Σελίδα 74 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Μπορει ομως να παρατησει την πολιτικη και να ασχοληθει με την τεχνη καταληγωντας σε:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lenin kravitz.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	62,8 KB 
ID:	331845

Lenin Kravitz
    MADE IN JAPAN 日本製

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μαλλον τα γραφω παραξενα τις τελευταιες μερες γιατι εχω προβλημα συνεννοησης γενικως.
    Δεν ξερω τι μπορει να με εχει πιασει.
    Μπερδεύτηκες με την αλλαγή των όρων μάλλον.

Όνομα:	E5EA47AD-3B08-4B02-824E-8010A6F6ED20.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	331858
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Χρησιμοποιούμε την χρηματοδότηση για να κερδοσκοπήσουμε και εφόσον το καταφέρουμε τα τρώμε μόνοι μας
    και είμαστε πολύ μάγκες και πλούσιοι.
    Στην αντίθετη περίπτωση τον πούλο.
    ΟΚ δεν τρέχει και τίποτα έτσι είναι η ζωή.
    Γειά στο στόμα σου. Αυτό λέμε. Το μΠούλο οι τράπεζες, έπαιξαν και έχασαν. Καπιταλισμός.

Απλά όμως, βρέθηκε ο τρόπος να περάσει η χασούρα τους στα χέρια μας από άλλη κατεύθυνση.

(αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι και εμείς εδώ περιμένουμε το μεσσία να μας σώσει)

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μπερδεύτηκες με την αλλαγή των όρων μάλλον.

Όνομα:	E5EA47AD-3B08-4B02-824E-8010A6F6ED20.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	89,6 KB 
ID:	331858
    Ε, μα!!!!

Ηρθαμε οι κομμουνισται στα πραγματα κι απ'το πολιτισμικο σοκ που ηρθανε τα πανω κατω, εχασα την μπαλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Γειά στο στόμα σου. Αυτό λέμε. Το μΠούλο οι τράπεζες, έπαιξαν και έχασαν. Καπιταλισμός.

Απλά όμως, βρέθηκε ο τρόπος να περάσει η χασούρα τους στα χέρια μας από άλλη κατεύθυνση.

(αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι και εμείς εδώ περιμένουμε το μεσσία να μας σώσει)
    +990 re man...

Στην λύση που ανέφερες, θα πρότεινα και τα ακόλουθα στην ίδια λογική:

1) Κλείσιμο όλων των ασφαλιστικών ταμείων, μιας και έπαιξαν και έχασαν. Στα @@ μου αν δεν έχει συντάξεις ο κόσμος και καλύψεις υγείας. Επιχορηγούνται ένα σκασμό δις εις βάρος μου, και δεν γουστάρω να πληρώνω εισφορές για χρεοκοπημένα ταμεία.

2) Άμεση απαίτηση των κόκκινων δανείων με όποιους τρόπους χρησιμοποιεί και το δημόσιο (συλλήψεις, κατασχέσεις), πλειστηριασμοί σε οποιαδήποτε κινητή ή ακίνητη αξία των οφειλετών σε οποιαδήποτε τιμή, προκειμένου να καλυφθούν οι καταθέτες που θα χάσουν τα λεφτά τους. Σεισάχθεια, προστασία 1ης κατοικίας και λοιπές ρυθμίσεις υπέρ των οφειλετών δεν παίζουν φυσικά...καπιταλισμός και αφού ήθελαν δάνεια, έπαιξαν και έχασαν.
    70 δις είναι τα κόκκινα δάνεια, και 20 αν πάρουν αν τα πουλήσουν σε volture funds μια χαρά θα είναι.

Τι λες nikos ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Κυριοι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

κατω τα χερια απο τις τραπεζες ρε μ**********

Βυρωνα , με επεισες τον επομενο μισθό να τον δωσω πισω να βοηθησω την κατάσταση..

ρε συ... καλα τα λες (αφου καλα τα ξερεις) αλλα δεν τα λες ομως ολα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    κατω τα χερια απο τις τραπεζες ρε μ**********

Βυρωνα , με επεισες τον επομενο μισθό να τον δωσω πισω να βοηθησω την κατάσταση..

ρε συ... καλα τα λες (αφου καλα τα ξερεις) αλλα δεν τα λες ομως ολα...
    Εχω απαντήσεις για κάθε επιχείρημα, μπορώ να διαφωνήσω ακόμα και με τον εαυτό μου*

* Yianis V™
    SRX6 & Tuono Rulezzz

+990 re man...

1) Κλείσιμο όλων των ασφαλιστικών ταμείων, μιας και έπαιξαν και έχασαν. Στα @@ μου αν δεν έχει συντάξεις ο κόσμος και καλύψεις υγείας. Επιχορηγούνται ένα σκασμό δις εις βάρος μου, και δεν γουστάρω να πληρώνω εισφορές για χρεοκοπημένα ταμεία.

2) Άμεση απαίτηση των κόκκινων δανείων με όποιους τρόπους χρησιμοποιεί και το δημόσιο (συλλήψεις, κατασχέσεις), πλειστηριασμοί σε οποιαδήποτε κινητή ή ακίνητη αξία των οφειλετών σε οποιαδήποτε τιμή, προκειμένου να καλυφθούν οι καταθέτες που θα χάσουν τα λεφτά τους. Σεισάχθεια, προστασία 1ης κατοικίας και λοιπές ρυθμίσεις υπέρ των οφειλετών δεν παίζουν φυσικά...καπιταλισμός και αφού ήθελαν δάνεια, έπαιξαν και έχασαν.
    70 δις είναι τα κόκκινα δάνεια, και 20 αν πάρουν αν τα πουλήσουν σε volture funds μια χαρά θα είναι.

Τι λες nikos ?
    Βύρωνα, μάλλον έχασες το σημείο στο οποίο ειρωνεύομαι.

Και το χειρότερο, ανησυχώ γιατί τελευταία συμφωνώ σε πολλά μαζί σου. Μάλλον η αποχή σου από το φόρα (που δε γνωρίζω σε τι οφείλεται αλλά ελπίζω για καλό) δημιούργησε μια γέφυρα επικοινωνίας

Πάντως, αυτό που εννοούσα συμφωνόντας με τον Στέφανο, ήταν ότι δε μπορεί μια κερδοσκοπική επιχείρηση όπως είναι οι τράπεζες, να μην έχει ρίσκο, το οποίο μπορεί να καταλήγει στο κλείσιμο-πτώχευση-καταστροφή (όπως θέλετε πείτε το) της.

Και η εξ ορισμού διαφωνία μου μαζί σου είναι ότι καμμία οικονομική ή πολιτική συγκυρία, δεν μπορεί να δικαιολογεί την εξαθλίωση ανθρώπων.

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει τον "έμπορο της Βενετίας" και τη λίβρα σάρκας που ζητούσε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Κυριοι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
    Re Pan...σιάχτηκα με τα bold και τα oversize
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Εχω απαντήσεις για κάθε επιχείρημα, μπορώ να διαφωνήσω ακόμα και με τον εαυτό μου*

* Yianis V™

ολοι ιδιοι ειστε εσεις οι αλητες με τα γυμνα μασκλ μπαικς

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    +990 re man...

Τι λες nikos ?
    Τσουβάλιασμα ασχέτων μεταξύ τους περιπτώσεων.

1) Αφενός τα ασφαλιστικά ταμεία δεν "επένδυσαν" αναλαμβάνοντας επιχειρηματικό ρίσκο. Υποχρεώνονταν να αγοράζουν ομόλογα τα οποία αργότερα κουρεύτηκαν υποχρεωτικά. Αυτό δημιούργησε την τεράστια τρύπα, δευτερευόντως η τεράστια ανεργία, μετά η εισφοροδιαφυγή και διαχρονικά η κακοδιαχείριση. Αφετέρου το νεοφιλελέ επιχείρημα δε γουστάρω να πληρώνω, δε γινεται δεκτό. Παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια ας είναι και ζημιογόνες θα τις πληρώνουμε. Το ζητούμενο είναι να μην είναι ζημιογόνες. Επ' αυτού να ακούω προτάσεις.

2) Το δάνειο είναι επένδυση εκ μέρους της τράπεζας που περιλαμβάνει επιχειρηματικό ρίσκο. Έπαιξαν και έχασαν. Τα χρέη προς το δημόσιο είναι κάτι διαφορετικό. Φόροι, ΦΠΑ κλπ είναι κλεμμένα λεφτά από το κοινωνικό σύνολο. Η φοροδιαφυγή είναι αντικοινωνική συμπεριφορά και γι αυτό τιμωρείται ποινικά. Σιγά μην επιδικάσουμε και μια λίβρα σάρκα στις τράπεζες επειδή ατύχησαν. Οι δύστυχες, ο νομικός μας πολιτισμός τις στέρησε από μέτρα πίεσης κατά του οφειλέτη.

Η κατάθεση ως παρακαταθήκη κατά το στάδιο της πτώχευσης αντιμετωπίζεται ως οφειλή της τράπεζας. Να το βάλετε στους ΓΟΣ που υπογράφουν στο άνοιγμα λογαριασμού. Θα ενισχύσετε και την τραπεζική πίστη έτσι :-) Μετά τα γεγονότα της Κύπρου όποιος έχει καταθέσεις σε τράπεζα ευρωζώνης μάλλον είναι κορόιδο. Αν και τα 100Κ δεν μπήκαν τυχαία ως όριο στα μπαιλ ιν.

Με κάθε σεβασμό στις απόψεις σου τις οποίες στο μεγαλύτερο μέρος αποδέχομαι.

* Yianis V™

Ε άσε τις απαντήσεις στα επιχειρήματα και πες κι εσύ καμιά μαλακία να'χουμε να ασχολούμαστε

Καλά τα είπες τις προάλλες αλλά αυτά δε θα τα κάνει ούτε ο Θεός να κυβερνήσει.

Πιάσε λοιπόν κανά ουτοπικό τροπάρι να μαλακιστούμε λίγο.
    Ο ένας έπιασε τα γκούλαγκ, πλακώσανε τα τσιράκια της χρυσής αυγής, κλάψαμε τον πεθαμένο, πες κι εσύ κάτι.

Σαν το ΚΚΕ είσαι ρε πστ μου. Μονίμως στον αντίλογο και "ΟΧΙ σε όλα"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

ολοι ιδιοι ειστε εσεις οι αλητες με τα γυμνα μασκλ μπαικς
    Ω ρε τι ξεστόμισε........

Στο ίδιο βαρέλι Τουόνο και η μπετονιέρα το XJR........

Σύντροφε τζιτζιέ:

Όνομα:	kalo-kouragio-oli-ren.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	331864

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    +990 re man...

Τι λες nikos ?
    Βλέπεις κάτι στον ορίζοντα που να μην οδηγεί σε αυτά που περιγράφεις?

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