Aναρωνω το πληγμα ηταν βαρυ ............. Τα ιδια μου λεγαν κ για κατι δυχρονα παπια vs WR κ με κοιταγε με το κυαλι ........... Ενα θα πω ΑΙΣΧΟΣ ......... περιμενω το innova κ να φερει κ τα κυαλια μαζι του ......![]()
Aναρωνω το πληγμα ηταν βαρυ ............. Τα ιδια μου λεγαν κ για κατι δυχρονα παπια vs WR κ με κοιταγε με το κυαλι ........... Ενα θα πω ΑΙΣΧΟΣ ......... περιμενω το innova κ να φερει κ τα κυαλια μαζι του ......![]()
love will save the planet,hate is a good start.
οτι θα μιλα ετσι κατοχος fmx δε το περιμενα ποτε να πω την αληθεια..
να φερει τα κυαλια του γιατι?δεν εχεις δικα σου??εμεις θα σου δωσουμε..?νομιζω με τετοιο μηχανακι που εχεις,παει στανταρ στον εξοπλισμο και ενα ζευγαρι κυαλια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Πρέπει να το πηρε μεταχειρα..και δε του δωσε ο αλλος τη κουτα με τα εξτρα..κυαλια κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
να φερει τα κυαλια του γιατι?δεν εχεις δικα σου??εμεις θα σου δωσουμε..?νομιζω με τετοιο μηχανακι που εχεις,παει στανταρ στον εξοπλισμο και ενα ζευγαρι κυαλια..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε το 750 περιμενες ποτε οτι θα σε γαμουσε ετσι...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οτι θα μιλα ετσι κατοχος fmx δε το περιμενα ποτε να πω την αληθεια..![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ετσι ετσι..αλλα βλεπεις τα αξιοπιστα..μονο για μια κυριακη ειναι κ μετα γκαραζ τελικα..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ουτε το 750 περιμενες ποτε οτι θα σε γαμουσε ετσι...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
παντως μου αρεσει πως οι κατοχοι των fmx θεωρουν πως εχουν μηχανη και οταν του πει κανεις κουβεντα για βελτιωμενα παπια αμεσως να κοντραριστουν και να υποννοησουν οτι μπορουν να τα περνανε...συγχαρητηρια..![]()
![]()
![]()
εσυ κοψε την μαλακια γιατι μας πηρανε τα γαλατα...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
παντως μου αρεσει πως οι κατοχοι των fmx θεωρουν πως εχουν μηχανη και οταν του πει κανεις κουβεντα για βελτιωμενα παπια αμεσως να κοντραριστουν και να υποννοησουν οτι μπορουν να τα περνανε...συγχαρητηρια..![]()
![]()
![]()
καθε σωστο δομικα μοτερ μπορει να βγαλει τοσα αλογα οσες ειναι οι γνωσεις αυτου που θα το σκαλισει...
απο κει και περα το γιατι τα πηραμε τα fmx οσοι τα πηραμε το ξερουμε πολυ καλα...και καποιοι απο μας ξερουμε και τι μπορει να κανει το συγκεκριμενο μοτερ φτιαγμενο...
ολα τα υπολοιπα ολα ειναι παπαριες...
το γιατι το πηρες δεν το εκρινα!!επιλογες ειναι αυτες ολοι κανουμε λαθη στην ζωη μας..εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα εαν το παρεις ετσι,ολα τα μηχανακια αξιζουν τοτε οτι αξιζει ο αναβατης τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εσυ κοψε την μαλακια γιατι μας πηρανε τα γαλατα...
καθε σωστο δομικα μοτερ μπορει να βγαλει τοσα αλογα οσες ειναι οι γνωσεις αυτου που θα το σκαλισει...
απο κει και περα το γιατι τα πηραμε τα fmx οσοι τα πηραμε το ξερουμε πολυ καλα...και καποιοι απο μας ξερουμε και τι μπορει να κανει το συγκεκριμενο μοτερ φτιαγμενο...
ολα τα υπολοιπα ολα ειναι παπαριες...
Εγω το εχω ηδη ετοιμο το εργαλειο οποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εσυ κοψε τις μαλακιες γιατι μπορει καποια στιγμη να αποφασισω να φτιαξω το fmx και δεν θα ξερεις μετα που να κρυφτεις...![]()
![]()
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να μας κλ@σε1 τα @ρχ1δ1@...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
και καποιοι απο μας ξερουμε και τι μπορει να κανει το συγκεκριμενο μοτερ φτιαγμενο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω το εχω ηδη ετοιμο το εργαλειο οποτε...
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με υποπιεσης μικουνι,φιλαρακι, δεν ακουγεσαι ουτε στον διπλανο σου...:rotflmao: :rotflmao:
Εγω ετσι το θελω...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
με υποπιεσης μικουνι,φιλαρακι, δεν ακουγεσαι ουτε στον διπλανο σου...:rotflmao: :rotflmao:Για να σε πονεσει περισσοτερο
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε καμεν πολυ κακο αγορι εχεις γινει
![]()
![]()
![]()