Ε αν μπει στον κόπο να αγοράσει ένα νέο σύστημα σήμερα, υποθέτω ότι δε θα το κάνει απλά για να βλέπει ταινίες. Θα επενδύσει σε κάτι παραπάνω. Αλλιώς βολεύεται με το παλιό του και την κάρτα του Ωμ.
Life begins at 45°.
Για να καταλάβω. Αν έπαιρνα και εγώ μια κάρτα με έξοδο hdmi γιατί τώρα είμαι dvi to hdmi, τον ήχο πως θα τον περάσω στη τηλεόραση;
LOL έχω μείνει τόσο πίσω; Τι λέω, εδώ μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να βάλω windows10 λόγω κάρτας γραφικών.
πωπω και κάποτε (επί εποχών ATi) περιμέναμε πως και πως τις μηνιαίες αναβαθμίσεις και οι drivers/app ήταν πολύ εύχρηστα
μιλ μερσί για την διόρθωση![]()
Και οι Nvidia, προφανώς. Απλά ίσως χρειάζεται να αλλάξεις το source.
Drivers ATI/AMD για πέταμα.
Life begins at 45°.
πάντως η 630 μέχρι borderlands2 σε low και 720p παίζει μια χαρά.
την είχα πάρει προσωρινά μόνο
η άλλη είναι 6850, η άλλη 4850 και η "τώρα" είναι r9 280
για να συνεχίσω, αυτό που ο BlitzeR ξεκίνησε, αν θες να βλέπεις μόνο ταινίες, γιατί να αγοράσεις καινούριο υπολογιστή; το "καινούριος υπολογιστής κομμάτια" είναι η τελευταία επιλογή σε αυτή την περίπτωση και η πιό ακριβή.
μερικές κάρτες περνάνε ήχο από dvi (δεν κάνω πλάκα) και φτάνει στην τηλεόραση άμα βάλεις dvi-hdmi αντάπτορα
Τελευταία τροποποίηση από Ohm; 10/03/2016 στις 10:28. Αιτία: cat
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Μάλιστα. Οπότε με μια gigabyte μια Nvidia που να έχει έξοδο hdmi θα έχω και ήχο στη tv. Τώρα έχω μια Nvidia δεκαετίας σχεδόν. Τι θα μπορούσα να δω για αγορά; δεν έχω απαιτήσεις πέραν 1080p και λίγο premiere με photoshop αλλά όχι παπάδες.
Το τι κάρτα θα ωφελήσει το σύστημά σου εξαρτάται κι από το υπόλοιπο σύστημα.
Αν έχεις smart tv, μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά με έναν DLNA server χωρίς να μπλέκεις με κάρτες και καλώδια.
Life begins at 45°.
Ποιο λες αυτό που κάνω share τον σκληρό να τον βλέπει η tv? Αυτο εννοείς;
Ναι. Κάνεις τον υπολογιστή σου media server και μοιράζει τα αρχεία του στην τηλεόραση. Δε μπλέκεις ούτε με εικόνα, ούτε με ήχο. Τα κάνει όλα αυτόματα.
Life begins at 45°.
Νομίζω το είχα δοκιμάσει αλλά έσπαγε η εικόνα. Βέβαια είμαι άμπαλος με αυτά.