ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ....................
Πού τό έχω άκούσει,πού,πού...??
Ά ναί σέ ένα νησί πού όλο βρέχει,έκεί τό λέγανε.....
ενταξει η βενζινη της Ελλαδας, κατα γενικη ομολογια ολων, ειναι χαλια (σε σχεση με την Ευρωπη)...
αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τα προβληματα που βγαζουν τα εκ Αυστριας παρταλια...
μου θυμιζει παλιες εποχες που η επισημη απαντηση εξουσιοδοτημενων μαστορων ΚΤΜ σε ερωτηση πελατων 640: "γιατι εσπασε το μοτερ μαστορα?"
"το πηγαινες αργα"..
να γελανε και οι τσιμουχες δλδ...
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Εγω δεν ξερω κανενα ktm να εσπασε απο κακη βενζινη(η τουλαχιστον ετσι να ειπε η ΕΠΙΣΗΜΗ αντιπροσωπεια).Αντιθετα εχω διαβασει σε φορουμ "αγγλικων" μοτο να εχουν σπασει πολλα πιστονια και η απαντηση της ΕΠΙΣΗΜΗΣ αντιπροσωπειας τους ηταν η κακη ποιοτητα βενζινης.
Για να μη λεμε και οτι θεμε δηλαδη...
Η απαντηση των μαστορων δεν ηταν "επειδη το πηγαινες αργα".
Η απαντηση ηταν "επειδη το πηγαινες με ΛΙΓΕΣ-ΧΑΜΗΛΕΣ στροφες" το οποιο ειναι γνωστο πλεον σε οποιον εχει περασει lc4 απο τα χερια του,οτι τα μονοκυλινδρα και πιο συγκεκριμενα αυτο το μοτερ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να τα δουλευουμε πολυ χαμηλα και να σκορτσαρουν γιατι πολυ απλα τη νυφη την πληρωνει η μπιελα...
2 lc-4άκια στα χέρια μου(640 sm 2003 και duke 640 2007)δεν έκαναν κίχμε σωστή συντήρηση ΠΑΝΤΑ.Τώρα οτι σπάγανε κτλ τα έχουμε ξαναπεί,δεν κάναμε ποτέ service κόντρες όλημερα,κάθεμερα όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε,πατούσαμε όλα τα μονοκύλινδρα της κατηγορίας,τα πέρνανε π@@ρτο'υζ@@ όλοι και μετά"ΣΠΑΓΑΝΕ"φταίγανε τα μηχανάκια και ΟΧΙ οι κανιβαλισμοί που είχαν υποστεί με μηδαμινή συντήρηση,λές και ήταν τίποτα bmx,άσε που οι πιο πολλοί όταν θυμόταν να αλλάξουν λάδια/φίλτρο τα πήγαιναν στο μπακάλη/μηχανικό της γειτονιάς που καλά καλά δεν ήξερε πόσο λάδι πέρνει
![]()
Εσείς με τα 1190 κυκλοφορείτε μηχανάρες πολύ μπροστά για την εποχή που ζούμε,τώρα κάποια πταισματάκια που βγάζουν είναι δικαιολογημένα για εμένα όπως τα περισσότερα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών/αυτοκινήτων,το ίδιο είχε γίνει με τα 950 ADV τα οποία σήμερα μετά απο μία 10ετία στην αγορά,είναι μπροστά ακόμα και απο νεότερης γενιάς υποτιθέμενες μοτοσυκλέτες ON-OFF άλλων εταιρειών.Μάλλον η ιστορία επαναλαμβάνετε:a44:
Ευχαριστώ...
Δεν θα το έδινα το 950 αλλά είχα μπει στο κλαμπ των 100,000 χλμ.
Για όποιον θέλει, έχω όλο το ιστορικό των σέρβις.
Να πω εδώ ότι το 950 είναι το μόνο που έχω κρατήσει 10 χρονια. Όλα τα άλλαζα σε 2-3 χρονια.
Ελπίζω και το 1190 να μου δώσει αλλά 10 χρονια χαμόγελο
![]()
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........