από ομορφιά πάντως Αλέκα και Άντζελα είναι τάλε κουάλε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλά ναι, οι έλληνες επαίρουν τη στάση των Κυπρίων, τους λένε τα συγχαρίκια και μπράβο, τους χτυπάνε φιλικά στην πλάτη, αλλά το τρίημερο, τρίημερο, όταν εμείς πετάγαμε χαρταετό και τρώγαμε κεφαλόποδα, οι ισπανοί διαδήλωναν στους δρόμους μετά την απίστευτη απόφαση του eurogroup να βάλει χέρι στις καταθέσεις των κυπρίων... αυτό είναι το ένα. Το άλλο που αφορά τους κύπριους είναι ότι δεν ξέρουν σε τι περιπέτειες μπλέκουν καθότι όχι μόνο plan B κατά πως φαίνεται δεν υπάρχει, αλλά είναι και εντελώς ασόβαροι! Το ΟΧΙ το δέχομαι αλλά να το έχεις μελετήσει πρώτα και να έχεις κάνει τα κουμάντα σου. Αν είναι να τρέχεις πανικόβλητος μετά προκειμένου να πεις ΝΑΙ κάπου αλλού που θα σε γ@μησουν εξίσου και ίσως πολύ περισσότερο, είσαι εντελώς μ@λ@κ@ς!!!
Σε έναν φανταστικό κόσμο, οι πολιτικοί θα έπρεπε να έβγαιναν και να λέγαν ξεκάθαρα... κύριοι έχουμε αυτές τις επιλογές, ΝΑΙ και γ@μησι, ΟΧΙ και ακόμη περισσότερο γ@μήσι, αλλά τουλάχιστον θα μας μείνει η αξιοπρέπεια... έχετε τα άντερα; θα την παλέψετε; γουστάρετε να το πάμε; μη μου γκρινιάζετε μετά γιατί θα περάσουμε πολύ δύσκολα. Ψηφίστε - ψεκάστε τελειώσατε και να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος, γιατί από το πληκτρολόγιο και για τους άλλους μια χαρά τα γράφουμε και λέμε μπράβο, όταν εμείς κληθήκαμε όμως να πράξουμε το ίδιο κλο-κλο-κλο...
Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχουν κάνει τα κουμάντα τους...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
καλά και οι Κύπριοι το 3ήμερο καρνάβαλο κάναν, τι να λέμε τώρα...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
στο μεταξυ εχουμε πολιτικους με ικανοτητες και κοχονες οχι μλκιες...!!
http://news247.gr/eidiseis/politiki/...a.2176913.html
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μια που το έθιξες Γιώργο (είδες σε πέτυχα τώρα)
Ο κόσμος στην Ελλάδα διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα ... χιλιάδες συγκεντρώσεις ειδικά το καλοκαίρι με τους
αγανακτισμένους... Εγώ προσωπικά λίγες φορές είδα τόσο πολύ κόσμο είτε πάνω είτε κάτω στην πλατεία
με διάθεση να αλλάξει τα πράγματα... Έκαναν όμως ένα σοβαρότατο λάθος τότε...Είχαν σαν σύνθημα
να αλλάξουμε τα πάντα..."Ειρηνικά".
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκληφθεί σαν αδυναμία από το Ελλαδικό και Γερμανικό κατεστημένο.
Κυνηγήθηκε πολύ άγρια ο κόσμος , το RT δημοσίευε καθημερινά τρομέρα περιστατικά βίας
τα οποία ακόμα και σήμερα γίνονται αντικέιμενο αναφοράς από την guardian
και την Διεθνή αμνηστία. Πχ εδώ εδώ
Μια μεγάλη διαφορά του πολιτικού κατεστημένου σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η εντελώς
διαφορετική αντιμετώπιση του κόσμου που ήθελε να διαμαρτυρηθεί και στις 2 περιπτώσεις για τον ίδιο ακριβώς ΛΟΓΟ. Την χρεωκοπία του ιδιωτικού τραπεζικού συστήματος στην Ευρώπη.
Ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις στο θέμα της Κύπρου η διαφορά είναι χαώδης
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
kwsta den exei sugrisi....oute eirinika, oute polemika oute tipota..
ola eirinika ksekinane, kai se wthoun allou.
kai skata diamartyruthike o kosmos...gia ton xavale kai gia na anevasoun foto sto fb pigainan....kai alloi gi na pinoun bires sta gurw magazia kai na koitane ta osa sunevenan..
kia egw katevaina sintagma sinexia, kai evlepa olo kai ligotero kosmo.....
Kώστα συμφωνώ με όσα γράφεις και αναγνωρίζω το ότι η χρήση αδικαιολόγητης βίας και πρωτοφανών σε σκληρότητα μέτρων "καταστολής" που όλοι λίγο πολύ βιώσαμε, ήταν ένας από τους λόγους που δεν είχε συνέχεια το πράγμα. Αλλά πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος ξενέρωσε με το αποτέλεσμα των εκλογών... όχι γιατί δεν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ή το όποιο αντιμνημονιακό κόμμα, αλλά για τα απίστευτα με βάση τις καταστάσεις και τα δεδομένα πσοστά που πήραν τα μνημονιακά (και έμμεσα μνημονιακά) κόμματα. Ακόμα και το μονοψήφιο του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε έκπληξη, κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρει τίποτα απολύτως... όταν λοιπόν διαπιστώνεις ότι οι νοικοκυραίοι καλά κρατούν και ψηφίζουν έστω και με συστολή ΝΑΙ σε όλα, τρως απίστευτο ξενέρωμα... βέβαια όλα αυτά μπορούν να αποτελλέσουν άλλη μια δικαιολογία, το θέμα είναι ότι κατέστει σαφές σε όλους μας πως αν θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα από μούτζες προς τη Βουλή και ευφάνταστα συνθήματα. Και εκεί κολώσσαμε πιστεύω.