Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 115

Θέμα: μία γνώμη από δικηγόρο

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    η κλήση:

βασικα εχεις ενα πατημα...

δεν γραφει πως δεν εχεις σιγαστηρα αλλα πως δεν ειναι καταλληλος

και γυσικα ουτε αυτος ειναι καταλληλος να τον τσεκαρει παρα μονο με μετρηση των ντεσιμπελ

και αυτο γιατι "σιγαστηρας" = τελικο και οχι κατι μεσα σε αυτο,

οποτε μονο με μετρηση της σταθμης θορυβου μπορει να βεβαιωσει παραβαση

αν ειχε γραψει πως δεν εχεις σιγαστηρα τοτε ειναι προβλημα

το γμτ ειναι πως οσα θες για την κληση δεν σε φτανουν για δικηγορο ...
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αυτό πώς θα το αναφέρει εφόσον η εξάτμηση δεν είναι μαμίσια, δεν συνοδεύεται απο κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο δεν υπάρχει homologasion για την χρήση της στο συγκεκριμένο μοτο και αν κληθεί ο κατασκευαστής της θα βεβαιώσει οτι δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο δρόμο?

δεν του ζητησε χαρτια απλα του λεει πως δεν ειναι καταλληλη

και στην τελικη το ταμπελακι δεν λεει κατι, και εγω μπορω να βαλω οτι μαρκα θελω....
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Οχι είσαι λάθος.
    Η αδικία είναι οτι η αστυνόμευση είναι αποσπασματική και πολλοι βασισμένοι στο νόμο των πιθανοτήτων την γλυτώνουν ή έχουν βίσμα.
    Αλλά οι μοτοσυκλέτες επειδή κάνουν μπάμ απο μακρυά είναι εύκολοι στόχοι.
    Το δεν έχω κτέο σημαίνει οτι μπορεί να αμέλησα να περάσω, αλλά μπορεί να σημαίνει οτι έχω και ένα παρτάλι που δεν περνάει με τίποτα και δεν με νοιάζει να το φτιάξω, δεν είναι δουλειά του οργανου να κρίνει μόνο να γράφει.

ρε Στεφανε πως δεν ειναι δουλεια του οργανου να κρινει? δλδ το ιδιο θα συμπεριφερθει σε ενα παρταλι οχημα χωρις ΚΤΕΟ ενα χρονο και το ιδιο σε ενα καινουργιο αμαξι χωρις ΚΤΕΟ για ενα μηνα??

Στην δεύτερη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με πιθανό δολοφόνο.
    Η ωραία αγωνιστική μαργαρίτα (που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει πουθενά εκτός πίστας) μπορεί να είναι αποτελεσματική και εφετζίδικη αλλά χρειάζεται έλεγχο μετά απο κάθε αγώνα.
    Στην καθημερινότητα πόσοι γνωρίζουν οτι μια τέτοια δισκόπλακα μπορεί να προκαλέσει ατύχημα?
    Η σκάτζα του πηρουνιού μπροστά με άλλο είναι ασφαλής?
    Δεν μιλάω για φλάς καθρέπτες ΚΡΑΝΟΣ και λοιπά πταίσματα για κάποιον που όμως μπορεί να έχουν στοιχήσει την ζωή κάποιου αλλου.
    Μην μπαίνουμε σε λογικές κρίσης του νόμου γιατί είναι λάθος.

συμφωνω με αυτα που λες αλλα δεν μπαινουμε εμεις σε λογικες κρισης του νομου. ο νομος μας κρινει, και πολλες φορες εχει λαθος κριση.

Μπορεί να το κάνω και εγώ αλλά είναι λάθος και προσωπική μου επιλογή τέλος πάντων για την οποία δεν κατηγορώ το όργανο που κάνει την δουλειά του.
    Το κατηγορώ όμως γιατί δεν την κάνει συνέχεια παντού και πάντα.
    Εξάλου και ο νόμος άλλο πρόστιμο βάζει στο κόκκινο άλλο στην εξάτμηση οπότε υπάρχει και εκεί κλιμακα στην τιμωρία.
    Τέλος πάντων δεν είναι και το θέμα μας αυτό.
    Εχω πληρώσει ουκ ολίγες κλήσεις για σιγαστήρα και εγώ στο παρελθόν και ελπίζω τώρα να μην μου ξανατύχει.

ευχομαι να μην ξαναμπληρωσει εσυ και κανενας μας αλλος, ποτε ξανα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Σε πληροφορώ ότι όποτε οδηγώ την μηχανή υποπέφτω σε πολλές παραβάσεις...Τουλάχιστον αν πάμε με το γράμμα του νόμου, κατά το 80% της οδήγησής μου είμαι παράνομος.... Και αρκετές φορες (αν και πολύ λιγότερες από ότι θα μπορούσε) έχω εισπράξει το μπιλλιετάκι μου...
    Αλλά υπάρχουν 2 σημαντικές κατά την γνώμη μου διαφορές...

1. Θα προσπαθήσω ποτέ να μην επιβαρύνω με την κίνησή μου το κοινωνικό σύνολο. Που σημαίνει ότι ποτέ κανένα μηχανάκι μου δεν θα κυκλοφορεί με ξετάπωτη εξάτμιση ή με αρρύθμιστα εκτυφλωτικά ξένον που στραβώνουν όλο τον κόσμο, και η όποια οδηγική επιλογή μου στα πλαίσια του δυνατού δεν θα βάλει σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μου.

2. Αν συμβεί η στραβή και μου την πέσουν την στιγμή που είμαι παράνομος, θα αποδεχθώ αντρίκια το γεγονός ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ήμουν παράνομος και άρα θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (στην πράξη το έχω ήδη αποδεχθεί εκ των προτέρων) χωρίς να βγώ εκ των υστέρων στα φόρα "αγανακτισμένος" να γκρινιάζω και να κλαψουρίζω... Ούτε θα προσπαθήσω να βρώ άλλοθι στην όποια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης....
    Γιατί να σου πώ και κάτι μετά από 25χρονη εμπειρία ??? Μπορεί να πέσεις σε μαλάκα, μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μπορεί απλά να τσακώθηκε με την γυναίκα του το πρωί, μπορεί πολλά....αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε γράψει για κάτι για το οποίο τυπικά δεν είσαι παράνομος...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Σε πληροφορώ ότι όποτε οδηγώ την μηχανή υποπέφτω σε πολλές παραβάσεις...Τουλάχιστον αν πάμε με το γράμμα του νόμου, κατά το 80% της οδήγησής μου είμαι παράνομος.... Και αρκετές φορες (αν και πολύ λιγότερες από ότι θα μπορούσε) έχω εισπράξει το μπιλλιετάκι μου...
    Αλλά υπάρχουν 2 σημαντικές κατά την γνώμη μου διαφορές...

1. Θα προσπαθήσω ποτέ να μην επιβαρύνω με την κίνησή μου το κοινωνικό σύνολο. Που σημαίνει ότι ποτέ κανένα μηχανάκι μου δεν θα κυκλοφορεί με ξετάπωτη εξάτμιση ή με αρρύθμιστα εκτυφλωτικά ξένον που στραβώνουν όλο τον κόσμο, και η όποια οδηγική επιλογή μου στα πλαίσια του δυνατού δεν θα βάλει σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μου.

2. Αν συμβεί η στραβή και μου την πέσουν την στιγμή που είμαι παράνομος, θα αποδεχθώ αντρίκια το γεγονός ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ήμουν παράνομος και άρα θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (στην πράξη το έχω ήδη αποδεχθεί εκ των προτέρων) χωρίς να βγώ εκ των υστέρων στα φόρα "αγανακτισμένος" να γκρινιάζω και να κλαψουρίζω... Ούτε θα προσπαθήσω να βρώ άλλοθι στην όποια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης....
    Γιατί να σου πώ και κάτι μετά από 25χρονη εμπειρία ??? Μπορεί να πέσεις σε μαλάκα, μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μπορεί απλά να τσακώθηκε με την γυναίκα του το πρωί, μπορεί πολλά....αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε γράψει για κάτι για το οποίο τυπικά δεν είσαι παράνομος...

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που και με ξετάπωτες εξατμίσεις πάνε, και πολλά πράγματα από τον ΚΟΚ παραβαίνουν (κόκκινα, απαγορευτικά, κλπ) και μετά κάθονται και βρίζουν γιατί το ....... ο μπάτσος τον έγραψε!!!!

Κάνω παρανομία? Παίρνω και το ρίσκο να με γράψουν!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
    φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.

ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

Και ποιος σου είπε ότι μπορεί να είναι σε 10 σημεία ταυτόχρονα ή να ελέγχει 100 οχήματα την ίδια ώρα????

στα @@ μου. να προσλαβουν και αλλους. εγω ζηταω αξιοκρατια.

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

Με λίγα λόγια ζητάς να κάνει παράβαση καθήκοντος μόνο και μόνο γιατί εκείνη τη στιγμή τυχαίνει η "δική σου" παράβαση να είναι μικρότερης σημασίας από μια άλλη!!! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια παράβαση είναι πιο μικρής σημασίας από μια άλλη? όλες είναι παραβάσεις και έχουν διαβάθμιση στο πρόστιμο!!!

εδω γελαμε. παραβαση καθηκοντος ειναι να κανει την δουλεια του? και γιατι κρινει με το αυτι του την σταθμη του θορυβου??

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3

Πες μου ένα επάγγελμα που δεν έχει και τους στραβούς και κακούς επαγγελματίες? Και τι να κάνει ο σωστός αστυνομικός όταν θα σε σταματήσει? Να σκεφτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με απαράδεκτη συμπεριφορά και να σε αφήσει να φύγεις??? Δεν είναι αυτή η δουλειά του!

ναι το βρηκαμε Ιωαννα τωρα. πες μας και εσυ για μεμονωμενα περιστατικα. περνα και εσυ οπως περασαν και οι αλλες. περνα και εσυ. κανε το κορμι μου σκαλες. Νοτης. και συγνωμη δλδ αν αυτος ειναι "καλος" οπως λες, γιατι δεν δινει κληση και σε συναδελφους του οταν βλεπει οτι παρανομουν. γιατι ακομα και με πολιτικο αμαξι να ειναι ο αλλος και κανει παραβαση και τον σταματησει και του δειξει ταυτοτητα τον χαιρεταει και παει στην ευχη του Θεου.ασε μας τωρα.

ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
    ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
    αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

Ήθελε να "σε" γράψει! Τι να γίνει τώρα? Απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα! Δεν ήθελε να γράψει ντε και καλά εσένα! Δεν είχε προσωπικά μαζί σου ούτε σε ήξερε από χτες!!!

να σου πω, αυτα περι προσωπικου θεματος ειναι βασικο μαθημα στην σχολη. γιατι ολοι τα ιδια λετε. "δεν σε ηξερα και απο χθες και δεν εχω κατι μαζι σου." ε,και εγω δεν ηξερα το μ0υνι της μαμας τους απο χθες αλλα αμα λαχει τωρα το'σκιζα.

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
    και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

Το γιατί, γιατί το ψάχνεις? Έχει κανα νόημα? Είχες παρανομία? Είχες! Άρα λοιπόν, απλά ήσουν άτυχος που σε σταμάτησαν και δεν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μετά από σένα!

α,ατυχια το λεμε τωρα. ας πεσουν λοιπον αυτοι σε κανα λακο και ας ειμαι απο πανω και μετα να δεις ατυχια για το ποτε θα τον γεμισω με σκατα...

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
    αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

Εδώ έχεις λάθος. απλά γνωρίζουν ότι σε έναν υπουργό δεν μπορούν να κάκουν απολύτως τίποτα!!! Βλέπεις αν δεν είναι πλημέλιμα δεν έχουν καμία συνέπεια και η κλήση πάει στα αζήτητα! και αυτό όχι λόγο αστυνομίας αλλά λόγο ασύλου!!!!

ρε Ιωαννα ελεος. πας και κολας στο "υπουργος". εννοουσα καποιος με δυναμη. μπορει να ηταν ο κοκκαλης. ενας εφοπλιστης. ενας δημαρχος. ενας σκατας διαπλεκωμενος. δεν ξερω, κατι...

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
    οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
    για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα και μένα!

α,εχουν δικαιωμα δλδ να κανουν και παραβασεις. ε,αν σκοτωσουν και κανεναν χριστιανο στον δρομο δεν τρεχει τιποτα. ομορφα. γι'αυτα λοιπον οι φιλικοι κατα τ'αλλα μ0υνιδες δεν μπορουν να κανουν κατι, ε??

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
    (ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

Θεωρείς ότι σε γράφουν γιατί έχεις υπερτούμπανο ή γιατί έχεις πολλές παραβάσεις να βεβαιώσουν? Μήπως προκαλείς κι εσύ λίγο??? Και βέβαια πρέπει να σταματήσουν και το παπί! Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνουν? Απλά όταν σταματάνε εσένα την γλυτώνει το παπί και όταν σταματάνε το παπί την γλυτώνεις εσύ! Και το παπί το ίδιο λέει για σένα!

εδω συμφωνω. αλλα συνηθως οι υπερμ@λακες σταματανε αυτους που δεν οδηγανε παπι.

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
    ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

Κι όμως ακόμα κι αυτό έχει την αιτιολόγησή του! Το παράδειγμα που δόθηκε με το ΚΤΕΟ. Κάποιος το ξέχασε και τον σταματήσανε! Το όχημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά το αμέλησε! Ο παραβάτης και τιμωρήται αλλά και δεν έχει το μέγιστο του ποσού! Γιατί πάτνα υπάρχουν αυτοί που κάνουν λάθη στο δρόμο! Και όχι τα λάθη να τα έχουν κανόνα!!!

ωραια. με την λογικη λοιπον την δικη σου, αυτος που περασε με κοκκινο συνειδητα γιατι να πληρωσει το μισο?

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

Αν δλδ έχω ένα σπίτι, ένα αμάξι και μια μηχανή, τι πρόστιμο θα έβαζες? Δεν γίνονται αυτά! Είναι αδύνατο να γίνουν! κι αν εγώ έχω εκατομμύρια αλλά τίποτα στο όνομά μου???

και ομως σε καποιες χωρες βαζουν προστιμα συμφωνα με το εισοδημα σου. μαλιστα ειναι προσφατο παραδειγμα ενας τυπος λεφτας που του πηρανε νομιζω 300.000?. ναι καλα διαβασες τριακοσιες χιλ. ευρω γιατι ηταν μεθυσμενος.

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
    αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.

Μην προσπαθείς να τα βγάλεις όλα στραβά για να έχεις δικιολογία να βρίζεις όταν σε βεβαιώνουν για παραβάσεις του ΚΟΚ!!!

ο ΚΟΚ γ@μιεται θελω να σου πω μαζι με τους μπατσους και βγαινουν τα κοκακια. αυτα δλδ που τρωμε οταν παμε στο ζαχαροπλαστειο. και δεν προσπαθω να βγαλω τιποτα στραβο. ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ και το ξερεις και εσυ η ιδια,απλα υποστηριζεις τα συναδελφακια σου. αντε γεια μας ξανα.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
    φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.

ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

Και ποιος σου είπε ότι μπορεί να είναι σε 10 σημεία ταυτόχρονα ή να ελέγχει 100 οχήματα την ίδια ώρα????

στα @@ μου. να προσλαβουν και αλλους. εγω ζηταω αξιοκρατια.

Εσύ ζητάς να μην σε γράφουν βασικά! Να πιάνει τους άλλους για να αφήνει εμάς! Γιατί αν σε κάθε γωνία είχε μπάτσο πάλι θα σου κακοφαινόταν!!!

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

Με λίγα λόγια ζητάς να κάνει παράβαση καθήκοντος μόνο και μόνο γιατί εκείνη τη στιγμή τυχαίνει η "δική σου" παράβαση να είναι μικρότερης σημασίας από μια άλλη!!! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια παράβαση είναι πιο μικρής σημασίας από μια άλλη? όλες είναι παραβάσεις και έχουν διαβάθμιση στο πρόστιμο!!!

εδω γελαμε. παραβαση καθηκοντος ειναι να κανει την δουλεια του? και γιατι κρινει με το αυτι του την σταθμη του θορυβου??

Παράβαση καθήκοντος είναι να κάνει την δουλειά του επιλεκτικά! Δεν είναι εκεί για να κρίνει! Είναι για να εκτελεί! Εκτελεστικό όργανο είναι!!!

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3

Πες μου ένα επάγγελμα που δεν έχει και τους στραβούς και κακούς επαγγελματίες? Και τι να κάνει ο σωστός αστυνομικός όταν θα σε σταματήσει? Να σκεφτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με απαράδεκτη συμπεριφορά και να σε αφήσει να φύγεις??? Δεν είναι αυτή η δουλειά του!

ναι το βρηκαμε Ιωαννα τωρα. πες μας και εσυ για μεμονωμενα περιστατικα. περνα και εσυ οπως περασαν και οι αλλες. περνα και εσυ. κανε το κορμι μου σκαλες. Νοτης. και συγνωμη δλδ αν αυτος ειναι "καλος" οπως λες, γιατι δεν δινει κληση και σε συναδελφους του οταν βλεπει οτι παρανομουν. γιατι ακομα και με πολιτικο αμαξι να ειναι ο αλλος και κανει παραβαση και τον σταματησει και του δειξει ταυτοτητα τον χαιρεταει και παει στην ευχη του Θεου.ασε μας τωρα.

Και αυτό να συμβαίνει σκέφτικες ποτέ γιατί συμβαίνει??? Γιατί απλά και να τον γράψει δεν έχει νόημα! Θα την σβήσει την επόμενη μέρα το πρωί! Γιατί λοιπόν να το κάνει???

ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
    ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
    αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

Ήθελε να "σε" γράψει! Τι να γίνει τώρα? Απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα! Δεν ήθελε να γράψει ντε και καλά εσένα! Δεν είχε προσωπικά μαζί σου ούτε σε ήξερε από χτες!!!

να σου πω, αυτα περι προσωπικου θεματος ειναι βασικο μαθημα στην σχολη. γιατι ολοι τα ιδια λετε. "δεν σε ηξερα και απο χθες και δεν εχω κατι μαζι σου." ε,και εγω δεν ηξερα το μ0υνι της μαμας τους απο χθες αλλα αμα λαχει τωρα το'σκιζα.

[COLOR=blue] Αυτά περί προσωπικού θέματος είναι η αλήθεια! Δεν έχει τίποτα με την πάρτη σου! Δεν σε ξέρει! Για αυτόν είσαι απλά άλλος ένας που πρέπει να ελέγξει!!!

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
    και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

Το γιατί, γιατί το ψάχνεις? Έχει κανα νόημα? Είχες παρανομία? Είχες! Άρα λοιπόν, απλά ήσουν άτυχος που σε σταμάτησαν και δεν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μετά από σένα!

α,ατυχια το λεμε τωρα. ας πεσουν λοιπον αυτοι σε κανα λακο και ας ειμαι απο πανω και μετα να δεις ατυχια για το ποτε θα τον γεμισω με σκατα...

Είχες παρανομία? Πού κολλάς τώρα????

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
    αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

εδώ έχεις λάθος. απλά γνωρίζουν ότι σε έναν υπουργό δεν μπορούν να κάκουν απολύτως τίποτα!!! Βλέπεις αν δεν είναι πλημέλιμα δεν έχουν καμία συνέπεια και η κλήση πάει στα αζήτητα! και αυτό όχι λόγο αστυνομίας αλλά λόγο ασύλου!!!!

ρε Ιωαννα ελεος. πας και κολας στο "υπουργος". εννοουσα καποιος με δυναμη. μπορει να ηταν ο κοκκαλης. ενας εφοπλιστης. ενας δημαρχος. ενας σκατας διαπλεκωμενος. δεν ξερω, κατι...

Η ίδια απάντηση! Δεν έχει νόημα να κόψουν κλήση σε αυτούς! Απλά! Τι δεν καταλαβαίνεις? Γιατί χαζός δεν είσαι!

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
    οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
    για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα και μένα!

α,εχουν δικαιωμα δλδ να κανουν και παραβασεις. ε,αν σκοτωσουν και κανεναν χριστιανο στον δρομο δεν τρεχει τιποτα. ομορφα. γι'αυτα λοιπον οι φιλικοι κατα τ'αλλα μ0υνιδες δεν μπορουν να κανουν κατι, ε??

Τρέχει αλλά ου μπλέξεις! Γιατί τώρα λες πράγματα σαν 5χρονο! Για τράκαρε με κανέναν τέτοιο και να φταίει, και αν βγάλεις άκρη σφύρα μου!!! Είπα δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εμένα κι εσένα!

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
    (ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

Θεωρείς ότι σε γράφουν γιατί έχεις υπερτούμπανο ή γιατί έχεις πολλές παραβάσεις να βεβαιώσουν? Μήπως προκαλείς κι εσύ λίγο??? Και βέβαια πρέπει να σταματήσουν και το παπί! Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνουν? Απλά όταν σταματάνε εσένα την γλυτώνει το παπί και όταν σταματάνε το παπί την γλυτώνεις εσύ! Και το παπί το ίδιο λέει για σένα!

εδω συμφωνω. αλλα συνηθως οι υπερμ@λακες σταματανε αυτους που δεν οδηγανε παπι.

Μην το λες! Δεν οδηγείς όλα τα παπιά της Αθήνας!

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
    ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

Κι όμως ακόμα κι αυτό έχει την αιτιολόγησή του! Το παράδειγμα που δόθηκε με το ΚΤΕΟ. Κάποιος το ξέχασε και τον σταματήσανε! Το όχημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά το αμέλησε! Ο παραβάτης και τιμωρήται αλλά και δεν έχει το μέγιστο του ποσού! Γιατί πάτνα υπάρχουν αυτοί που κάνουν λάθη στο δρόμο! Και όχι τα λάθη να τα έχουν κανόνα!!!

ωραια. με την λογικη λοιπον την δικη σου, αυτος που περασε με κοκκινο συνειδητα γιατι να πληρωσει το μισο?

Για να την γλιτώσει αυτός που πέρασε ασυνείδητα! Οι νόμοι φτιάχνονται λένε υπερ του πολίτη! Κι αυτό σε πειράζει??? Πλήρωσε εσύ το ολόκληρο!

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

Αν δλδ έχω ένα σπίτι, ένα αμάξι και μια μηχανή, τι πρόστιμο θα έβαζες? Δεν γίνονται αυτά! Είναι αδύνατο να γίνουν! κι αν εγώ έχω εκατομμύρια αλλά τίποτα στο όνομά μου???

και ομως σε καποιες χωρες βαζουν προστιμα συμφωνα με το εισοδημα σου. μαλιστα ειναι προσφατο παραδειγμα ενας τυπος λεφτας που του πηρανε νομιζω 300.000?. ναι καλα διαβασες τριακοσιες χιλ. ευρω γιατι ηταν μεθυσμενος.

Σε κάποιες χώρες επίσης μόλις κατέβει πεζός στο δρόμο κοκαλώνει το σύμπαν!!!

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
    αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.

Μην προσπαθείς να τα βγάλεις όλα στραβά για να έχεις δικιολογία να βρίζεις όταν σε βεβαιώνουν για παραβάσεις του ΚΟΚ!!!

ο ΚΟΚ γ@μιεται θελω να σου πω μαζι με τους μπατσους και βγαινουν τα κοκακια. αυτα δλδ που τρωμε οταν παμε στο ζαχαροπλαστειο. και δεν προσπαθω να βγαλω τιποτα στραβο. ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ και το ξερεις και εσυ η ιδια,απλα υποστηριζεις τα συναδελφακια σου. αντε γεια μας ξανα.

Ο ΚΟΚ είναι ο ΚΟΚ και θα πρέπει να τον τηρούμε (κι εγώ δεν είμαι αγία! Τις έχω τις παραβάσεις μου). Φτιάχτικε για να μπορούμε να κυκλοφορούμε όλοι σε μια πόλη χωρίς να βριζόμαστε κάθε τρεις και λίγο για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Φτιάχτικε για να μας προστατέψει από πάρα πολλά! Και σκέψου ότι όσον αφορά εσένα, δε νομίζω ότι υπήρχε πάνω από μια φορά που χρειάστικε να ψάξουν πολύ για να βρουν λόγο να σε γράψουν!!! Άρα λοιπόν Σταυράκο, άσε να μιλήσει κανας άλλος!

Αυτό που λέω απλά είναι πως μας φταίει το γαιδούρι και βαράμε το σαμάρι!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

προσεξε με προσεκτικα παρε την μηχανη απο το 'τσιρκο ελλας' φυγε σφαιρα για 'ταπωμα' τελικου απο την πίσω μερια (τη μερια του μοτερ) με ειδικο υλικο σαν σφουγγαρι η συρμα κατι δεν θυμαμαι πως λεγεται και ειναι πολυ φτηνο πας την ΙΔΙΑ μερα κτεο κανεις μετρηση και ζητας και βεβαιωση οτι δεν εχει προστεθει καποιος σιγαστηρας στην εξατμιση η φιμωμα προσεξε ειναι σημαντικο να γινει την ιδια ημερομηνια που θα παρεις την μηχανη. μετα κανεις ενσταση με το χαρτι του κτεο και κοιτα τη μουρη του δημοσιου κατηγορου οταν θα τους πεις για βιονικα-αυτια-ντεσιμπελομετρα με προδιαγραφες ΕΕ μην φοβηθεις το εχω κανει με το αμαξι αθωωθηκα και ειναι και τυχεροι που δεν τους πατησα και καμμια μυνηση
    burn the rubber not your soul

Αρχικά δημιουργήθηκε από player1
    προσεξε με προσεκτικα παρε την μηχανη απο το 'τσιρκο ελλας' φυγε σφαιρα για 'ταπωμα' τελικου απο την πίσω μερια (τη μερια του μοτερ) με ειδικο υλικο σαν σφουγγαρι η συρμα κατι δεν θυμαμαι πως λεγεται και ειναι πολυ φτηνο πας την ΙΔΙΑ μερα κτεο κανεις μετρηση και ζητας και βεβαιωση οτι δεν εχει προστεθει καποιος σιγαστηρας στην εξατμιση η φιμωμα προσεξε ειναι σημαντικο να γινει την ιδια ημερομηνια που θα παρεις την μηχανη. μετα κανεις ενσταση με το χαρτι του κτεο και κοιτα τη μουρη του δημοσιου κατηγορου οταν θα τους πεις για βιονικα-αυτια-ντεσιμπελομετρα με προδιαγραφες ΕΕ μην φοβηθεις το εχω κανει με το αμαξι αθωωθηκα και ειναι και τυχεροι που δεν τους πατησα και καμμια μυνηση
    Αν είναι να πληρώσει 100Ε για να κάνει αυτό, δεν είναι καλύτερα να πληρώσει το 100Ε πρόστιμο και να τελειώνει η φασαρία του;
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

το ποσο ειναι μικροτερο.εγω παντως θα πληρωνα και 200 και 300 για να δω μονο και μονο τη μουρη τους στο πατωμα. Καλυτερα να πληρωσεις και να φυγεις μαγκας παρα να πληρωσεις και να εισαι μες την τσαντιλα για καμμια εβδομαδα ασε που θα το σκεφτουν πολυ να ξανακανουν μετρηση με το βιονικο αυτι. το επομενο ειναι να μας κανουν αλκοτεστ με την βιονικη μυτη!
    burn the rubber not your soul

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    φτιαξαμε και αστυνομια με Γερμανικες προδιαγραφες....πληρωνουμε ασφαλειες σε τιμες Βελγιου...(και καλυψεις Ρουμανιας...) εχουμε διοδια Ελβετιας και δρομους Αζερμπα'ι'τζαν......

ειμαστε ΜεγαλοΠιασμενοι τελικα :a31:
    Ειπες τοσα πολλα, με τοσο λιγες λεξεις...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Οι τροχαίοι δεν δικαιούνται να ομιλούν, ας μαζέψουν πρώτα τη φάρα τους και μετά ας έρθουν να μας μιλήσουν για ΚΟΚ και νομιμότητες.
    Προσωπικά έχω πάμπολλα παραδείγματα γνωστών που ανήκουν στο σώμα της ΕΛΑΣ και έχουν γραμμένο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι (από επικίνδυνη οδήγηση, μέχρι οδήγηση χωρίς δίπλωμα), και μη μου πει κανένας ότι αποτελούν την εξαίρεση γιατί είναι ο κανόνας.
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Οι τροχαίοι δεν δικαιούνται να ομιλούν, ας μαζέψουν πρώτα τη φάρα τους και μετά ας έρθουν να μας μιλήσουν για ΚΟΚ και νομιμότητες.
    Προσωπικά έχω πάμπολλα παραδείγματα γνωστών που ανήκουν στο σώμα της ΕΛΑΣ και έχουν γραμμένο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι (από επικίνδυνη οδήγηση, μέχρι οδήγηση χωρίς δίπλωμα), και μη μου πει κανένας ότι αποτελούν την εξαίρεση γιατί είναι ο κανόνας.
    οπως και πολλα περιπολικα (citroen) με ακουσον ακουσον ελευθερες εξατμισεις και μπουριά που τους κανουν δωρακι γνωστοι εξατμισαδες του χωρου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    οπως και πολλα περιπολικα (citroen) με ακουσον ακουσον ελευθερες εξατμισεις και μπουριά που τους κανουν δωρακι γνωστοι εξατμισαδες του χωρου!
    οχι ρε τι λετε??

δεν συμβαινουν εδω αυτα.
    εδω ολοι οι μπατσοι ειναι νομιμοτατοι και σε γραφουν και εσενα παντα με το γραμμα του νομου, χωρις να εχουν στο μυαλο τους τα bonus που παιρνουν και την "παραγωγικοτητα" του τμηματος στις κλησεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εφόσον δεν τρέχει τίποτα με το να γράφουμε τους νόμους κανονικά μην ακούσω καμιά κότα να παραπονιέται για λακούβες σπασμένες μπαριέρες και κοπελίτσες που πατάνε μηχανόβιους

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απλα μια γνωμη...
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 18:19
  2. Μια γνώμη για παντελόνια;
    από The Martian στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 23:18
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 14:49