Το καινούριο στοπ της μανιβέλας, έκοψα λίγο σαμπρέλα γιατι δε μου αρέσει να έρχεται επαφή σίδερο με σίδερο
Οι ζάντες αναπαλεώθηκαν πλήρως απο τον φίλο Θανάση που δουλεύει στο Περιστερά (πιο καλές φωτό σε λίγο)
Μετά βάλαμε προσωρινά την εμπρός ζάντα για να ανοίξουμε το στάντ και να σηκωθεί λίγο το μηχανάκι ωστε να ξεκινήσει ο Γιώργης να ασχοληθεί με τη πλεξούδα
Και εγώ να ασχοληθώ άλλη μία φορά με το ντεπόζιτο
![]()
Μετά συναρμολογίσαμε και τοποθετήσαμε το πίσω φτερό , αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν να περάσουμε το ρημαδο καλώδιο το οποίο μετά απο ταλαιπωρία το καταφέραμε! Μετά φτιάξαμε φύσα η οποία περιλάμβανε τα φώτα πίσω/γείωση/διακόπτη στόπ/ και το καλώδιο της νεκράς! για να συνδέεται ευκολα με την πλεξούδα και να γίνει το φτερό αποσπάσιμο χωρίς να κόβεις καλώδια κάθε φορά που θα χρειαστεί να βγεί!
![]()
Ο Γιώργος είναι μεγάλος μερακλής σε όλες τις άκρες έβαλε δαχτυλίδια ή φυσάκια και θερμοσυστελλόμενο παντού! Έφτιαξε νέο κόκκινο καλώδιο με γωνιά στην άκρη για το (+) της μπαταρία και το ίδιο σε μαύρο για το (-) με ένωση και νέα γείωση επάνω στο μοτέρ!
Με υπομονή μου έμαθε και έκανα και εγώ κάποιες κολλήσεις...
![]()