Σελίδα 78 από 132 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 1966

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015

Λοιπον...

βγηκα για μια μπυρα στην παλια γειτονια στο Μαρουσι. Το μπαρακι εχει πιο πολυ κοσμο (πιτσιρικια ολοι εννοω 20συνπλην) απο οτι ολες τις αλλες Τεταρτες που ερχομαστε. Και ειναι ΟΛΟΙ χαρουμενοι και χαμογελαστοι, ακουγονται τα χαχανα πανω απο τη μουσικη. Εγω ηρθα με διαθεση γαμησετα, πριν μπω ειδα την ουρα στην αλφα παραδιπλα και στην πειραως απεναντι, αλλα μου περναει... Ζητω το παραλληλο συμπαν, καθομαι και σκαω ο μλκς.
    εχει και ωραια τεμαχια για χαζι στην ουρα του ΑΤΜ...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    aki, sorry ρε φίλε, αλλά την ίδια απάντηση έδωσε εχθές ο Σκουρλέτης κάθιδρος όταν τον ρώτησαν για το κλείσιμο των τραπεζών. Και πριν έκλειναν οι επιχειρήσεις απ΄τα μνημόνια...
    Αποτι ειδες δεν ανεφερα το κλεισιμο των τραπεζων,που προφανως ειναι μαλακια,αλλα μαλλον δεν γινοταν αλλιως την δεδομενη στιγμη.
    οχι για μενα.3 κατοσταρικα εχω μεσα και δεν παω να τα παρω..για τους εχοντες,που θα τραβουσαν **.**** ευρω.
    μην παρεξηγηθω,δεν ειμαι με τον συριζα.καθε αλλο.
    @nathair:αν ηξερα δεν θα μουν φαρμακουπαλληλος,αλλα θα εβγαζα διαγγελματα σημερα.
    σε προηγουμενο ποστ μου ειπα πως εμενα απο τα early 20'ς μου μεχρι τα mid 30'ς μου με εχουν χαντακωσει αν υπογραφει η συμφωνια αυτη.το πεος το ενιωσα οντας 1.5 χρονο ανεργος παροτι νεος,με πτυχιο κλπ κλπ.
    θελω να δω και την αλλη πλευρα.ισως να χει περισσοτερο,ισως και οχι...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Επειδή ξεχνάμε και λίγο τα καλα της δεξιάς γιατί έχουμε κοντή μνήμη σαν λαος

Στην αρχη εσκιζε τα μνημονια χειροτερα κ απ'οτι ο Τσιπρας,εκανε κ 2 Ζαπεια κιολας.. μετα ψηφισε 654 νομουσ κ το εκανε τομο του κρατους... μετα ειπε για διαπραγματευση που ξεχαστικε αμεσω μετα τις εκλογες... μετα μιλησε για αναπτυξη.. μετα ειπε για grexit... μετα ειπε οτι βγηκαμε στις αγορες... μετα απειλησε οτι παμε στα βραχια αν βγει ο συριζα.. μετα το ευχηθικε κ το κηνυγισε κιολας πανηγυριζοντας τυχων μη συμφωνια... τωρα μιλαει για κωλοτουμπα...κ αισθανεται περηφανη(για τη καταντια που μας αφησε) η πατριωτικη δεξια παντα στον ιστορικο της ρολο... ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...
    Ναι μπράβο...

Ο Σαμαράς μας είπε ψέμματα πως θα φτιάξει τα πράγματα, το 1.500.000 άνεργοι παρέμειναν και οι συντάξεις είναι κουτσουρεμένες...
    Οπότε, ας χάσουν και οι υπόλοιποι τη δουλειά τους, ας μην ξαναπληρώσουμε συντάξεις, ας κλείσουμε τα ρολλά στη χώρα...

Έτσι μπράβο, να του δείξουμε εμείς του Σαμαρά και του Βενιζέλου, δεν μασάμε...

Και γαμώ τις λογικές, έτσι;
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Επειδή ξεχνάμε και λίγο τα καλα της δεξιάς γιατί έχουμε κοντή μνήμη σαν λαος

Στην αρχη εσκιζε τα μνημονια χειροτερα κ απ'οτι ο Τσιπρας,εκανε κ 2 Ζαπεια κιολας.. μετα ψηφισε 654 νομουσ κ το εκανε τομο του κρατους... μετα ειπε για διαπραγματευση που ξεχαστικε αμεσω μετα τις εκλογες... μετα μιλησε για αναπτυξη.. μετα ειπε για grexit... μετα ειπε οτι βγηκαμε στις αγορες... μετα απειλησε οτι παμε στα βραχια αν βγει ο συριζα.. μετα το ευχηθικε κ το κηνυγισε κιολας πανηγυριζοντας τυχων μη συμφωνια... τωρα μιλαει για κωλοτουμπα...κ αισθανεται περηφανη(για τη καταντια που μας αφησε) η πατριωτικη δεξια παντα στον ιστορικο της ρολο... ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...ΨΕΜΑΤΑ...
    Bill, καλά τα λες, αν και δεν ξέρω σε ποιούς τα λες και γιατί...το φρόνημα προς το ΟΧΙ είναι δυνατό, δεν έχει πρόβλημα.

Δεν κάνεις και μια λίστα με τα καλά της αριστεράς, έτσι να γελάσουμε λίγο? Α, θυμήθηκα...κατάργησε την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο.:ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ρε γαμπρε.Ξεκολλα απο τα ποιος και τι.Ολοι την παρτη τους κοιτανε.Αυτη τη φορα πρεπει και μεις να κοιταξουμε την παρτη μας.Και μολις ξεκολλησουμε απο τα σκ@τα,να τους στειλουμε αδιαβαστους.
    Μαζι σου πανω...δεν ειμαι κομματικα εξαρτημενος.ποτε δεν ημουν...
    το δικο μας καλο πιο ειναι;;;;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο σοσιαλδημοκράτης αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, μίλησε στην γερμανική Βουλή και είπε ότι
    "ο ελληνικός λαός είναι θύμα, εδώ και δεκαετίες, της διαφθοράς, της πολιτικής ελίτ, αμφότερων συντηρητικών και σοσιαλδημοκρατών"
    και πρόσθεσε ότι «Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύσεις»

https://www.youtube.com/watch?v=9iraluljHMY δείτε τη δυσκολία του διερμηνέα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Bill, καλά τα λες, αν και δεν ξέρω σε ποιούς τα λες και γιατί...το φρόνημα προς το ΟΧΙ είναι δυνατό, δεν έχει πρόβλημα.

Δεν κάνεις και μια λίστα με τα καλά της αριστεράς, έτσι να γελάσουμε λίγο? Α, θυμήθηκα...κατάργησε την τράπεζα θεμάτων στο Λύκειο.:ZZZ:
    Μαζι σου Βυρωνα η λίστα ειναι αστεία και τα βλέπουμε τωρα μετα απο τοσους μήνες τι ''αλλαγές'' κατάφεραν να κάνουν..αλλα καλο ειναι
    σε αυτη τη φάση να μη ξεχνάμε καμια απο τις 2 πλευρες τι έλεγε και έκανε.. τα της αριστεράς τα λουζόμαστε τώρα και ειναι φρέσκα

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ... και την ίδια ώρα να λέω στον κόσμο να μη φοβάται και την ίδια ώρα να μου γυρνάνε τ' άντερα και να θέλω να ξεράσω βλέποντας άτομα που ξέρω ότι έχουν βγάλει 200 και 300 χιλιάρικα έξω να ποστάρουν περιχαρείς στο fb τσιτάτα για ΟΧΙ, ελευθερίες, ιδανικά και πατρίδα...
    Δυσκολεύομαι να καταλάβω πως υπάρχει κόσμος πως θεωρεί πως οι "Γερμανοτσολιάδες" του "ΝΑΙ" είναι όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν βγάλει τα λεφτάκια τους έξω και νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους. Η αλήθεια μάλλον αντίθετη είναι, αν θέλεις να επωφεληθείς βγάζεις τα λεφτάκια σου έξω και πας με το "ΟΧΙ". Και σίγουρος είσαι, και πλουσιότερος θα γίνεις...

Καλό κουράγιο Αουφγκεμπράχτ πάντως, ελπίζω να μην είναι οι τελευταίες σου μέρες ως εργαζόμενος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Ναι μπράβο...

Ο Σαμαράς μας είπε ψέμματα πως θα φτιάξει τα πράγματα, το 1.500.000 άνεργοι παρέμειναν και οι συντάξεις είναι κουτσουρεμένες...
    Οπότε, ας χάσουν και οι υπόλοιποι τη δουλειά τους, ας μην ξαναπληρώσουμε συντάξεις, ας κλείσουμε τα ρολλά στη χώρα...

Έτσι μπράβο, να του δείξουμε εμείς του Σαμαρά και του Βενιζέλου, δεν μασάμε...

Και γαμώ τις λογικές, έτσι;
    Φιλε δεν έχω προβλημα να αρχίσω να αραδιαζω και τα ψέματα της αριστεράς η την γελειότητα μεσα στο κόμμα που κάνουν κοντρα το ποιος ειναι
    πιο αριστερός. Αλλα δε μπορω να βλέπω να κράζουμε μονο τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και να ξεχναμε το πριν τοσο εύκολα. Αυτο έχει να κάνει με
    το οτι η αποφαση δε πρέπει να παρθει με την υπάρχουσα κατάσταση αλλα και με το τι μας λέγανε και πριν..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ρε γαμπρε.Ξεκολλα απο τα ποιος και τι.Ολοι την παρτη τους κοιτανε.Αυτη τη φορα πρεπει και μεις να κοιταξουμε την παρτη μας.Και μολις ξεκολλησουμε απο τα σκ@τα,να τους στειλουμε αδιαβαστους.
    Ευκολο για μας που μπορεί να σκεπτόμαστε χωρις να μπουμε σε πολιτικό καλούπι..αντε πείσε τον βαμμένο-βλαμμενο-βολεμένο...

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Μαζι σου Βυρωνα η λίστα ειναι αστεία και τα βλέπουμε τωρα μετα απο τοσους μήνες τι ''αλλαγές'' κατάφεραν να κάνουν..αλλα καλο ειναι
    σε αυτη τη φάση να μη ξεχνάμε καμια απο τις 2 πλευρες τι έλεγε και έκανε.. τα της αριστεράς τα λουζόμαστε τώρα και ειναι φρέσκα
    Το θλιβερό είναι πως στις 3 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όποιος έλεγε τα περισσότερα και πιο χοντρά ψέματα έβγαινε. Πρώτα ο ΓΑΠ, με το υπάρχουν λεφτά. Μετά ο Σαμαράς, που θα έσκιζε σελίδα σελίδα τα μνημόνια και θα έκανε την επανέναρξη της οικονομίας (κάτι σαν reboot στο pc του). Μετά ο Τσίπρας, που θα το έσκιζε με έναν νόμο ένα άρθρο και όλα αυτά που έλεγε. Κλιμάκωση του ψέματος και της υπόσχεσης... Ξέρω, πάντα οι υποσχέσεις και τα 'θα' κερδίζανε την μάχη, αλλά αυτή η κλιμάκωση της υπερβολής είναι πρωτοφανής...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Φιλε δεν έχω προβλημα να αρχίσω να αραδιαζω και τα ψέματα της αριστεράς η την γελειότητα μεσα στο κόμμα που κάνουν κοντρα το ποιος ειναι
    πιο αριστερός. Αλλα δε μπορω να βλέπω να κράζουμε μονο τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και να ξεχναμε το πριν τοσο εύκολα. Αυτο έχει να κάνει με
    το οτι η αποφαση δε πρέπει να παρθει με την υπάρχουσα κατάσταση αλλα και με το τι μας λέγανε και πριν..
    Τι σχέση έχουν αυτά μωρέ;
    Έχεις την εντύπωση πως θα πάθει τίποτα ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος αν εσύ βγάλεις το «όχι»;
    Εμείς θα την πληρώσουμε, αυτοί θα φύγουν στο εξωτερικό και θα το παίζουν και δικαιωμένοι γιατί θα λένε πως η βόμβα δεν έσκασε στα χέρια τους.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Τι σχέση έχουν αυτά μωρέ;
    Έχεις την εντύπωση πως θα πάθει τίποτα ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος αν εσύ βγάλεις το «όχι»;
    Εμείς θα την πληρώσουμε, αυτοί θα φύγουν στο εξωτερικό και θα το παίζουν και δικαιωμένοι γιατί θα λένε πως η βόμβα δεν έσκασε στα χέρια τους.
    Δεν έχω πει οτι υποστηρίζω οτι οχι..αλλα ουτε το ναι..ακομα προσπαθω να τα βάλω σε μια ζυγαριά..
    Θα αυτοεξοοριστουν στο Παρίσι όπως ο Μητσοτάκης επι χούντας και μετα θα γυρίσουν να μας ξανασώσουν οταν φτιάξουν τα πράγματα

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Από το live του news247 αλλά φαντάζομαι είναι κι αλλού

Βαρουφάκης: Όταν γνώρισα τον Ντάισελμπλουμ, μου είπε: "Μνημόνια, αλλιώς το πρόγραμμα θα καταρρεύσει". Του είπα, εννοείται πως θα καταρρεύσουν οι τράπεζες μας και θα έχουμε capital controls. Και μου είπε "ναι, προφανώς".

Σίγουρα τον ξέρει από την εποχή του γουάου. Αφού το ξερε από τότε γιατί δεν έκανε κάτι να το αποτρέψει;
    Αφού λένε σήμερα ότι έχουν plan b γιατί δεν το κανα τότε; Και πολλά άλλα σχετικά γιατί.
    Εκτός (εκτός λέμε τώρα) μας δουλεύουν ψιλό γαζί και μας δούλευαν από τότε.

Και μη μου πείτε τι έκαναν οι άλλοι, μαλακίες έκαναν το ξέρουμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Το θλιβερό είναι πως στις 3 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, όποιος έλεγε τα περισσότερα και πιο χοντρά ψέματα έβγαινε. Πρώτα ο ΓΑΠ, με το υπάρχουν λεφτά. Μετά ο Σαμαράς, που θα έσκιζε σελίδα σελίδα τα μνημόνια και θα έκανε την επανέναρξη της οικονομίας (κάτι σαν reboot στο pc του). Μετά ο Τσίπρας, που θα το έσκιζε με έναν νόμο ένα άρθρο και όλα αυτά που έλεγε. Κλιμάκωση του ψέματος και της υπόσχεσης... Ξέρω, πάντα οι υποσχέσεις και τα 'θα' κερδίζανε την μάχη, αλλά αυτή η κλιμάκωση της υπερβολής είναι πρωτοφανής...

Ένα λάθος κάνεις μόνο. Που έβαλες στη λίστα μόνο τις τελευταίες τρεις κυβερνήσεις

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  2. Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό
    από ermiss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 11:00
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004