Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 94 από 94

Θέμα: ολοκληρωμενη εντυπωση tenere

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε παιδιά μην συγκρίνεται ktm με Yamaha. Οι δύο εταιρείες έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κ απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Η ktm Και παπί να βγάλει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις θα έχει.

160 κιλά δεν θα μπορούσε να ήταν ακόμα και αν ήταν ktm. 160κιλά είναι το 690 enduro με 12 ρεζ. Κτλ. 10 κιλά λιγότερο όμως θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι. Αν ήταν ktm θα ήταν ίσως και 20 κιλά λιγότερο, σίγουρα 10 ίππους δυνατότερο και θα είχε και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις. Θα κόστιζε περίπου 9000 και στα power parts θα έβρισκες …

Δεν ξέρω πόσοι απ' αυτούς που το πήραν θα το έπαιρναν τότε. Σίγουρα όμως θα το έπαιρναν όσοι δεν βρήκαν αυτό που χρειάζονται στο υπάρχων και δεν θα τους ενδιέφερε να δώσουν το κατιτίς παραπάνω που θα κόστιζε.
    Sent from me using a computer.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Θα γινω λιγο κακος ωρε!Μην υπερβαλλουμε για το Tenere...

Mηπως θα ηταν και καλυτερα να αναρωτηθεις εαν εκτος απο τις ρυθμισεις θα ηταν πιο καλα να σου δινανε ενα ζευγαρι αναρτησεων που εκτος απο πολλες ρυθμισεις εχει και πληρη δυνατοτητα αποσυναρμολογησης ετσι ωστε να τις φερεις στα μετρα σου με αλλα λαδια και ελατηρια(ειδικα πισω)?Τωρα βεβαια ΟΚ,επειδη το Tenere εχει προφορτιση μπροστα παει για το Παγκοσμιο

Πηγαινε και οδηγησε ενα 690 και θα δεις οτι μαλλον υπερβαλλεις λιγακι.Εκτος αν στιβαροτητα εννοεις την...αδρανεια που δημιουργουν τα πολλα κιλα της μοτοσυκλετας!

Απροβληματιστος μενει να αποδειχτει.Να σου θυμισω οτι φαγανε κανα χρονο οι Yamahαιοι μεχρι να στησουνε σωστα τα TPS στα πρωτα 660.
    Για μενα αυτο το μοτερ εχει πολυ λιγα αλογα για τα πολλα κιλα της μοτοσυκλετας,εκτος του οτι το 5αρι κιβωτιο δεν ειναι και οτι καλυτερο στα ταξιδια...

Για να μην νομιζεις ομως οτι λεω μονο αρνητικα,να σου πω οτι το μηχανακι εχει και καποια καλα.Οπως το ειδα στην οδηγηση του εχει καλη σελλα και καλη προστασια απο τον αερα στο ταξιδι.Καλοι χωροι για φορτωμα,ανετα καθεται ο πισω στο ταξιδι.Καλοι καθρεφτες και πολυ βολικες οι χειρολαβες για τραβηγμα.Το στησιμο του ειναι τυπικο-Γιαπωνεζικο-μαλακο και οι ψηλες αναρτησεις το βοηθουν να περναει καλα την κακη ασφαλτο
    Μεγαλυτερα αρνητικα,τα ειπαμε;Λιγο γκαζι-5αρι κιβωτιο-ΠΟΛΥ βαρυ(σχεδον σαν δικυλινδρο) και λιγο παραξενο σουλουπι(εμενα παντως μΕ αρεσει αλλα σε πολυ κοσμο δεν αρεσει το πρωτοτυπο)
    Οδηγησα το 660 για καμμια 500αρια χλμ και αυτα μου ερχονται στο μυαλο σε σχεση με το 690 Εnduro μου
    Μια και κατεληξε συγκριτικο να πω οτι με το συγκεκριμενο ειναι λιγο ατυπη η συγκριση.

Οταν και αν βγαλει η περτοκαλι εταιρεια το adv τοτε θα τα συγκρινουμε εφ ολης της υλης.
    Και εκει θα βεβαια θα διαφωνησουμε συμφωνοντας.

Το 690 Εnduro πιο πολυ θα το συγκρινα με το ΧΤR παρα με το Τενερε.

Εκει λοιπον στο ενα πληρωνεις κοντα στα 9.000 και εχεις τις απολυτες επιδοσεις κρατηματα κλπ αλλα στο αλλο δινεις 3.000 λιγοτερα και εχεις (κατα την γνωμη μου παντα) αξιοπιστια και ανταλλακτικα σε ολη την επικρατεια ανα πασα στιγμη.

Επισης σαν επιδοξος αγοραστης μεταχειρισμενου ποτε δεν θα κοιταγα ενα ΚΤΜ γιατι κατα 90% τρωνε σκισιμο.

Αρα και στην μεταπωληση νομιζω οτι οι γιαμαχαιοι θα εχουν πλεονεκτημα.
    Οι δυο εταιρειες σκοπευουν σε αλλο αγοραστικο κοινο.
    Μη μου πει κανεις οτι η γιαμαχα δεν θα μπορουσε να φτιαξει ενα μπιστολι μονοκυλινδρο 650αρι με 60-70 αλογα??
    Η οτι η ΚΤΜ δεν θα μπορουσε να φτιαξει ενα μηχανακι με 45 αλογα με φτηνοτερα περιφερειακα και χωρις να καιει λαδακι??

Παντως αν βγαλει το αντβεντουρι δεν το βλεπω κατω απο 9.500 οποτε παλι πολλα μου φαινονται.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Παίδες οι αναρτήσεις δεν κάνουν και τόσα λεφτά που λέτε. Τα OHLINS πίσω αμορτισέρ και ελατήρια μπρος 800εύρώ στην Μοτοδυναμική.

Φυσικά δεν σκέφτομαι να τα βάλω αλλά δεν είναι και κανένα καραφλό έξοδο. Μην τρελαίνεστε...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η κοντρίτσα σχετικά με το ποιό τροχόσπιτο είναι καλύτερο, μεταφέρθηκε στο Thumper Talk
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. V-STROM 1000 Πρώτη εντύπωση...
    από THEOD στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 19:54
  2. Γιατί έχω την εντύπωση ότι...
    από powerphot στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2005, 17:41
  3. πράγματα που μου έκαναν εντύπωση σήμερα
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου