Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
Δε μου λες ρε μεγάλε! Γιατί μάλλον δε σκέφτεσαι καλά ότι διαβάζεις...
Όλοι οι νόμοι είναι καλοί?? Που ζούμε? στην κοινωνία την ουτοπική την άρτια οργανωμένη, την τέλεια, την αψεγάδιαστη???
Όταν πριν λίγα χρόνια πέθανε ενα παιδάκι 1-2 χρονών επειδή η εθνική τράπεζα έκλεψε "νόμιμα" κατα τα άλλα τα λεφτά που μάζεψαν οι γονείς από έρανο για να πάει το παιδάκι στην Αμερική και να χειρουργηθεί (ναι για τον μικρό από την μυτηλίνη μιλάω) τότε τι έπρεπε να γίνει????
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!
Τότε βασιστήκανε σε νόμο του '30 (εποχή μεταξά), παρακρατήσανε σύμφωνα με νόμο του κράτους τα χ΄ρηματα και το παιδάκι πέθανε από καρκινο στην ελλάδα!!!
Τώρα για πες μου εσύ ρε φίλε που ειρωνεύσαι με ύφος χιλίων καρδιναλίων! πρέπει να ξέρεις τους νόμους ή όχι? πρέπει να είσαι έτοιμος αν πάσα ώρα και στιγμή
να αγωνιστείς ώστε να μην περνάνε κάποιοι νόμοι, και αν περνάνε να τους πέρνουν πίσω, και αν δεν τους πέρνουν να μην τους εφαρμόζουν ή πρέπει να είσαι κύριος του καναπέ σου και να ζεις μες στη μιζέρια της νομιμοφροσύνης σου?? ¨η μήπως να λέμε και δόξα τω Θεώ σε κάτι τέτοια??
Δεν τα βάζω μαζί σου, δεν σε ξέρω, απαντάω όπως θα απαντούσα σε όποιον ήταν φορέας αυτών των επικίνδυνων λογικών...
Με εκτίμηση
trumpet