Σελίδα 72 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 2262676869707172737475767782 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.066 έως 1.080 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.

Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια.
    Φίλε μου, το χουντόμουτρα πάντως δεν ειπωθηκε για τον αποπάνω συμφορουμίτη...γιατί αν κατάλαβες αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα...τα χουντόμουτρα είναι όλοι όσοι αναφέρω στα ποστ μου...
    Συγνώμη ειλικρινά αν φάνηκε αυτό στο οποίο αναφέρεσαι ως δική μου έκφραση.
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    Φίλε μου, το χουντόμουτρα πάντως δεν ειπωθηκε για τον αποπάνω συμφορουμίτη...γιατί αν κατάλαβες αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα...τα χουντόμουτρα είναι όλοι όσοι αναφέρω στα ποστ μου...
    Συγνώμη ειλικρινά αν φάνηκε αυτό στο οποίο αναφέρεσαι ως δική μου έκφραση.
    Αναφέρομαι -και το ξεκαθάρισα- στην συμπεριφορά μεταξύ μας. ΄

copy paste...

"Σας γαμάν τα παιδιά σας για τον κόσμο που τους φτιάξατε...."

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.

Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια.

@ el_hymador: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.

Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω...

αλλωστε γνωριζοντας του κανονες του forum το εγραψα και ξεκαθαρα οτι δεν με πειραζει να φαω ban...

Δεν μπορω να ανεχτω καποιον η καποιους που σκοπιμως και επανειλημενως επεμβαινουν σε μια συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα εκτοξευοντας τσιμεντολιθους βλακειας...

κρατηθηκα την πρωτη με το "καλα εκανε και εφαγε τις σφαιρες του"

καρατηθηκα δευτερη με το "αν σκοτωνε τον αδερφο μου μπατσος ενω τον εχει προκαλεσει θα ημουν με το μερος του μπατσου"

ε, την τριτη δεν αντεξα...βουλωσα και εγω...

εμμενω στην απαντηση που εδωσα (και λιγα ειπα) γνωριζοντας τις συνεπεις που μπορει αυτη σταση μου να εχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μπορει να εχουν ρεπο και να ηρθαν να βοηθησουν τους συναδελφους τους.

Που ειναι το μεμπτο;

Επειδη δεν φορανε στολες;
    συγγνωμη αλλα πιστευω πως ειτε ακολουθεις καποια συγκεκριμενη φαρμακευτικη θεραπεια ή εισαι αρρωστος καλε μου ανθρωπε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εγω οταν ημουνα ευζωνας στο συνταγμα
    Ω ανακαλω αμεσα..
    Ετσι εξηγουνται ολα..
    Στρατοκαυλος κ ωραιο ψιλο παλικαρι..μμμ..κ με φουστα κλαρωτη..μη πεις τιποτα αλλο..τεΛος..
    Πες μου μονο οτι σε εδερνε κ η δασκαλα οταν ησουνα μικρος..αυτο πες μου μονο!
    :a41:

Eμας μας δερναν στο σχολειο οταν καναμε νταλακιες και οταν το μαθαιναν και οι γονεις μας, μας εδερναν και αυτοι.
    Ετσι μαθαμε να σεβομαστε.

Οχι οπως σημερα με τις καινουριες παιδαγωδικες μεθοδους που καταντησαμε οι μαθητες να βαρανε τους δασκαλους και οι γονεις να διωχνουν με το παραμικρο τους εκπαιδευτικους απ τα σχολεια.

Μεσα σε ολες αυτες παρεξηγημενες ελευθεριες φτασαμε στην ασυδοσια.

Αυτα πληρωνουμε τωρα, αλλα δεν περιμενω απο εσας να το καταλαβετε.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    απλα διαβαζοντας οοοοοοοολα τα παραπανω συνειδητοποιω γιατι οοοοοοολα που γινονται ΔΕΝ ειναι παραλογα!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!δυστυχως δεν ειμαστε καλυτεροι απο τουσ αστυνομικους ,τους.....αναρχοαυτονομους κλπ κλπΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!οπαδοι ομαδων με διαμορφωμενες αποψεις ηδη!χαβαλε θελετε ολοι τιποτ αλλο !παρτε χαβαλε λοιπον !ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....
    πρωταθλητης Ευρωπης

Ενα πραγμα να μαθαιναν στον πιτσιρικα οι γονεις του, οπως να σεβετε τους μεγαλυτερους του σε ηλικια, δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το αποτελεσμα.

Καθηστε και κλαυτε το τωρα το θρασιμι και βριστε εμενα που σας θυμιζω φασισμους και τριχες κατσαρες.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    σημερα στην πορεια τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια. ητανε κοσμος απο ολες τις ηλικιες. παιδακια απο σχολειο 16-17 χρονων και μικροτερα, φοιτητες σαν κ μενα ,δασκαλοι κ παει λεγοντας. ολα καλα κ ολα ωραια οσπου οι μπατσοι αρχισαν τα δακρυγονα. γιατι? επειδη κανουμε πορεια? ειναι αυτο ελευθερια? θα μας επιβαλουν ποτε θα το διαλυσουμε? ρε πατε καλα? τους ''κουκουλοφορους'' δηλαδη μπατσους,ανθρωπους της νυχτας και παει λεγοντας που πεταγαν μολοτοφ κ πετρες δεν τους ακουμπησαν καν.... ε φυσικα αφου ολοι ειναι μιλημενοι μεταξυ τους ,τους συμφερει να δειχνουν οι πηγες παραπληροφορησης δηλαδη τα ΜΜΕ οτι τα σπαμε ολα στην πορεια , για να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιον μας δειχνοντας εικονες απο σπασμενα μαγαζια,που αυτοι οι τραμπουκοι κ ξερετε καλα ποιοι ειναι κ ποιος τους βαζει ,εχουν προκαλεσει. ρε μας κοροιδευουν μπροστα στα ιδια μας τα ματια ρε....

ενα κοριτσακι γυρο στα 16 εκλαιγε μαζι με κατι αλλα παιδια ιδιας ηλικιας απο τα χημικα και τα βοηθουσε μια γυναικα,και αλλα πολλα. εγω κρατουσα μια κοπελιτσα μαθητρια απο το χερι μην την πατησουν. ρε ριχνετε στα παιδια? πατε καλα? δεν πειραξαμε κανεναν κ μας επιτεθηκαν.δεν σεβαστηκαν ουτε τα παιδια ,για να μη μιλησω οτι κ τα ματ προκαλουσανε . αηδια

μπραβο στα παιδια,μαλλον αναρχικοι, στην λαρισα νομιζω και σε καποιες αλλες πολεις που σπασανε μονο τραπεζες και αστυνομικα τμηματα ,τους πυρηνες του φασισμου και της παγκοσμιοποιησης. μικρο το κακο αφου ειναι ασφαλισμενες αλλα απο το τπτ καλυτερο. και παλι μπραβο

ακουσα στις ειδησεις οτι ειδανε κατοικοι των εξαρχειων αστυνομικους να βαζουν κουκουλες κ να σπανε μικρομαγαζια και αμαξια μηχανες. σωπα δε το ξεραμε ,κατι μας ειπανε

αισχος κ για τους ζηταδες που πυροβολησαν στον αερα πολλες φορες χωρις να κυνδινευουνε. τα καναν πουτανα ,κ καλα ητανε 2 και ητανε καμια 10αρια,κ καλα ηταν 1 σφαιρια,και ητανε 4-5 νομιζω,κ καλα δε θα υπηρχαν ματ εκει ,μπουρδες. κ αισχος για τους μαθητες που παγιδεψαν τα ματ στο στενο,κατοικοι αναφερουν οτι ειδαν 2 αστυνομικους με μηχανες κ πολιτικα να προκαλουν κ να τους φερνουν μετα στο στενο με τα ματ. μπραβο ρε ριχτε στα παιδακια κουφαλες

κ αλλα πολλα. δυστηχως βγαινουν παλι αυτοι κερδισμενοι ( το κρατος και ολοι οι απο πισω)

και ακουσα οτι οργανωθηκε το βραδι εκτατη συγκεντρωση του πρωθυπουργου για να συζητησουν λυσεις. χαχα ακουσα επεισεις οτι κατεληξε σε βραδια pro evolution soccer 9 με νικητη τον γαυρο στο 89 με γκολ του γκαλλετι. ρε να μας καλεσουν κ μας την επομενη φορα

Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    εννοειτε ,οποιος δε σεβετε τους μεγαλυτερους σε ηλικια των σκοτωνουμε.
    λοιπον οποιος σας την πει ,μπαμ κ κατω.
    γαμω τις λογικες

να ψηφιστει σαν νομος παρακαλω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Μετα απ ολα αυτα ειναι ντροπη να επιμενετε να οργανωνετε και να συμετεχετε σε πορειες.

Δεν εχετε τσιπα επανω σας;

Εσεις κανιβαλιζετε το παιδακι, οσο και αν κοροιδευετε τον εαυτο σας οτι φταινε κατι μπατσοι και κατι κολοπαιδια σαν τον vestroma.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    σημερα στην πορεια τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια. ητανε κοσμος απο ολες τις ηλικιες. παιδακια απο σχολειο 16-17 χρονων και μικροτερα, φοιτητες σαν κ μενα ,δασκαλοι κ παει λεγοντας. ολα καλα κ ολα ωραια οσπου οι μπατσοι αρχισαν τα δακρυγονα. γιατι? επειδη κανουμε πορεια? ειναι αυτο ελευθερια? θα μας επιβαλουν ποτε θα το διαλυσουμε? ρε πατε καλα? τους ''κουκουλοφορους'' δηλαδη μπατσους,ανθρωπους της νυχτας και παει λεγοντας που πεταγαν μολοτοφ κ πετρες δεν τους ακουμπησαν καν.... ε φυσικα αφου ολοι ειναι μιλημενοι μεταξυ τους ,τους συμφερει να δειχνουν οι πηγες παραπληροφορησης δηλαδη τα ΜΜΕ οτι τα σπαμε ολα στην πορεια , για να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιον μας δειχνοντας εικονες απο σπασμενα μαγαζια,που αυτοι οι τραμπουκοι κ ξερετε καλα ποιοι ειναι κ ποιος τους βαζει ,εχουν προκαλεσει. ρε μας κοροιδευουν μπροστα στα ιδια μας τα ματια ρε....

ενα κοριτσακι γυρο στα 16 εκλαιγε μαζι με κατι αλλα παιδια ιδιας ηλικιας απο τα χημικα και τα βοηθουσε μια γυναικα,και αλλα πολλα. εγω κρατουσα μια κοπελιτσα μαθητρια απο το χερι μην την πατησουν. ρε ριχνετε στα παιδια? πατε καλα? δεν πειραξαμε κανεναν κ μας επιτεθηκαν.δεν σεβαστηκαν ουτε τα παιδια ,για να μη μιλησω οτι κ τα ματ προκαλουσανε . αηδια

μπραβο στα παιδια,μαλλον αναρχικοι, στην λαρισα νομιζω και σε καποιες αλλες πολεις που σπασανε μονο τραπεζες και αστυνομικα τμηματα ,τους πυρηνες του φασισμου και της παγκοσμιοποιησης. μικρο το κακο αφου ειναι ασφαλισμενες αλλα απο το τπτ καλυτερο. και παλι μπραβο

ακουσα στις ειδησεις οτι ειδανε κατοικοι των εξαρχειων αστυνομικους να βαζουν κουκουλες κ να σπανε μικρομαγαζια και αμαξια μηχανες. σωπα δε το ξεραμε ,κατι μας ειπανε

αισχος κ για τους ζηταδες που πυροβολησαν στον αερα πολλες φορες χωρις να κυνδινευουνε. τα καναν πουτανα ,κ καλα ητανε 2 και ητανε καμια 10αρια,κ καλα ηταν 1 σφαιρια,και ητανε 4-5 νομιζω,κ καλα δε θα υπηρχαν ματ εκει ,μπουρδες. κ αισχος για τους μαθητες που παγιδεψαν τα ματ στο στενο,κατοικοι αναφερουν οτι ειδαν 2 αστυνομικους με μηχανες κ πολιτικα να προκαλουν κ να τους φερνουν μετα στο στενο με τα ματ. μπραβο ρε ριχτε στα παιδακια κουφαλες

Πες τα χρυσόστομε...

ποιος τα ακούει...όλα αυτά πρέπει να γίνουν συνθήματα στην αυριανή πορεία και μακάρι να έχουμε πορείες για κανένα μήνα καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!

http://www.livepedia.gr/index.php?title=Θρασίμι_(το)
    Έχουμε ξεφύγει εντελώς!!!

Tην κοινωνια που φιαξατε τρωτε στην μαπα τωρα.

Εγω σαν φασιστας ειμαι η μειονοτητα. Μια γραφικη φιγουρα.

Οι δημοκρατια αν θυμαστε ειναι ακλονητη πανω απο 30 χρονια.

Θυμαμαι τα καραγκιοζιλικια του Α. Παπανδρεου που κυνηγαγανε τον Κωσταντινο, τον πρωην Βασιλια, οταν ηρθε διακοπες με μια θαλαμηγο, που προσεχανε μην αφησει την θαλαμηγο και παει και του παρει την θεση.

Τα θυμαστε αυτα;

Α ρε τετοια θελετε. Να σας κοροιδευουν μες στα μουτρα και να νομιζετε οτι εχετε δημοκρατια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apk
    http://www.livepedia.gr/index.php?title=Θρασίμι_(το)
    Έχουμε ξεφύγει εντελώς!!!
    Τι ακριβώς ρε φίλε?
    Δεν υπάρχει τίποτα..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων