ΟΧΙΙΙΙΙ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Σε κανα μήνα που θα ανέβω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα φίλε μου, αγαπητέ μου Τζίμμυ...![]()
![]()
![]()
ΟΧΙΙΙΙΙ !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Σε κανα μήνα που θα ανέβω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα φίλε μου, αγαπητέ μου Τζίμμυ...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εσύ καταφέρνεις να κοιμηθείς καθόλου με τις μπεμπούλες?![]()
Ντισκοπινε κακβο ζνάτσι?
Ντοβίζντανε ι πόζντραβι τάτκο !!![]()
![]()
![]()
Ναι........κακφο ντα πραβιμε...???
Αντε και του χρονου να τα πυμε και απο κοντα φιλε αλλα με το συμπαθειο παρε και κανενα σοβαρο εργαλειο βρε φιλαρακι.....???![]()
![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Ωχωχωχ, τι του ειπες τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Αντε και του χρονου να τα πυμε και απο κοντα φιλε αλλα με το συμπαθειο παρε και κανενα σοβαρο εργαλειο βρε φιλαρακι.....???![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Η πρώτη αγάπη.
Που δεν είχα πάει μ'αυτή...
12 χρόνια συντροφιάς και αφοσίωσης... και ένα σκασμό λεφτά στους μάστορες γιατί την είχα πάρει μεταχειρισμένη, με "κλειστά μάτια" που λένε...
Βρίσκεται στη βιτρίνα μαγαζιού ανακατασκευασμένη και πανέμορφη.
Πόνεσα πολύ που την έδωσα, αλλά ήθελε κάτι χιλιάρικα για να φτιαχτεί συν το πρόβλημα των ανταλλακτικών. Είναι καλά εκεί που είναι. Γεια σου κουκλάρα!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Έπρεπε λοιπόν να βρούμε μηχανή, εντούρο, που να ανεβαίνει κι η σύζυγος, και να καταφέρω να ταξιδεύω και Βουλγαρία που το'χα καημό χρόνια, γιατί καλή και χρυσή η XR αλλά ...
Αλλάζουν οι ανάγκες.
Τότε έσκασε η XTR και με κέρδισε απ' την πρώτη ματιά. Κεραυνοβόλος που λένε...
Τα κάνει όλα αξιοπρεπέστατα δίνοντάς μου το enduro feeling, όπως μάθει ο καθένας...
Και οτιδήποτε περισσότερο από αυτή θα ήταν υπερβολή για μένα, μιας και δεν αξιοποιώ ούτε της δυνατότητες της XTR. Ο καθένας όπως τη βρίσκει αγόρια...![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Και αμα κανεις και κανενα παιδακι το βλεπω και το ΧΤ στη βιτρινα κανενος εμπορου και εσυ απο εξω με την οικογενεια να σε βαραει που θα αναπολεις τις παλιες καλες μερες που ησουν μηχανοβιος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
[Σοβαρότητα on]Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και αμα κανεις και κανενα παιδακι το βλεπω και το ΧΤ στη βιτρινα κανενος εμπορου και εσυ απο εξω με την οικογενεια να σε βαραει που θα αναπολεις τις παλιες καλες μερες που ησουν μηχανοβιος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μακάρι να μπορούσα να έχω ένα παιδάκι ρε Άκη και να πάνε να μαμηθούν οι μηχανές...![]()
[Σοβαρότητα off]
Δεν είπα ότι η ΧR είναι για πούλημα. Το παλληκάρι την έχει για βιτρίνα. Μανεκέν!![]()
Η XTR απλά... δεν πωλείται.![]()
Θα'ναι πάντα όπως βγήκε απ' τη μαμά της, εργοστασιακή καλλονή..:a07:
XR
XTR
XJR
Peskandritso ακόμα με τη μέση?
Μου φαίνεται ότι δεν την προσέχεις και τόσο βρε φίλε όσο θα'πρεπε.......για την ηλικία σου...![]()
Να κανονίσουμε και για την επόμενη Πανελλήνια για το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί!
Επίσης οι ταμίες να προβλέψουν κονδύλι και για την προμήθεια βασιλόπιτας.
Τι διάλο, κοτζάμ σωματείο είμαστε με τόσα και τόσα μέλη και δεν θα κόψουμε μία βασιλόπιτα
έτσι για το καλό της νέας χρονιάς?
Άντε να συντονιστούμε λιγάκι![]()
![]()
![]()
Πολλά πολλά χαιρετίσματα
![]()
Μη μου πεις οτι παρηγγειλες το πιστολακι???Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Γιαμαχαίοι,
αν και μικρούλα δεν παύει να'ναι Η καλλονή!
Μωρό μου.......... σλουρπ, σλουρπ![]()
Μην φωνάζετε όμως μετά για αυτά που θα πρέπει να πληρώσετεΑρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Peskandritso ακόμα με τη μέση?
Μου φαίνεται ότι δεν την προσέχεις και τόσο βρε φίλε όσο θα'πρεπε.......για την ηλικία σου...![]()
Να κανονίσουμε και για την επόμενη Πανελλήνια για το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί!
Επίσης οι ταμίες να προβλέψουν κονδύλι και για την προμήθεια βασιλόπιτας.
Τι διάλο, κοτζάμ σωματείο είμαστε με τόσα και τόσα μέλη και δεν θα κόψουμε μία βασιλόπιτα
έτσι για το καλό της νέας χρονιάς?
Άντε να συντονιστούμε λιγάκι![]()
![]()
![]()
Πολλά πολλά χαιρετίσματα
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Συμφωνώ και επαυξάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Γιαμαχαίοι,
αν και μικρούλα δεν παύει να'ναι Η καλλονή!
Μωρό μου.......... σλουρπ, σλουρπ![]()
Φοβερή μηχανή. Την έχει ένας φίλος μου στη Λαμία και την είχα οδηγήσει πέρυσι.
Πολύ καλό γκάζι και πανάλαφρη.
Τα μόνα αρνητικά είναι η τιμή της (κοστίζει ακριβώς όσο και η XTR), και η ψιλοακριβή συντήρησή της. Εξαιρετικό εργαλείο που κάνει ακριβώς ότι λέει και η διαφήμισή της.
Παπάκι όλη την εβδομάδα, σκληρό εντούρο το ΣΚ.
Αν έπαιρνα μιά δεύτερη μηχανή, θα ήταν ακριβώς αυτή.
Μην το σκέφτεσαι Μάκη. Δεν θα μασήσει καθόλου.![]()
XR
XTR
XJR