Σελίδα 73 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 2363686970717273747576777883 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.081 έως 1.095 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    εγω πρωσοπικα δεν νομιζω οτι εισαι κολοπαιδο.δεν μπορω να κρινω κανεναν ,ποσο μαλλον αφου δε σε ξερω. απλα δεν συμφωνω σε τιποτα μαζι σου,και ουτε προκειτε ποτε.2 διαφορετικοι ανθρωποι. θα θελα να σε παρακαλεσω να συνεχισεις να γραφεις εδω γιατι με ενδιαφερει να ακουω ολες τις αποψεις ακομα και αν οι δικες σου απλα ειναι ακυρες

τι εννοεις με αυτο? οι πορειες βεβηλωνουν την μνημη του παιδιου? μηπως να κλειστουμε σπιτακια μας και να βλεπουμε τβ τις εξελιξεις και να μας φλομονουν στην βλακεια?
    οχι φιλε μου , το σωστο κανουμε ,αλλα μερικοι με εντελως λαθος, προκατειλημενο και συνωμοτικο τροπο (μια μικρη μεριδα ευτηχως)
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

βεστορμας
    ''Α ρε τετοια θελετε. Να σας κοροιδευουν μες στα μουτρα και να νομιζετε οτι εχετε δημοκρατια.''

ποτε δε το νομιζαμε αυτο γιατι ποτε δεν υπηρχε
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Θρασίμι=Ψοφίμι/(μτφ) ο θρασύδειλος

Για ένα νεκρό παιδί;

http://www.livepedia.gr/index.php?title=Θρασίμι_(το)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

αλλα για σκεψου να απεργουσαν ολοι απο ολες τις δουλειες/υπηρεσιες για καμια βδομαδα, να σταματουσαν ολοι να αγοραζουν ολα αυτα που μας πασαρονται στα μαγαζια και να τη βγαζαμε με τα απολυτως απαραιτητα...
    τοτε θα βλεπαμε ποσο αποτελεσματικη θα ηταν η αντιδραση

αλλα αυτο θελει κοτσια για να το κανεις...
    Όχι, δεν θέλει κότσια, απλά θέλει μαζική αφύπνιση. Και αυτού του είδους η αφύπνιση είναι απλά ουτοπική μια και το καθεστώς έχει μάθει, πολύ καλά, να την αποτρέπει. Λίγο η τηλεόραση, λίγο η λαίφ-στάιλ κουλτούρα, λίγο η μισθωτή ομηρεία, κάνα δανειάκι για δέσει καλύτερα το γλυκό, μπόλικος καλά-καλλιεργημένος ατομικισμός και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο καθένας θα κοιτάξει να βολέψει τον εαυτό του---θα νοιάζεται μόνο για τις δόσεις του τσερόκι, άντε και για τα μπούτια του πιο πρόσφατης εσοδείας φωτομοντέλου.

Αυτό, φυσικά, μέχρι να είναι πολύ αργά και το όλο σύστημα να καταρρεύσει συθέμελα.

Ο χαμός που βλέπεις είναι απλά ένα ξυπνητήρι που, όσο ενοχλητικό και αν είναι (και είναι συχνά πολύ ενοχλητικό), σου λέει ότι πρέπει να ξυπνήσεις. Αν απλά σπάσεις το ξυπνητήρι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σηκωθείς όταν είναι πια πολύ αργά.

Η βία που παρατηρούμε, δυστυχώς, δεν πηγάζει από τα περιθώρια της σημερινής κοινωνίας, αλλά από το κέντρο του μέλλοντος. Οι όποιοι "κουκουλοφόροι", μαζί με τις κοτρόνες και τις μολότοφ, εκπέμπουν και εικόνες από κάτι που έρχεται.

Ίσως να υπάρχει ακόμη χρόνος να το σταματήσουμε. Ίσως και όχι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

το να παρεις μια μολοτοφ και να την πεταξεις σε μια βιτρινα η ενα αμαξι ειναι τοσο κουραστικο οσο και ο καφες που φτιαχνεις το πρωι...
    Αλλά ξυπνάει πολύ αποτελεσματικότερα.

απο panos
    ''αλλα για σκεψου να απεργουσαν ολοι απο ολες τις δουλειες/υπηρεσιες για καμια βδομαδα, να σταματουσαν ολοι να αγοραζουν ολα αυτα που μας πασαρονται στα μαγαζια και να τη βγαζαμε με τα απολυτως απαραιτητα...
    τοτε θα βλεπαμε ποσο αποτελεσματικη θα ηταν η αντιδραση

αλλα αυτο θελει κοτσια για να το κανεις...''

ακομα και για 1 ημερα ,θα ηταν καταστροφηκο για την οικονομια
    :a19:
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    εκεί για πάντα να με πας

Να τους αφησετε εκτεθημενους τους καταστροφεις γιατι παιζετε το παιχνιδι τους.

Ειτε ειναι πραγματικοι κουκουλοφοροι, ειτε πρακτορια, παιχνιδι στις πλατες ολονων μας ειναι.

Οταν λυσαω εγω να διαβασετε τα πρωτοκολα να δειτε πως παιζετε το παιχνιδι, με κοροιδευετε.

Διαβαστε τα κρυφα. Δεν ειναι αναγκη να το διατυμπανισετε οπως εγω και να σας κοροιδευουν.

Θα δειτε μεσα που την πανε την δουλεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μετα απ ολα αυτα ειναι ντροπη να επιμενετε να οργανωνετε και να συμετεχετε σε πορειες.

Δεν εχετε τσιπα επανω σας;

Εσεις κανιβαλιζετε το παιδακι, οσο και αν κοροιδευετε τον εαυτο σας οτι φταινε κατι μπατσοι και κατι κολοπαιδια σαν τον vestroma.
    Εχε χαρη που γελασα παρα πολυ με το ανεκδοτο του p@nos με το κινητο και μου εφτιαξε την διαθεση πριν διαβασω τις καινουριες ατακες σου ρε Vestroma...Που εισαι και θυμα και σε κατηγορουν οτι φταις για ολα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Να τους αφησετε εκτεθημενους τους καταστροφεις γιατι παιζετε το παιχνιδι τους.

Ειτε ειναι πραγματικοι κουκουλοφοροι, ειτε πρακτορια, παιχνιδι στις πλατες ολονων μας ειναι.

Οταν λυσαω εγω να διαβασετε τα πρωτοκολα να δειτε πως παιζετε το παιχνιδι, με κοροιδευετε.

Διαβαστε τα κρυφα. Δεν ειναι αναγκη να το διατυμπανισετε οπως εγω και να σας κοροιδευουν.

Θα δειτε μεσα που την πανε την δουλεια.
    Αν τους αφησουμε <<εκτεθειμενους>> και δεν υπαρξει καμμια διαδηλωση λες να πειραχτουν οι απο πανω;Ο,τι να ναι.....

ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΟΧΙΜ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ...

ΑΥΡΙΟ.+-

Απλως ξερεις τι εχω παθει εγω; Φωναζω Παναθηναικαρα, μεσα στην θυρα 7.

Και λιγα ακουω.

Σωπα σωπα

Σας μελετανε χρονια και σας χορευουν στο ταψι. Και οσο δεν πιστευετε την υπαρξη τους τοσο πιο ευκολα σας κουμανταρουν.

Αυτοι ειναι πισω απ ολες τς επαναστασεις.

Δεν νυσταζουν δεν πεινανε δεν διψανε.

Θα γνωρισετε την αληθεια και αυτη θα σας ελευθερωσει.

Ξυπνατε Ελληνες!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    και εξοστρακισμός να είναι αλλάζει κάτι?
    Ναι ...στο φτερό, θα πάει το ΓΟΥΡΟΥΝΙ για αμέλεια αντί ΠΡΟΘΕΣΗ
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    τα είπαμε τα τεκμηριώσαμε γράψαμε και στοιχεία και γράφονται ακόμα στοιχεία. Όσο καινα προσπαθούν κάποιοι και είναι σαφής η προσπάθειά τους να πουν ότι η δολοφονία ήταν εξοστρακισμός δεν είναι! Τέλος! Ή μάλλον ήταν όσο το ότι ο Κένεντι σκοτώθηκε με μία σφαίρα από τον Λη Όσβαλντ ότι η δολοφονία του Λαμπράκη δεν είχε οργανωθεί από το παρακράτος και το ότι ο Έλβις πρίσλει ζει.
    Και για όσους ονειρεύονται ή πιστεύουν ότι θα κατέβει ο στρατός ή θα επέμβει κλπ κλπ σας υπενθυμίζω ότι ζούμε σε δημοκρατία (όσα στραβά κι αν έχει) κι ότι ως ποίτευμα έχει πολλές αντιστάσεις πριν φτάσουμε σε τέτοια έσχατη λύση.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

καλη η δημοκρατια, ομως πρεπει καποια στιγμη να σφηξουν οι κωλοι των δημοσιογραφων και κυριως αυτων με τα μεγαλα συμβολαια που καθοδηγουν/αγριευουν/προπαγανδιζουν την κοινη γνωμη ............ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ!!!!!!
    το χαος προκαλει ειδηση και ανεβαζει την τηλεθεαση!!!!!!!

Ηταν 1 μεμονομενο περιστατικο απο ενα ανικανο που τυνχανει να ειναι αστυνομικος!
    ανικανοι υπαρχουν σε ολες τις παραταξεις/κοινωνικες ομαδες/αξιωματα..........
    ετσι και στην αστυνομια στους 10αδες χιλιαδες αστυνομικους υπαρχουν και πολλοι ανικανοι/αχρηστοι/επικινδυνοι/μαλακες!!!!
    ο μπατσος εσφαλε και πρεπει να πληρωσει!!!!!!!!

Δεν χρειαζετεται να πληρωσει η μιση ελληνικη κοινωνια τη μαλακια/εγκλημα καποιου ανικανου αστυνομικου!!!!!!!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

O συμφορουμίτης BlackAdder στο πόστ του που παραθέτω παρακάτω σε ρωτάει κάτι την ίδια απορία έχω κι εγώ!
    Μαλλον δεν διαβαζεις ελληνικα.Εχω ηδη απαντησει κι ο συμφορουμιτης σου εκανε την κοτα στη δικια μου ερωτηση.Αν θελεις να απαντησω παλι.Αν το γραψω στα αυστριακα ας πουμε θα το καταλαβεις?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων