Σελίδα 77 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    έχω βγάλει τους καθρέφτες μάνα μου....

Ρε τι κάνει ο άνθρωπας για να κερδίσει 2-3 χλμ τελικής περισσότερα...............

Κι' ας ξέρει πως τον περιμένει στην γωνία, ο μπάτσος της Sober..................

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ρε τι κάνει ο άνθρωπας για να κερδίσει 2-3 χλμ τελικής περισσότερα...............

Κι' ας ξέρει πως τον περιμένει στην γωνία, ο μπάτσος της Sober..................

Δεν φερνεις κανα βαρελι καθαρα μπενζινα μπας κ δουλεψουν τα παρταλια σας λεω γω?

Μέλος
    Δεν φερνεις κανα βαρελι καθαρα μπενζινα μπας κ δουλεψουν τα παρταλια σας λεω γω?

Φιλε μου οταν παρεις μηχανακι με σωστο αριθμο κυλινδρων τα ξαναλεμε...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από okeanis1234 Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου οταν παρεις μηχανακι με σωστο αριθμο κυλινδρων τα ξαναλεμε...
    Ασε να του δωσω μια βολτα το μπουσα πρωτα να δει πως πρεπει να δουλευει ενα 4κυλ 1300ρι....δεν εχει παραστασεις, δεν εχει εμπειριες απο τη δικυκλη ζωη.....Vstrom ειχε πριν, δειξε λιγο κατανοηση
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ασε να του δωσω μια βολτα το μπουσα πρωτα να δει πως πρεπει να δουλευει ενα 4κυλ 1300ρι....δεν εχει παραστασεις, δεν εχει εμπειριες απο τη δικυκλη ζωη.....Vstrom ειχε πριν, δειξε λιγο κατανοηση
    Επομενως.... ξερω πως ειναι οι σωστοι οι κυλινδροι.....

Το μπουσα ειναι εξ αυστριας ορμωμενο?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Επομενως.... ξερω πως ειναι οι σωστοι οι κυλινδροι.....
    Ολοι οι αριθμοι κυλινδρων σωστοι ειναι
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ....................

Πού τό έχω άκούσει,πού,πού...??
    Ά ναί σέ ένα νησί πού όλο βρέχει,έκεί τό λέγανε.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ενταξει η βενζινη της Ελλαδας, κατα γενικη ομολογια ολων, ειναι χαλια (σε σχεση με την Ευρωπη)...
    αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα προβληματα που βγαζουν τα εκ Αυστριας παρταλια...

μου θυμιζει παλιες εποχες που η επισημη απαντηση εξουσιοδοτημενων μαστορων ΚΤΜ σε ερωτηση πελατων 640: "γιατι εσπασε το μοτερ μαστορα?"
    "το πηγαινες αργα"..

να γελανε και οι τσιμουχες δλδ...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Μέλος
    Εγω δεν ξερω κανενα ktm να εσπασε απο κακη βενζινη(η τουλαχιστον ετσι να ειπε η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεια).Αντιθετα εχω διαβασει σε φορουμ "αγγλικων" μοτο να εχουν σπασει πολλα πιστονια και η απαντηση της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αντιπροσωπειας τους ηταν η κακη ποιοτητα βενζινης.
    Για να μη λεμε και οτι θεμε δηλαδη...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ενταξει η βενζινη της Ελλαδας, κατα γενικη ομολογια ολων, ειναι χαλια (σε σχεση με την Ευρωπη)...
    αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα προβληματα που βγαζουν τα εκ Αυστριας παρταλια...

μου θυμιζει παλιες εποχες που η επισημη απαντηση εξουσιοδοτημενων μαστορων ΚΤΜ σε ερωτηση πελατων 640: "γιατι εσπασε το μοτερ μαστορα?"
    "το πηγαινες αργα"..

να γελανε και οι τσιμουχες δλδ...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    Η απαντηση των μαστορων δεν ηταν "επειδη το πηγαινες αργα".
    Η απαντηση ηταν "επειδη το πηγαινες με ΛΙΓΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ στροφες" το οποιο ειναι γνωστο πλεον σε οποιον εχει περασει lc4 απο τα χερια του,οτι τα μονοκυλινδρα και πιο συγκεκριμενα αυτο το μοτερ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τα δουλευουμε πολυ χαμηλα και να σκορτσαρουν γιατι πολυ απλα τη νυφη την πληρωνει η μπιελα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geez996 Προβολή μηνύματος
    Απο αυριο που παραλαμβανω....
    ρε μάγκα!!!άντε με το καλό να το παραλάβεις και εσύ,καλοτάξιδο,πολλά και ασφαλή χλμ να έχετεπάει δλδ το 950αράκι ε?
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 15/01/2014 στις 19:43.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από okeanis1234 Προβολή μηνύματος
    Η απαντηση των μαστορων δεν ηταν "επειδη το πηγαινες αργα".
    Η απαντηση ηταν "επειδη το πηγαινες με ΛΙΓΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ στροφες" το οποιο ειναι γνωστο πλεον σε οποιον εχει περασει lc4 απο τα χερια του,οτι τα μονοκυλινδρα και πιο συγκεκριμενα αυτο το μοτερ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τα δουλευουμε πολυ χαμηλα και να σκορτσαρουν γιατι πολυ απλα τη νυφη την πληρωνει η μπιελα...
    2 lc-4άκια στα χέρια μου(640 sm 2003 και duke 640 2007)δεν έκαναν κίχμε σωστή συντήρηση ΠΑΝΤΑ.Τώρα οτι σπάγανε κτλ τα έχουμε ξαναπεί,δεν κάναμε ποτέ service κόντρες όλημερα,κάθεμερα όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε,πατούσαμε όλα τα μονοκύλινδρα της κατηγορίας,τα πέρνανε π@@ρτο'υζ@@ όλοι και μετά"ΣΠΑΓΑΝΕ"φταίγανε τα μηχανάκια και ΟΧΙ οι κανιβαλισμοί που είχαν υποστεί με μηδαμινή συντήρηση,λές και ήταν τίποτα bmx,άσε που οι πιο πολλοί όταν θυμόταν να αλλάξουν λάδια/φίλτρο τα πήγαιναν στο μπακάλη/μηχανικό της γειτονιάς που καλά καλά δεν ήξερε πόσο λάδι πέρνει

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    2 lc-4άκια στα χέρια μου(640 sm 2003 και duke 640 2007)δεν έκαναν κίχμε σωστή συντήρηση ΠΑΝΤΑ.Τώρα οτι σπάγανε κτλ τα έχουμε ξαναπεί,δεν κάναμε ποτέ service κόντρες όλημερα,κάθεμερα όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε,πατούσαμε όλα τα μονοκύλινδρα της κατηγορίας,τα πέρνανε π@@ρτο'υζ@@ όλοι και μετά"ΣΠΑΓΑΝΕ"φταίγανε τα μηχανάκια και ΟΧΙ οι κανιβαλισμοί που είχαν υποστεί με μηδαμινή συντήρηση,λές και ήταν τίποτα bmx,άσε που οι πιο πολλοί όταν θυμόταν να αλλάξουν λάδια/φίλτρο τα πήγαιναν στο μπακάλη/μηχανικό της γειτονιάς που καλά καλά δεν ήξερε πόσο λάδι πέρνει
    Εεεεετσι μπραβο πες τα να μη λεμε και οτι θελουμε δηλαδη...

Παλαιό μέλος
    Εσείς με τα 1190 κυκλοφορείτε μηχανάρες πολύ μπροστά για την εποχή που ζούμε,τώρα κάποια πταισματάκια που βγάζουν είναι δικαιολογημένα για εμένα όπως τα περισσότερα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών/αυτοκινήτων,το ίδιο είχε γίνει με τα 950 ADV τα οποία σήμερα μετά απο μία 10ετία στην αγορά,είναι μπροστά ακόμα και απο νεότερης γενιάς υποτιθέμενες μοτοσυκλέτες ON-OFF άλλων εταιρειών.Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνετε:a44:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    ρε μάγκα!!!άντε με το καλό να το παραλάβεις και εσύ,καλοτάξιδο,πολλά και ασφαλή χλμ να έχετεπάει δλδ το 950αράκι ε?
    Ευχαριστώ...
    Δεν θα το έδινα το 950 αλλά είχα μπει στο κλαμπ των 100,000 χλμ.

Για όποιον θέλει, έχω όλο το ιστορικό των σέρβις.

Να πω εδώ ότι το 950 είναι το μόνο που έχω κρατήσει 10 χρονια. Όλα τα άλλαζα σε 2-3 χρονια.
    Ελπίζω και το 1190 να μου δώσει αλλά 10 χρονια χαμόγελο

Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF