& για κάθε ενδιαφερόμενο, ορίστε το βιβλίο του Τσόμσκυ ολόκληρο
http://www.scribd.com/doc/8730205/NOAM-CHOMSKY-
& για κάθε ενδιαφερόμενο, ορίστε το βιβλίο του Τσόμσκυ ολόκληρο
http://www.scribd.com/doc/8730205/NOAM-CHOMSKY-
Και για την βαλιστικη:
Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αναμένονται την Τετάρτη
Κατά πάσα πιθανότητα η σφαίρα που αφαίρεσε τη ζωή του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν από απ΄ ευθείας βολή, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου η σφαίρα δεν είχε προηγουμένως χτυπήσει αλλού, ωστόσο τόνισε πως μπορεί να υποστεί παραμόρφωση -την παραμόρφωση που θα δημιουργούσε η πρόσκρουση σε κάποιο αντικείμενο- και από την πρόσκρουση στο οστό του άτυχου μαθητή.
Όπως τόνισε ο κ. Τέλλογλου, μετέβη ο ίδιος στο σημείο και δεν υπήρχε κάποια υπερκατασκευή, πάνω στην οποία θα μπορούσε εύκολα να χτυπήσει η σφαίρα, αλλά τις τελικές απαντήσεις θα δώσει η βαλλιστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται την Τετάρτη, η οποία θα δείξει αν πάνω στη σφαίρα υπάρχουν ίχνη από την πρόσκρουση σε άλλη επιφάνεια.
Από το www.skai.gr
ΜΜΕ..
Αυτο που εχω καταλαβει εγω μετα απο μια χουντα και μια εξεγερση που εχω ζησει, που αλλαξε τα δεδομενα σε μια αλλη χωρα ειναι οτι οσω και να βριζουμε τα ΜΜΕ ειναι ενας τροπος να γινουν γνωστα αυτα που συμβαινουν. Οπως και να το κανουμε, το μεγαλυτερο ποσοστο του πληθησμου ενημερωνεται απο τα ΜΜΕ για το τι γινετε στην χωρα..
Σχετικα με αυτα που εχω ζησει.. Μετα απο 1-2 μερες επεισοδεια αναμεσα στο απλο κοσμο και την αστυνομια σε διαφορετικες πολεις που δεν τα ηξερε κανενας (επειδη τα ΜΜΕ ηταν κρατικα) ο κοσμος εκανε καταληψη στο κτιριο της τηλεορασης και αρχισε να ενημερωνεται ολη χωρα για το τι συμβαινει.. Και να κατεβουν ολοι στο δρομο.. Σε 2 μερες επεσε η κυβερνηση..
Οπως και να το κανουμε τα ΜΜΕ ελεγχονται απο το κρατος για το τι θα πουνε και τι θα δειξουνε σε καποιο μικρο η μεγαλο βαθμο, θελουμε δεν θελουμε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει.. Οταν ξερεις οτι τους τρεχουν τα σαλια για σπασιματα, φωτιες και ξυλο τοτε θα τα κανεις αυτα για να παρουν δημοσιοτητα αυτα που γινονται. Οταν κανεις μια ειρινικη πορεια η συγκεντρωση ποιος θα το μαθει? Αυτοι που ειναι εκει και αυτοι που κολλησανε στην κινηση και δεν ξερουν τι γινεται.. Ρωτανε καποιον στο δρομο τι παιζει και μαθαινουν οτι εχει πορεια το ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ, ΝΔ, δασκαλοι, μαθητες και δεν ξερω'γω ποιος αλλος.. "Α, πορεια.. μαλιστα.. υπομονη και θα φτασουμε εκει που θελουμε.."
Οταν ομως αρχιζουν τα επεισοδεια, σπασιματα τοτε αρχιζουν και τα δειχνουν και να αισθανετε μια πιεση η καθε κυβερνηση γιατι τα μαθαινει ολος ο κοσμος, εντος η εκτος συνορων και κατι πρεπει να κανει..
Οσα γινονται εχουν μια λογικη, και καποιος χωρις παροπιδες μπορει να το δει αυτο.. Δεν ειναι ολοι μπαχαλακιδες, χουλιγκανς, πλιατσικαδοροι.. Μη τα βαλουμε ολα στο ιδιο καζανι
Οποιος ειδε τηλεοραση σημερα καταλαβε οτι κατι επαιξε στην γραμμη τους..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ενα πραγμα να μαθαιναν στον πιτσιρικα οι γονεις του, οπως να σεβετε τους μεγαλυτερους του σε ηλικια, δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το αποτελεσμα.
Καθηστε και κλαυτε το τωρα το θρασιμι και βριστε εμενα που σας θυμιζω φασισμους και τριχες κατσαρες.
Τον σεβασμό μου πρέπει να τον αξίζεις………. Σέβεσαι κάποιον γιατί σου
εμπνέει σεβασμό κ όχι γιατί πρέπει….. Κ σίγουρα κάποιος που αποκαλεί
«θρασίμι» ένα νεκρό παιδί 15 χρονών δεν αξίζει τον σεβασμό μου….
Τράβα λοιπόν στο forum της Χρυσής Αυγής να βρεις ομοϊδεάτες…… Να είσαι
σίγουρος ότι εκεί θα σε χειροκροτήσουν……..
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαθαίνουμε πολλά απο thread σαν κι αυτό....
Όπως το ότι υπάρχει ευθύνη των γονιών του πιτσιρικά που δεν τον μαύρισαν στο ξύλο για να μάθει να σέβεται (ποιούς ακριβώς και πότε να προλάβει?), ενώ είναι αθώοι οι γονείς του μπάτσου/τίμιου εργαζόμενου που τον έμαθαν ότι η κοινωνία γίνεται καλύτερη με τις σφαίρες.
Κάντε μου τη χαρη και αγνοήστε τα προκλητικά ποστ κάποιων.
Ούτε απάντηση ούτε quote ούτε τίποτα. Γυρίστε την πλάτη.
@sniper. Δεν τα λυπάμαι καθόλου τα παιδιά του δολοφόνου. Ίσα ίσα που στάθηκαν τυχερά.
Απάντησα πριν το διαβάσω αυτό……..
Έχεις δίκιο Βύρωνα, συγνώμη αλλά μου γύρισε το μάτι ανάποδα………..
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
εαν δε γινοντα ολα αυτα που εγιναν πιστευεις οτι θα το μετανιωνε ή απλα θα ηταν μια καλη ιστορια που θα λεγε στους ψαρακες????Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σε όποιον ρωτήσει "Γιατί περισσότερες;" η απάντηση είναι
"Επειδή ο μπάτσος το'χει σκυλομετανιώσει ενώ αυτά τα @χίδια το κάνουν κατ'εξακολούθηση και μάλιστα σε ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ."
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ποιος μετανιωσε ρε παιδια?Κυκλοφορει(με καθε επιφυλαξη,το λεω οπως το ακουσα στην γ@μοtv) κομματι του υπομνηματος του δολοφονου προς τον ανακριτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εαν δε γινοντα ολα αυτα που εγιναν πιστευεις οτι θα το μετανιωνε ή απλα θα ηταν μια καλη ιστορια που θα λεγε στους ψαρακες????
"Το θυμα και η παρεα του","ηταν κακος μαθητης και τον ειχαν αποβαλλει απο τα σχολεια","ηταν στον αγωνα πολο του παναθηναικου και τασπαγε με την παρεα του" κι αλλα τετοια μαργαριταρια-στοιχεια που τα περισυνελεξαν πηγες του μπατσου.
ΑΝ (γιατι δεν το διαβασα και δεν εμπιστευομαι τα μμε) ισχυουν αυτα ποιος μετανιωσε και γιατι?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν το ξέρω,δεν το ξέρεις και δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ.Αναφορές σε υποθετικές καταστάσεις είναι ανούσιες ειδικά σε καταστάσεις σαν την τωρινή.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εαν δε γινοντα ολα αυτα που εγιναν πιστευεις οτι θα το μετανιωνε ή απλα θα ηταν μια καλη ιστορια που θα λεγε στους ψαρακες????
Ακόμα και για τον αποδεδειγμένα χειρότερο εγκληματία δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα με "αν" και "εφόσον".
Στο κάτω κάτω χεστήκαμε για το τί θα έλεγε στους ψάρακες.Σίγουρα πάντως το'χει μετανιώσει.
Στην τελική μη συγχέουμε σφάλμα(απαράδεκτο και εγκληματικό,σύμφωνοι) της στιγμής με συνεχιζόμενες εγκληματικές πράξεις(ναι,έγκλημα είναι να καταστρέφεις περιουσίες και να θέτεις σε κίνδυνο ζωές για να βγάλεις τ'απωθημένα σου).
απο το zougla.grΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ποιος μετανιωσε ρε παιδια?Κυκλοφορει(με καθε επιφυλαξη,το λεω οπως το ακουσα στην γ@μοtv) κομματι του υπομνηματος του δολοφονου προς τον ανακριτη.
"Το θυμα και η παρεα του","ηταν κακος μαθητης και τον ειχαν αποβαλλει απο τα σχολεια","ηταν στον αγωνα πολο του παναθηναικου και τασπαγε με την παρεα του" κι αλλα τετοια μαργαριταρια-στοιχεια που τα περισυνελεξαν πηγες του μπατσου.
ΑΝ (γιατι δεν το διαβασα και δεν εμπιστευομαι τα μμε) ισχυουν αυτα ποιος μετανιωσε και γιατι?
Δεν ζήτησε ούτε συγνώμη ο ειδικός φρουρός
10 Δεκεμβρίου 2008, 16:20
Όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που τραυμάτισε θανάσιμα, αλλά κατηγορεί τον 15χρονο για «αποκλίνουσα συμπεριφορά που δεν συνάδει με την προσωπικότητα ενός εφήβου»...
Για να αιτιολογήσει τον χαρακτηρισμό του, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος άλλαζε πολύ συχνά σχολεία! Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το θύμα και η παρέα του, πριν το επεισόδιο στα Εξάρχεια, συμμετείχαν σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα πόλο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου, υποστηρίζει ότι το θύμα με την παρέα του θα έκανε επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ! Επίσης... ποινικοποιεί τις εξόδους στα Εξάρχεια…!
Το απόσπασμα από το γραπτό του υπόμνημα του κατηγορούμενοι στον 9ο ειδικό ανακριτή είναι χαρακτηριστικό:
«Αξίζει να αναφερθεί ότι ο θανών και η παρέα του πριν έρθουν για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επιτίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν και επέφεραν τον τραυματισμό πολιτών και του προπονητή του Ολυμπιακού με τη ρίψη πολλών αντικειμένων και σιδηρολοστών. Άλλωστε, έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί ενώ κατοικούν στο Παλαιό Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών συνεχίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης αλλά και διάφορα γήπεδα όπου προκαλούν επεισόδια μη επιδεικνύοντας επομένως την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου. Σημειωτέον δε ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε πολύ συχνά σχολεία γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά».
Σε ό,τι αφορά το βράδυ του Σαββάτου, ο ειδικός φρουρός ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε τόσο το Κέντρο Άμεσης Δράσης όσο και τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη Χαριλάου Τρικούπη ότι υπήρχε «ομάδα αναρχικών που μας επιτέθηκαν».
Να πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του 15χρονου παιδιού, σύμφωνα με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα:
«Στη συμβολή των οδών Χ.Τρικούπη και Ναυαρίνου, δέχθηκα επίθεση από ομάδα 30 ατόμων που μας έβριζαν, και μας πετούσαν πέτρες, ξύλα, μπουκάλια, σιδερένια τασάκια, μάρμαρα και κροτίδες. Όντας πολύ ταραγμένοι και φοβούμενοι μήπως εγκλωβιστούμε και καούμε ζωντανοί στο περιπολικό, ενημερώσαμε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και λάβαμε την εντολή να απεγκλωβιστούμε χωρίς περαιτέρω οδηγίες. Συμμορφούμενοι στην ανωτέρω εντολή απομακρυνθήκαμε για την ασφάλεια μας και σταθμεύσαμε το περιπολικό επί της Χ. Τρικούπη 37…. Προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν ενημερώσαμε τα μέλη της διμοιρίας για την ύπαρξη της ανωτέρω επικίνδυνης ομάδας αναρχικών που μας επιτέθηκαν…».
Για το παραπάνω μάλιστα, ότι ενημέρωσε δηλαδή για την «ομάδα που μας επιτέθηκε» ο ειδικός φρουρός επικαλείται απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Υποστηρίζει ότι στην αρχική ομάδα των αναρχικών που τους επιτέθηκε προστέθηκαν κι άλλοι και κινήθηκαν επιθετικά προς το μέρος τους, φωνάζοντας χαρακτηριστικά ότι θα μας σκοτώσουν και ξεκίνησαν μια σφοδρότερη της αρχικής επίθεση με κροτίδες, βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, σιδερένια τασάκια, και άλλα βαρά αντικείμενα, μιας και ήμασταν πλέον πεζοί.
«Ο συνάδελφός μου, ενώ δέχονταν την επίθεση, έκανε χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης για να ανακόψει την πορεία τους πλην όμως εκείνοι συνέχισαν να κινούνται προς το μέρος μας σύσσωμοι σφυροκοπώντας μας με τα προαναφερθέντα αντικείμενα και πετώντας βόμβες μολότοφ».
«Βλέποντας τους πλέον σε απόσταση 10-15 μέτρων από εμάς και μη μπορώντας να αναχαιτίσουμε την επιθετική τους πορεία, και ευρισκόμενοι σε κατάσταση φόβου ια την ίδια μας τη ζωή, κινηθήκαμε για να φύγουμε στρέφοντας την πλάτη μας προς το μέρος τους, ταυτόχρονα δε για να διασφαλίσουμε τη διαφυγή μας, όντας ταραγμένος και φοβισμένος πλέον για τη ζωή μας, αφού το πλήθος δεν ανέκοψε την πορεία παρά τη ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από τον συνάδελφό μου, έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη, που δεν είχα συνειδητοποιήσει, αλλά μου την υπενθύμισε ο συγκατηγορούμενος μου, σε ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της υπηρεσίας μου».
«Δεν αντιλήφθηκα ότι υπήρχε τραυματισμός»
«Ουδείς εκ των δυο μας αντιλήφθηκε ότι υπήρχε τραυματισμός. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποιος είχε πληγωθεί. Αφού οι μόνες βολές έγιναν στον αέρα προς αποθάρρυνση του μαινόμενου πλήθυς από την καταδίωξή μας. Είναι αδύνατον έστω και να υποτεθεί ότι δήθεν συμμάζεψα το πλήθος πυροβολώντας 2-3 φορές, καθώς αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους 3 φορές θα είχαν πληγεί τουλάχιστον 6 άνθρωποι». Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
«Εξοστρακισμός»
«Δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος. Η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μιας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα», πρόσθεσε ο ειδικός φρουρός στο γραπτό του υπόμνημα.
Υπό δρακόντεια μέτρα
Οι δύο ειδικοί φρουροί, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, και κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα. Μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια και από εκεί, από την εσωτερική σκάλα, στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να μείνουν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.
Ακόμη και στους δημοσιογράφους δεν επετράπη η είσοδος στο κτίριο 9, όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή. Οι αστυνομικοί είπαν ότι ήταν εντολή του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου να μην επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε από τον προϊστάμενο.
Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας
Ο συνήγορός τους Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι έχει στα χέρια του τα πρώτα στοιχεία της βαλλιστικής εξέτασης που, όπως υποστηρίζει, δικαιώνουν την άποψη του φρουρού και ότι «πρόκειται για εξοστρακισμό».
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση, υποστηρίζοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας, της ιατροδικαστικής έκθεσης και της βαλλιστικής εξέτασης που συνεχίζεται, προκύπτει ότι πρόκειται για μία τραγωδία, αποτέλεσμα της ενέργειας του αστυνομικού να πυροβολήσει στον αέρα.
Όπως ενημερώθηκε από τους τεχνικούς συμβούλους, κ.κ Μιχαλοδημητράκη και Πουλάκη η σφαίρα εξοστρακίστηκε και το βλήμα είναι λειασμένο από τη μία πλευρά, ενώ η πύλη εισόδου είναι από πάνω προς τα κάτω, στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τον εξοστρακισμό. Το αν έπρεπε να πυροβολήσει ο αστυνομικός, θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Εξέφρασε, επίσης, τη λύπη του προς τους κορυφαίους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι – όπως είπε χαρακτηριστικά- για να σώσουν το τομάρι τους, δεν σκέφτηκαν ότι και ο κατηγορούμενος είναι άνθρωπος.
Δεν σκέφτηκαν ούτε ότι έχει τρία παιδιά, ούτε ότι έχει δύο διανοητικά καθυστερημένα αδέλφια υπό την προστασία του.
Υποστήριξε επίσης ότι ανέλαβε την υπόθεση μετά από αίτημα της οικογένειας των κατηγορουμένων και της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών.
Ο συνήγορος των δύο ειδικών φρουρών, έκανε λόγο για επιπολαιότητα κάποιων που θέλησαν να αποσύρουν τα φώτα της δημοσιότητας από την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου και να περισώσουν την πολιτική τους περιουσία.
Κατηγόρησε επίσης συναδέλφους του για υποκρισία, καθώς –όπως είπε- ανέλαβαν την υπόθεση χωρίς εντολή και στη συνέχεια παραιτήθηκαν. Παράλληλα, υποστήριξε ότι έχει εντολή να προχωρήσει σε αναφορές σε βάρος αυτών των συναδέλφων του στους οικείους δικηγορικούς συλλόγους.
Τέλος, ο κ. Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές κατά άλλων συναδέλφων του, οι οποίοι όπως δήλωσε «βάζουν πρώτα χρήματα σε λογαριασμούς δικαστικών και μετά αναλαμβάνουν».
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.
Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια.
@ el_hymador: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
επιτελους φιλε μου
ο φανατισμος εχει ξεπερασει τα ορια
και το αστειο ειναι οτι οσο περισσοτερο <<δημοκρατες>>στα λογια βεβαια ειναι οι φιλοι μας τοσο περισσοτερο βριζουν
νομιζουν πως στηριζουν κατι που μαλλον δεν μπορουν καν να κατανοησουν
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
Φίλε αν δε δούμε το κείμενο μη γράφουμε πράγματα σχετικά με έγγραφα δικογραφίας.Προφανώς το μετάνιωσε γιατί κατέστρεψε τη ζωή των παιδιών του...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ποιος μετανιωσε ρε παιδια?Κυκλοφορει(με καθε επιφυλαξη,το λεω οπως το ακουσα στην γ@μοtv) κομματι του υπομνηματος του δολοφονου προς τον ανακριτη.
edit:Μόλις διάβασα το παραπάνω ποστ.Ο τύπος λέει :
«Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
Μάλλον το'χει μετανιώσει
Είναι μεγάλη κακία και λάθος μου, αλλά δεν κρατιέμαι...
...
Ξέρω από βέσπα!
ηταν αναμενομενο οτι θα γινοταν παλι....οι μπατσοι δολοφονούν αθωα παιδια /μεταναστες που δεν σταματησαν σε μπλοκα τροχαιας/τσιγγανους/αντιεξουσιαστες(Κουμης-Κανελλοπουλου)-και αλλους -¨πολλους -συνολο 100 δολοφονιες σε 23 χρονια!!!-δηλ 1 ανθρωπο καθε 3 μηνες!
οι μπατσοι παντα ηταν ειναι και θα ειναι ανικανοι και κομπλεξικοι-με νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου με εξουσια και πιστολι-Ραμπο-φασιστοειδη-και πουσφετολογοι πολιτικων για να βολευτουν στο δημοσιο-εξουσια και βολεμα(..βρεξει/χιονισει).
Δυστυχως αυτοι που δεν καταφεραν να γινουν μπατσοι με στολη-κυκλοφορουν αναμεσα μας με μοτοσυκλετες-σκουτερ-αυτοκινητα-παπια-και Ι.Χ-Δ.Χ κλπ.
Καποιοι απο αυτους με ψευδονυμα(γκιξερ...ακηδες-Βεστρο....μαλ..κες) γραφουν και σε φορουμ <<μοτο-συκλετιστικα>>
Ειναι οι αγανακτισμενοι πολιτες που εμφανιζονται να πετανε πετρες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
VIVA LA REVOLUTION!
1984. BSA M20
1989.PIAGIO VESPA PX200
2004.KAWA Z750
2007.TRIUMPH THRUXTON 900
στο παραθεσα παραπανω λοιπον !Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Φίλε αν δε δούμε το κείμενο μη γράφουμε πράγματα σχετικά με έγγραφα δικογραφίας.Προφανώς το μετάνιωσε γιατί κατέστρεψε τη ζωή των παιδιών του...
edit:Μόλις διάβασα το παραπάνω ποστ.Ο τύπος λέει :
«Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
Μάλλον το'χει μετανιώσει
![]()