα παιδάκι 1-2 χρονών επειδή η εθνική τράπεζα έκλεψε "νόμιμα" κατα τα άλλα τα λεφτά που μάζεψαν οι γονείς από έρανο για να πάει το παιδάκι στην Αμερική και να χειρουργηθεί (ναι για τον μικρό από την μυτηλίνη μιλάω) τότε τι έπρεπε να γίνει????

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Τότε βασιστήκανε σε νόμο του '30 (εποχή μεταξά), παρακρατήσανε σύμφωνα με νόμο του κράτους τα χ΄ρηματα και το παιδάκι πέθανε από καρκινο στην ελλάδα!!!

Τώρα για πες μου εσύ ρε φίλε που ειρωνεύσαι με ύφος χιλίων καρδιναλίων! πρέπει να ξέρεις τους νόμους ή όχι? πρέπει να είσαι έτοιμος αν πάσα ώρα και στιγμή να αγωνιστείς ώστε να μην περνάνε κάποιοι νόμοι, και αν περνάνε να τους πέρνουν πίσω, και αν δεν τους πέρνουν να μην τους εφαρμόζουν ή πρέπει να είσαι κύριος του καναπέ σου και να ζεις μες στη μιζέρια της νομιμοφροσύνης σου?? ¨η μήπως να λέμε και δόξα τω Θεώ σε κάτι τέτοια??

Δεν τα βάζω μαζί σου, δεν σε ξέρω, απαντάω όπως θα απαντούσα σε όποιον ήταν φορέας αυτών των επικίνδυνων λογικών...

Με εκτίμηση

trumpet
    Θεωρώ κατ' αρχήν οτι η υπόθεση του μικρού της Μυτιλήνης, αναφέρεται απο σένα σήμερα για καθαρούς λόγους εκ νέου πρόκλησης του κοινού αισθήματος και μόνο. Μή ξεχνάς οτι, κανείς απο σάς τους "δημοκράτες των καδρονιών" έπραξε το ελάχιστο προς ανατροπή ΤΟΤΕ της αδικίας που γινόταν, ώστε να σωθεί το παιδί. Κι άλλωστε, όλοι αυτοί που αντέδρασαν σάν γονείς τότε, ώστε κατάφεραν ν' αλλάξει προς το καλύτερο κάτι απο τα κακώς κείμενα, έστω για τις παρεμφερείς καταστάσεις που ακολούθησαν και θ' ακολουθήσουν, είμαι βέβαιος οτι δέν εκπροσωπούνται απο σένα και τις αντιλήψεις σου.

Για να καταστείς ικανός να τροποποιήσεις κάτι, νέε μου, πρέπει να το μάθεις πρώτα στη θεωρία και μετά να το βιώσεις και να το εφαρμόσεις στην πράξη. Άν δέν μάθεις πώς λειτουργεί "εκ των έσω" το κάθε τί, άν πρώτα δέν λειτουργήσεις μέσα στούς κανόνες και μηχανισμούς που έφτιαξαν κάποιοι πρίν απο σένα και που -καλώς ή κακώς- λειτουργούν, τότε είσαι (καθίστασαι εκ τών πραγμάτων, λόγω αγνοίας) ανίκανος και να το τροποποιήσεις.

Εσύ, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, αυτοχρίσθηκες νομομαθής πρίν ακόμη φθάσεις να τελειώσεις τη σχολή στην οποία είχες τη γνωστική ικανότητα να περάσεις (ΤΕΙ άν θυμάμαι καλά; ). Αύριο δλδ, μετά καμμιά δεκαετία, σέ βλέπω να θεωρείς τον εαυτό σου συγκρίσιμο σε γνώσεις κι εμπειρία κρίσης με γιατρούς, καθηγητές ΑΕΙ, δικαστές, δικηγόρους, διπλωμάτες, οικονομολόγους (κάτι έλεγες για ακρίβεια κλπ παραπάνω, τή γνωστή χιλιομασημένη τσιχλόφουσκα που οι αρχηγοί σου βάλανε και στο δικό σου στόμα). Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμη, υπάρχει νομοθεσία. Πολλά καρπούζια όμως στην αυτή μασχάλη, μάλλον δέν μπορείς να μεταφέρεις.

Συμφωνώ μαζί σου οτι, όλοι οι νόμοι δέν είναι καλοί για όλους. Ψηφίζονται όμως και κρίνονται, ευμενώς ή δυσμενώς, απο τους πραγματικούς αντιπροσώπους του λαού, αυτούς τους 300 που υπάρχουν στην Ελληνική Βουλή. Τί να κάνουμε όμως, αυτούς τους 300 διάλεξε ο λαός μας ως εκπροσώπους του κι όχι τους δικούς σου ηγέτες. Κι εφόσον λέγεσαι δημοκράτης, οφείλεις να εφαρμόζεις τις ανάλογες διαδικασίες. Το να κρατάς σε μιά διαδήλωση το στυλιάρι του φτυαριού, στολισμένο μ' ένα πανί, και να το χρησιμοποιείς ως όπλο κατά πάντων, μόνο δημοκρατικό δέν είναι. Σε απασχόλησε άραγε ποτέ, τίνων αποφάσεις εκτελούν όλοι αυτοί που σπάζουν και ρημάζουν; Οι καταστροφές που γίνονται, δέν γίνονται ως επι το πλείστον επι ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (αυτοκίνητα, καταστήματα κλπ) του λαού, υπέρ του οποίου αυθαιρέτως κομπορρημονείτε, εσύ και οι όμοιοί σου;

Τέλος, ούτε εγώ τα βάζω μαζί σου. Είσαι άλλωστε μέρος του συστήματος, κατα του οποίου βάλλεις χωρίς να ξέρεις κανένα λόγο πέρα απ' αυτούς που σου βάλαν κάποιοι άλλοι στο κεφάλι.

Είσαι μέρος ενός συστήματος που σέ ανέχεται να υπάρχεις (αυτό σημαίνει Δημοκρατία) , ενώ η ιδεολογία σου (αγώνας; ) τείνει φανερά προς την πρόκληση ζημιών και την ανατροπή κάθε λειτουργίας που δέν γουστάρει στούς ηγέτες και στους ομοϊδεάτες σου. Σ' οποιοδήποτε άλλο, νύν υπάρχον ή πρότερο αριστερό καθεστώς, άν τολμούσατε να σηκώσετε κεφάλι θα σας είχαν εξαφανίσει, όπως έκαναν κι όπως συνεχίζουν να κάνουν οι αριστεροί επι των εσωτερικών τους θεμάτων.

Είσαι τέλος μέρος ενός συστήματος όπου οι αριστερές ιδεολογίες είναι τόσο αρραγείς, σχετικές και συνδεδεμένες μεταξύ τους ώστε, μόνο τα διάφορα κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς στην Ελλάδα, είναι αριθμητικώς περισσότερα απο όλα τα λοιπά που είναι δηλωμένα. Ευτυχώς που σάν πλήθος ατόμων είστε ελάχιστοι.

Θεωρώντας οτι παρεκτράπηκα εκτός των ορίων του moto.gr, καθότι η συζήτηση είναι καθαρά πολιτική, παρακαλώ τους mods να διαγράψουν τήν παρούσα σηζήτηση, όταν, εάν κι εφόσον κρίνουν αυτοί σκόπιμο.
    Το συγκεκριμένο θέμα όμως, εξ αρχής ξεκίνησε και συνεχίζει να εξελίσσεται ως πολιτικό και μόνο.

Με εκτίμηση,
    Γρηγόρης Νάκος._

έχεις την ευχέρεια αν το θέλεις να σβήσεις όσα δικά σου μηνύματα θέλεις, ολόκληρη η συζήτηση γιατί να διαγραφεί;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    .

