Εμενα του παπουλη ποναει ακομα η μεσουλα μου οποτε δεν μπορω να σας συνοδεψω.![]()
![]()
![]()
Εμενα του παπουλη ποναει ακομα η μεσουλα μου οποτε δεν μπορω να σας συνοδεψω.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Στρατούλη κάτσε ξεκουράσου φίλε και εδώ είμαστε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η μπλε καλλονή μου χαίρεται και αυτή τη λιακάδα... λάμποντας.![]()
![]()
χρέπι![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Δεν σου εχω μαθει ρε βοηθε να μην στενοχωρεις τους αιμοδοτες-καλοπληρωτες-συνδρομητες με αυτη την κριση που περναει η αγορα??Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
χρέπι![]()
![]()
![]()
(Αντε εχω να κανω και σερβις σε 600 χλμ)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εσένα θα σε φτιάξω καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
χρέπι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΦΟΥ πάρω τον πούλο πρώτα.![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι αν το συγκρινουμε με του Μορφεα ας πουμε που ειναι ιδιο του Μπιλλυ ειναι καπως πιο ασχημοΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
χρέπι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τον πάρεις, θα τον πάρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εσένα θα σε φτιάξω καλά...![]()
![]()
ΑΦΟΥ πάρω τον πούλο πρώτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα μόνο του Billy είναι άσχημοΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι αν το συγκρινουμε με του Μορφεα ας πουμε που ειναι ιδιο του Μπιλλυ ειναι καπως πιο ασχημο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ πρόσεξε γιατί θα ιδρύσω με το Μορφέα ΔΩΡΕΑΝ XTR Club και θα χάσεις τον καλύτερο πελάτη σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι αν το συγκρινουμε με του Μορφεα ας πουμε που ειναι ιδιο του Μπιλλυ ειναι καπως πιο ασχημο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε? Δεν θέλεις πια Ohlins?
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
[B]Θα τον πάρεις, θα τον πάρεις![]()
![]()
![]()
![]()
:a07:
Πότε? Πότε?![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Θα μπούμε και εκεί ταμίες φίλε με το έτσι θέλω...δεν μασάμε εμείς από τέτοια![]()
Σε κανα μήνα που θα ανέβωΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
:a07:
Πότε? Πότε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε τέτοια club που να σκάσεις εσύ με τα στρητάκια σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Θα μπούμε και εκεί ταμίες φίλε με το έτσι θέλω...δεν μασάμε εμείς από τέτοια![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR