...πωπω.......αυτο ειναι αδικο και αθεμιτο συναμμα..
Πως θα πεφτει δουλεμα τωρα.....? πως θα βαζουμε ανεκδοτα για την τελικη του Vstrom ....?![]()
Πως θα πεφτει δουλεμα τωρα.....? πως θα βαζουμε ανεκδοτα για την τελικη του Vstrom ....?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Ίσα ίσα που αν καταλήξω θα σας ανεβάζω και φωτό να βλέπετε τη ζωή πάνω από τη στρατόσφαιρα ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rotflmao:
Φίλε Μάκη,
Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου...
CBF.....
TDM.....
VSTROM.....
Αλλά τελικά υπάρχει λύση....
Η αυτοκτονία....
αν θες να βαμήσεις (Crs-k pat.) πάρε μοτάρντ και τηλέφωνο τον Αμανίκο
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ελα ρε τώρα το δα αυτό!!
Να σου δώσει ο ακατανόμαστος τοWR να πάετε μέχρι το θέρισσο κι ύστερα να της φαίνεται το δικό σου πολυθρόνα:rotflmao:
Ο Γιάννης που σού δωσε το μηχανάκι του τώρα κάθεται και γελάει
Ασε ρε το μηχανάκι σου στην ησυχία του,θα κάθεσαι και θα μας κλαίγεσαι μετά,την ώρα και καλά που πας να το δώσεις θα δεις πάλι κανά δάκρυ να κυλάει απο το φανάρι κλπ κλπ
Α! το σάββατο στις 3 μάλον πάμε πίστα πάρε τηλ. για σίγουρα
Αγαπητέ Νίκο,Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε Μάκη,
Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου...
CBF.....
TDM.....
VSTROM.....
Αλλά τελικά υπάρχει λύση....
Η αυτοκτονία....
Αν και όταν μετά απ'όλα αυτά...
Θελήσω και το TDM....
Θα φροντίσω να έχω γίνει ήδη αυτόχειρας πριν καν μου μπει στο μυαλό...![]()
F 800 st και τα μυαλά στον V2![]()
Ρε'σύ Παυλή το πρόβλημα με το CBF δεν τό'χω εγώ αλλά τα τρυφερά οπίσθια μιας νεαράς που -τουλάχιστον εγώ- ευελπιστώ να μεταλαχθεί σύντομα σε αμαζόνα (βρε ας μην την φτάνω κιόλας αλλά που τέτοια τύχη..Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Ελα ρε τώρα το δα αυτό!!
Να σου δώσει ο ακατανόμαστος τοWR να πάετε μέχρι το θέρισσο κι ύστερα να της φαίνεται το δικό σου πολυθρόνα:rotflmao:
Ο Γιάννης που σού δωσε το μηχανάκι του τώρα κάθεται και γελάει
Ασε ρε το μηχανάκι σου στην ησυχία του,θα κάθεσαι και θα μας κλαίγεσαι μετά,την ώρα και καλά που πας να το δώσεις θα δεις πάλι κανά δάκρυ να κυλάει απο το φανάρι κλπ κλπ
Α! το σάββατο στις 3 μάλον πάμε πίστα πάρε τηλ. για σίγουρα). Εσύ τουλάχιστον έχεις αντιληφθεί το πόσο καλά έχω "κουμπώσει" εκεί πάνω, φαίνεται και στα γυρολόγια εξάλλου..
![]()
Πρέπει να βολέψουμε και την δεσποινίδα όμως κι εκεί ξεκινάει ο προβληματισμός, ενώ είμαι σίγουρος ότι με λίγη εξάσκηση πάνω στο CBF θα καταφέρει να βολευτεί κι αυτή (αρκεί να μάθει να κάθεται σωστά κι όχι σαν φάρος της τροχαίας..), στο V-Strom βολευτήκαμε κι οι δυο απ'την πρώτη στιγμή. Θα δείξει..
Α! Το ΣΚ θα λείπω στο Λασίθι!
Περάστε καλά και για μας![]()
Κρατάω το CBF, δεν σπάει δεν χαλάει δεν έχει έλικα για σήμα δεν είναι Μπεμβέ είναι τετρακύλινδρο βιλούδο και παίρνω κι ένα διαζύγιο καλύτερα ρε Φώτη..Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
Άκου να δεις τι θα γίνει: Δίνω εγώ το CBF μου στον Λεωνίδα έτσι ώστε να βολευτεί ο ΝτιμΜακρόνησος. Παίρνεις εσύ το στρώμα του Λεωνίδα να βολέψεις τη γυναίκα και παίρνω εγώ το δικό σου CBF. Σε ένα χρόνο που το CBF σου θα έχει γύρω στα 100000 χιλιόμετρα, το δίνω στον Λεωνίδα και παίρνω πίσω το δικό μου που θα έχει... όσα χιλιόμετρα είχε όταν του το 'δωσα (και όσα έχει πλέον και το δικό σου). Μέχρι τότε η δικιά σου θα έχει βαρεθεί το στρώμα, οπότε το δίνεις πίσω στο Λεωνίδα (και καυχιέται πλέον ότι έκανε και κάποια χιλιόμετρα) και παίρνεις πίσω το CBF σου στρωμένο μια χαρά (γιατι τα 100000 χιλιόμετρα για ένα χόνδα είναι απλά στρώσιμο).Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πρέπει να βολέψουμε και την δεσποινίδα όμως κι εκεί ξεκινάει ο προβληματισμός, ενώ είμαι σίγουρος ότι με λίγη εξάσκηση πάνω στο CBF θα καταφέρει να βολευτεί κι αυτή (αρκεί να μάθει να κάθεται σωστά κι όχι σαν φάρος της τροχαίας..), στο V-Strom βολευτήκαμε κι οι δυο απ'την πρώτη στιγμή. Θα δείξει..
Παπ τι λες? Γίνεται?
Να 'χε και V2...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ελα που μπορεις να εχεις το cbf και να αλλαξεις το αλλο μοντελο![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εμενανε που μΕ λεει συνεχως για το βαραντερο και προσπαθει να με ψησει
![]()
![]()
Bρήκε άτομο να ρωτήσει, για να σε δω τώρα που έβαλες +12 μηχανάκια στο παιχνίδι της ανταλλαγής..!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Παπ τι λες? Γίνεται?
:rotflmao:
![]()
ρε Μακη αγορι μου, εμενα δε με χαλαει να βρεθω με CBF! Ειπαμε, ειναι HONDA και ο,τι και να ναι καλο θα ναι!
ΕΣΥ ΟΜΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΑΜΑ!
![]()
Τί κατάντια για ενα νινί ρε γμτ...![]()