Για να καταστείς ικανός να τροποποιήσεις κάτι, νέε μου, πρέπει να το μάθεις πρώτα στη θεωρία και μετά να το βιώσεις και να το εφαρμόσεις στην πράξη. Άν δέν μάθεις πώς λειτουργεί "εκ των έσω" το κάθε τί, άν πρώτα δέν λειτουργήσεις μέσα στούς κανόνες και μηχανισμούς που έφτιαξαν κάποιοι πρίν απο σένα και που -καλώς ή κακώς- λειτουργούν, τότε είσαι (καθίστασαι εκ τών πραγμάτων, λόγω αγνοίας) ανίκανος και να το τροποποιήσεις.

Εσύ, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, αυτοχρίσθηκες νομομαθής πρίν ακόμη φθάσεις να τελειώσεις τη σχολή στην οποία είχες τη γνωστική ικανότητα να περάσεις (ΤΕΙ άν θυμάμαι καλά; ). Αύριο δλδ, μετά καμμιά δεκαετία, σέ βλέπω να θεωρείς τον εαυτό σου συγκρίσιμο σε γνώσεις κι εμπειρία κρίσης με γιατρούς, καθηγητές ΑΕΙ, δικαστές, δικηγόρους, διπλωμάτες, οικονομολόγους (κάτι έλεγες για ακρίβεια κλπ παραπάνω, τή γνωστή χιλιομασημένη τσιχλόφουσκα που οι αρχηγοί σου βάλανε και στο δικό σου στόμα). Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ακόμη, υπάρχει νομοθεσία. Πολλά καρπούζια όμως στην αυτή μασχάλη, μάλλον δέν μπορείς να μεταφέρεις.

Συμφωνώ μαζί σου οτι, όλοι οι νόμοι δέν είναι καλοί για όλους. Ψηφίζονται όμως και κρίνονται, ευμενώς ή δυσμενώς, απο τους πραγματικούς αντιπροσώπους του λαού, αυτούς τους 300 που υπάρχουν στην Ελληνική Βουλή. Τί να κάνουμε όμως, αυτούς τους 300 διάλεξε ο λαός μας ως εκπροσώπους του κι όχι τους δικούς σου ηγέτες. Κι εφόσον λέγεσαι δημοκράτης, οφείλεις να εφαρμόζεις τις ανάλογες διαδικασίες. Το να κρατάς σε μιά διαδήλωση το στυλιάρι του φτυαριού, στολισμένο μ' ένα πανί, και να το χρησιμοποιείς ως όπλο κατά πάντων, μόνο δημοκρατικό δέν είναι. Σε απασχόλησε άραγε ποτέ, τίνων αποφάσεις εκτελούν όλοι αυτοί που σπάζουν και ρημάζουν; Οι καταστροφές που γίνονται, δέν γίνονται ως επι το πλείστον επι ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (αυτοκίνητα, καταστήματα κλπ) του λαού, υπέρ του οποίου αυθαιρέτως κομπορρημονείτε, εσύ και οι όμοιοί σου;
    Η πρώτη παράγραφος που παραθέτω από τα γραφόμενά σου απλά δεν λέει τίποτα. Ίσως να λέει στους τεχνοκράτες στους οποίους δεν ξέρω και αν ανήκεις και ούτε με ενδιαφέρει, αλλά ούτε θα πέσω και στο επίπεδο της δικής σου κριτικής απέναντί μου για να τους χαρακτηρίσω, δεν με ενδιαφέρουν άλλωστε.

Στη δεύτερη παράγραφο προσπαθείς να μας πεις εμμέσως ότι τα ΤΕΙ είναι "κατώτερη εκπαίδευση" και ότι εκεί ανήκω (σούπερ επιχείρημα) για να μας δείξεις ότι στα τει δεν είναι νομομαθής ο κόσμος αλλά εμείς οι ανάξιοι (σου?) δεν έχουμε το δικαίωμα ή την ικανότητα να διαβάζουμε και να κρίνουμε ολίγους νόμους όπως οι καθηγητές πανεπιστημίου ή οι γιατροί που ευαγγελίζεσαι...Φυσικά δεν έχεις διαβάσει τίποτα από όλη τη συζήτηση που έχει αναπτυχθεί αλλά βγάζεις το συμπέρασμα ότι είμαι και σπουδαστής των ΤΕΙ (τα οποία ουδόλως υποτιμώ, τουναντίον) αλλά, απλά, κουβέντα να γίνεται είμαι σπουδαστής ΑΕΙ, και πίστεψέ με (είμαι υπέρμαχος της μετριοφροσύνης και δεν θεωρώ ότι ξέρω πολλά) έχω βάλει πολλές φορές καθηγητές μου στη θέση τους όταν ανακάλυψα ότι μου λενε μπούρδες σε γνωστικά αντικείμενά τους και βλέπω ότι γνωρίζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ περισσότερα από αυτούς. Κάτι αναφέρεις και περί γνωστικής μου ικανότητας να περάσω στη σχολή μου αλλά το αφήνω ασχολίαστο, στο κάτω κάτω δεν είμα εδώ για να μιλήσω για τον εαυτό μου, εκτός εάν αποδειχτεί στο τέλος ότι είμαι καμιά αυθεντία πράγμα που απεύχομαι και δεν είναι και πραγματικότητα.

Στην τρίτη σου παράγραφο, μας εκθειάζεις ένα πολιτικό σύστημα επικράτησης μειοψηφίας και μάλλον προδίδεσαι διότι δεν γνωρίζεις τον εκλογικό νόμο και τις περιπέτειές του. Από πότε είναι αντιπρόσωπος του λαού το 30% που μας κυβερνά, βάλε αποχή βάλε 1002 παράγοντες.... από πότε 300 βουλευτές εκπροσωπούν στην πραγματικότητα 11.000.000 ανθρώπους? Από τότε που βολεύτηκες εσύ στην καρέκλα σου και είπες κατά τον Πανούση..."Κωλοδουλειά είναι μωρέ, γιαυτό βάζουμε τους άχρηστους" (σατυρικό-λαικίστικο...).
    Ακόμη εντελώς αυθαίρετα, με κατατάσεις στους αναρχο-αυτόνομους οι οποοίοι σπάνε καταστήματα, τράπεζες, αυτοκίνητα κλπ τους οποίους ουδέποτε υπερασπίστηκα (μπορείς να διαβάσεις όλη τη συζήτηση...μπας και...) είτε σε ιδεολογικό είτε σε πρακτικό (πράγματα ουσιαστικά άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους) επίπεδο. Ποτέ δεν είπα ότι ανήκω σε αυτό το χώρο και ποτέ δεν είχα τους αρχηγούς-ως πολιτικό ον- τους οποίους φαντασιώνεσαι μέσα από την τοποθέτηση-κριτική σου. Φυσικά και δεν μπορώ να σε πείσω γιαυτό αλλά υποτίθεται πως σε μία σοβαρή συζήτηση είσαι καλοπροαίρετος ως προς τα λεγόμενα τα άλλου και δεν κάνεις την "βαθυστόχαστη" -συγνώμη για την ειρωνία- κριτική σου όσο και αν ζητάς συγνώμη μετά για τό ύφος αλλά και τις υπάρχουσες -γιατί όχι- καλές προθέσεις σου.

Τέλος είναι μάλλον φασιστικό και αντιδημοκρατικό φίλε "δημοκράτη" να ζητάς από τους διαχειριστές να κόψουν τη συζήτηση και να τη διαγράψουν, φαντάσου ότι ίσως δεν θα προλαβαίναμε να φτάσουμε στη δεύτερη σελίδα της συζήτησης εάν ήσουν εσύ εις εκ των διαχειριστών. Αλλά μάλλον με ανέχεσαι όπως με ανέχεται και το σύστημα που φαίνεται από τα λεγόμενά σου πως θα ήθελες να είναι μάλλον "άλλη μία" και όχι " μία άλλη" χούντα.

Ακόμη, για τη σχετικότητα της συζήτησης με το φόρουμ την οποία ευαγγελίζεσαι ως άλλον ένα λόγο διαγραφής της από το φόρουμ, βλέπω σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ που μου έχει μάθει πράγματα για την μοτοσυκλέτα και για την ζωή μαζί της να αγαπώ την μοτοσυκλετα να μαθαίνω και να συζητώ πράγματα εντός και εκτός της μοτοσυκλετας, βλέπω λοιπόν να ανοίγω μία συζήτηση όχι με σκοπό να μαλώσω με κανέναν όπως πολλοί προσπαθούν στην καθημερινότητά τους ρίχνοντας λάδι στη φωτιά αλλά να ακούσω γνώμες και σκέψεις, και παρατηρώ να εντός λίγων ωρών αυτή η συζήτηση να φτάνει τις 7-8 σελίδες με μεγάλη μου έκπληξη.

Μήπως προσπαθώντας να "την πεις" σε εμένα προσβάλλεις και τους υπόλοιπους 100 περίπου που κατέθεσαν μία λέξη σε αυτήν την συζήτηση, μήπως εν τέλει προσβάλλεις και τον ίδιο σου τον εαυτό που τόλμησες να συμμετάσχεις σε αυτό?

Κλείνω με την ελπίδα πως στις μοτοσυκλετιστικές σου βόλτες, εκτός του να είσαι ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ (και το εννοώ μέσα από την καρδιά μου), δεν πρήζεις τους υπόλοιπους με το που πήγες το καλοκαίρι του 2004 με μοτο σου, δεν τους πρήζεις με το πως στρίβει, δεν τους πρήζεις με τα λαδάκια της και τα παράπονά της, αλλά τους μιλάς και για την καθημερινότητά σου και τα προβλήματά της, την πολιτική, τις αδυναμίες σου και ότι άλλο ανθρώπινο μπορεί να έχεις ανάγκη σαν άνθρωπος...

Φιλικά

Ηταν καιρος να ανακοπει η ανοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Ισως βεβαια γυρισει μπουμερανγκ ολο αυτο...Χλωμο το βλεπω αλλα για να δουμε...

Ειναι κριμα για εμενα παντως που πολλοι πιστευουν οτι οι κουκουλοφοροι και οτι βιαιο γινεται στον χωρο του πανεπιστημιου,οπως οι προσφατες επιθεσεις,ειναι εργο συγκεκριμενου κοινοβουλευτικου κομματος.....

Αν κερδιζε το ΚΚΕ ποντους στις δημοσκοπησεις θα ηταν το ΚΚΕ πισω απο ολα αυτα για το συστημα....Και περιοριζομαι στα δυο κοινοβουλευτικα κομματα τις αριστερας γιατι αν ηταν στο 3-5% και τα δυο θα εφταιγε η εξωκοινοβουλευτικη αριστερα...

Αν θελανε θα τους πιανανε τους κουκουλοφορους και στις πορειες και παντου....Αλλα δεν θελουνε...Προτιμανε να τους βαφτισουνε οπως τους βολευει και να στρεφουν την κοινη γνωμη κατα βουληση οπου τους βολευει...

.+-

ψάχνοντας να βάλουμε κομματική ταμπέλα στους κάφρους αυτούς είναι ο λάθος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα, η καφρίλα και ο ετσιθελισμός και ο φασισμός τελικά που βγάζουν αυτά τα άτομα πρέπει να αντιμετωπιστεί με όρους αστικού και ποινικού δικαίου, όχι πολιτικά. γιατί βάζοντας την πολιτική μέσα σε ένα πρόβλημα έχει αποδειχθεί πως το πρόβλημα χειροτερεύει παρά λύνεται

άποψή μου

Δηλαδη θες να αρθει το ασυλο ή μιλας γενικα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μη ξεχνατε οτι οι στημενοι δεν θα στηθουνε ποτε εδωλιο

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2010, 04:45