Σελίδα 78 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 28687374757677787980818283 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Να απειλούν για τη στρατιωτικοποίηση της χώρας ξέρουν (περι άρθρου 11 ο λόγος).
    Α! και να κλωτσάνε 15χρονα στο Σύνταγμα.

Να βρεθεί κανας να παραιτηθεί γιατί οπλίζει ψυχανώμαλους δεν υπάρχει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anaparastasi.jpg 
Προβολές:	510 
Μέγεθος:	52,0 KB 
ID:	149902
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Χαλαρώστε ρε, δεν μπορεί να είναι τοοοοσοοο μαλάκες...

Μπορεί να την έχει δει ΜΠΟΥΣ ο κωστάκης, αλά δεν είναι τόσο χαζός, μιλάμε ήδη για αποκλιμάκωση της κρίσης, χτες βράδυ ήταν αρκετά πιο ήρεμα τα πράγματα.

Απλά τρομοκρατούν τον κόσμο για να μην συμμετέχει για να μην αντιδρά.

Μια στρατικοποίηση και άρση άρθρου του συντάγματος, θα τρομοκρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό, θα ενεργοποιήσει όλα τα συμπλέγματα των δεξιών και θα πολλαπλασιαστούν οι "αγανακτισμένοι πολίτες" αλλά και θα ενεργοποιηθούν-εξοργιστούν αρκετοί απο εμάς που βλέπαμε ακόμα αμέτοχοι τις αντιδράσεις...

Πιστέψτε με κανείς δεν θέλει μια γενίκευση μαθητών-φοιτητών-κομμάτων-εργαζομένων....

υπομονή αγόρια, μέχρι δευτέρα θα έχουν βγει οι νέες δημοσκοπήσεις όπου θα έχει ανέβει κατακόρυφα η συσπείρωση της ΝΔ και θα πάρει καλό προβάδισμα ο κωστάκης που θέλει να προστατεύσει την χώρα απο τους "αναρχικούς" το δόγμα "ησυχία τάξη και ασφάλεια" ενεργοποιεί πολλές κοινωνικές ομάδες..

βολτάδικο μέλος
    Κάπως έτσι δεν έγινε κ πρωθυπουργός ο σαρκοζί;
    ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική
    Re Anty12 σοκαρίστηκα....

Φτυστός με τον ιπτάμενο δίσκο του Λιακόπουλου που έγραφε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Και ο δικός μας πέρυσι μετά απο 60 νεκρούς και πολλαπλάσιες καταστροφές σε περιουσίες...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    & η χούντα στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

http://prezatv.blogspot.com/2008/12/blog-post_755.html

βολτάδικο μέλος
    Καλά... Απ το όνομα και μόνο του συγκεκριμένου blog δεν πρέπει να δίνουμε κ πολύ σημασία.
    ...

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Φτάσαμε και πάλι σε εκείνο το σημείο που χειροτερεύει κάθε φορά που αναδημιουργείται, μια κοινωνία που μόνο κοινωνία δεν είναι, άτομα δίπλα σε άτομα, πολλά άτομα.. που το μόνο που τους δένει είναι το ότι το καθένα από αυτά ανεβαίνει το δικό του γολγοθά δίπλα στο άλλο. Μη με ενοχλείτε, προσπαθώ, κουράζομαι, θυσιάζομαι για να πετύχω αυτά που αποφάσισα ότι έχουν σημασία. Με γαμάνε από παντού, δε βλέπω όμως άλλη λύση, είμαστε πολλοί αλλά μόνοι, ο καθένας στον δικό του αγώνα. Δάνεια, σπίτια, αυτοκίνητα, η μηχανή μου, τα παιδιά, το κινητό τους, η βιτρίνα μου, δάνεια, δάνεια.. εδώ που έφτασα, τι; Μια ενεσούλα τη μέρα, πονάει αλλά όχι τόσο που να πετάξω τη σύριγγα από πάνω μου, ας συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα. Ετσι κάνουν όλοι, εξάλλου. Οχι μαζί μου, δίπλα μου.

Ενα παιδί έπεσε. Πάλι. Δεν είναι το δικό μου παιδί. Αλλά και πάλι, θα μπορούσε. Πονάει. Πόσο; Τι παιδί; Τι ήθελε εκεί; Τι να θέλει.. τι τι παιδί.. δεν μπορώ να ηρεμήσω. Αυτή ή σύριγγα έσπασε μέσα στο χέρι μου κι έμεινε εκεί.
    Σπάνε. Ποιοι; Τι σημαίνει γνωστός-άγνωστος. Ας πάω να δω. Για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να μην είμαι εκεί. Τι σπάνε; Γμτ δεν μπορώ να ησυχάσω. Μου τάραξαν τη ζωή. Με σκουντάνε. Να σηκωθώ ή να γυρίσω πλευρό;
    Οταν έκανα μια σιωπηλή διαμαρτυρία, απλά δεν άκουσε κανείς. Οταν έκλεισα έναν δρόμο με έβρισαν που τους καθυστερούσα για να πάνε στη δουλειά. Οταν βρέθηκα "τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος" μέ πήγαν μέσα για να δω την κωμωδία από κοντά. Ποιον δρόμο να πάρω;

Σας καταλαβαίνω, λέει, πείτε ό,τι έχετε να πείτε, αλλά μη με ενοχλείτε εμένα, είμαι αθώος και τραβάω τα ζόρια μου.
    Ποιοι είμαστε εμείς, ποιοι εσείς, ποιοι είναι αυτοί, ποιος είναι ο εχθρός. Πόσο ψηλά μπορώ να ανέβω για να δω καθαρά τι γίνεται εκεί κάτω; Εδώ δίπλα;
    Δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Τράπεζες; Δημόσια κτίρια; Αστυνομικά τμήματα; Βιβλιοθήκες; Το μερίδιό μου θα το πληρώσω ευχαρίστως, τόσα ανούσια πράγματα πληρώνω, την οργή για έναν άδικο θάνατο παιδιού δε θα πληρώσω; για μένα - κάψτε τα. Εσείς.. Κι εγώ οργίζομαι, αλλά τα λυπάμαι τα βιβλία. Περιουσίες φιλήσυχων πολιτών; Μπορώ να σπάσω τη μηχανή μου; Με πονάει. Κι από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να το κάνω. Μπορεί να μου τη σπάσουν άλλοι. Πονάει ήδη και μόνο η ιδέα. Μήπως λυτρώνει όμως ταυτόχρονα; Θυμάμαι τον φίλο που του είπαν μια μέρα.. "αδερφέ, καίγεται η μηχανή σου". Κούνησε το κεφάλι με πόνο και κατανόηση. Την είχε δουλέψει. Αλλά ήταν ελεύθερος. Εχω βαρεθεί να καταλαβαίνω.
    Κάποτε μου την έκλεψαν. Το μόνο που με παρηγόρησε τότε, ήταν ότι θα μπορούσε να γίνει μια από εκείνες τις.. μηχανές μεγάλου κυβισμού με τις οποίες διέφευγαν οι ληστές από την τράπεζα.. Εδώ φτύνουμε αίμα για να μας τα κλέβουν κοστουμάτοι και πάμε για καφέ χαρούμενοι.

Απότομη διακοπή για διαφημίσεις. Η ελευθερία εκφρασμένη με μία λέξη: Jeep. 70 άτοκες.

Δεν αντέχω να βλέπω παιδιά να δακρύζουν. Μια μέρα θα πονέσουμε όλοι τόσο που θα σπάσουμε εμείς οι ίδιοι τα "όνειρά" μας, είτε γιατί δε θα είναι πραγματικά, είτε γιατί δε θα έχουν πια σημασία. Ηρθε η μέρα; Οχι ακόμα, με έχουν κουρδίσει καλά. Εγώ είμαι ο εχθρός μου.

Σ'ευχαριστώ που με κάνεις να πονάω με αυτόν τον τρόπο.........
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Χαλαρώστε ρε, δεν μπορεί να είναι τοοοοσοοο μαλάκες...
    Πας στοίχημα....???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	01331_0812100604.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	41,5 KB 
ID:	149903
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Η διαφορά εδώ είναι ότι οι φασαρίες γίνονται γιατί σκοτώθηκε Έλληνας, ενώ στη Γαλλία τα παιδιά ήταν μετανάστες και οι φασαρίες έγιναν κυρίως από αυτούς (οι οποίοι δεν ψηφίζουν)

Εγώ αντιθέτως με εσάς πιστεύω ότι ήταν το κύκνειο άσμα του -κατά τη γνώμη μου- πλέον επικίνδυνου πρωθυπουργού από τον Β' Π.Π. και μετά.

Νόμιζαν ότι με το φόνο βρήκαν ευκαιρία να ξεχαστεί το Βατοπαίδι. "Αμυντική στάση" το ονόμασε ο Πάκης και άφησε χύμα τον κόσμο. 1-2 μέρες καταστροφής και θα ξεχάσουν όλοι τον Εφραίμ... Το θέμα είναι ότι τους ξέφυγε από τον έλεγχο, λόγω ανικανότητας και βλακείας. Δεν μπορεί τη μία να λες "αμυντική στάση" και μετά να δώσεις εντολή για ξύλο και μέχρι να πάρουν χαμπάρι τί γίνεται εκεί έξω ήταν αργά.

Ο άνθρωπος είναι παντελώς άχρηστος. Δεν έχει ούτε 1 ένσημο και δεν ξέρει τί θα πει δουλειά! Αν ήταν μπακάλης ή οδοκαθαριστής ή πωλητής δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν έχει και τεράστιες ευθύνες. Είναι όμως πρωθυπουργός μίας χώρας και αυτό τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο.

Καιρός να μας αδειάσει τη γωνιά ο συγκεκριμένος και η συμμορία του και βλέπουμε μετά...

Να δούμε τί λαός είμαστε στις κάλπες (αλλά να μην κλαιγόμαστε μετά!)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Καλά... Απ το όνομα και μόνο του συγκεκριμένου blog δεν πρέπει να δίνουμε κ πολύ σημασία.

Καλά μη τα κρίνουμε όλα από το όνομα...

Όσο για τη χούντα στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, το ξέρουμε ότι συμβαίνει χρόνια...
    Ότι θένε λένε & διαμορφώνουν απόψεις & συνειδήσεις..

Πάρε & ένα link

Σου προτείνω να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το βιβλίο του Νοαμ Τσόμσκυ, Τα ΜΜΕ ως όργανο κοινωνικού ελέγχου και επιβολής

http://misha.pblogs.gr/tags/noam-tsomsky-gr.html

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Καλά μη τα κρίνουμε όλα από το όνομα...

Όσο για τη χούντα στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, το ξέρουμε ότι συμβαίνει χρόνια...
    Ότι θένε λένε & διαμορφώνουν απόψεις & συνειδήσεις..

Πάρε & ένα link

Σου προτείνω να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το βιβλίο του Νοαμ Τσόμσκυ, Τα ΜΜΕ ως όργανο κοινωνικού ελέγχου και επιβολής

http://misha.pblogs.gr/tags/noam-tsomsky-gr.html
    Διάβασε & εδώ

http://www.scribd.com/doc/4924306/chomsky-

βολτάδικο μέλος
    Δεν μου χρειάζεται ένα τέτοιο βιβλίο, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση (κ αποφεύγω γενικά τα ΜΜΕ!). Η συσκευή υπάρχει στο σπίτι μόνο για καμιά ταινία και αυτό με το ζόρι.

Ένταση στη Βουλή λίγο μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.

Ομάδες αναρχικών πετούν πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ που απαντούν με χημικά.
    Ήταν που θα έκαναν ότι μπορούσαν για να μην γίνουν τα ίδια.
    Ελπίζω να μην έχουμε και σήμερα τα ίδια, πρέπει κάποια στιγμή η πόλη να ηρεμήσει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ειρηνικής αντίδρασης!

Και όσοι λένε για την κυβέρνηση και για εκλογές... Να γίνουν εκλογές να βγει ποιος;;;; Όλοι άχρηστοι είναι.
    ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Ας προσπαθήσουμε όλοι να καταλάβουμε ότι οι ακραίες απόψεις δεν ωφελούν κανέναν.

Πρέπει να καταδικάσουμε οποιαδήποτε μορφή βίας και κατάχρησης εξουσίας είτε αυτή προέρχεται από τη πλευρά της κυβέρνησης (οποιασδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο βλ. αστυνομία με κουκούλες ή χωρίς) είτε από τη πλευρά των πολιτών.

Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

Οι νόμοι υπάρχουν για να αποφεύγονται καταστάσεις ασυδοσίας, διαφθοράς, εγκλήματικότητας και φυσικά χάους και αναρχίας.

Η δημοκρατία δεν λειτουργεί στον αυτόματο, χρειάζεται καθημερινή συντήρηση για να λειτουργεί σωστά.
    Τωρα συμφωνουμε φιλε μου και αποσυρω το φασιστας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων