Eχεις πολυ μερακι και ερχεται η ωρα της ανταμοιβης !!! Μπραβο !![]()
Eχεις πολυ μερακι και ερχεται η ωρα της ανταμοιβης !!! Μπραβο !![]()
Και σύ λάμπεις Μπάμπη μου!
Καλώς τον Πάνο, δυστυχώς ακόμα χρόνος για καφέ δεν έχει βρεθεί καθώς είμαι ακόμα μπλεγμένος με το χρέπι και με τη μαύρη ζώνη που πρέπει να δώσω φίλε,
Θυμάμαι φάσεις να χαζογελάω σα χαζος γεμάτος γράσσα και το βλέμα του Γιώργη με απορία χαχααχα
Τα πιο πολλά μπράβο αξίζουν πιο πολύ σε φίλους που ξόδεψαν χρόνο μεράκι και ιδρώτα, έτσι σφυριλατήθηκαν φιλίες που κρατάνε χρόνια!
Όλο έρχεται και η π@@τάνα ξεφεύγει για λίγο!![]()
![]()
Γυρίσαν κι άλλα πράγματα απο το νικέλωμα...
Συμβουλή: πάτε τα όλα μαζί ακόμα και αυτά που λέτε έλα μωρέ αυτό είναι σαν καινούριο δεν χρειάζεται νικέλωμα απο την αρχή... όταν τα βάλετε όλα επάνω και σε καλή κατάσταση να είναι θα έχουν διαφορά με αποτέλεσμα να τα ξαναπάτε και αυτά ξεχωριστά και να πληρώσετε περισσότερα απ'ότι θα πληρώνατε αν τα πηγαίνατε όλα μαζί!
Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η φωτογραφία Νο 1000 που ανεβάζω!
Αυτό είναι στο χέρι σου.
Η μοτοσυκλέτα είναι κούκλα και δεν περιμένεις φυσικά να σε 'φτιάξει' με το γκάζια της (που δεν έχει).
Θα σε φτιάξει με την χαλαρή βόλτα που θα πας και θα ακούς το ντουπ ντουπ της εξάτμισης, θα σε φτιάξει με το να την κοιτάς να γυαλίζει και να θαυμάζεις τις απλές γραμμές της.
Με την ποιότητα κατασκευής της και την γνώση οτι οταν τα σημερινά SS θα εχουν παει στην πρέσσα, αυτη θα είναι ακόμα εκεί.
Ακόμα κι αν εσύ δεν είσαι πια!!
Εγώ κοιταζω το R26 μου και μου έρχονται εικόνες από το παρελθόν, αλλά ξέρω οτι και στο μέλλον θα είναι πάντα εκει.
Δεν το συνεχίζω... κατάλαβες.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κουράγιο,γίνεται τέλεια σε παρακολουθούμε κ σε ζηλεύουμε.
πολύ καλη δουλεια πολλα μπραβο από εμενα και να σου λεω την αληθεια σε ζηλευω πολύ.............![]()
Και πάλι μπράβο ρε Γιώργο για το μεράκι σας και την λεπτομέρεια που δείχνετε.
Έτσι ακριβώς είναι, αν δώσεις ολόψυχα την αγάπη σου θα σου ανταποδοθεί με κάποιο τρόπο..