οπως λεμε vw group και stellantis και εννοουμε 15 μαρκες
οπως λεμε vw group και stellantis και εννοουμε 15 μαρκες
Nομίζω το έχω ξαναβάλει παλαιότερα...
https://www.youtube.com/watch?v=v0vqqmyJI7c
Βρήκα αυτό:
Ghosn, 5 years after escape, pessimistic about Honda-Nissan tie-up
Any tie-up with Honda will be a takeover, not an alliance, former boss of the Renault-Nissan alliance says in Asia Times interview
He doesn’t believe that an alliance with Honda Motor Co., a theme of recent press coverage, will materialize. “What I believe is that there could be a takeover. The Japanese government might decide that it can’t let Nissan collapse. But as you know, a takeover is not an alliance. It’s just a takeover, which also means that the company taking control is going to do it its own way and get rid of what it doesn’t need. That may happen,” he said.
“Also, remember that Honda is fiercely independent and has never been able to establish an alliance. They’ve bragged over the years that they’re the little guy going alone against Toyota.”
Έχει λίγο ιστορία η υπόθεση. Ότι αναφέρει ο πρώην CEO της Nissan στη συνέντευξη θέλει λίγο φιλτράρισμα (έχει μπλεξίματα με την Ιαπωνική δικαιοσύνη).
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
τα οποία πηγάζουν κι από την "oval piston mentality/supremacy" ταυτότητα της Honda ως κατάλοιπο στον καταναλωτή που αγοράζει τα made in Thailand 2κυκλα? (αν δεν κάνω λάθος από εκεί πηγάζει μεγάλο μέρος των κερδών,τουλ. στις μοτοσυκλέτες)
άρα δικαιολογημένη η αλαζονεία![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Όταν πιάνετε τη χονδαδεσπαειδεχαλαει στο στόμα σας, θα έχετε κάνει προηγουμένως πλυσεις με ακουαφορτε![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εγώ παράγγειλα από αυτούς στο black friday. Από την αρχή μου έβγαζαν ημερομηνία παράδοσης τέλη Δεκέμβρη. Τις τελευταίες 10 ημέρες μου στέλνουν μηνύματα ότι οι δυο παραγγελίες μου θα καθυστερήσουν επιπλέον λόγω καθυστερήσεων του προμηθευτή τους και.... αν θέλω να αλλάξω την παραγγελία μου. Όμως τα πράγματα τα έχουν αυτή τη στιγμή στη σελίδα τους ως διαθέσιμα αλλά σε άλλη τιμή, πράγμα που μου θυμίζει απάτη. Μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ιστορία παλιότερα με παραγγελία μιας εξάτμισης οπότε και ακύρωσα. Αυτή τη φορά τους έστειλα ένα ξεχεστικό email και τους λέω πως έχω κρατήσει screenshot των παραγγελιών μου και των σημερινών διαθεσιμοτήτων, ότι θα απευθυνθώ στο Ευρωπαϊκό ινστιτούτο καταναλωτή και ότι θα τους γεμίσω αρνητικά review σε κάθε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μοτοσυκλετιστικό forum καθώς και στο Google αν τις επόμενες 15 μέρες δεν έχω τις παραγγελίες στα χέρια μου. Όπως βλέπετε ξεκίνησα ήδη από εσάς. Περιμένω την απάντηση τους και θα ενημερώσω σχετικά.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.