Σελίδα 70 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2060656667686970717273747580120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.036 έως 1.050 από 1802

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οπως λεμε vw group και stellantis και εννοουμε 15 μαρκες

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Δεν είχαν το 120.7 σε προσφορά; άξιζε την διαφορά των 10 ευρώ να έπαιρνες εκείνο.
    Όχι, είναι στα 140€ και το 125.5. στα 95€. Δε μου χρειάζεται κάτι παραπάνω. Στη Βρετανία είχα το φθηνότερα Bosch (αυτό που δεν έχει ροδες) και μια χαρά έκανα τη δουλειά μου

(Χρόνια πολλά με υγεία!)

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Νιώθω στερητικό σύνδρομο.
    Δεν εχω δει το Home alone και δεν έχω ακούσει Last Christmas ακόμα!
    Νίκο χρόνια πολλά με υγεία! Δυστυχώς ξέμεινα από τύχη, δυστυχώς άκουσα σήμερα το Last Christmas...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Νίκο χρόνια πολλά με υγεία! Δυστυχώς ξέμεινα από τύχη, δυστυχώς άκουσα σήμερα το Last Christmas...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	464242027_8517185928374633_1806542997572780818_n.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	459038

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	464242027_8517185928374633_1806542997572780818_n.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	52,1 KB 
ID:	459038
    Nομίζω το έχω ξαναβάλει παλαιότερα...
    https://www.youtube.com/watch?v=v0vqqmyJI7c

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator

Χρόνια πολλά Γιώργο.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Κάπου στο 2026...:

- Τι αμάξι πήρες;
    - Nishondishi.
    Βρήκα αυτό:

Ghosn, 5 years after escape, pessimistic about Honda-Nissan tie-up

Any tie-up with Honda will be a takeover, not an alliance, former boss of the Renault-Nissan alliance says in Asia Times interview

He doesn’t believe that an alliance with Honda Motor Co., a theme of recent press coverage, will materialize. “What I believe is that there could be a takeover. The Japanese government might decide that it can’t let Nissan collapse. But as you know, a takeover is not an alliance. It’s just a takeover, which also means that the company taking control is going to do it its own way and get rid of what it doesn’t need. That may happen,” he said.

“Also, remember that Honda is fiercely independent and has never been able to establish an alliance. They’ve bragged over the years that they’re the little guy going alone against Toyota.”

Έχει λίγο ιστορία η υπόθεση. Ότι αναφέρει ο πρώην CEO της Nissan στη συνέντευξη θέλει λίγο φιλτράρισμα (έχει μπλεξίματα με την Ιαπωνική δικαιοσύνη).
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Βρήκα αυτό:

Ghosn, 5 years after escape, pessimistic about Honda-Nissan tie-up

Any tie-up with Honda will be a takeover, not an alliance, former boss of the Renault-Nissan alliance says in Asia Times interview

He doesn’t believe that an alliance with Honda Motor Co., a theme of recent press coverage, will materialize. “What I believe is that there could be a takeover. The Japanese government might decide that it can’t let Nissan collapse. But as you know, a takeover is not an alliance. It’s just a takeover, which also means that the company taking control is going to do it its own way and get rid of what it doesn’t need. That may happen,” he said.

“Also, remember that Honda is fiercely independent and has never been able to establish an alliance. They’ve bragged over the years that they’re the little guy going alone against Toyota.”

Έχει λίγο ιστορία η υπόθεση. Ότι αναφέρει ο πρώην CEO της Nissan στη συνέντευξη θέλει λίγο φιλτράρισμα (έχει μπλεξίματα με την Ιαπωνική δικαιοσύνη).
    ότι η Honda είναι κομπλεξική (και πολλές φορές κι οι κάτοχοί τους) δεν είναι ψέμα,πάντως. Δεν ξέρω αν τα οβάλ πιστόνια μπορούν ακόμα και δικαιολογούν αυτή την αλαζονεία
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    . Δεν ξέρω αν τα οβάλ πιστόνια μπορούν ακόμα και δικαιολογούν αυτή την αλαζονεία
    Όχι αλλά την δικαιολογούν τα κέρδη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Όχι αλλά την δικαιολογούν τα κέρδη.
    τα οποία πηγάζουν κι από την "oval piston mentality/supremacy" ταυτότητα της Honda ως κατάλοιπο στον καταναλωτή που αγοράζει τα made in Thailand 2κυκλα? (αν δεν κάνω λάθος από εκεί πηγάζει μεγάλο μέρος των κερδών,τουλ. στις μοτοσυκλέτες)
    άρα δικαιολογημένη η αλαζονεία
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Όταν πιάνετε τη χονδαδεσπαειδεχαλαει στο στόμα σας, θα έχετε κάνει προηγουμένως πλυσεις με ακουαφορτε

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Όταν πιάνετε τη χονδαδεσπαειδεχαλαει στο στόμα σας, θα έχετε κάνει προηγουμένως πλυσεις με ακουαφορτε
    Στου κρεμασμέν....εεεε, του σπασμένου εκκεντροφόρου το σπίτι δεν μιλάνε γι' αντοχές.......

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    τα οποία πηγάζουν κι από την "oval piston mentality/supremacy" ταυτότητα της Honda ως κατάλοιπο στον καταναλωτή που αγοράζει τα made in Thailand 2κυκλα? (αν δεν κάνω λάθος από εκεί πηγάζει μεγάλο μέρος των κερδών,τουλ. στις μοτοσυκλέτες)
    άρα δικαιολογημένη η αλαζονεία
    Το made in Tailand δεν είναι και τίποτα...

Αυτό το made in italy δεν σπάνε δεν χαλάνε είναι που πήραν αέρα.

ΥΓ. : Εννοείτε πλάκα κάνω ε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Είχα διαβάσει για Motocard και είπα να παραγγείλω πρώτη φορά. Μου έβγαλε παράδοση 11 Δεκεμβρίου. Το θέμα είναι ότι κάθε λίγο μου έρχονται μηνύματα ότι θα αργήσει 2 μέρες, άλλες 2 μέρες και πάει ακόμα έτσι. Να αρχίσω να το κλαίω το 150άρι;
    Εγώ παράγγειλα από αυτούς στο black friday. Από την αρχή μου έβγαζαν ημερομηνία παράδοσης τέλη Δεκέμβρη. Τις τελευταίες 10 ημέρες μου στέλνουν μηνύματα ότι οι δυο παραγγελίες μου θα καθυστερήσουν επιπλέον λόγω καθυστερήσεων του προμηθευτή τους και.... αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Όμως τα πράγματα τα έχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους ως διαθέσιμα αλλά σε άλλη τιμή, πράγμα που μου θυμίζει απάτη. Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ιστορία παλιότερα με παραγγελία μιας εξάτμισης οπότε και ακύρωσα. Αυτή τη φορά τους έστειλα ένα ξεχεστικό email και τους λέω πως έχω κρατήσει screenshot των παραγγελιών μου και των σημερινών διαθεσιμοτήτων, ότι θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο καταναλωτή και ότι θα τους γεμίσω αρνητικά review σε κάθε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μοτοσυκλετιστικό forum καθώς και στο Google αν τις επόμενες 15 μέρες δεν έχω τις παραγγελίες στα χέρια μου. Όπως βλέπετε ξεκίνησα ήδη από εσάς. Περιμένω την απάντηση τους και θα ενημερώσω σχετικά.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Εγώ παράγγειλα από αυτούς στο black friday. Από την αρχή μου έβγαζαν ημερομηνία παράδοσης τέλη Δεκέμβρη. Τις τελευταίες 10 ημέρες μου στέλνουν μηνύματα ότι οι δυο παραγγελίες μου θα καθυστερήσουν επιπλέον λόγω καθυστερήσεων του προμηθευτή τους και.... αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Όμως τα πράγματα τα έχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους ως διαθέσιμα αλλά σε άλλη τιμή, πράγμα που μου θυμίζει απάτη. Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ιστορία παλιότερα με παραγγελία μιας εξάτμισης οπότε και ακύρωσα. Αυτή τη φορά τους έστειλα ένα ξεχεστικό email και τους λέω πως έχω κρατήσει screenshot των παραγγελιών μου και των σημερινών διαθεσιμοτήτων, ότι θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο καταναλωτή και ότι θα τους γεμίσω αρνητικά review σε κάθε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μοτοσυκλετιστικό forum καθώς και στο Google αν τις επόμενες 15 μέρες δεν έχω τις παραγγελίες στα χέρια μου. Όπως βλέπετε ξεκίνησα ήδη από εσάς. Περιμένω την απάντηση τους και θα ενημερώσω σχετικά.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
    Good to know. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μέχρι και το σχετικά πρόσφατο παρελθόν (τελευταία αγορά 1 χρόνο πριν) δεν είχα κανένα θέμα μαζί τους.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic