Για 3 ευρω σιγα τη διαφορα.... παιρνεις 3 μπουκαλακια των 10ml και ξενοιαζεις!
Για 3 ευρω σιγα τη διαφορα.... παιρνεις 3 μπουκαλακια των 10ml και ξενοιαζεις!
Η νικοτινη είναι φωτοευάισθητη και γιαυτό σκουραίνει. Επίσης όταν ατμιζεις, ο ατμό/της ανεβάζει θερμοκρασία η οποία μεταβαλει τη νικοτινη γιαυτό σκουραίνει το τανκ. Είναι κάτι φυσιολογικό, μπαφιάστε ελευθερα.
Υγ. Όποιος θέλει συνταγή υγρού που να μοιάζει με τοξικά απόβλητα πολυκαιρισμένα με παστουρμα, σάπια πατούσα πιγκουίνου και πιτσινια, ας μου πει να του τη γράψω κάπου.
Αν ψυχολογικά σας πέφτει βαρύ να βλέπετε αλλαγές στο χρώμα του αγαπημένου σας υγρού, σας έχω την καλύτερη λύση.
Αλλάξτε το διαφανές γυαλί του ατμοποιητή σας με ένα σκούρο φυμέ και πιστέψτε με δεν θα σας ξαναπασχολήσει το θέμα....
Πέρα από την πλάκα... το έχω προτείνει σε 1-2 που είχαν εμμονή με το θέμα, με άκουσαν, και τώρα είναι μες την τρελλή χαρά...![]()
Ενταξει το χρωμα πες δε μας νοιαζει..... οι ιδιοτητες του υγρου? χαλανε? επηρεαζεται το ατμισμα?
Απο την Halcyon Haze κανει κανεις?
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Όχι... Η αλλαγή στο χρώμα είναι φυσιολογική και πολλές φορές συμβαίνει και από παρτίδα σε παρτίδα (σε λογικό βαθμό όμως εεε) του ίδιου υγρού... Γενικά τα υγρά αν δεν τα βλέπει φως (γιαυτό και η σωστή συσκευασία για υγρά ατμίσματος είναι γυαλινο φυμέ-σκούρο μπουκάλι ή διαφανές αλλά με κουτί) δεν έχουν κανένα θέμα μέχρι την ημερομηνία λήξης αλλά και ακόμα (πολύ ακόμα) παραπέρα... Το μόνο που θα διαπιστώσεις σε ένα υγρό που πλησιάζει ή έχει ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης του είναι μια μικρή εξασθένηση στο άρωμά του...
Μια ακόμα αλλαγή χρώματος του υγρού είναι αυτή που συμβαίνει όταν ξαναγεμίσουμε τον ατμοποιητή μας με το ίδιο υγρό που μόλις μας τελείωσε...Εκεί τα μικρά υπολείμματα της καύσης που έχουν μείνει στον πάτο, στην αντίσταση και στο φυτίλι του ατμοποιητή σχεδόν αμέσως σκουραίνουν το νέο υγρό που μόλις βάλαμε - ειδικά αν είναι ανοικτού χρώματος είναι εντυπωσιακό να το βλέπεις να συμβαίνει... Αν για ψυχολογικούς λόγους θέλεις να το περιορίσεις να συμβαίνει (θα συμβαίνει σε πολύ μικρότερο βαθμό) η μόνη λύση είναι το πλύσιμο του ατμοποιητή πριν βάλεις το καινούργιο υγρό. Πολύ κακό για το τίποτα όμως - και εδώ παραμένει το τρύκ ότι το καλύτερο φάρμακο είναι το φυμέ γυαλί στον ατμοποιητή....![]()
![]()
Toli με οι περιγραφές σου με κάνουν να θέλω να το δοκιμάσω!Για πες.
Αγοράζουμε 3 βάσεις.
Μια με 12% νικοτίνη. 8ευρώ τα 100ml
Μια με 0% 2ευρώ τα 100ml
Μια με 0% fress. (δροσερή). 2ευρώ τα 100ml
Αναμιγνύουμε τις δυο τελευταίες γιατί η fress παραείναι παγωμένη.
Τα 200μλ τα ρίχνουμε μέσα σε 50μλ με τη βάση που περιέχει 12% νικότινη και μας δίνει 250μλ με 3% νικοτίνη ενώ μειώνει άλλο λίγο τη δροσάδα.
Αγοράζουμε άρωμα..
Ένα λεμονάδα της άτμος με 6 ευρώ τα 10ml
Ένα μανταρίνι της ατμος με την ίδια τιμή.
Αραιώνοντας στο 5% (1μλ άρωμα 20βαση) φτιάχνουμε 150 μλ λεμόνι 50μλ μανταρίνι, ατμιστικού υργού και τα ρίχνουμε το ένα μέσα στο άλλο. (25% μανταρίνι 75% λεμόνι για τα αρώματα που ανέφερα. Αν βρείτε καθαρό άρωμα λεμόνι να με το πείτε γιατί η άτμος έχει λεμονάδα και όχι λεμόνι)
*Πάντα την μικρότερη ποσότητα την αραιώνουμε με την μεγαλύτερη. Δλδ δε θα ρίξουμε το άρωμα μέσα στη βάση αλλά τη βάση μέσα στο άρωμα. Επίσης δε τα ρίχνουμε ποτό ολόκληρα, πάντα ρίχνουμε λίγο λίγο ανακατεύοντας.
Δλδ μέσα σε 1ml άρωμα (το οποίο θα το αραιώσουμε με 20μλ βαση) θα ρίξουμε αρχικά 1μλ βαση και θα το ανακατώσουμε. Μετά άλλο ένα, και άλλο ένα μέχρι να έχουμε ρίξει 5. Μετά θα ρίξουμε άλλα 5ml x 3.
Όσο καλύτερο το ανακάτεμα, τόσο λιγότερος ο χρόνος ωρίμανσης.
Το μανταρίνι και όλα τα παρόμοια είναι το πιο δύσκολο στο ανακάτεμα και θέλει πάντα να το ανακινούμε πριν τη χρήση (ακόμα και στα αγοραστά).
Χρόνος ωρίμανσης (να δέσουν τα αρώματα μεταξύ τους και με την βάση) 3 ημέρες το λιγότερο με συχνό ανακάτεμα (πρωί μεσ/ρι βράδι, σαν το σιρόπι του βήχα ένα πράμα). Χρόνος δοκιμής 20 λεπτά με μισή ώρα.
Το συνολικό κόστος μετα βίας υπερβαίνει τα 2 ευρώ ανά 30ml υπολογίζοντας και αυτά που περίσσεψαν για την επόμενη φορά.
Δοκιμάστε αρχικά με μικρές ποσότητες (30μλ αντί για 300) και αν δε σας αρέσει στέλνετε τα αρώματα και τις βάσεις (όχι το ματζούνι που φτιάξατε) σε εμένα.
Το 7 sins πάντως δεν κατάφερα να το πιάσω ούτε βάζοντας λίγο μέντα μέσα.
Sent from me using a computer.
Τι να γράψω.Εντυπωσιάστηκα απο το πόσο δυνατό είναι το fotia απο atmos.2 σταγόνες στα 20 ml και σκέπασαν τα πάντα.Παστουρμάς με πιτσίνια ένα πράμα.Ανυπόφορο και θα πάει στον νεροχύτη αν δε στρώσει μετά την ωρίμανση.
Πολύ ωραία υγρά είναι τα les grands.Σαν υγρες πάστες και τάρτες είναι.Εδώ και εμένα που δεν είναι του γούστου μου τα γλυκά,εντυπωσιάστηκα.
Ενα diy ρε φούστη μου δε θα μου κάτσει;
Exει Lemon lime η tpa Απόστολε.
Φίου φίου φι φι φίου
Το έκανα και αυτο.Βασικά πήγα κάτω απο την προτεινομενη αναλογία μιας και είναι αρκε4τά έντονο το fotia και σκέψου πάλι κάλυψε τα πάντα.Ενα πολύ ενδιαφέρον που στην εκπνοή μυρίζει σιτρονέλα έχει η Les grands και λέγεται Grand Maitre.Ειναι ένα υγρό που έχει τσάι,μανταρίνι και κίτρο.
Θα διώχνεις και τα κουνούπια.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Παλαιός στο χώρο εγώ, και δουλεύω τελευταία (κανά 8μηνο δηλαδή) gs Air m, παράλληλα με KFL+ φτιαγμένο tiny από τους Steam tuners.
O gs Air κλπ είναι πολύ καλός ατμοποιητής, κάνει καιρό να ζητήσει αντικατάσταση αντίστασης, αλλά μέχρι εκεί. Τελικά είναι πολύ αεράτος για τα γούστα μου.
Ο καυφούν από την άλλη μου έχει ταιριάξει απόλυτα, τσιγαρίσιο τράβηγμα, εύκολότατο στήσιμο, αλλά όπως λες είσαι καινούργιος.
θα σου πρότεινα για αρχή τον gs Air tank και αργότερα τους επισκευάσιμους.
Οι διαφορές τους δηλαδή είναι τεράστιες, αλλά και οι 2 είναι πολύ καλοί στην κατηγορία τους.
αυτά
PFC
Εγω ειμαι στα 30ml 12mg τη βδομαδα. Λιγο πανω λιγο κατω...
εγω εκλεισα τη πρωτη εβδομαδα με 20ml περιπου.
Εγώ κάνω τώρα περίπου, 4ml την ημέρα. Τώρα είμαι με βάση T-Juice, και άρωμα Greedy Scratch. Τέλειος συνδυασμός.