NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Μια ενδιαφέρον ιστορια για το πρώτο δημοψήφισμα που δν έγινε επι ΓΑΠ
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε για το δημοψήφισμα που είχε προτείνει ο Γιώργος Παναδρέου τονίζοντας ότι είχε αποφασιστεί η 6.12.2011 ως ημερομηνία και ότι το ερώτημα θα ήταν «Είναι ο ελληνικός λαός διατεθειμένος να υποστεί τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για να παραμείνει στο ευρώ ή προτιμά να αποχωρήσει από το ευρώ;». Συνέχισε δε εξιστορώντας ότι έχασε το στοίχημα με την Ισπανίδα ομόλογό του, η οποία, το ίδιο βράδυ, επέμενε ότι το δημοψήφισμα δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. «Κατά τις 22:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση (σσ. στις Κάννες) και ο κ. Παπανδρέου πέταξε πίσω μαζί με τον κ. Βενιζέλο. Και εμείς είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι έτσι θα γίνει. Εγώ έχασα ένα στοίχημα. Διότι η τότε Ισπανίδα υπουργός Οικονομικών, η οποία ήταν Σοσιαλίστρια και γνώριζε τους συντρόφους της, μου είπε ότι δεν θα υπάρξει δημοψήφισμα. Εγώ της απάντησα, "μα ήμουν εκεί και το συμφωνήσαμε". "Θα δεις", μου είπε, "δεν θα γίνει". Στοιχηματίσαμε ένα μπουκάλι κρασί και το πλήρωσα. Διότι την επόμενη μέρα έριξαν τον Παπανδρέου, το ίδιο το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε και είπε, απευθυνόμενος στην πτέρυγα της Αριστεράς: «Μην ξαναπείτε παρακαλώ στο μέλλον χωρίς να γνωρίζετε ότι εμείς εμποδίσαμε να γίνει το δημοψήφισμα τότε στην Ελλάδα. Όχι, το αντίθετο, εμείς συμφωνήσαμε μαζί τους. Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι δεν είναι αλήθεια».
Σημερινό διάγγελμα, 04:20 και μετά, "σας καλούν να πείτε κι εσείς ΝΑΙ σε όλα, να γίνετε κι εσείς ένα με αυτούς, συνένοχοι στη διαιώνιση των μνημονίων".![]()
Are European authorities trying to force regime change in Greece?
"....There is considerable evidence that this has been the European authorities’ strategy since the anti-austerity Syriza party was elected in January. Just 10 days after the election, the ECB cut off its main line of credit to Greek banks, even though there was no obvious reason to do so. Shortly thereafter, the ECB put a limit on how much Greek banks could lend to the government – a limit that the previous government did not have...."
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Τρία πράγματα διαπίστωσα, βλέποντας το διάγγελμα του Τσίπρα.
Το πρώτο, αυτό που αναφέρει ο Αουφ, πιο πάνω. Διχάζει και διαιρεί τον λαό σε πατριώτες και συνενόχους. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Κόκκινη και σπίτι σου, αγόρι μου.
Το δεύτερο, η γλώσσα του σώματος. Ενώ σε άλλες συνεντεύξεις ο κορμός μένει σταθερός και οι χειρονομίες περιορίζονται, σε αυτό το διάγγελμα υπάρχει διαρκής κίνηση της κεφαλής, του κορμού και των χεριών, αλλά και μορφασμούς στο πρόσωπο.
Τα παραπάνω δηλώνουν ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όπως ακριβώς και ή στάση σώματος του Σαμαρά, με τις θεατρικές κινήσεις των χεριών και του προσώπου.
Το τρίτο, ο καταλογισμός ευθυνών ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από Έλληνα πρωθυπουργό, στους "προηγούμενους "!!!
Ναι ρε φίλε! Φταίνε και προηγούμενοι και ολοι πριν από αυτούς. Μην αποποιησε ομως και των δικών σου ευθυνών και λες ότι " οι πριν μας έφεραν εδώ, σήμερα ".
Κρίμα τα παντελόνια που φοράς. Αλλα περιμέναμε! Δεν κάνεις φίλε. Είσαι κι εσύ λίγος και μικρός, όπως και οι προηγούμενοι. Απλά, δεν υπάρχει λύση.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
ΟΤιτανικός βούλιαζε η ορχήστρα έπαιζε..
Συνεχίστε μελοντικοί πεινασμένοι..
θάψτε τον ορθολογισμό σας, βαθιά όμως μην βγεί και σας κυνηγάει ..
