Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Μή μπερδεύεις το "φοβάμαι μήπως τρακάρω από σφάλμα μου" με το "δε φοβάμαι μήπως με τρακάρει κανένα ζώο δίποδο" ούτε με το "δεν το σκέφτομαι αλλά προσέχω στην οδήγηση"
1)Αν κάποιος φοβάται μήπως τρακάρει από σφάλμα του τότε έχει επίγνωση ότι δεν είναι ακόμα αρκετά καλός ώστε ν'αποτρέψει τα δικά του σφάλματα
2)Αν κάποιος δε φοβάται μήπως τον τρακάρει κανένα ζώο δίποδο τότε έχει άγνοια άγνοια κινδύνου και μάλλον πρόβλημα...:a24:
3)Αν κάποιος δεν σκέφτεται ότι θα τρακάρει αλλά προσέχει όταν οδηγάει τότε κάνει ό,τι μπορεί για να τη βγάλει καθαρή ξέροντας παρόλ'αυτά ότι κάποια πραγματα δεν γίνεται να τα προβλέψει.
Αφού λοιπόν με ρωτάς:
1) δεν ισχύει επειδή έχω το γνώθι σ'αυτόν και δεν ξεπερνώ τις ικανότητές μου,ούτε ζορίζω καταστάσεις σε δημόσιο δρόμο ούτε έχω το βίτσιο να χώνομαι και να κυνηγιέμαι με τον καθένα για ν'αποδείξω το ο,τιδήποτε
2)ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,τόσο πριν και φυσικά περισσότερο μετά το τρακάρισμα.Είναι υγιές να φοβάσαι όχι μόνο για να προσέχεις ακόμα πεερισσότερο αλλά για να συνειδητοποιείς ότι καμμιά (που για όλους εύχομαι να'ναι καμμ ί α) φορά η ζωή σου εξαρτάται από τον κάθε βλάκα που μοιράζεται το δημόσιο δρόμο μαζί σου...δυστυχώς
3)Εννοείται ότι ισχύει,είτε με τ'αμάξι είτε με τη μηχανή
Φοβάμαι και πάντα φοβόμουν το ενδεχόμενο κάποιο γίδι να με καταστρέψει για μια μ@λ@κία,όχι σε βαθμό όμως που να με απέτρεπε απ'την οδήγηση.Κάποια πράγματα καλό είναι να τα φοβάσαι
Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τόσα ποστ τι να σου κάνω...
Εδώ έφτασες σε σημείο να μου πεις σαν αντιπαράδειγμα ότι σεξ ποτό,και θρίλλερ σκοτώνουν!Ενώ μιλούσαμε για επικινδυνότητα μοτοατυχημάτων![]()
![]()
![]()
Το τί αντιπροσωπεύει η μηχανή για τον καθένα (από ευκολία μετακίνησης έως αγωνιστική χρήση ή υποκατάστατο ψυχοθεραπείας)είναι δικό του θέμα,ποτέ δε ρώτησα και ούτε με ενδιαφέρει,κάθε άποψη απ'τη στιγμή που αφορά σε προσωπικές ανάγκες είναι σεβαστή.
Και σε ξαναρωτάω:η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών σου(συγγνώμη κιόλας,δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση,κουβέντα κάνουμε)δεν μπορούν να σου πουν αν θα ξανακαβαλήσεις ή όχι;
ΣΟΡΡΥ.........ΓΙΑ
Τήν πρό ήμερών κουβέντα........ήταν σχήμα λόγου...
Γιά τό συμπέρασμα πού έβγαλες........ήταν άκριβώς τό άντίθετο
Καί έφόσον είσαι έκπαιδευτικός,μάλλον έγώ φταίω πού δέν σού έδωσα νά καταλάβεις.......
Τώρα γιά τά ύπόλοιπα..........ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ........
Μιά κουβέντα μπορεί νά κλείσει καί μέ διαφωνία.......
Δέν είναι ύποχρεωτικό νά πείσει ό ένας τόν άλλον.....!!!
Όσα μακάβρια παραδείγματα καί νά φέρεις........ό καθένας έχει τήν άποψη του.......
Καί δέν είναι ....ΤΙΜΙΟ........νά προσπαθείς νά τόν κάνεις νά νιώσει άσχημα
άπέναντι στά άγαπημένα του πρόσωπα.....!!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...........ΔΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ......!!!!!
Αύτή είναι ή θέση μου φίλε.........συνάδελφε.....!!!!!
Μού θυμίζεις λίγο..........Όργουελ.....!!!!
Άσε νάχουμε καί έμείς τή θέση μας...........ποιός είναι ό πιό κερδισμένος...??
Ίσως στόν άλλο κόσμο..........ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......!!!!!!!!
![]()