Λοιπόν.. καταρχίν οι αγώνες είναι για να τους βλέπουμε, να περνάμε καλά και μετά να τους σχολιάζουμε όπως γουστάρουμε. Δεν ξέρω πώς μερικοί θεωρείτε ότι είστε καταλληλότεροι ή ότι θα πρέπει να έχουμε πτυχίο για να πούμε τη γνώμη μας. Για χαλαρώστε λίγο με το θέμα αυτό γιατί έχει καταντήσει κουραστικό.
Από κει και πέρα δεν χρειάζεται ν'αποδείξω τίποτα όπως σαφώς δεν χρειάζεται ν'αποδείξει και ο Rossi τίποτα όταν μετά από τόσα χρόνια παραμένει ο κύριος διεκδικητής του πρωταθλήματος και αυτό λέει πάρα πολλά αν δεν σας λέει τίποτα ότι είναι σχεδόν πάντα ο νικητής σε ρόδα με ρόδα κόντρες για την όποια θέση. Τώρα αν πέρσι δεν ήταν ανταγωνιστικός, ε τα λέγαμε όχι ένα αλλά δύο χρόνια συνέχεια να μην καθόμαστε πάλι να τα αναμασάμε.
Δεν είναι η Yamaha που έχει φορμαριστεί φέτος, απλά φέτος έκλεισε η ψαλίδα που άνοιξε πέρσι η ducati και είναι όλοι σχεδόν το ίδιο ανταγωνιστικοί οπότε μπορούν να κάνουν οι οδηγοί τη διαφορά. Δεν κάθομαι να δω παλιά βίντεο γιατί τους έχω δει όλους τους αγώνες και δεν μου λέει τίποτα η επανάληψη. Λέτε ό,τι θέλετε, αλλά όσο ο Rossi έχει ανταγωνιστικό μηχανάκι, δεν πρόκειται κανένας να τον κερδίσει σε μάχη και δεν πρόκειται ποτέ ο ίδιος να καθίσει πίσω περιμένοντας τον τερματισμό και τους βαθμούς όπως κάποιοι άλλοι. Και όταν λέω ποτέ, δεν εννοώ ποτέ με την απόλυτη έννοια γιατί οπωσδήποτε μπορεί σε κάποιες να χάσει, αλλά μιλάω όμως για τη συντριπτική πλειοψηφία! Τώρα άμα δεν το βλέπετε ή πιστεύετε ότι έχει κανένας τη στόφα να τον κυνηγήσει και να τον περάσει στα ίσα, καλά κάνετε... δεν θα χάσω και τον ύπνο μου!