Μαλιστα...
Τότε ή θα ήταν συντομη η καριερα τους ή πετυχες δοκιμαστικο συστημα γιατι το 1997 που πρωτοπηγα ειχε ιδιωτικα φαρμακεια. Επισης, το 2010 που πηγα τελευταια φορά, παλι ιδιωτικα ειχε.
Εκτος αν ειχες πεσει σε χρονια με καλη σοδεια και δε θυμασαι τι εβλεπες
Δε γράφουν και οι "ολλανδοι" του φορουμ πλεον, να μας δωσουν τα φωτα τΩν
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ξέρω τι έπαιζε ακριβώς και δεν μπορώ να σου πω θετικά.
Αυτό που ξέρω όμως είναι πήγα με μια φίλη μου στο γιατρό του ΙΚΑ πήρε και πήρε τα φάρμακα δίπλα πόρτα.
Μου είπε ότι ήταν κρατικό φαρμακείο.
Δεν ξέρω αν υπήρχαν και ιδιωτικά πράλληλα και τι φάρμακα είχε ο καθένας.
ανανήψαντας
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ε καλα εσείς δεν τρωγεστε με τιποτα...
Εμ δε σας κάνουν οι ρομαντικοι/οραματιστες/you name them, εμ δε γουστάρετε και τους στυγνους φονιάδες που σου λένε "μεταξύ δυο οδών, συντομοτέρα η ευθεία" κι όποιον πάρει ο Χάρος.
Jesus for president μπας και κάνει το νερό κρασί κι αυγατίσει και τα ψαρια![]()
Ο,τι να 'ναι ρε Νικο... Τη μια ειναι δημόσια, την αλλη ειναι και δημοσια την άλλη "δε μπορω να σου πω θετικα"
Μετα φταιμε εμεις.
Αλλο να υπάρχουν ΚΑΙ κρατικα σημεια πωλησης φαρμακων (του ΕΣΥ) και αλλο να λες τα φαρμακεια ειναι δημόσια.
Γαλλια, παρομοιως. Μολις δε, παρεις την καρτα ασφαλισης, υποχρεωτικες ιατρικες εξετάσεις (δωρεαν). Μαλιστα κανουν και follow-up. Μου ήρθε γραμμα και με ρωταγαν αν πηγα στον οδοντιατρο οπως μου ειχαν συστησει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με το μπαρδόν αλλά αυτό το μετά φταίμε εμείς και ότι να ναι δεν το πιασα...
Εδώ μας έχετε αγιοιποιήσει τις τράπεζες που σε λίγα θα πάω να βρω το Σάλα να του δώκο κάνα πενηντάρι
για να τη βγάλει και μετά φταίω εγώ που λέω ότι να ναι....?
Λάθος μπορώ να κάνω γιατί έτσι μου τα παν έτσι νόμιζα.
Το να μας τρελάνεις όμως πάει κάπου αλλού !! !!
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 02/02/2016 στις 17:18.
ανανήψαντας
Σε τι διαφωνείς; Άσχετα αν προτιμώ το άσπρο από το μαύρο, σε επίπεδο κουβέντας και να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας, το επιθυμητό θα ήταν το γκρι.
Όμορφα είναι τα μεγάλα λόγια, και άξιοι σεβασμού όσοι δεν αρέσκονται στο λέγειν από το καναπέ, αλλά πλέον μιλάμε για κάτι που ξεφεύγει από τα πλαίσια του αλτρουισμου και των ατομικών ή συλλογικών προσπαθειών. Καμιά χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάτι που πλέον θυμίζει εποικισμό. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και στην έκταση που έχει πάρει αποτελεί πραγματική απειλή.
Εκεί κολλάει και το 100 Μουζαλες...
Eλα αρκετα,αφηστε τις μ@λακιες και βοηθηστε τον ανθρωπο.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147985