Υπάρχει μια δυσαρεστη αναλογια με καποια παλιοτερα γεγονοτα.
Καλοκαιρι του 1974, εισβολη, πανικος, κινησεις ο,τι να 'ναι, επιστρατευση, αποκαλυψη της γυμνιας του κρατους. Πτωση της χουντας.
Καποια καθεστωτα δεν πεφτουν ουτε σταδιακα, ουτε με επανασταση. Πέφτουν οταν, σε μια κρισιμη κατασταση, αποκαλυπτεται το μεγεθος της ανικανοτητας τους μεσα απο βεβιασμενες κινησεις που τελικα φερνουν το αντιθετο αποτελεσμα.
Disclaimer: Προφανως και δε θελω να παρομοιασω την κυβερνηση με τη χουντα, τις - οποιες - ιστορικες αναλογιες τονιζω.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Yπαρχουν καποιες διαφορες Ηλια,να σου αναφερω την σημαντικοτερη:Δεν μπορει να κρυφτει η αληθεια οτι αυτη η κυβερνηση σε αυτα που ζηταει,εχει το δικιο με το μερος της.
Κοιταξε μονο και μονο ποιοι ειναι απεναντι της.Ποιοι βγαινουν με την ταμπελα του.."Ευρωπαϊστη".Η δεξια του Σαμαρα,το ποταμι που του κακοφαινεται που αποφασιζουν κι οι φτωχοι(ειδες καταντια?),η Εκκλησια και το τσουρμο των "νοικοκυραιων" που λενε δεν πειραζει εγω ειμαι απολιτικ και ευρωπαιστης,οι αλλοι φταινε που μεινανε ανεργοι και αφραγκοι γιατι δεν ηταν ανταγωνιστικοι.Σορυ,αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα του Μεσαιωνα.Η γαγγραινα που κραταει αυτον τον ερημο τοπο δεκαετιες πισω.
Ειλικρινα μονο λυπαμαι πολλους αξιοπρεπεις ανθρωπους που στοιχιζονται στο ΝΑΙ λογω φοβου και εκβιασμων.Οσο ομως προχωραει η πιεση και το πατημα στο λαιμο,θα καταλαβουν κι αυτοι οτι η λυση ειναι μια.Μαζι εχουμε δυναμη.Και δεν θελουμε αλλο σωσιμο,αρκετα!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με επιχειρήματα:
-Γιατί η τρόικα θέλει μια Ελλάδα μονίμως σε κρίση; φτώχεια,υψηλή ανεργία, αποχή από τις αγορές κτλ
-Γιατί συμφέρει την ΕΕ να υπάρχουν χώρες με υψηλά χρέη; Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα
-Γιατί θέλει η ΕΕ να σπρώχνει την Ελλάδα προς την έξοδο από το ευρώ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει
η αξιοπιστία της νομισματικής ένωσης;
-Γιατί να θέλουν οι ΗΠΑ μια Ελλάδα μέσα στην ανέχεια ώστε να ωθούν τον ελληνικό λαό να θέλει να
αποσχιστεί από την ΕΕ και αναπόφευκτα να περάσει μια χώρα με την γεωπολιτική θέση της Ελλάδος
στην αγκαλιά της Ρωσίας;
-Γιατί να θέλουν οι δανειστές μια χώρα να κυρήξει χρεωκοπία και παύση πληρωμών με αποτέλεσμα
να κινδυνεύσουν να χάσουν τα δισεκατομμύρια που επένδυσαν;
Με προλαβε ο Μπαμπης. Κοιτα ποιοι ειναι μαζι της. Κοιτα με ποιες ψηφους υποστηριχθηκε το δημοψηφισμα στη βουλη.
Επισης, μη θεωρεις δεδομενο οτι οσοι στοιχιζονται στο "ναι" το κανουν απο φοβο και εκβιασμο. Θεωρησε οτι μπορει να υπάρχουν ανθρωποι που να εχουν σκεφτει καλα την επιλογη τους και να μπορουν να την στηριξουν.
Το "δικιο" ειναι μια υποθεση σχετικη και κυριως οπτικης γωνιας.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν χάνουν βγάζουν...
Τα παραδείγματα έχουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σου...
Money As Debt
+
Το παράδειγμα της Γουατεμάλας.
Το Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984.
Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν πολλά ανεπτυγμένα κράτη. Ο μέσος όρος αγγίζει το 4%!
Δηλαδή αυτή η χώρα θεωρείται <<οικονομικά υγιής>>
Ωστόσο, 1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από την πείνα και τον υποσιτισμό.....
κτλ.κτλ. κτλ.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."