Σελίδα 72 από 123 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 1840

Θέμα: Κατοικιδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    ...το σκυλάκι όμως να μην χέζει ούτε να κατουράει στο πεζοδρόμιο και στους δρόμους

αν σου φαίνεται οκ να σου κατουράνε το πεζοδρόμιο πες μου που μένεις να έρθω να χέζω (μην ανησυχείς, θα τα μαζεύω μετά) μπας και γλυτώσω νερό από το καζανάκι...
    Θα ήθελα να δω πως θα πεις σε ένα σκυλί να μη κατουρήσει η να μη χέσει στο πεζοδρόμιο όταν του έρθει .
    Μ' αρέσει που εξομοιώνεις τον εαυτό σου (άνθρωπο ον με λογική) με το ζώο (σκύλο) .
    Εδώ είσαι οφ.

Εννοείται πως οι ακαθαρσίες του δεσποζόμενου ζώου πρέπει να καθαρίζονται έπειτα από τον ιδιοκτήτη. Το ζώο δεν μπορεί να το κάνει, αλλιώς θα πήγαινε στις δημόσιες τουαλέτες, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει σαν ζώο που είναι και που επίσης δεν υπάρχουν (δημόσιες τουαλέτες) και γιαυτό συχνά οι άνθρωποι κατουράνε και χέζουν δημόσια και δεν τα μαζεύουν. Βλέπω καθημερινά τέτοια φαινόμενα.
    Γιατί άραγε;
    Για τα αδέσποτα μεριμνά η πολιτεία... (όπως μεριμνά).

χλεμπονιαρης
    Τι το κουραζουμε ρε παιδια ? Στην ελλαδα (οσο πιο μικρο γινεται γιατι τετοιοι γιναμε) τιποτα δεν ισχυει. Περπατας στον δρομο και βλεπεις κουραδια και κατρουλια.
    Εγω μενω στον πρωτο και απο κατω εχει εισοδο για παρκιν και ενα μικρο 10-15 τετραγωνικα γκαζον , η εισοδος ειναι ανοιχτη απο το παρκιν και περναει ο αλλος με το σκυλι του , χωρις λουρι και τον αφηνει να μπει μεσα στο χωρος της πολυκατοικιας και να κανει την αναγκη του και μετα φευγει χωρις να τα μαζεψει.
    Περπαταω εγω βολτα με την σκυλα και αλλαζω πεζοδρομια για να μην συναντησω κουραδες. Και αντε πες το δικο μου ειναι 5 κιλα και το πολυ πολυ να κανει κουραδακια περιπου οσο δυο δαχτυλα , ο αλλος που εχει 35 εως 50+ σκυλι και κανει δυο χουφτες , φαντασου να τα αφησει κιολας, ποσο ασχημα θα φανει. Και μετα ξαναπερνανε και ξανακανει και τα ξαναφηνει ή περνανε αλλοι ιδιοκτητες με σκυλια ή αδεσποτα. Ξεκινησε ο ενας και μετα απο μερες γεμισε το πεζοδρομιο.
    Δεν υπαρχει παιδει , δεν υπαρχει πολιτισμος.
    Παλιοτερα , ιδιο σκηνικο αλλος ιδιοκτητης ειχε μπει παλι μεσα στο παρκιν της πολυκατοικιας και το κατοικιδιο του εκανε την αναγκη του. Μολις τελειωνει επειδη ημουνα εξω στην βεραντα 1,5 μετρο απο πανω του λεω δεν θα τα μαζεψεις. Λεει εεε χμμμμ εεε βγμ εμμμμ εχχμμμ , κοιταει δεξια αριστερα απο αμηχανια και λεει δεν πηρα κατι για να τα μαζεψω. Μου λεει μηπως εχεις καμια χαρτοπετσετα να τα μαζεψω λολ. Του δινω μερικα σακουλακια απο τα δικα μου (ειναι σακουλακια για απο αποθηκευση φαγητου).
    Ή αλλη περιπτωση , τραβουσα φωτογραφιες που εκανε την αναγκη του και ετοιμαζοταν να φυγει , βλεπει το φλας, λεει τι ειναι αυτο φλας , με τραβας φωτογραφιες ? Λεω ναι αν δεν τα μαζεψεις ή ξαναρθεις εδω και τα αφησεις παλι , ειναι τριακοσια ευρω προστιμο. Λεει ποιος εγω εγω εγω εγω? Εγω να πληρωσω τριακοσια ευρω προστιμο εγω εγω ....
    Αν θυμαμαι καλα εφυγε χωρις να τα παρει αλλα δεν τον ξαναειδα παντως.

Τι να κανουμε ? Ο σκυλος/σκυλα δεν μπορει να τα μαζεψει. Δεν εχει μαθει . Εμεις εχουμε μαθει τι θα παει καθαριοτητα , πολιτιμος , παιδεια (λεμε τωρα) θα πρεπει να τα μαζεψουμε. Ο σκυλος δεν εχει μαθει σε τετοιο περιβαλλον. Ειμαι σιγουρος οτι αν ηξερε να τα μαζεψει θα τα μαζευε.

Τεσπα

Εμενα η δικια μου εκοψε το φαγητο τωρα που αρχισε η ζεστη . Την βαζω 2 φορες ωρες 12-13 και 20-22 και τωρα απο την μια τρωει το μισο. Αμα την βγαλω τιποτα ωμα φτερουγες απο την καταψυξη θα τα τσακισει ομως τρολαλολ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ωραια αυτο με το μπεο που διαβασα...μαζεψε ολα τα αδεσποτα και τα αφησε χωρις φαγητο και δυστυχως πριν την κατακραυγη μερικα πεθαναν απο την ασιτια και βγηκαν και φωτο..οταν τον ρωτησαν γιατι..η απαντηση του ειλικρινεστατη: Δεν ειναι δικια μου δουλεια να τα ταιζω.. Μιλαμε λογικη αουσβιτς απο εναν υποδικο που εχει καταπατησει ολο το νομικο συστημα και αντι φυλακη ειναι δημαρχος με τη ψηφο δημοτων!

Νασαι καλα ρε φιλε εσυ που τοχεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Τι να κανουμε ? Ο σκυλος/σκυλα δεν μπορει να τα μαζεψει. Δεν εχει μαθει . Εμεις εχουμε μαθει τι θα παει καθαριοτητα , πολιτιμος , παιδεια (λεμε τωρα) θα πρεπει να τα μαζεψουμε. Ο σκυλος δεν εχει μαθει σε τετοιο περιβαλλον. Ειμαι σιγουρος οτι αν ηξερε να τα μαζεψει θα τα μαζευε.
    Μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Και μιλαω για αυτο: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/s...dimarxos-voloy

Ευτυχως ομως υπαρχουν "φιλοζωοι" που ξερουν τους νομους και τον υποστηριζουν...

Παλαιό μέλος
    και φυσικά ο ΔΗΜΟΣ είναι υπευθυνος να ταιζει τα αδέσποτα (εφόσον είναι υπεύθυνος γενικά για τα αδεσποτα με και η εγκατάλειψη αδεσποτου είναι ποινικό αδίκημα)

άρθρο 94 του Ν3852/2010/Πρόσθετες αρμοδιότητες των Δήμων: "Η περισυλλογή αδέσποτων σκύλων, καθώς και η ίδρυση ή βελτίωση εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων σκύλων"

Α ρε Μ@λ@κα Ελληνα, να χαίρεσαι τους Δημάρχους/βουλευτες που ψηφίζεις.

όσο για το σκ@τό στο δρόμο, γι' αυτο υπάρχουν οι παρα πολυ φτηνες σακουλίτσες. Σε προηγμένες χώρες όλοι βγαζουν βόλτα το σκύλο με τις σακουλίτσες τους.
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 17/06/2016 στις 13:10.

@ζοπα
    Για τον Ωχμ λες;
    Ασε, αυτος τα ξερεις ολα καλυτερα απο τους παντες και δεν ειναι και απολυτος!

Οσο για τις νεες ρυθμισεις που διαβασασ παραπανω, ειναι ημιμετρα, γιατι απο την αλλη δεν καθοριζει πολλα που χρειαζονται, καθως και δεν παρεχει αλλα τοσα.
    Θα επανελθω με φωτο και απτα παραδειγματα αργοτερα σημερα η αυριο.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azoo Προβολή μηνύματος
    Θα ήθελα να δω πως θα πεις σε ένα σκυλί να μη κατουρήσει η να μη χέσει στο πεζοδρόμιο όταν του έρθει .
    Μ' αρέσει που εξομοιώνεις τον εαυτό σου (άνθρωπο ον με λογική) με το ζώο (σκύλο) .
    Εδώ είσαι οφ.
    να χέσει στο σπίτι του, που του ανοίκει, όχι στο πεζοδρόμιο ρε!!!

"τί να κάνουμε, σκύλος είναι, θα χέσει όπου βρει"

και γαμώ!

πες μου που μένεις να έρθω να κατουράω έξω από την πόρτα σου

όπως κάνουν τα ζώα με τα ζώα τους

όχι στο σπίτι τους (ίιιιουυ!!!) ούτε στο πεζοδρόμιο έξω από το δικό τους σπίτι (ίιιιουυυυ!!!) αλλά σε πεζοδρόμιο έξω από την πόρτα άλλου ("μακριά απ'τον κώλο μου, κι όπου θέλει ας μπει")

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Για τον Ωχμ λες;
    Ασε, αυτος τα ξερεις ολα καλυτερα απο τους παντες και δεν ειναι και απολυτος!
    δεν σε πειράζουν τα σκατά που πατάς, ούτε η μπόχα από τα κάτουρα
    εγώ σε πείραξα
    χαίρομαι που έχεις τις προτεραιότητές σου σε σειρά
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Οτι να 'ναι!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη ο φιλος μου που εχει τη ριτα σενα πολυ μεγαλο μπαλκονι, τρυγιρισμενο απο φυτα, με τεντα σενα πολυ ωραιο σπιτακι ωστε το σκυλακι το καλοκαιρι να μην ζεσταινεται και να παιζει, με το νερακι του, το φαγακι του, θα φαει προστιμο;
    O φιλος σου παλικαρι μου ειναι ενας στους δεκα και το ξερεις πολυ καλα.Οι περισσοτεροι τα εχουνε σε μπαλκονακια 1*1,τα βαραει κατακουτελα ο ηλιος και τα βγαζουνε βολτα μια στον μηνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    δεν σε πειράζουν τα σκατά που πατάς, ούτε η μπόχα από τα κάτουρα
    εγώ σε πείραξα
    χαίρομαι που έχεις τις προτεραιότητές σου σε σειρά
    Για τα σκατα ουτε μπορω να πω τιποτα, αλλα ουτε και να διαφωνισω.

Αλλα για την μποχα απο τα κατουρα, εισαι σιγουρος οτι ειναι απο τα σκυλια, ε;
    Δεν νομιζω ομως να πηγες σε κανα καυλιαρη που αδειαζει φουσκα οπουδηποτε να του την ειπες.
    Γιατι ως γνωστο, ειδε ο τρελος τον μεθυσμενο και φοβηθηκε.

Και η υπηρεσια καθαριοτητας του δημου που θα επρεπε να καθαριζει δρομους και πεζοδρομια; Τιποτα; Κουβεντα;
    Γιατι αν καθαριζοταν, εστω και τα ουρα των σκυλων (επαναλαμβανω, επι τω πλειστο δεν ειναι αυτα που σου μυριζουν) δεν θα μυριζαν.

Επισης, σε παρακαλω, αυτο για τον Μπεο μην το ξαναπιασεις.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    O φιλος σου παλικαρι μου ειναι ενας στους δεκα και το ξερεις πολυ καλα.Οι περισσοτεροι τα εχουνε σε μπαλκονακια 1*1,τα βαραει κατακουτελα ο ηλιος και τα βγαζουνε βολτα μια στον μηνα.
    Πανο, μην και αυτο ειναι το αλλο ακρο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Στην γειτονιά μου πάντως μόνο εγω μαζευω τις ακαθαρσιες του σκυλου μου.
    Κι οχι τιποτα αλλο, ακομα και το πιο ηλίθιο να σκεφτεις , αφου ρε μ@λ@κ@ αυριο,παλι εσυ ο ιδιος θα περασεις απο εδω
    με το σκύλο σου , αν 1-2 βδομαδες δεν τα μαζεψεις
    + ολους τους αλλους σκυλοιδιοκτητες που θα περασουν ,
    που θα περαπατας ??? Τα παιδια σου , απο που θα πάνε σχολειο ?
    Απλά πράγματα...αλλα φευ.
    Μέχρι και μανουρες εχω δει απο νταηδες να φωναζουν , φωναξε μου την αστυνομια να με γράψει κι αλλα ευτράπελα.

Υ.Γ.
    Οι ταξιτζίδες,μεταφορεις, και γενικα ολοι όσοι δουλευουν σε διανομες ,
    λετε καθε φορα να αγοράζουν κι απο εναν καφε στον "Γρηγορη" για να κάνουν την ανάγκη τους στο WC ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    @Ohm

Η ραδακού που αμόλησες στη λεκάνη σου ήρθε δίπλα μου την ώρα που κολυμπούσα πριν 17 χρόνια, χρειάστηκε να σου κάνουμε εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων και μας κοστίζεις πολύ. Κοίτα να τα κάνεις σε μπουκάλια και να τα πίνεις από εδώ και πέρα αλλιώς πες μου που μένεις να έρχομαι να σε κατουράω ή να πέρνάω πρώτη του μήνα να μου δίνεις αποζημίωση. Κάνε κάτι και με το ζήτημα της αναπνοής σου, ενοχλεί! Για να μη σου χώσει κανείς κάνα φίλτρο θα εκπνέεις μέσα σε γυάλα με σύστημα καθαρισμού.

Είναι άλλο πράγμα να πεις σε έναν άνθρωπο που έχει την ευθύνη ενός ζώου να μαζεύει τα σκ@τα του και άλλο πράγμα να λες μη κατουράει έξω.

Σε ότι αφορά την κακοποίηση παθητική και μη, ο κάθε ψυχάκιας ξεσπάει εκεί που τον παίρνει πάντα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Πανο, μην και αυτο ειναι το αλλο ακρο;
    Κουβεντα κανω με δοση υπερβολης.Τα ακρα οπως και να χει λαθος ειναι και το αποτελεσμα σπανια το αναμενομενο.

Εγω σαν πραγματικος φιλος των ζωων ειχα την τιμη να με διαλεξουνε για φιλο (οχι για αφεντικο τους) τους πολλα ζωα.

Μεσα σε αυτα γερακι,μπουφος,γλαρος (οχι του Αριστειδη),αλεπου και αλλα πολλα τα οποια αν τα γραψω μπορει και να με παρουνε στο ψιλο.Σκυλια,γατια και αλλα γνωστα και σαν κατοικιδια,κανουνε πανηγυρι οταν με βλεπουνε.Οπως ισως καταλαβαινεις σεβομαι την υπαρξη τους πολυ περισσοτερο απο καποιους φιλοζωους που τα τυρανανε.Εχω γλυτωσει πολλα ζωντανα απο τα χερακια τους.

Τον νομο ουτε καν τον κοιταξα,απλα τον αντεγραψα,γιατι πιστευω οτι,οτι και να γραφει απλα δεν θα εφαρμοστει.

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές, καλοκαίρι και ανεπιθύμητα κατοικίδια..
    από sniper στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2012, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF