Σελίδα 74 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 1340

Θέμα: MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Αναρωτιέμαι αν θα αλλάξουν οι κανονισμοί από του χρόνου.

Το να βγαίνεις και να λες ναι ΟΚ αλλοιώνονται αποτελέσματα "το κάνουν πολλοί οδηγοί" αλλά "δεν είναι εκτός κανονισμών", σε εκθέτει σαν αθλητική αρχή.

**προσθήκη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Ο Λορέντζο μου είναι πολύ συμπαθής σαν οδηγός και κύριος με τα όλα του.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..!!
    ώπα Τέρενς κάπου το πήρες στραβά. Νιώθει άσχημα ο Λορένθο; Με τι; Μάλλον νιώθει άσχημα που δεν του δώσανε το πρωτάθλημα από προχτές έτσι γιατί είναι ωραίος τύπος και Ισπανός συντοπίτης του Εθπελέτα. Καθηκάκι που ξεμπροστάστηκε και με επίσημη παραδοχή από την αρχή του αθλήματος. Θα μου πεις δεν αποδεικνύεται ότι έχει συνωμοτήσει με τον Μάρκεθ. Αλλά εκ του αποτελέσματος, δεν ωφελείται άλλος από όλο αυτό πλην του ιδίου. Έχεις ξαναδεί "συμπαθητικό κύριο" να ωρύεται με το πρόσωπο κατακόκκινο και να ζητάει τιμωρία της ομάδας του μετά τον αγώνα; Για κάτι το οποίο είναι σαφώς παράτυπο, μόνο και μόνο για το δικό του προσωπικό όφελος; Ε από αυτό και μόνο βλέπεις το ποιόν του.

Δεν μου άρεσε η κίνηση του Ρόσι και στην ηλικία του και με την εμπειρία του έπρεπε να το χειριστεί πιό καλά, αφού το ήξερε και το είπε δημόσια και το περίμενε. Το ότι έφτασε στο σημείο να κάνει μια "ύποπτη κίνηση", δείχνει απλά ότι είναι στο όριό του πιά από όλες τις πλευρές.
    Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 27/10/2015 στις 08:22.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αναρωτιέμαι αν θα αλλάξουν οι κανονισμοί από του χρόνου.

Το να βγαίνεις και να λες ναι ΟΚ αλλοιώνονται αποτελέσματα "το κάνουν πολλοί οδηγοί" αλλά "δεν είναι εκτός κανονισμών", σε εκθέτει σαν αθλητική αρχή.
    Δεν έδωσε ποινή σε αυτόν(αυτούς) που πάτησαν με τις 2 ρόδες έξω και προσπέρασαν,
    δεν έδωσε ποινή σε αυτόν που έκανε μπέρμπ αναβάτη για να στρίψει,
    δεν έδωσε ποινή σε αυτόν που εσκεμμένα κάνει πλάκα με πιο αργούς αναβάτες
    τώρα θα εκτεθεί;
    Ο ΜΜ για να πάρει στο HRC άλλαξαν οι κανονισμοί. Τώρα θα εκτεθούν;
    Όπως είπε και ο (μετά απο μένα και τον cityfly ) Mamola, ας γίνει ότι κάνουν στην f1. Τηλεμετρία.
    Κάτσαμε να δούμε βίντεο και δεν βγάλαμε άκρη .
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Τηλεμετρία έχουν, αφού την δείχνουν στην μετάδοση.

Και να μην την χρησιμοποιήσουν, σε αυτά τα βίντεο που όλοι είδαμε, φαίνεται ότι ο Μάρκεθ επιταχύνει και πέφτει επάνω του "επίτηδες" ενώ έχει σαφώς και άλλες εναλλακτικές.

Πάνω στην διεκδίκηση της πρωτιάς, δέχομαι μιά υπερβολή. Σε αυτή τη φάση, είναι απλώς κουταμάρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΝΤΕΒΙΛ

Μάτια έχουμε και βλέπουμε.
    Εσύ δηλαδή προχθές δεν είδες έναν τύπο να αφήνει έναν άλλον να τον προσπερνάει ,και άντε δεν μπορούσε να ακολουθήσει,
    ΑΛΛΑ δεν είδες να μπαίνει μπροστά σε έναν άλλον και να παίζει μόνο και μόνο για να τον καθυστερήσει..??
    Και στο τέλος να κουτουλάει επάνω του από την τσατίλα του..??
    Όπως έκανε πριν τρείς αγώνες..??
    Τώρα τις αναλύσεις της πούτσ................ς του κάθε ενός μισθοφόρου τι να τις κάνω..??
    ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΜΑΙ ,δε βλέπω τι έγινε..??
    Ο Λορέντζο μου είναι πολύ συμπαθής σαν οδηγός και κύριος με τα όλα του.
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..!!
    Εσύ με τόσο πάθος εδώ μέσα,αποδεικνύεσαι βασιλικότερος του βασιλιά..!!
    Ο ΜΑΡΚΕΖ με αυτή του τη συμπεριφορά θα μείνει στην ιστορία των gp
    σαν το μεγάλο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ..!!
    Και ο τίτλος θα είναι στα χαρτιά και όχι στην πίστα,αυτό κανένας υγιής οδηγός δεν το θέλει..!!
    Μήπως αμφισβητείς και αυτό..??

κανεις δεν ειπε οτι ο marquez δεν ειναι κωλοπαιδο και επικινδυνος...ειναι!
    βεβαια αυτη την συμπεριφορα την εχουν επικροτησει και οι αγωνοδικες ανα καιρους και ο κοσμος που τον επευφημει σε καθε προσπερασμα και τον θεωρει τον νεο βασιλια του σπορ...
    οποτε και ο marquez ειναι ενα δημιουργημα του οχλου και της πλεμπας που θελει αρτο και θεαματα, σπερμα, δακρυα και ιδρωτα στον βωμο του θεαματος...
    μαντεψε ποιο κοινο υποστηριζε περισσοτερο τον mm πριν το συμβαν...καλα το μαντεψες...το κοινο του vr...που ηταν αγκαλιτσες και φιλακια πριν ενα χρονο με το ινδαλμα και το οποιο "ατυπως" ο ιδιος ο rossi τον ειχε θεσει αναδοχο του...

οσον αφορα το συμβαν ομως, ο marquez δεν εκανε κατι λαθος, περα το οτι δεν εκοψε πολυ και νωρις για να μπει απο μεσα...το 80% φταιξιμο ηταν του rossi...τα εχω γραψει εγω..τα εχουν γραψει και αλλοι, και πρωην παγκοσμιοι και δημοσιογραφοι, κλπ..κλπ...δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω...

εχει ομως πλακα να βλεπεις τους ιδιους ανθρωπους που εβριζαν πριν λιγο καιρο τον pedrosa και τον θεωρουσαν σκουπιδι, φαροφυλακα και βυσματια τωρα να τον εξυψωνουν για την ακεραιη συμπεριφορα του και την φοβερη οδηγηση του...
    οταν του εκοβε το καλωδιο (αθελα του) ο marquez και πηγαινε ο αλλος για πρωταθλημα ηταν αργος, τουμπακιας και μαλακας...και ο marquez ηταν ο γαματος που πηγαινει παναγια βοηθα και του μπηκε μπροστα...

οταν αντιστοιχα ο pedrosa κανει προσπερασεις και παλευει καθαροτατα για την θεση του, τους εκπλησει ολους γιατι τον εχουν αδυναμο και αργο...αλλα αυτος κανει safe προσπερασεις και το εχει δηλωσει γιατι εχει φαει τα μουτρα του περισσοτερες φορες απ'τον καθενα εκει μεσα και το εχει πληρωσει...αντιθετως με αλλους που τσακιζονται αλλα δεν παθαινουν τιποτα..καθαρα τυχη...
    βεβαια τοτε ειναι playmobil και κοτα...και οι αλλοι γαματοι οδηγοι που "ξερουν τι κανουν"...

βρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι...
    συνεχιστε...εχει πλακα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Δεν το είχα δεί, ευχαριστώ. Ναι είναι σαφής, mea culpa.
    Δεν το είχα πάρει γραμμή ότι αναφέρθηκε και στον προηγούμενο.
    απο τότε που βγήκε το mea culpa χάθηκε το συγνώμη
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Συγγνώμες και τέτοια έχουν νόημα μόνο σε επί προσωπικού αντιπαραθέσεις.
    Ότι και να πούμε εμείς, ο Μάρκεθ φέτος θα τσεπώσει καμμιά 30αριά μύρια σύνολο, άλλα τόσα ο Χόρχες, άλλα τόσα ο Ρόσι.

Και εμείς θα ψάχνουμε από που θα πληρώσουμε το δεύτερο εκκαθαριστικό της εφορίας, τον ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας που αλλάζουν πάλι και όσοι είχαν μηδέν θα πληρώσουν κλπ. Α και θα πατάμε και ένα χεσίδι ονλάιν μπας και ξεφύγουμε λίγο από τα προβλήματα, απασχολούμενοι με ξένα...

Σταύρο μήπως θες να γίνεις το τρίτο άτομο στη σχέση ΜαρκεΔζ και ΛορενΘζο? Τους κράζει όλο το ιντερνετ κ εσύ εκεί! Μήπως έχεις να κερδίσεις κάτι που δε ξέρουμε?

Λοιπον update

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rossimarquez-web-ironia_1065246Photogallery.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	33,1 KB 
ID:	343647

Όνομα:	rossi-e-marquez-versione-spartani.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	49,9 KB 
ID:	343648

Όνομα:	Screen Shot 20151025 at 10.03.27 am.png.jpg 
Προβολές:	178 
Μέγεθος:	57,3 KB 
ID:	343649

Όνομα:	rossi-2.jpg w=460.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	20,5 KB 
ID:	343650

Όνομα:	salaman_Marquez_lorenzo.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	70,8 KB 
ID:	343651

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    κανεις δεν ειπε οτι ο marquez δεν ειναι κωλοπαιδο και επικινδυνος...ειναι!

εγώ έχω την αίσθηση οτι κάποια στιγμή θα τσακιστεί πολύ ασχημα, μην πω κάτι παραπάνω

βεβαια αυτη την συμπεριφορα την εχουν επικροτησει και οι αγωνοδικες ανα καιρους και ο κοσμος που τον επευφημει σε καθε προσπερασμα και τον θεωρει τον νεο βασιλια του σπορ...
    οποτε και ο marquez ειναι ενα δημιουργημα του οχλου και της πλεμπας που θελει αρτο και θεαματα, σπερμα, δακρυα και ιδρωτα στον βωμο του θεαματος...
    μαντεψε ποιο κοινο υποστηριζε περισσοτερο τον mm πριν το συμβαν...καλα το μαντεψες...το κοινο του vr...που ηταν αγκαλιτσες και φιλακια πριν ενα χρονο με το ινδαλμα και το οποιο "ατυπως" ο ιδιος ο rossi τον ειχε θεσει αναδοχο του...

δεν έχει περάσει βέβαια από το μυαλό σου μήπως ήταν μία "πολιτικώς ορθή"/πονηρή συμπεριφορά από πλευράς βάλε η όλη αυτή φάση.... για πάρτο και λίγο αλλιως

οσον αφορα το συμβαν ομως, ο marquez δεν εκανε κατι λαθος, περα το οτι δεν εκοψε πολυ και νωρις για να μπει απο μεσα...το 80% φταιξιμο ηταν του rossi...τα εχω γραψει εγω..τα εχουν γραψει και αλλοι, και πρωην παγκοσμιοι και δημοσιογραφοι, κλπ..κλπ...δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπανω...

οι παγκόσμιοι και οι δημοσιογράφοι λένε και άλλα..... μην επιλέγουμε μονο ό,τι είναι πιο κοντά στα δικά μας λεγόμενα

εχει ομως πλακα να βλεπεις τους ιδιους ανθρωπους που εβριζαν πριν λιγο καιρο τον pedrosa και τον θεωρουσαν σκουπιδι, φαροφυλακα και βυσματια τωρα να τον εξυψωνουν για την ακεραιη συμπεριφορα του και την φοβερη οδηγηση του...
    οταν του εκοβε το καλωδιο (αθελα του) ο marquez και πηγαινε ο αλλος για πρωταθλημα ηταν αργος, τουμπακιας και μαλακας...και ο marquez ηταν ο γαματος που πηγαινει παναγια βοηθα και του μπηκε μπροστα...

οταν αντιστοιχα ο pedrosa κανει προσπερασεις και παλευει καθαροτατα για την θεση του, τους εκπλησει ολους γιατι τον εχουν αδυναμο και αργο...αλλα αυτος κανει safe προσπερασεις και το εχει δηλωσει γιατι εχει φαει τα μουτρα του περισσοτερες φορες απ'τον καθενα εκει μεσα και το εχει πληρωσει...αντιθετως με αλλους που τσακιζονται αλλα δεν παθαινουν τιποτα..καθαρα τυχη...
    βεβαια τοτε ειναι playmobil και κοτα...και οι αλλοι γαματοι οδηγοι που "ξερουν τι κανουν"...

βρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι...
    συνεχιστε...εχει πλακα...

α. ο πεντρόσα με τις τελευταίες εμφανίσεις του αλλά και με τη γενικότερη συμπεριφορά του σε αυτό το τσίρκο που παρακολουθούμε τους δύο τελευταίους αγώνες, κέρδισε το σεβασμό πολύ κόσμου ΚΑΙ ως οδηγός ΚΑΙ ως χαρακτήρας....
    β. θες να μου πεις οτι ήσουν φαν του πεντρόσα και "μας τα έλεγες εσύ" και οτι εμείς είμαστε κωλοτούμπες? σοβαρά τώρα??? γελάνε και οι σέρβερ ρε σταύρο
    γ. δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό να βγει να πει κάποιος, "έκρινα τον τάδε λάθος".... αντιθέτως είναι μαγκιά του και μπράβο του

μόνο :a07:
    πουτσ@@@@@@@@@

Και το αγαπημένο μου!!!

NEXT MOTOGP GRID on Valencia

Όνομα:	unnamed.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	54,4 KB 
ID:	343652

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Και το αγαπημένο μου!!!

αχχααχχχααα τι μλκς!!!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Και το αγαπημένο μου!!!

δηλαδή όταν έλεγε θα τρέξω διαφορετικά αυτό εννοούσε; ότι θα τρέξει με διπλό διαφορικό;

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 16 PRAMAC AUSTRALIAN GRAND PRIX 16-18/10/2015
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 215
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2015, 18:37
  2. MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN
    από SHOOTER045 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 440
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2015, 13:00
  3. Moto GP, Round 13 San Marino - Misano
    από emiliano στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 182