Για τους τρού αντβέ και λάτρεις των κάστρων εικονικές περιηγήσεις και Info http://ecastles.culture.gr/sto-chronologio
Εμένα με προβληματίζει οτι το τατουαζ είναι μόνιμο. Αρα θάπρεπε να απεικονίζει κάτι το οποίο έχει μεγαλη σημασία για εσένα (εστω και χιουμοριστικα) και όχι ο,τι να 'ναι, n'est ce pas?
Εισαι τόσο παντρεμένη με κάποιο μοντελο, η λες να χτυπήσεις κάτι generic;
Δεν είναι απαραίτητο. Έχω μερικά τατού πάνω μου και μόνο 2 σημαίνουν κάτι για μένα και σίγουρα δεν αποτελούν σταθμό στη ζωή μουΟ καθένας το κάνει για διαφορετικούς λόγους. Το σημαντικό είναι να ξέρεις γιατί και να μην το μετανιώσεις.
Life begins at 45°.
Τα αισθήματα τα "χτυπάω" στην καρδιά.
Life begins at 45°.
5000/1 ήταν να σηκώσει η Λέστερ το Πρωτάθλημα όταν ξεκίνησε φέτος.
Σκέψου να έβαζες κανα δεκάρικο, έτσι, γιατί ήταν η ομάδα σου, και να μάζευες 50000 σήμερα! (Ουκ ολίγοι το κάναν)
Μάγος αυτός ο Ρανιέρι. Θα έπρεπε να ήταν ζόμπι η όποιαδήποτε ομάδα να μην τα πάει καλά με αυτόν στο τιμόνι...![]()
![]()
για τους μεγαλυτερους σε ηλικια,η τους μουσικοφιλους των 60's-70's.
αγγλικο τραγουδι(δεν ξερω αν ηταν ελληνικο η ξενο το συγκροτημα) αν θυμαμαι καλα το τραγουδι λεγοταν friends
και οι στιχοι του στο ρεφραιν ειχαν κατι τετοιο: friends,i want to make you happy,i want to make you laugh......
εριξα μια ματια σε google & lyrics αλλα δεν βρηκα κατι.
για καποιον περιεργο λογο μου εχει κολλησει και ηθελα να το ακουσω.![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
για να μην ανοιγω θεμα και μιας και η ερωτηση ειναι ασχετη με τα διτροχα...
το Στορυ:
Πριν κανενα δίμηνο το λαπτοπακι μετα απο ενα σκασμο ειδοποιησεις και ακυρωσεις δικες μου, πηρε την προτοβουλια και εκανε αναβαθμιση σε παραθυρια 10.... Και κανει και τις αναβαθμισεις οποτε σκανε...
Το εχω και κατεβαζει ταινιακια και σειρες αβερτα τα τελευταια 4 χρονια τα οποια και εβλεπα σε VLC και τα 2 τελευταια σε bs player μια και με βολεψε το οτι ψαχνει και βρισκει υποτιτλους..
Εδω και 1 βδομαδα περιπου ενω θα παιζει ταινια η σειρα κξαφνικα κολλαει, χανεται ο ηχος, συνεχιζει, ξανα χανεται ο ηχος κτλ κτλ... Το κανει και με VLC και με BS. οταν ο ηχος χανεται για λιγο χρονικο διαστημα δεν εχω ηχο γενικα. Αν το κλεισω και το ανοιξω ξανα το αρχειο παιζει χωρις ηχο. Αν το κελισω χαζολογισω στο νετ κανενα 10 λεπτο και το ανοιξω ξανα παιζει οκ για λιγο και μπορει να αρχισει τα ιδια, ειτε κολληματα ειτε διακοπη ηχου, ειτε και τα δυο μαζι σε ακυρα σημειο και οχι στο προηγουμενο σημειο της τιανιας η της σειρας...
Τι παιζει, μην του βαλω καμια φωτια γαμω τα windows 10 μου μεσα γαμω...
Quod me nutrit... me destruit.....