Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 106

Θέμα: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Μή μπερδεύεις το "φοβάμαι μήπως τρακάρω από σφάλμα μου" με το "δε φοβάμαι μήπως με τρακάρει κανένα ζώο δίποδο" ούτε με το "δεν το σκέφτομαι αλλά προσέχω στην οδήγηση"
    1)Αν κάποιος φοβάται μήπως τρακάρει από σφάλμα του τότε έχει επίγνωση ότι δεν είναι ακόμα αρκετά καλός ώστε ν'αποτρέψει τα δικά του σφάλματα
    2)Αν κάποιος δε φοβάται μήπως τον τρακάρει κανένα ζώο δίποδο τότε έχει άγνοια άγνοια κινδύνου και μάλλον πρόβλημα...:a24:
    3)Αν κάποιος δεν σκέφτεται ότι θα τρακάρει αλλά προσέχει όταν οδηγάει τότε κάνει ό,τι μπορεί για να τη βγάλει καθαρή ξέροντας παρόλ'αυτά ότι κάποια πραγματα δεν γίνεται να τα προβλέψει.

Αφού λοιπόν με ρωτάς:
    1) δεν ισχύει επειδή έχω το γνώθι σ'αυτόν και δεν ξεπερνώ τις ικανότητές μου,ούτε ζορίζω καταστάσεις σε δημόσιο δρόμο ούτε έχω το βίτσιο να χώνομαι και να κυνηγιέμαι με τον καθένα για ν'αποδείξω το ο,τιδήποτε
    2)ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,τόσο πριν και φυσικά περισσότερο μετά το τρακάρισμα.Είναι υγιές να φοβάσαι όχι μόνο για να προσέχεις ακόμα πεερισσότερο αλλά για να συνειδητοποιείς ότι καμμιά (που για όλους εύχομαι να'ναι καμμ ί α) φορά η ζωή σου εξαρτάται από τον κάθε βλάκα που μοιράζεται το δημόσιο δρόμο μαζί σου...δυστυχώς
    3)Εννοείται ότι ισχύει,είτε με τ'αμάξι είτε με τη μηχανή

Φοβάμαι και πάντα φοβόμουν το ενδεχόμενο κάποιο γίδι να με καταστρέψει για μια μ@λ@κία,όχι σε βαθμό όμως που να με απέτρεπε απ'την οδήγηση.Κάποια πράγματα καλό είναι να τα φοβάσαι

Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τόσα ποστ τι να σου κάνω...

Εδώ έφτασες σε σημείο να μου πεις σαν αντιπαράδειγμα ότι σεξ ποτό,και θρίλλερ σκοτώνουν!Ενώ μιλούσαμε για επικινδυνότητα μοτοατυχημάτων

Το τί αντιπροσωπεύει η μηχανή για τον καθένα (από ευκολία μετακίνησης έως αγωνιστική χρήση ή υποκατάστατο ψυχοθεραπείας)είναι δικό του θέμα,ποτέ δε ρώτησα και ούτε με ενδιαφέρει,κάθε άποψη απ'τη στιγμή που αφορά σε προσωπικές ανάγκες είναι σεβαστή.

Και σε ξαναρωτάω:η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών σου(συγγνώμη κιόλας,δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση,κουβέντα κάνουμε)δεν μπορούν να σου πουν αν θα ξανακαβαλήσεις ή όχι;

ΣΟΡΡΥ.........ΓΙΑ

Τήν πρό ήμερών κουβέντα........ήταν σχήμα λόγου...
    Γιά τό συμπέρασμα πού έβγαλες........ήταν άκριβώς τό άντίθετο
    Καί έφόσον είσαι έκπαιδευτικός,μάλλον έγώ φταίω πού δέν σού έδωσα νά καταλάβεις.......

Τώρα γιά τά ύπόλοιπα..........ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ........

Μιά κουβέντα μπορεί νά κλείσει καί μέ διαφωνία.......
    Δέν είναι ύποχρεωτικό νά πείσει ό ένας τόν άλλον.....!!!

Όσα μακάβρια παραδείγματα καί νά φέρεις........ό καθένας έχει τήν άποψη του.......
    Καί δέν είναι ....ΤΙΜΙΟ........νά προσπαθείς νά τόν κάνεις νά νιώσει άσχημα
    άπέναντι στά άγαπημένα του πρόσωπα.....!!!!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...........ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ......!!!!!

Αύτή είναι ή θέση μου φίλε.........συνάδελφε.....!!!!!

Μού θυμίζεις λίγο..........Όργουελ.....!!!!

Άσε νάχουμε καί έμείς τή θέση μας...........ποιός είναι ό πιό κερδισμένος...??

Ίσως στόν άλλο κόσμο..........ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......!!!!!!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εννοείται όταν παντρευτώ μηχανή ΤΕΛΟΣ(αν δε τη σουτάρω νωρίτερα)!!Εκτός κι αν κάνουν καμμιά πίστα στη Ρόδο ή βρω παρέα και το γυρίσω στο χωμάτινο

Σουταρε την νωριτερα ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ.

Ημαρτον και ελεος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Σουταρε την νωριτερα
    Μπορεί

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
    Πού την είδες;Αφού έχω μοτοσυκλέτα!

ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ.
    Το ξερα πριν αγοράσω,το ξερες πριν καβαλήσεις,εμένα περίμενες να στο πω;

Κοίτα στο τέλος του ποστ μου:

http://www.moto.gr/forums/showthread...60#post1210460
    "Παιδιά κανείς δε λέει σε κάποιον μην καβαλάς"
    Αν από τόσες σελίδες αυτό κατάλαβες τότε τι να πω...

Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι συνεχεια ποσταρεις παραδειγματα οτι ετσι επαθε αυτο ο αλλος επαθε εκεινο κτλ.κτλ.

Πολυ απο δω μεσα την εχουν βγαλει πανω απο μηνα στο νοσοκομειο και καθημερινα βλεπουνε και αλλα τοσα στο διαβα τους, ο καθενας περνει της αποφασης του συμφωνα μάυτα που βιωνει και κανει της επιλογες του.

Πριν αγορασω δεν ηξερα, αφου ομως επαθα ενα σοβαρο ατυχημα και καμια δεκαρια ψιλολογια , επελεξα να επιβιωνω μ'αυτο το μεσο για το υπολοιπο της ζωης μου(αν και εφοσον μπορω).

Και γιατι στον λινκ που εβαλες ,παλι καποιος νομιζει μ'αυτα που λες οτι παροτρυνεις να μην καβαλαμε, δεν ειχα μονο εγω αυτη την αισθηση τελικα .

Και γιατι στον λινκ που εβαλες ,παλι καποιος νομιζει μ'αυτα που λες οτι παροτρυνεις να μην καβαλαμε, δεν ειχα μονο εγω αυτη την αισθηση τελικα .
    Αν έχεις την ίδια άισθηση μ'αυτόν τον κάποιο/κάποια δε λέει κάτι...είναι άλλοι που καταλάβανε

Πριν αγορασω δεν ηξερα
    Αυτό πώς γίνεται,δεν είχες δει/ακούσει;

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Στο φορουμ αυτό ξεκίνησα να μπαίνω όταν αποφάσισα να πάρω μηχανάκι για να μάθω κάποια πράγματα και να μην έχω άγνοια΄.Αμέσως με τράβηξε η ενότητα με τα στραβά και τα ανάποδα και διαβάζοντάς τη μπόρεσα να ζυγίσω τα πράγματα και να αποφασίσω αν στα 30 μου είναι σωστή η απόφαση να καβαλήσω μηχανάκι.Μετά από 1 χρόνο και κάτι,που κυκλοφορώ με το παπί και παρόλο που ήδη έχω 2 μικροατυχήματα στο ενεργητικό μου,μπορώ να πω ότι με έχει γοητεύσει το μηχανάκι,ότι παρόλο που διαβάζω σχεδόν καθημερινά ένα στραβό και ανάποδο,θέλω ακόμα να πάρω μεγαλύτερη μηχανή και να την ευχαριστιέμαι όπως θέλω,αλλά πάντα με την προσοχή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΣΟΡΡΥ.........ΓΙΑ
    Τήν πρό ήμερών κουβέντα........ήταν σχήμα λόγου...
    Ντάξει πρόβλημα ουδέν!

Τώρα γιά τά ύπόλοιπα..........ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ........
    Μόνο,το γ@μήσαμε και ψόφησε!

Καί δέν είναι ....ΤΙΜΙΟ........νά προσπαθείς νά τόν κάνεις νά νιώσει άσχημα
    άπέναντι στά άγαπημένα του πρόσωπα.....!!!!
    Κανένα τέτοιο σκοπό δεν έχω,απλά να μη λέμε επιχειρήματα που δε στέκουν(άλλη επικινδυνότητα η μοτο ίδια με άλλους καθημερινούς κινδύνους)

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...........ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ......!!!!!
    Προφανώς και ούτε με νοιάζει να μπουνε

Άσε νάχουμε καί έμείς τή θέση μας...........ποιός είναι ό πιό κερδισμένος...??

Ίσως στόν άλλο κόσμο..........ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......!!!!!!!!

Γιατί το βλέπεις σαν ματς ποδοσφαιρικό με κερδισμένους και χαμένους;Καμμία σχέση,καβαλάς μηχανή αν και για όσο κρίνεις ότι αξίζει η απόλαυση(γιατί είναι τεράστια απόλαυση η ρουφιάνα) που σου προσφέρει.
    Στο άλλο κόσμο;Φτου σκόρδο ρεεε!!!

Αν έχεις την ίδια άισθηση μ'αυτόν τον κάποιο/κάποια δε λέει κάτι...είναι άλλοι που καταλάβανε
    Τι καταλαβανε οτι αν καβαλας υπαρχει περιπτωση να χτυπησεις?

Αυτό πώς γίνεται,δεν είχες δει/ακούσει;
    Στα 16 που καβαλησα ειχα δει και ακουσει αλλα ηθελα να τ'ανακαλυψω μονος μου.

Στα 16 που καβαλησα ειχα δει και ακουσει αλλα ηθελα να τ'ανακαλυψω μονος μου.
    Το "θέλω να πάθω για να μάθω" δεν είναι ό,τι εξυπνότερο...τότε ν'αρχίσουμε την ηρωίνη για να δούμε αν πραγματικά κάνει κακό!

edit: Το ξαναλέω για όσους θέλουν πολλά replay:Δεν λέω σε κανένα να μην καβαλάει.Απλά οι κίνδυνοι είναι πραγματικοί και πολύ σοβαροί!Το λέω δυστυχώς εκ πείρας...

ΥΓ:Η λύση "πίστα" όλο και καλύτερη μου φαίνεται...θα δω τί θα κάνω...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ναι πολυ καλη ιδεα ειναι η πιστα αλλα απαιτει και καποια ακριβα εργαλεια εκτος κι αν θες να παμε εσυ με τα 100 αλογα κι εγω με τα 98 και να γελασει καθε πικραμενου η καρδια
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ναι πολυ καλη ιδεα ειναι η πιστα αλλα απαιτει και καποια ακριβα εργαλεια εκτος κι αν θες να παμε εσυ με τα 100 αλογα κι εγω με τα 98 και να γελασει καθε πικραμενου η καρδια
    100;Το δικό μου(φίλτρο,ζιγκλέρ,εξάτμιση)βαριά να βγάζει 75-80 παρά(πλαγιάζει πάντως πολύ καλά).Πίστα μπαίνει ό,τι μηχανάκι θες(αν δεν έχεις βλέψεις για πρωτάθλημα).Μπαίνεις για να γουστάρεις και ας βγεις τελευταίος!

Ρε τι θα γίνει με το νησί που λέγαμε;Τώρα με τις πατερίτσες δεν μπορώ να ψάχνω,κάντε κάτι οι υγειείς!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    100;Το δικό μου(φίλτρο,ζιγκλέρ,εξάτμιση)βαριά να βγάζει 75-80 παρά(πλαγιάζει πάντως πολύ καλά).Πίστα μπαίνει ό,τι μηχανάκι θες(αν δεν έχεις βλέψεις για πρωτάθλημα).Μπαίνεις για να γουστάρεις και ας βγεις τελευταίος!

Ρε τι θα γίνει με το νησί που λέγαμε;Τώρα με τις πατερίτσες δεν μπορώ να ψάχνω,κάντε κάτι οι υγειείς!!!
    Ειπαμε 1.650.000 τα 'χουμε ;;; Οταν τα μαζεψουμε κατι θα βρουμε κι ως τοτε θα εχεις βγαλει και τις πατεριτσες και θα εχεις φτασει και τα 100 αλογατα [νομιζα οτι ειχες το χορνετ]
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Το "θέλω να πάθω για να μάθω" δεν είναι ό,τι εξυπνότερο...τότε ν'αρχίσουμε την ηρωίνη για να δούμε αν πραγματικά κάνει κακό!

edit: Το ξαναλέω για όσους θέλουν πολλά replay:Δεν λέω σε κανένα να μην καβαλάει.Απλά οι κίνδυνοι είναι πραγματικοί και πολύ σοβαροί!Το λέω δυστυχώς εκ πείρας...

Και αρχίζουμε λοιπόν τα παραδείγματα με το τι έχει ειπωυεί.....

1
    Eνώ αν η μηχανή μας αφήσει φυτό θα'ναι καλύτερα;
    2

Σαν τί Μάιρα;Τον ήχο απ'τα πλαστικά και τα σίδερα που τρίβονται στη άσφαλτο;Το γκαπ απ'το αμάξι που σε χτυπάει;Το ζησα 25 Ιουνίου και δεν λέει..
    Καμμιά μηχανή,κανένα αμάξι,δεν αξίζει να μας καθηλώσει.
    3

Όχι φίλε μου,είνα μαγκιά στη ζωή να καταπιέζεις αν χρειαστεί τον εαυτό σου για το καλό προσώπων που αγαπάς!Είναι ένδειξη ισχυρού χαρακτήρα,ένδειξη του ότι μπορείς να ζυγίζεις τί είναι πιο σημαντικό.Η ζωή είναι συμβιβασμός και μάγκας είναι αυτός που διαχωρίζει τα σημαντικά απ'τα σημαντικότερα.
    Το ότι όλοι μας έχουμε κ@υλα με τις μηχανές χαίρω πολύ.Αν-λέμε αν-στο μέλλον κάποια απρόσεχτη με ξανατρακάρει και ο γιος μου έχει μπαμπά τετραπληγικό λες ν'αξίζει τον κόπο;Ν'αναγκάζεται δηλ.το παιδί μου να φροντίζει εμένα ενώ κανονικά εγώ θα πρεπε να το φροντίζω;Επειδή το έπαθα κάνοντας κάτι με αποδεδειγμένα πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας;

Κι επειδή βαριέμαι να ψάξω άλλο,......δεν χειάζεται κάποιος να πει καθαρά "παιδιά μην καβαλάτε" αλλά όταν όλες του οι κουβέντες είναι για να σε αποθαρήνει τότε μάλλον έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την παραπάνω κουβέντα!!!! Καμιά δεν είναι αυτά που λέγονται με λέξεις αλλά αυτά που κρύβονται πίσω από αυτές!!!!

Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι να κάνει!!!! Μόνο να τον επιρρεάσει ψυχολογικά για την απόφασή του!!!! Μπορούμε λοιπόν να μην κάνουμε κάτι τέτοιο και να αφήνουμε τον καθένα να κρίνει με βάσει αυτά που έχει αυτός ανάγκη????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν τι να κάνει!!!!
    Το΄χω πει πριν από σένα!

Μόνο να τον επιρρεάσει ψυχολογικά για την απόφασή του!!!!
    Το αν θα επηρρεαστεί κάπoιος από κάποιον είναι δικό του θέμα 100%.Στην τελική αν κάποιος επηρρεαστεί κατά λάθος(δηλ.χωρίς να κρίνει βάσει της λογικής του)είναι μάπας!

Μπορούμε λοιπόν να μην κάνουμε κάτι τέτοιο και να αφήνουμε τον καθένα να κρίνει με βάσει αυτά που έχει αυτός ανάγκη????
    Το thread "7 σε εναν μηνα-απολογισμος"άνοιξε ο drow και έγραψε τους προβληματισμούς του μετα από ατυχήματα φίλων και γνωστών του.Για να το ανοίξει παναπεί ήθελε να διαβάσει σκέψεις και γνώμες άλλων.Από αυτές κρίνει και κάνει ό,τι τον φωτίσει πρώτα η λογική του και μετά ο Θεός.

Τα νούμερα 1,2,3....που παραθέτεις μήπως λένε ψέματα;Λες να μην έχει καταλάβει όποιος οδηγά μηχανή τους κίνδύνους;
    Η διαφορά μας είναι ότι δεν τους αποσιωπώ,ούτε λέω επιχειρήματα του στυλ σεξ,θρίλερ σκοτώνουν...μην κουφαθούμε!
    Εσύ τί πρόβλημα έχεις;Μήπως τρομάξουν οι motoforumiτες και κόψουν τη μηχανή;
    Τα ποστ του καθενός μένουν,ο καθένας μπορεί να τα διαβάσει και ό,τι κατάλαβε κατάλαβε.Προσωπικά δεκάρα δε δίνω είτε κανείς πάρει μπόμπο είτε Busa.

Aν είναι να πώ κάτι το λέω,οπότε τα
    Καμιά δεν είναι αυτά που λέγονται με λέξεις αλλά αυτά που κρύβονται πίσω από αυτές!!!!
    ξέχνα τα...Πάμε άλλη μία γιατί δε χαμπαριάζεις μου φαίνεται:
    1-2,1-2...ακούει;;;;

Δεν αποτρέπω κανέναν απ το να οδηγάει μηχανή σε δημόσιο δρόμο,ας κάνει ό,τι θέλει.

Game over

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 10:58
  2. Δωσε λίγο χρόνο σε έναν Έλληνα
    από siraxanz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 07:27
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Tι μπορεί να συναντήσειςι κανείς σε έναν....
    από dirtbird στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 02:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF