εγω θα σου προτείνω να το πάρεις και να δεχτείς την πρόταση του reinmeister...
το ίδιο έκανε και στο δικό μου και βρήκα την υγειά μου!
εγω θα σου προτείνω να το πάρεις και να δεχτείς την πρόταση του reinmeister...
το ίδιο έκανε και στο δικό μου και βρήκα την υγειά μου!
Καλημέρα αναβάτες!
Μια λύση είναι να βρεθεί ένας καλός-τρελός φίλος-σαμαρίτης με 1000άρι ή 600άρι για να έχω μια μικρή ιδέα ώστε να πάρω μια ολοκληρωμένη απόφαση...
Άντε και καλό τριήμερο!!!
"Εγρήγορση και Επαγρύπνηση"
Να σου δώσω μια ιδέα του τι σου λένε τόση ώρα τα παιδιά?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gixxerfrk
Καλημέρα αναβάτες!
Μια λύση είναι να βρεθεί ένας καλός-τρελός φίλος-σαμαρίτης με 1000άρι ή 600άρι για να έχω μια μικρή ιδέα ώστε να πάρω μια ολοκληρωμένη απόφαση...
Άντε και καλό τριήμερο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4
έχει ξαναμπεί αλλά ταιριάζει και εδώ.
Ούτε 10 χλμ δεν είχε! Ούτε 2,500 στροφές!
Sent from me using a computer.
Ρίξε μια ματιά και σε κάτι τέτοιο. Μη σου πω να το δώσεις και αυτό στον rain να στο κόψει!
Φιλικά πάντα.
Η εμπειρία μου από τέτοια μηχανάκια περιορίζεται σε ένα fzr400rr του κάποτε. Παράλληλα, σε διάφορες βόλτες με φίλους, οδηγούσα όλα τα ss της εποχής. Από τα δίχρονα rgv και τα θρυλικά genesis μέχρι το gsxr1100. Όταν αυτός που είχε το 1100 πήρε το r1 του 98 η διαφορά μου φάνηκε χαοτική. Ακόμα και από το 1100. Ήμουν και πάλι ψάρι και ας είχα το fzr. Του είπα να έχει το νου του. Τώρα εκείνο το r1 του 98 μοιάζει πιο πολύ με τουριστικό παρά με ss. Τι περιμένεις να πω σε σένα? Θα σου πω να μην βιάζεσαι. Αν πάρεις το 1000 και καταφέρεις να μείνεις όρθιος, που το εύχομαι και θέλω να το πιστεύω, το επόμενο είναι πως δεν θα μάθεις ποτέ να το οδηγείς.
Δεν μπορείς καν να φανταστείς που έχουν φτάσει τα ss σήμερα. Έχουν πετάξει τον User friendly μανδύα τους εδώ και χρόνια. Το μόνο που σε αφήνουν να διαχειριστείς καλύτερα είναι το γκάζι τους για να τα πας πιο γρήγορα, χωρίς να σε πετάξουν στην πίστα και χωρίς να το καταλάβεις στο δρόμο. Τα πάντα επάνω τους απευθύνονται σε "μη άπειρους".
![]()
Θα σου κάνω ενα απλό copy-paste, προσπαθώντας να βοηθήσω κι εγώ στην επιλογή σου.
Την απάντηση αυτή την έδωσα και σε άλλο άτομο που πάνω-κάτω είχε τις ίδιες απορίες με 'σένα.
Πρίν περίπου ένα μήνα βρισκόμουν ακριβώς στους ίδιους προβληματισμούς! Για ένα περίπου χρόνο είχα ενα αυτοματάκι SYM 200 κυβικά και αποφάσισα οτι ήταν επιτέλους καιρός να ανέβω κατηγορία, όχι μόνο απο άποψης κυβισμού αλλά και "πραγματικής" μηχανής.
Η μεγάλη μου λατρεία ήταν και παραμένει το GSX-R 750 αλλα απ'οτι φαίνεται κάποιες παραχωρήσεις, καλός ή κακός χρειάζονται. Όπως καταλαβαίνεις, η επιλογή του GSX-R 750 έφυγε, καθώς ο ίδιος το θέλησα για πολλούς και διάφορους λόγους. Γεροί να'μαστε, χρόνια έχουμε μπροστά μας, το μυαλό στο κεφάλι και θα φτάσουμε να έχουμε οτι μας αρέσει! Τώρα, στο ψητό.
Έψαξα για όλα αυτα τα μοντέλα που έχουν αναφερθεί αλλά τα "γυμνά" δεν ήταν τόσο του γούστου μου. Με τα λίγα και τα πολλά, αφού έχοντας πάει σε αντιπροσωπείες, βλέποντας άπειρα forums, videos, photos και ακούγοντας πολλές απόψεις απο φίλους/γνωστούς, εδώ και δύο περίπου εβδομάδες είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός Yamaha XJ6 Diversion F. Μηχανή μεσαίου κυβισμού αλλά με "στήσιμο" για αρχάριους, αν μπορείς να το πείς κι έτσι. Το συγκεκριμένο μοντέλο Diversion F είναι full fairing ΑΛΛΑ βγαίνει και σε τελείως γυμνό, το απλό Yamaha XJ6! Σε παρόμοιο επίπεδο βρίσκονται το Kawasaki ER-6N και Suzuki Gladious (πιθανόν να μου διαφέυγουν και αλλα μοντέλα). Ψάξε λίγο τα χαρακτηριστικά τους και γενικότερα την κατηγορία, μήπως ενδιαφέρεσε. Προσοχή, όταν ακούς "στήσιμο" για αρχάριους, μην τα υποτιμάς. Και πολύ καλή ροπή έχουν ιδιαίτερα στα χαμηλά, τα ~210 τελική είναι πιστεύω αρκετά για αρχή, μια χαρά σε πάνε όπου θές, στην πόλη μέσα είναι πραγματικά σαν παπάκι με μία άπαιχτη 3η και προσωπικά μιλώντας, πιστέυω οτι ίσως ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα εγώ, σαν αρχάριος να κάνω!
Αυτά όλα τα διατυπώνω, όχι τόσο για να προωθήσω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλα για μια γενικότερη ιδέα, μην παρεξηγηθώ.
Όπως και να έχει, οτι και να πάρεις, καλοτάξιδο να είναι, εσύ πάντα όρθιος με πολλά και αξέχαστα χιλιόμετρα και εννοείτε full εξοπλισμός! Κράνος, μπαλακλάβα, γαντάκια, μπουφανάκι, θώρακες, επιγονατίδες, μπότες, τσαντάκι μηρού (απίστευτα βολικό!!!), ισοθερμικά και πάει λέγοντας. Σίγουρα δεν θα τα φοράς όλα αυτα για τις καθημερινές σου βόλτες αλλα για το παραμικρό ταξιδάκι, κατ'εμέ πρέπει!
Αυτά τα "ολίγα" απο μένα, ελπίζω να βοήθησα.
![]()
Πολυ ωραιο το μηχανακι αυτο αλλα γιατι μονο 75 αλογα απο 600 κυβ. εκ ?
Μάλλον για να έχει γεμάτες τις χαμηλές και τις μεσαίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πολυ ωραιο το μηχανακι αυτο αλλα γιατι μονο 75 αλογα απο 600 κυβ. εκ ?![]()
Φιλε ασχετο, η βλακοφατσα που εβαλες μου φερνει γελιο καθε φορα που την βλεπω.
Ποιανου κωμικου ειναι
Αν το βρεις κερνάω γλειφιτζούρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ποιανου κωμικου ειναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αν το βρεις κερνάω γλειφιτζούρι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ποιανου κωμικου ειναι
![]()
![]()
![]()
μαλλον καποιοσ ειναι πολυ νεος
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου
να το πω ,να μην το πω...
Ρanopticon,κανε τον κόπο ρε φίλε και μπες στο θρέντακι με τίτλο "ας βγάλουμε τα κράνη"...
Ρε daz ,τελικά δε το άνοιξες τσάμπα το θρέντ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να το πω ,να μην το πω...
Ρanopticon,κανε τον κόπο ρε φίλε και μπες στο θρέντακι με τίτλο "ας βγάλουμε τα κράνη"...
Ρε daz ,τελικά δε το άνοιξες τσάμπα το θρέντ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()